yazyağmurum önce hoşgeldin özlemiştik seni valla evett ben fırçamı atıyom valla kız desene koklamaktamı yasak beeeeeeeeama ayıp olmasın diye aldım yaa yoksa valla istemedim ama zorladı
tabi vurun buldunuz masum kızı vuruncanım istediği için değil sırf ayıp olmasın diye yedim tamam mı sen verseydin senide kırmamak için yerdim napıyım insanları kıramıyorum kahretsin
zeynep abla fırçala valla bu hatunları.bıdı bıdı bıdı konuşuyolar kafam şişti yaa çalışamıyorum bunların yüzünden.bide bana fırça atıyolar alttarafı birazcık ucundan magnum kokladım diye.
kız abla sen bunlara fırçala
kız ben kaçamak maçamak yapmadım ama sabah o kiloyu görünce çüşşşşşşşş dedim kendime sizde deyin dedimabla affına sığınarak söylüyorum ama çüşşşşşşş
ablam olduğun sana kızmıycam anlamına gelmez tamam mıbir daha kaçamak yaparsan kulaklarından tavana asarım seni görürsün:88::88:
oldu mu öyle oyundan çıkmak..yoliye yapmadığını bırakmadın gitcem dedi diye..hiçbi yere gidemezsin sen..sen bu topiğin demirbaşısın artık..makinesin sen anlıyormusun..sen bir kahkaha makinesisin :)))))
ah zeynep abla ama biz sana ÇÜŞŞŞ demiştik değil mi yane
şaka bir yana pek de fazla birşey yememiştin tüm gün amma..su tuttun cicim su tuttun..biliyorsun kk bahanemiz bu bizim...
tebrikler canım ne güzel haberler var bu sabah
valla şahane tebrikler canım..valla sabah sabah mutlu oldum sizin adınızaa
dur bi sakin ol tatlım..öyle bi kutu bulyonda yesen bigünde sanmam bu kadar etki yapsın 300*500 neysede..acaba tartın digitalse onların pili bitmesine yakın sapıtıyo öle bişi olabilirmi..bide vücudunda şişlik hissediyomusun ne bileyim suyunu az içtin ödemmi yaptı..sakin ol cnm benim..benimde başıma nerdeyse bir kilo fazla çıkma olayı geldi herşeyi düzgün yapmama rağmen ama sabırla devam edince inan fazlasıyla gitmişti..bakalım yarına ne olcak sen aynen devam et diyetine yarına bakalım..moralini bozma lütfennn
ohhh beee valla bana bile bi rahatlama geldiii oleyy oleyy oleyyy...çok ama çoook sevindim yolandam valla artık seni nasıl teskin edicez die düşünüp duruyoduk...şükürler olsun tebrik ederim canım benim..yumruğumu süper bi zamanda yaptın ve sonucunu aldın dahada alcaksın 2 güne inşallah...haydee tüm kilo verenler için sabah halayı çekelim
ya ben hepiniz çok merak ediyorum ya keşke buluşabilsek gerçekten çok bomba olmaz mı
sevgili yollanda 3 gün oldu yumruk harekatı yarında yaparım yeterli olur...direnç kırıldı artık yeterli olur....ben 1 haziran da başladım 65 kilo ile toplamda 5.500 kg verdim..hedefime çok az kaldı 55 in altına inmek istemem...şimdiden insanlar çok zayıfladığımı söylüyorlar....tekrar tebrik ederim canım
ayyyyy vuvucum beni nası motive ettin cannn nımmmm benim kız ben gitsemde ucundan kıyısından sizi izlemesem çatlarım heeee orta yerimden inanki bikerem yoliyi hamsi kıvamında görmeden olmaz ama ben çok sinirlendim bugün 1kg fazla çıkmak insanı dellendiriyo resmen
tebrik ederim canım.. kendi sevincimden size bişi yazamadım.
rica ederim canım teşekkür ederim sende nihayet kırdın şeytanın bacağını sevinmekte haklısın bende çok çok tebrik ediyorum bütün gün giremedim anca fırsat bulabildim şimdi geçmişi okumaya çalışıyorumtekrar tebrikler
:118::118::118::118:
günaydınnnnnnn
tickerıma bakınnn tickerıma bakınnnn
oooo brikler yasemincimmm
ellileri görmüşsün sende maşallah maşallah hemde 59.6 bravoooooooo
sorma canım yaa bende çok şaşırdım 60 la kalktım 60,40 la yattım 59,60 tım kalktığımda gerçi bu hafta çok uykusuz kaldım yoğunluktan akşam yemeğini yoğurt ve peynirle geçiştirdiğim zamanlar oldu falan sanırım o yüzden hızlı oldu bu kadar
hee bi de eve bi türlü yumurta almak kısmet olmadı bu hafta bir hamurişi de yapamadım onunda payı vardır elbette :)))
olsun canım benim ne sebeple olursa olsun gördün ya ellileri önemli olan bu.. ben şimdi işe gidicem hazırlanıyorum giyindim aynaya baktım kendimi incecik gördüm. dedimki eveet ben artık 59 kg yummm
harika bi duyguymuş.. 33 yaşındayım ilk kez bu kadar inceyim 13-14 yaşımdan beri. allah isteyen herkese nasip etsin
tebrik ederim canım süpersin...
olsun canım benim ne sebeple olursa olsun gördün ya ellileri önemli olan bu.. Ben şimdi işe gidicem hazırlanıyorum giyindim aynaya baktım kendimi incecik gördüm. Dedimki eveet ben artık 59 kg yummm
harika bi duyguymuş.. 33 yaşındayım ilk kez bu kadar inceyim 13-14 yaşımdan beri. Allah isteyen herkese nasip etsin
dimi yaaa çok güzel bi duygu, ben evlenirken de bu kilodaydım hemen hemen son 3 yıldır falan artmıştı kilom, bugün geçen yıl aldığım ama göğüsten dolayı kapanmayan bir elbisemi giydim işyerindekiler yeter artık bırak rejimi incecik kaldın demeye başladılar
darısı tüm diğer dukandaşlarımızın başına inşallah
dimi yaaa çok güzel bi duygu, ben evlenirken de bu kilodaydım hemen hemen son 3 yıldır falan artmıştı kilom, bugün geçen yıl aldığım ama göğüsten dolayı kapanmayan bir elbisemi giydim işyerindekiler yeter artık bırak rejimi incecik kaldın demeye başladılar
Darısı tüm diğer dukandaşlarımızın başına inşallah
vayyy sen de süpersin cnım..
Peki kaç beden giyiyorsun merak ettim...
Sen ne zamandır dukan yapıyorsun...
Canım önceden L ve M giyiyordum kalıbına göre, şimdi M çok normal oluyor bazı kalıplarda S bile giymeye başladım, ben 16 Mayıs Pazartesi başladım ama o hafta çok uyamadım bir sonraki hafta yeniden başladım, o yüzden 23 Mayıs başlangıç sayıyorum
darısı tüm diğer dukandaşlarımızın başına inşallah
tebrik ederim canım süpersin...
Peki ne zamandan beri yapıyorsun dukan diyetini..
Ben d ebu gün başlayacaktım ama regl döneminde başlamayı uygun görmüyomuş sanırım dr dukan öyle dedile ben de bitmesini bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?