kızlar kısır olay oldu olaaaaaaaaayyy:))) kesinlikle deneyin derim... allahtan 1 kaşık kepekten yapmışım, fazlasıyla yiyebilirdim o kadar diyimm sizeee:)) aynı kısır mantığı, bulgur yerine kepekleri şişiriyoruz... yalnız sıcak suyu fazlaca koymayın, ben bi onu ayarlayamadım yani suyun hepsini çektiremedim...taze soğan, domates,limon, marul, maydanoz, dereoyu, taze nane ne varsa doldurun hatunlarrrr...yummy yummyyyy
hımmm... 7910 dan değil de ticker factory den yapman lazım...
bişi sorcam sizeşimdi bilindiği üzere ben pazartesi tatile gidiyorum şimdi hastalığım geciktiği için tatilime denk gelmesinden korkuyorum geciktirici kullansam zararı olur mu kızlar?:97:
ayyyy şu an çok tokum ama aklım kısırda kaldı.tadını hissettim resmen .yarınki menüde kısır var.teşekkürler cino
cino cum bi tabak da pierre e gönder de neye uğradığını şaşırsın.-)) türk kadınının yaratıcılığı karşısında herhalde yeni bir kitap yazacağına eminim..
" öz dukan diyeti"
ayyyy şu an çok tokum ama aklım kısırda kaldı.tadını hissettim resmen .yarınki menüde kısır var.teşekkürler cino
canlarıııım geldim.geçmişi okumak anca bitti.bugün misafir vardı yine.gider gitmez girdim foruma börek kısır yaprak sarması un kuraniyesi ve ıslak kek yaptım misafirlere ama ben bir tane bile yemedimmm
sevgili yollanda 3 gün oldu yumruk harekatı yarında yaparım yeterli olur...direnç kırıldı artık yeterli olur....ben 1 haziran da başladım 65 kilo ile toplamda 5.500 kg verdim..hedefime çok az kaldı 55 in altına inmek istemem...şimdiden insanlar çok zayıfladığımı söylüyorlar....tekrar tebrik ederim canımtebrik ederim canımcım.. bende yumruk harekatı ile bu kgları gördüm bende ona borçluyum. sen kaç gün yapacaksın ? benim bugün 3. günüm 61,5 ile başladım bugün 59,8 geldim 1,7 kg gitmiş. bunun 1,2 kg su daha önce verilendi 500 gr ise yeni gidenlerden. ben dukana başlayalı 35 gün oldu toplam kg kaybı 2,9
evet canım inşallah beş kg daha verince koruma ve güçlendirme yapacam. seyire ve yumruga o kadar adapte olmuşum ki koruma ve güçlendirmede neler yenir neler yenmez unutmuşum. o zamnalar gelsin kitabın o kısımlarını okucam tekrardan
regl döneminde migren oluyorum.dünden beri başım hafif hafif ağrıyordu.ama ilaç içecek kadar değil.ama sonra saat 11 gibi görmem bozuldu(30dk_40dk).eşim öğlen eve gelince diyetine ara ver hafta sonu tatile çıkıyoruz zaten bozacaksın falan derken bir tane bitter tadellenin yarsını 2_3 adet kiraz yedim.sonra göz doktoruna gittim.gözünde hiç bir bozukluk yok dedi ama gösterdiği bazı harfleri okuyamayınca nöroloji ye sevk etti.şükür olsun birşey yokmuş.migren dedi bazen görmede bozukluk yaparmış.1 saat bozuk görme devam ederse o zaman hemen gel dedi.
aslında normalde gitmezdim ama ev sahibimin kızı 30 yaşında diyet sonrası + hastalık sonrası görme kaybı var .genetik denmiş bünye güçsüzleşince alevleniyormuş.bir anda o yüzden korktum.
nöroloji dr.na söledim diyet yapıyorum falan diye ama birşey demedi.göz dr da birşey demedi.
hımmm... 7910 dan değil de ticker factory den yapman lazım...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burda anlatıyor...
canlarıııım geldim.geçmişi okumak anca bitti.bugün misafir vardı yine.gider gitmez girdim foruma börek kısır yaprak sarması un kuraniyesi ve ıslak kek yaptım misafirlere ama ben bir tane bile yemedimmm
şimdi hangi evreyi kaç gün uygulamam lazım onu hesapladım atak evresi 3 gün olacakmış benim kiloma göre 3 gün ne ki kolay geçer...
bana 3 ağustosta 54 kilo olacağımı söyledi ki 3 ağustos çok yakın bi tarih...
ben şimdiden heyecanlandım...
Berrincik maşallah ne çok misafiriniz geliyo ve sen bu kadar çok şeyi yapıp yemeden durabiliyorsun maşşşallah hemşocum afferin sana.
o güzel kokulara yenilmemişsin harikasın:)
Bu arkadaş Dukan ile 6 ayda 107 kilodan 72 kiloya inmiş işte önceki ve sonraki fotoğrafları :) Hepinize moral olsun
http://glamedup.files.wordpress.com/2010/04/107do77.jpg
canım sen bir de buraya bak daha önce eklemiştim ama görmedin galiba
Dukan Diyeti ile kilo verenler Fotogaleri | Anne Kaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?