Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayyyy şu an çok tokum ama aklım kısırda kaldı.tadını hissettim resmen .yarınki menüde kısır var.teşekkürler cino

bişi sorcam size şimdi bilindiği üzere ben pazartesi tatile gidiyorum şimdi hastalığım geciktiği için tatilime denk gelmesinden korkuyorum geciktirici kullansam zararı olur mu kızlar?:97:

canım geciktirici kullanabılırsın ama reglınden 3 gün önce başlayıp en fazla 14 gün kullanabılırsın.hepsi içinde gecerlı degıl bu.primolut-n kullanabılırsın.

sevgili yollanda 3 gün oldu yumruk harekatı yarında yaparım yeterli olur...direnç kırıldı artık yeterli olur....ben 1 haziran da başladım 65 kilo ile toplamda 5.500 kg verdim..hedefime çok az kaldı 55 in altına inmek istemem...şimdiden insanlar çok zayıfladığımı söylüyorlar....tekrar tebrik ederim canım

çok geçmiş olsun sevgili onurege. inşalla geçici bir durumdur ve bir daha tekrarlanmaz.

canlarıııım geldim.geçmişi okumak anca bitti.bugün misafir vardı yine. gider gitmez girdim foruma börek kısır yaprak sarması un kuraniyesi ve ıslak kek yaptım misafirlere ama ben bir tane bile yemedimmm

Berrincik maşallah ne çok misafiriniz geliyo ve sen bu kadar çok şeyi yapıp yemeden durabiliyorsun maşşşallah hemşocum afferin sana.

hoşgeldin sevgili maibeyaz. mr dukan söylediyse doğrudur. inşallah 3 ağustosta incecik fıstık gibi bir hatun olursun

Berrincik maşallah ne çok misafiriniz geliyo ve sen bu kadar çok şeyi yapıp yemeden durabiliyorsun maşşşallah hemşocum afferin sana.

valla öyle oldu bu ara misafirler gelip duruyor habire.teşekkür ederim hemşomm valla dukan ın yoluna baş koyduk napalım.herkese oklava gösterip ben yersem ne anlamı kalır dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…