seni çılgın seniiii gel buraya
öpmezsek olmaz
berrin gelsin de o gazını çıkartsın senin azıcık şöyle bir iki oklavayla kikikiki
hoşgeldiiin yazyağmuruuuuuuuuu
yaaa berrin. Yürüyüştedir şimdi ya da hamaratlığı tutmuştur işlerini hallediyodur. gelsin de hele
ben de berrinin kırk yıllık can dostuyum sanki hee şu dediğime bak.. içimden geldi yazdım hihi şımardım, kızarsa hemen sarılırım kikiki
heh gözlüklerini de tak gözcüklerin yorulmasın kiki
hoşbuldum bariiiiiiii
madem içinden geldi öp bariii
berrin miiihayır olamaaaaaaaazzzzzzz
YOLANDAAAAAAAAA TEBRIKLER; SÜPER SONUC :)
Beberongo bence de takma kafana, kilo degildir o, $i$liktir o $i$lik :)
Rica ederim vuvuucum, mujx.
Arkadaslar ben bu diyete baslamadan ve burada gelip soru sormadan önce inanilmaz arastirma yapmistim, nette, bloglarda, vb. Önce Simla Hanimin blogunu buldum, sonra face grubunu, sonra da burayi buldum, okudum. Yapmaya karar verdigimde gittim kitabi aldim. Bu forumun ilk 60 sayfasini hic atlamadan okudum. En son kafama takilan ayrintilari burada sormaya kalktim.
Böyle okumadan arastirmadan gelip de biri bana alatsin, ne yapicam ne yicem diyenlere acikcasi siz kadar iyi davranamiyorum, birden cok sinirleniyorum. Sizin böyle arkadaslara verdiginiz aciklamali cvplari görünce helal olsun diyorum, ben cok asabiyim demek ki. Ve aslinda inaniyorum ki bu sekilde hazira konarak baslayan zaten sürdüremez bu diyeti, tarifleri bile yapamaz ki hazirciliktan, sonra da gelsin dükana iftiralar, yok cok zor, yok cok sagliksiz, vb....
Neyse bak yine sinirlendim ben :)
Canım bu konuda sana fazlasıyla katılıyorum..ben sadece cevap vermemekle yetiniyorum..ya da mesela kitabı aldım,okudum,diyete başladım,sizi takip ediyorum diyenlere severek cevap veriyorum bilinçli diye..
Ben de aynı şekilde önce simlanın bloğunu buldumbir sürü sayfa okudum başka yerlerden,ve sonra bu cenneti gördüm :)
son 100 sayfayı filan okudum,..o yüzdne böyle lönk diye dalanlara anlam veremiyorum..
evet bu konuda size katılıyorum.bu konu benide geriyor valla.hatta o kişilerin yerine diyetide yapsakmıki diye düşünüyorum.hani hanımlara zahmet olmasın:)şimdi kesin bu yazdıklarımızada kızacaklar ama biri de uyarmalı dimi..yazmasam çatlardım valla ohhh be içim rahatladı
tesekkurler busonolsun
bazen arkadaslar 2-3 gun durakladılar dıye vacgecıyor sıkılıyorlar dukandan ama bukadar kolay degıl cok ıstedıgımız seylerı elde etmek azım sabır kararlılık lazım
herkesın bır hedefı vardır ben bunları etek elbıse gıymek ıcın yapıyorum sızde hedefınızı hatırlayın e ılerleyın kızlarr
baaak dedik dimi sana bir de bırakıyordun dukan ı.iyi ki yolanda gitmesin kampanyası başlatmışım
regl döneminde migren oluyorum.dünden beri başım hafif hafif ağrıyordu.ama ilaç içecek kadar değil.ama sonra saat 11 gibi görmem bozuldu(30dk_40dk).eşim öğlen eve gelince diyetine ara ver hafta sonu tatile çıkıyoruz zaten bozacaksın falan derken bir tane bitter tadellenin yarsını 2_3 adet kiraz yedim.sonra göz doktoruna gittim.gözünde hiç bir bozukluk yok dedi ama gösterdiği bazı harfleri okuyamayınca nöroloji ye sevk etti.şükür olsun birşey yokmuş.migren dedi bazen görmede bozukluk yaparmış.1 saat bozuk görme devam ederse o zaman hemen gel dedi.
aslında normalde gitmezdim ama ev sahibimin kızı 30 yaşında diyet sonrası + hastalık sonrası görme kaybı var .genetik denmiş bünye güçsüzleşince alevleniyormuş.bir anda o yüzden korktum.
nöroloji dr.na söledim diyet yapıyorum falan diye ama birşey demedi.göz dr da birşey demedi.
evet bu konuda size katılıyorum.bu konu benide geriyor valla.hatta o kişilerin yerine diyetide yapsakmıki diye düşünüyorum.hani hanımlara zahmet olmasın:)şimdi kesin bu yazdıklarımızada kızacaklar ama biri de uyarmalı dimi..yazmasam çatlardım valla ohhh be içim rahatladı
canlarıııım geldim.geçmişi okumak anca bitti.bugün misafir vardı yine.gider gitmez girdim foruma börek kısır yaprak sarması un kuraniyesi ve ıslak kek yaptım misafirlere ama ben bir tane bile yemedimmm
tebrik ederim canım...çok büyük bi başarı...canlarıııım geldim.geçmişi okumak anca bitti.bugün misafir vardı yine.gider gitmez girdim foruma börek kısır yaprak sarması un kuraniyesi ve ıslak kek yaptım misafirlere ama ben bir tane bile yemedimmm
oy oy oy oy hadi 3 haftadır diyetteyim de öncesinde de aylar oldu onlardan yemeyeliiiiyani Berrincim yazmışsın hepsiciğini tek tek ay hepsini mi ister insan bir anda mmm mmm mmm Burda bu diyeti yapmak çok kolay da Türkiye'ye gidince gözümün dönüp hepsine saldırmaktan korkuyorum..
Neyse yarından itibaren 2. beş günlük saf proteinle azıcık eksiye düşersem aklım başıma gelir
hmmm o zaman hazır satılan bir çay bu.. ama ben bitki çaylarını kendim yaprak halinde demlemeyi daha çok seviyorum. bardağın içinde demlemek için kullanılan kaşık kadar kapalı süzgeçler var ya, içine birer çimdik atıp doğal yaprakları demliyorum. Hiç katkı maddesiz oluyor öyle. Türkiye'ye gelince mate ve funda bulursam denerim ben de.. her akşam yeşil çay içiyorum ama ben de hergün kahve içiyorum maalesef biri kahvaltıdan sonra biri de öğle yemeğinden sonra.. :18: yoksa ayılamıyorum, ağırlık çöküyor :97:
canlarıııım geldim.geçmişi okumak anca bitti.bugün misafir vardı yine.gider gitmez girdim foruma börek kısır yaprak sarması un kuraniyesi ve ıslak kek yaptım misafirlere ama ben bir tane bile yemedimmm
Berrin helal sana walaa, her gün bi sürü akil celici yemekler yapiyosun, azicik kacamak bile yok, cidden mükemmel irade diye buna derim ben.
Bu arada tickerin 54 gösteriyor hala? daha da azalmadi mi? düzeltmiyo musun, ben merak ediyorum, herkesin tickerina bakiyorum böyle :)
sakın sakın ha biliyorsun benim oklavam meşhur bir yiyen kaçamak yapamıyor.yapsa da itiraf edemiyor
canım tickeri profiline neden yapıştırmıyosun...valla zaten istesem de kaçamak yapamam burda sarmalarla un kurabiyeleriyle, nerdeeee... ama temmuz sonunda oraya gelince tutucam kendimi hele bir de şu 2 hafta içinde bi 3 kg verebilsem (2 haftalık seyirde sadece 1.3 kg veren biri olarak fazla ütopik ama belki 5+5 işe yarar kim bilir) hiç yapmam kaçamak tam gaz devam ederim alt tarafı birkaç kg kaldı sık dişini derim kendi kendime :79:
kızlaaaaaaaaaarrr helva kavurduummyulaf kepeklii dukan helvasııı ihihihihi
Slm kızlar amanınnnn nasıl dolu burası benim zamanımda bomboştu ee artık biliniyor dukan diyeti heryerde
Kitabım yoktu bi soru sorardım 2 gün cevap bile alamazdım ama kalabalık olmak destek olmak çok iyi
Takip ediyorum sizi ama yazmıyordum bende katılayım yine dedim
diyete devam ocak ayında başlamıştım 58 kilo ile bir ara diyeti bırakmak zorunda kaldım 52 kiloydum bıraktığımda
Hemen almaya başladım valla annemin yanına gittiğim için oldu herşey:78:
Sonra haziranda yine başladım atakla 54 falandım galiba şimdi 51.5 kiloyum bu hafta eşimde başladı sonunda benim diyete
Atak yapıyor bende ona uyuyorm sayılır normalde seyir evresindeyim
Ama spor yapmam lazım vücudum yımışadı vallaaaa
Yemek tarifleriniz şahane ayy ben ne zorluklar çektim yahuu
Şimdi bir deryacıklık yer varsa aranızdayım tabii bu yoğunluğu nasıl takip edicem maşallahınız var valla çok hızlısınız
bu arada şuan üzerimde içine bacağımın bile girmediği bi pantolon var inat edip atmamıştım ben bunu giyicem diye 2 sene sonra giydim şuan çok rahat
Yaşasın dukan ve dukan diyetçileriiiii
yok ya daha neler gerçekmi.valla aştınız kendinizi kızlar.şaka değilse paylaş bak diğer tatlılara özenmedim ama bunu denerim vallaha billaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?