Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canımmmsın ya geldim geldim misafir vardı öldüm yorgunluktan

burada iki üç gün kg veremeyince aglayan arkideşlere senin sabrın kapak olsun massepainciğim

baaak dedik dimi sana bir de bırakıyordun dukan ı.iyi ki yolanda gitmesin kampanyası başlatmışım

canım benim sizin desteklerinizle buradayım. beni siz yarattınız

işin kötüsü şimdi de regl öncesi döneme girdim iştah açılması sorunu yaşamaya başladım.bol bol su içim ben

onuregeciğim geçmiş olsun ciddi bişi olmamasına sevindim. allah seni evladına eşine sevdiklerine bağışlasın..

hiyeytt harbi ablam benim bee. dimi amaa.. bıktık yani hazıryeyicilerden.. diyeti de biz yapak kgları onlar versin dimi yaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
canlarıııım geldim.geçmişi okumak anca bitti.bugün misafir vardı yine. gider gitmez girdim foruma börek kısır yaprak sarması un kuraniyesi ve ıslak kek yaptım misafirlere ama ben bir tane bile yemedimmm

Son düzenleme:
şimdi hangi evreyi kaç gün uygulamam lazım onu hesapladım atak evresi 3 gün olacakmış benim kiloma göre 3 gün ne ki kolay geçer...
bana 3 ağustosta 54 kilo olacağımı söyledi ki 3 ağustos çok yakın bi tarih...
ben şimdiden heyecanlandım...

canlarıııım geldim.geçmişi okumak anca bitti.bugün misafir vardı yine. gider gitmez girdim foruma börek kısır yaprak sarması un kuraniyesi ve ıslak kek yaptım misafirlere ama ben bir tane bile yemedimmm

oy oy oy oy hadi 3 haftadır diyetteyim de öncesinde de aylar oldu onlardan yemeyeliiii yani Berrincim yazmışsın hepsiciğini tek tek ay hepsini mi ister insan bir anda mmm mmm mmm Burda bu diyeti yapmak çok kolay da Türkiye'ye gidince gözümün dönüp hepsine saldırmaktan korkuyorum..

Neyse yarından itibaren 2. beş günlük saf proteinle azıcık eksiye düşersem aklım başıma gelir

tebrik ederim canım...çok büyük bi başarı...

sakın sakın ha biliyorsun benim oklavam meşhur bir yiyen kaçamak yapamıyor.yapsa da itiraf edemiyor

beşibryerde bitki çaylarını artardanda tek tek alıp demleyebilirsin.bende hergün iki koca fincan kahve içiyorum şekersiz.bir sakıncası varmıdır acaba .ama ben tatlı meyva bişeycik aramam kahvesiz asla yapamam yaa.

Berrin helal sana walaa, her gün bi sürü akil celici yemekler yapiyosun, azicik kacamak bile yok, cidden mükemmel irade diye buna derim ben.

Bu arada tickerin 54 gösteriyor hala? daha da azalmadi mi? düzeltmiyo musun, ben merak ediyorum, herkesin tickerina bakiyorum böyle :)

sagol bitanecimmm bugün koşturmaktan tartılamadım yarın tartılınca güzel haberler veririm inşallah.

sakın sakın ha biliyorsun benim oklavam meşhur bir yiyen kaçamak yapamıyor.yapsa da itiraf edemiyor

valla zaten istesem de kaçamak yapamam burda sarmalarla un kurabiyeleriyle, nerdeeee... ama temmuz sonunda oraya gelince tutucam kendimi hele bir de şu 2 hafta içinde bi 3 kg verebilsem (2 haftalık seyirde sadece 1.3 kg veren biri olarak fazla ütopik ama belki 5+5 işe yarar kim bilir) hiç yapmam kaçamak tam gaz devam ederim alt tarafı birkaç kg kaldı sık dişini derim kendi kendime :79:

Arkadaslar cok önemli bir sey danismaliyim size; benim yaptigim kekler, vb. kabarmiyor ya, simdi yaptim, icine yarim paket kabartma tozu katmistim, ama hic kabarmamis ki. Kabartma tozu yerine karbonatla da deniyorum ama yine kabartamiyorum. Var mi bunun bir sirri? Kabarmasi icin ne yapmaliyim?

canım tickeri profiline neden yapıştırmıyosun...
her mesaja ekliyo musun böyle...:44:

hoşgeldin,kaç derya sığar buraya bilemessin senmi sığmıycan,aha çekildim kenara sıkışıver şöyle bi kenara

yok ya daha neler gerçekmi.valla aştınız kendinizi kızlar.şaka değilse paylaş bak diğer tatlılara özenmedim ama bunu denerim vallaha billaha

heheheh şaka değil tabii ki de...tarifler sayfasına ekledim hatta kısır bilem yaptım bugun, o da yazıyor... yalnız soğuyunca pek randıman vermiyor söyleyim, yani senin helva yapışın farklıdır belki kendi usulünce de deneyebilirsin. ama kısır dehşetti yaaa, bir sonraki sebze günümü iple çekiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…