Bu arada şu görüşme olayını ciddi ciddi düşünelim bigün arkadaşlar..gerçekten çok keyifli olur..
Düşünsenize bi de yemeğe gittiğimizi..Garsona 30 tane tavuk şiş diye bağırdığımızı
dukan canavarları
allah iyiliğini versin vuvuucum yahugül gül öldüm.
tavuk şişlerin yanınada yulaf kepeği ekmeklerini çıkardık mı
CINO ellerine saglik:)
Ahaha elettra evet ÖZ DÜKAN DIYETI; TURKISH MENÜSÜYLE;
slogani da ; YÜZLERCE TÜRK KADINI YANILIYOR OLAMAZ :)
azmini kutluyorum sevgili massepain. bir ay duraklama içim gerçekten uzun bir zaman. inşallah bir daha bu kadar duraklamazsın.
Sizler birer alemsiniz hatunlar! Spor üstü yumurtalarımı lüpletirken öldüm boğazımda kalıyodu :90::90::90:
massepain hoşgeldin yaw..1 ay duraklamaya dayanılır mı yahu,keşke çakaydın bir yumruk..yazık olmuş...neyse umarım gider de gerek kalmaz..
bu arada sen bizim tarif sayfamızı biliyorsun değil mi...süper tarifler var..tavuğu boşverin artık yahu :)
tesekkurler busonolsun
bazen arkadaslar 2-3 gun durakladılar dıye vacgecıyor sıkılıyorlar dukandan ama bukadar kolay degıl cok ıstedıgımız seylerı elde etmek azım sabır kararlılık lazım
herkesın bır hedefı vardır ben bunları etek elbıse gıymek ıcın yapıyorum sızde hedefınızı hatırlayın e ılerleyın kızlarr
eveeet ben geldim vuvummhoşbuldum canımmm
bende özledim valla yaa kendimi sizden uzaklarda küçük emrah gibi hissettim
azcık galiba sanırsam bişiler oldu ama kilo değil onlar gaz gaz
ama senden başka kimse özlememiş beni hoşgeldin demiyolaaarrrr
bende hepinise küsümmmm
edacım aramıza hoşgeldiiinn.
evet evet o durum etkili ama inat gibi tam da dün akşam tuvalete çıkabilmiştim 3 günden sonra. Her şey kilo verme durumuna elverişli olduğu halde 1100 gram fazla çıkmak bi allak bullak ediyo insanı. Bekliyciğiz bakalım sabır sabır ya sabır adlı şarkıyı armağan ediyorum kendime gökselden
destekleriniz için de çok teşekkür ederim dukanist ablalarım hihi sarılayım
aslında normal sütlaç tarifinde suyla sıvılaştırılıyor pirinç nişastası. Su da kullanabiliriz onları sulandırırken. sulandırırken su kullanmak normal tebi
yani tamamen doğaçlama bi hareketti benimki, tezgahta o vardı ziyan olmasın kullanabildiğim yerde kullanayım dedim koydum içine :)))
yoğurt suyu da gayet iyi olur çünkü dukan tariflerinde proteini ne kadar arttırırsak o kadar iyi bizim için :))
afiyet olsun :)))
bende çok yapmak istiyorum tüm tarifleri denemek istiyorum ama zaman olmuyor keşke bir "dukan cafe" açılsa içinde tüm dukan tariflerinin satıldığı vuvuu, berrin ve sedeca bunu düşünün lütfen en iyi müşteriniz ben olacam söz
bişi sorcam sizeşimdi bilindiği üzere ben pazartesi tatile gidiyorum şimdi hastalığım geciktiği için tatilime denk gelmesinden korkuyorum geciktirici kullansam zararı olur mu kızlar?:97:
Hepinize kolay gelsin.sabahtan beri yine yazdıklarınızı okudum.Gayet güzel gidiyorsunuz.ben hala 60.5 te kaldım.Bu arada yolandacım senide tebrikk ederim.inan bana kemdim vermiş kadar sevindim.Umarım en kısa süre de hedefine ulaşırsın.Ya hepiniz o kadar tatlısınız ki.Her birinizi ayrı seviyorum.Ben 1 hafta sonra tatile gideceğim.Beş yıldız, açık büfe bir otele.Napıcam bilmiyorum.Şimdiden kara kara düşünmeye başladım.Ya dönüşte çok kilo alır gelirsem.Bırakmak istemiyorum geçici de olsa.Bana bir çözüm bulun kızlar ya offfff
Canımcım şimdi ekledim,bakabilirsin..umarım beğenirsin şekerim..
kızlaaaaaaaaaarrr helva kavurduummyulaf kepeklii dukan helvasııı ihihihihi
ayyy amanın allahım akşam erkenden zıbarırsınız sabah da horoz gibi erkenden kalkıp ötüyonuzda ötüyonuz ya ne çene ya totom ağrıda valla oturup okumaktan tek sayfa atlamakta istemiyom ama bugün forum çok bereketli ya herkezde güzel haberler var en başda yolide tabi benden bugün tırişka beberengom gibiyim bende ya dukan amca bigün güldürüyo ertesi gün ağlatıyo he dün ne güzel 67.7 bu sabah 68.7 harbi bana çüşşşşşşşş deyin artık yani bu ne ya ben oynamıyom verin misketlerimi
kızlar kısır olay oldu olaaaaaaaaayyy:))) kesinlikle deneyin derim... allahtan 1 kaşık kepekten yapmışım, fazlasıyla yiyebilirdim o kadar diyimm sizeee:)) aynı kısır mantığı, bulgur yerine kepekleri şişiriyoruz... yalnız sıcak suyu fazlaca koymayın, ben bi onu ayarlayamadım yani suyun hepsini çektiremedim...taze soğan, domates,limon, marul, maydanoz, dereoyu, taze nane ne varsa doldurun hatunlarrrr...yummy yummyyyy
Cino cum bi tabak da Pierre e gönder de neye uğradığını şaşırsın.-)) Türk kadınının yaratıcılığı karşısında herhalde yeni bir kitap yazacağına eminim..
" ÖZ DUKAN DİYETİ"
CINO ellerine saglik:)
Ahaha elettra evet ÖZ DÜKAN DIYETI; TURKISH MENÜSÜYLE;
slogani da ; YÜZLERCE TÜRK KADINI YANILIYOR OLAMAZ :)
süperiz walaa :) Bu arada arkadaslar ben yulaf kepegini Ankara Fitiz marketten almistim, benim yulaf kepeklerim sicak suda ve ya sütte sismiyor ya hic, aynen kaliyor. Yanlis bi ürün mü ki acaba? sizin kepekler sisiyor mu?
merhaba, burda sizin yorumlarınızı okudum ve hemen gidip dukan diyeti kitabını aldım. Kitap bana çok sürükleyici ve inandırıcı geldi ve büyük bir hevesle dukan diyetine başladım. 8 kilo fazlam var. Bugün atak evresinin 3.günündeyim ve ilk günde 2 kilo birden verdim :) Bir süre sonra duraklama olacağını biliyorum ama pes etmeyip devam etmek istiyorum. Geçen sene diyetisyen yardımıyla 10 kg. verdim, sonra bırakınca 2-3 ayda 7 kg. birden aldım. Dukan korumasıyla bu sefer kilo verdikten sonra koruyacağımı düşünüyorum. Uygulama konusunda anlayamadığım bir konu var.5 gün atak evresinden sonra ulaşmak istediğimiz kiloya kadar seyir evresini mi devam ediyoruz yoksa 5 gün atak 5 gün seyir , ya da 3 gün atak 3 gün seyir, ya da 1 gün atak 1 gün seyir şeklinde mi devam ediyoruz? Kitabı okudum ama orasını anlayamadım. Bir yerde vermek istediğiniz kilo kadar hafta seyir uygulayın diyor. Başka bir yerde 5/5 veya 1/1 den bahsediyor. Bu konuda daha tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Teşekkürler..
Merhaba arkadaşlar ben de dün bu diyete başladım kitabı da aldım 70.1 ilk kilomdu bu sabah 68.9 oldum dün hiç bozmadım ve 20 dakika yürüyüş yaptım acaba bu kilo kaybı kalıcı mıdır?
slm kızlar inşallah benı unutmamışsındır.günlerdir okadar yoğunum kı zaman buldukca bakmaya çalıştım ama yazamadım.görmeyeli dünyayı baya hafıfletmişsiniz.helal valla sıze.kızlar ben toplamda 6,2 kg verdım 35 günde.ama son zamanlarda kılom bırden bı kılo artıyo ve hıç kaçamak yapmamama rağmen..bı kere sucuk yedık ızgara tabı onu saymazsak.ya nıye böyle oluyo benım çok cnm sıkılıyo mutsuzlaştım umutsuzlaştım iyice..ya kılo vermeyı bırakın 10 gundur kılom artıyo ınıyo artıyo ınıyo..bana yardım edın..
Arkadaşlar lütfen biri soruma cevap versin artık
koruma evresi yerine farklı bir diyete geçsek kilo kaybı devam eder mi?
136 gün boyunca koruma evresi yapıp kilomun stabil kalmasını istemiyorum, kilo vermeye devam etmek istiyorum
regl döneminde migren oluyorum.dünden beri başım hafif hafif ağrıyordu.ama ilaç içecek kadar değil.ama sonra saat 11 gibi görmem bozuldu(30dk_40dk).eşim öğlen eve gelince diyetine ara ver hafta sonu tatile çıkıyoruz zaten bozacaksın falan derken bir tane bitter tadellenin yarsını 2_3 adet kiraz yedim.sonra göz doktoruna gittim.gözünde hiç bir bozukluk yok dedi ama gösterdiği bazı harfleri okuyamayınca nöroloji ye sevk etti.şükür olsun birşey yokmuş.migren dedi bazen görmede bozukluk yaparmış.1 saat bozuk görme devam ederse o zaman hemen gel dedi.
aslında normalde gitmezdim ama ev sahibimin kızı 30 yaşında diyet sonrası + hastalık sonrası görme kaybı var .genetik denmiş bünye güçsüzleşince alevleniyormuş.bir anda o yüzden korktum.
nöroloji dr.na söledim diyet yapıyorum falan diye ama birşey demedi.göz dr da birşey demedi.
canım zaten günde 50 kere yazdığımıza gibi bu duraklamalar ve iniş-çıkışlar geçici..sakın moralini bozma..hepimiz ama hepimiz istisnasız yaşıyoruz bunu..vücudun su tutmuştur...suyu,proteini ve kepeği artır..
Tatlı krizi için doğru düşünmüşsün..ben hergün yarım ya da 1 parça ya mavi-yeşilin ya da bitter çikolata yiyorum..şu aralar dukan çikolatası yapmaya başladım onu yiyorum..ama eğer kendini durduramayan bir tipsen hiç tavsiye etmem ,o paketi açma :) bir de dr. Oetkerın light pudinglerinden yapabilirsin arada bir..azcık azcık yersin..
Yeni gelen arkadaşlar dukan diyeti tarifleri sayfamızı biliyorsunuz değil mi..orada ayrı bir dünya yatıyor kaçırmayın walla :)
Günaydın kızlar
:92::92:
0:87::87:
neden bu kadar sevinç gösterisi dersiniz ???
eveettt. berkmine abla haklı çıktın !! 59.8 geliyorum bu sabah !!! yuppii !!gerçi geri gelir eccük bu ama atakım cumaya kadar sürücek. biraz saglamlaştırabilirsem ne mutlu banaa
olduu sonunda direnç kırıldı kızlar. inşallah devamı da gelecek. saf proteinin bunu başarıcana inanmıyordum yaa oldu işte.. dünden beri 1 kg gitmiş görünüyor. çogu sudur eminim ama olsunnn tartıda 18-20 sene sonra ellileri gördüm ya oh beeeeeeeeeeeeee
ne var kilo verdiysen heee napalım yani zil takıp oynayalım mı onu mu istiyosun allahım yaaa görende çok önemli birşey olmuş sanır sevinir.
şaka bir yana sen bir yana pöhöhöhöh iğrençti:)
yolanda yolanda yolanda
gördün müüüüüü gördün müüüü kiloları verdin gördün müüüüüüü gramları verdin gördün müüüüüü
bak gördün mü nasıl gidiverdi kilocuklar
süpersin canımcım inşallah böyle devam eder
regl döneminde migren oluyorum.dünden beri başım hafif hafif ağrıyordu.ama ilaç içecek kadar değil.ama sonra saat 11 gibi görmem bozuldu(30dk_40dk).eşim öğlen eve gelince diyetine ara ver hafta sonu tatile çıkıyoruz zaten bozacaksın falan derken bir tane bitter tadellenin yarsını 2_3 adet kiraz yedim.sonra göz doktoruna gittim.gözünde hiç bir bozukluk yok dedi ama gösterdiği bazı harfleri okuyamayınca nöroloji ye sevk etti.şükür olsun birşey yokmuş.migren dedi bazen görmede bozukluk yaparmış.1 saat bozuk görme devam ederse o zaman hemen gel dedi.
aslında normalde gitmezdim ama ev sahibimin kızı 30 yaşında diyet sonrası + hastalık sonrası görme kaybı var .genetik denmiş bünye güçsüzleşince alevleniyormuş.bir anda o yüzden korktum.
nöroloji dr.na söledim diyet yapıyorum falan diye ama birşey demedi.göz dr da birşey demedi.
biri bana şu diyeti anlatsın allah aşkına yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?