Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

allah iyiliğini versin vuvuucum yahu gül gül öldüm.

tavuk şişlerin yanınada yulaf kepeği ekmeklerini çıkardık mı

CINO ellerine saglik:)

Ahaha elettra evet ÖZ DÜKAN DIYETI; TURKISH MENÜSÜYLE;

slogani da ; YÜZLERCE TÜRK KADINI YANILIYOR OLAMAZ :)

Sizler birer alemsiniz hatunlar! Spor üstü yumurtalarımı lüpletirken öldüm boğazımda kalıyodu :90::90::90:

azmini kutluyorum sevgili massepain. bir ay duraklama içim gerçekten uzun bir zaman. inşallah bir daha bu kadar duraklamazsın.

tesekkurler busonolsun
bazen arkadaslar 2-3 gun durakladılar dıye vacgecıyor sıkılıyorlar dukandan ama bukadar kolay degıl cok ıstedıgımız seylerı elde etmek azım sabır kararlılık lazım
herkesın bır hedefı vardır ben bunları etek elbıse gıymek ıcın yapıyorum sızde hedefınızı hatırlayın e ılerleyın kızlarr

hafıfyemelı ve dukandıyetım com sayfalarına bakıcam sımdı ama coktandır takılmadım foruma yenı sıteler yenı tarıfler varsa paylasalım sevınırım kızlarrr

bu arada benden gıden toplamda 18,800 gecende zayıflamdım hala tombulum dıye boburlenıyorum kı oleyım 90 lardayım hala neyse annem bır hısımla elınde gecen yaz bır dugunde cekılen bır resımı tutusturdu elıme ŞOKKK OLDUM bıze cok gelmıyo hergun gıden gramlar ama bırkacay oncesı resmımıze bakınca anlıyosunuz katettıgımız yolu

Selamlar bende dukan diyetine geçen çarşamba başladım.Hiç kolay olmıyacak irade ve azimm şart sanırım. :)

hoşgeldin yağmurcum sefalar getirdin:)

ayy ben bu kızı alacam sahiden oğluma..hemen gidip dukan çikolatası yapayım istemeye giderken götürürüm gelinimin diyeti bozulmasın sonra

valla olurmu olur tatlım..bugün arkadaşa gittim giderken hemen bi kek yaptım götürdüm onun yaptığı normal börek yenmedi bizim kek bitti
bişi sorcam size şimdi bilindiği üzere ben pazartesi tatile gidiyorum şimdi hastalığım geciktiği için tatilime denk gelmesinden korkuyorum geciktirici kullansam zararı olur mu kızlar?:97:

tatlım bence kafana göre alma bi doktora danış..ben söktürücü iğne yaptırmıştım meğersem çok zararlıymış mesela...sağlık bu cnm şakaya gelmez..

tatlım düşündüğün şeye bak asıl orda çok rahat yaparsın hazır yemek...seç beğen al..bende gidiyorum haftaya yanımda dukan ekmeği götürcem hergün bi dilim yerim kepek hakkımı kullanırım die düşünüyorum..bence kaçamak yapmazsak kilo verip bile gelinebilir..zaten et yiyoruz bol bol ordada en kolay onları bulabiliriz zaten..
Canımcım şimdi ekledim,bakabilirsin..umarım beğenirsin şekerim..

şekerim sen yaparsında beğenmezmiyiz..eminim çok güsel olmuştur:)

kızlaaaaaaaaaarrr helva kavurduumm yulaf kepeklii dukan helvasııı ihihihihi

yok artık sahideeeeen

aaa zeynepcim sen yoliye akıl veriyodun düne kadar sana noliiiiy...böle şeyler olur tatlım sıkılma bak metolar hizaya geliyo zamanla takma fazlasıyla gidecek sabır canımcım..

cinoooo sana şapka çıkartıyorum..pesss valla...derhal denemem lazımmm

ÖZ DUKAN DİYETİİ haaaaaaaa bunu çok beğendim süpersin:)))

kızlar sizi seviyorum ya çok alemsinizzzz

bu arada söylemeden geçemicem..alt tarafı bikaç saat yoktum el insaf yaa bu kadar yazılırmı...pesss çüş ohaa diyorum:)) oku oku bitmedi valla...zeynepcim sana demedim direk çüş oha falan topluca ben lafı ortaya kodum beğenen alır beğenmeyen kendi bilir...terledim haaa :))

hoşgeldin canımmmm aramıza.ben 1/1 yapıyorum.Kilosu fazla olup hemen vermek istryen arkadaşlar 5/5 uyguluyor genellikle.ama 5/5 te uygulaması zor olduğundan pek tercih edilmiyor.tabi kolay bunlanlar da var.sıkıcı olabiliyor bazen
tercih sana kalmış

Merhaba arkadaşlar ben de dün bu diyete başladım kitabı da aldım 70.1 ilk kilomdu bu sabah 68.9 oldum dün hiç bozmadım ve 20 dakika yürüyüş yaptım acaba bu kilo kaybı kalıcı mıdır?

evet tatlım.kalıcı merak etme atak da böyle çabuk gidiyor ama seyirde gram gram bile verdiğimiz oluyor

canım bunlar seyirde olan şeyler merak etme .sonra birden gidiyor.ama durursa kilo vermen 4 gün atak yapıp metabolizmanı şaşırtırsın

canım zaten diyet 4 evreden oluşuyor.koruma evresini uygulamıycaksan bu diyete hiç başlama.faydası olmaz.gerçekten kilo verip bir daha almak istemiyorsan korumayı da uygulaman lazım

regl döneminde migren oluyorum.dünden beri başım hafif hafif ağrıyordu.ama ilaç içecek kadar değil.ama sonra saat 11 gibi görmem bozuldu(30dk_40dk).eşim öğlen eve gelince diyetine ara ver hafta sonu tatile çıkıyoruz zaten bozacaksın falan derken bir tane bitter tadellenin yarsını 2_3 adet kiraz yedim.sonra göz doktoruna gittim.gözünde hiç bir bozukluk yok dedi ama gösterdiği bazı harfleri okuyamayınca nöroloji ye sevk etti.şükür olsun birşey yokmuş.migren dedi bazen görmede bozukluk yaparmış.1 saat bozuk görme devam ederse o zaman hemen gel dedi.
aslında normalde gitmezdim ama ev sahibimin kızı 30 yaşında diyet sonrası + hastalık sonrası görme kaybı var .genetik denmiş bünye güçsüzleşince alevleniyormuş.bir anda o yüzden korktum.
nöroloji dr.na söledim diyet yapıyorum falan diye ama birşey demedi.göz dr da birşey demedi.

Aaaa gecmis olsun canim ya, migren zor hastalik, Allah sifa versin. Bi süre normal beslen bari, cok abartmadan tabi, ama meyveni sebzeni eksik etme, sonra düzelince olmadi dönersin dükana biraktigin yerden. Hem bak 9 kilo gitmis simdiye kadar, süper bence.

evet orayı yeni keşfettim hepinizin ellerine sağlık. geçen gün ben de dogumgunum için cheesecake yaptım biraz daha geliştirip paylaşırım sizlerle. kilo kaybına gelince aslında 14 günde baya kilo vermişim şımarıklık ediyorum galiba. endişelenmeden diyete tam gaz devam:) böyle çıkışlar olduğunda toplama bakıp moral bulmak gerek:)

Son düzenleme:

baaak dedik dimi sana bir de bırakıyordun dukan ı.iyi ki yolanda gitmesin kampanyası başlatmışım

oooo biz kilo verincede isteriz şarkı sade yoliye değil bak sonra kızarım ....benim yoliden eksiğim yok çok fazlası var (Kg)

geçmiş olsun canım yaaa, migrene benzer ataklar bi dönem ben de yaşamıştım, benim ki geçiciymiş allahtan...ışık, ses hiçbişeye tahammül edemiyordum ben, ağrı geldi mi mümkünse tüm gün uyumak istiyordum...neyse ki uzun zaman oldu artık olmuyor...neyse nörolog da içini rahatlatmıştır, Allah beterinden saklasın valla...acil şifalar canım benim...

ben de yarın başlamak istiyorum buna...a
ma kafama takılan bi kaç soru var...
atak evresinde illaki yulaf yemek mi lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…