Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yazyağmurum önce hoşgeldin özlemiştik seni valla evett ben fırçamı atıyom valla kız desene koklamaktamı yasak beeeeeeee

kız ben kaçamak maçamak yapmadım ama sabah o kiloyu görünce çüşşşşşşşş dedim kendime sizde deyin dedim

ayyyyy vuvucum beni nası motive ettin cannn nımmmm benim kız ben gitsemde ucundan kıyısından sizi izlemesem çatlarım heeee orta yerimden inanki bikerem yoliyi hamsi kıvamında görmeden olmaz ama ben çok sinirlendim bugün 1kg fazla çıkmak insanı dellendiriyo resmen

teşekkürler

tebrik ederim canım.. kendi sevincimden size bişi yazamadım.

rica ederim canım teşekkür ederim sende nihayet kırdın şeytanın bacağını sevinmekte haklısın bende çok çok tebrik ediyorum bütün gün giremedim anca fırsat bulabildim şimdi geçmişi okumaya çalışıyorum tekrar tebrikler

Arkadaşlar, ben kongreyi yarıda kesip Ankara'ya gelmek zorunda kaldım. İşallah cuma günü eve döneceğim. Dolayısıyla bu hafta çizelgede olamayacağım. Hepinize sevgiler...

sagol canımcım. benim dördüncü günüm bugün. bende mi bugün son yapsam ?? ama pazar akşamı iş seyahatine çıkıyorum o zamana kadar ne yaparsam kardır diyorum

ablacım kaçamak yapmamışsın bişi yapmamışsın 1 kg fazla çıkman su tutmandandır bence .. inşallah hamsi kıvamında olim öncesi sonrası fotolarını paylaşicam sizlen. ben bu sabah -100 çıktım dukanın 36. günü toplam kg kaybı 3 kg oldu

evet çok şükür melodicim.

:118::118::118::118:

günaydınnnnnnn

tickerıma bakınnn tickerıma bakınnnn

oooo tebrikler yasemincimmm
ellileri görmüşsün sende maşallah maşallah hemde 59.6 bravoooooooo

oooo brikler yasemincimmm
ellileri görmüşsün sende maşallah maşallah hemde 59.6 bravoooooooo

sorma canım yaa bende çok şaşırdım 60 la kalktım 60,40 la yattım 59,60 tım kalktığımda gerçi bu hafta çok uykusuz kaldım yoğunluktan akşam yemeğini yoğurt ve peynirle geçiştirdiğim zamanlar oldu falan sanırım o yüzden hızlı oldu bu kadar

hee bi de eve bi türlü yumurta almak kısmet olmadı bu hafta bir hamurişi de yapamadım onunda payı vardır elbette :)))

Son düzenleme:

olsun canım benim ne sebeple olursa olsun gördün ya ellileri önemli olan bu.. ben şimdi işe gidicem hazırlanıyorum giyindim aynaya baktım kendimi incecik gördüm. dedimki eveet ben artık 59 kg yummm
harika bi duyguymuş.. 33 yaşındayım ilk kez bu kadar inceyim 13-14 yaşımdan beri. allah isteyen herkese nasip etsin

dimi yaaa çok güzel bi duygu, ben evlenirken de bu kilodaydım hemen hemen son 3 yıldır falan artmıştı kilom, bugün geçen yıl aldığım ama göğüsten dolayı kapanmayan bir elbisemi giydim işyerindekiler yeter artık bırak rejimi incecik kaldın demeye başladılar

darısı tüm diğer dukandaşlarımızın başına inşallah

Son düzenleme:
tebrik ederim canım süpersin...
Peki ne zamandan beri yapıyorsun dukan diyetini..
Ben d ebu gün başlayacaktım ama regl döneminde başlamayı uygun görmüyomuş sanırım dr dukan öyle dedile ben de bitmesini bekliyorum...

darısıı başımaaaaa tabriklerr

vayyy sen de süpersin cnım..
Peki kaç beden giyiyorsun merak ettim...
Sen ne zamandır dukan yapıyorsun...

vayyy sen de süpersin cnım..
Peki kaç beden giyiyorsun merak ettim...
Sen ne zamandır dukan yapıyorsun...

Canım önceden L ve M giyiyordum kalıbına göre, şimdi M çok normal oluyor bazı kalıplarda S bile giymeye başladım, ben 16 Mayıs Pazartesi başladım ama o hafta çok uyamadım bir sonraki hafta yeniden başladım, o yüzden 23 Mayıs başlangıç sayıyorum

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..........
DOĞAN GÜNEŞ...BATAN AY..AÇAN ÇİÇEK..ESEN RÜZGAR...KLÜBTEKİ KADIN..GİDEN KİLOLAR..SANA DA GÜNAYDIN..
GÜNAYDIIINNNNNNNNN
evet evet farkettiğiniz gibi neşeliyim çünkü bir p+s gününden -300 ile çıktım..65 lere 200 gram kaldı...66.1 oldum...

Siz müjdeli haberimi kutlarken ben bi geçmişi okuyup geliyorum9:)..çok merak ediyorum sizi de..özellikle yolandayı..herkesi öptüm..

TEŞEKÜR EDERİM CEVABIN İÇİN CANIM...
NEREDEYSE 1 AYDA 7 KİLO SÜPER AMA...
eşim de bulabilirse akşama kitabı getirecek...
sizi gördükçe bi an önce başlamak istiyorum süper motive ediyosunuz insanı...
inşallah ben de başarırım...

ne güzel canım yaa. ben evlendiğimde 72 kg dum. kg veriim die biber hapı kullandım 2,5 kg verdirdi bana. sonra saglıgımı kötü etkileyince bıraktım. verdiğim kioların üzerine bir de iki kg daha alınca bu kg ile evlendim :))) olsun o kadar da şişman bi gelin değildim benim kg nun çogu basen ve kalçada allahtan gelinlik kapatıyordu ama isterdim daha ince bi gelin olmak napalım. canım sagolsun...
sen 3 sene önce bu kglardaymışsın o yüzde kısa sürede vermişsin kgları. ben ocak ayının başında 72,3 tüm şimdi ise gördüünüz gibiyim. çok hızlı vermiyorum ama diyorum ki iyi ki hızlı gitmemiş. bu yaşta çok sarkmam olurdu var ama o kadar da çok sarkmam yok gerçi çok çatlagım var o ayrı :18::18::18:

bugün benim 36. günüm ve toplam kg kaybı 3 oldu. öncesinde dengeli beslenme ile az ve sık yiyerek vermiştim kgları. 3,3 kg suda kendi kendine gitti geçen yılbaşına kadar. toplam kg kaybı 16'a yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…