Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Aynen canım yaa ben de geçtiğimiz şubat ayındaki bi resmimi gördüm telefonumda..ağzım açık kaldı..o ne yaa dinozor gibi diye bağırdım anında hiç istemiyorum birdaha o günlere dönmek...
canım bu sitelerden bahsetmiyorum..biz onları aştık artık..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-14.html#post19793664 burdan bahsediyorum..tarifleri denemelisin süperler..

pazartesi bende 66.1 dim şu 3 gündür tekrar göremedim o kiloyu
sakın kaçamak yapma benim gibiii daha göremedim çünkü 66.1 i
bu sabah tartıldım 66,7 ((
1-2 kaçamagım oldu oda böyle yansıdı kiloyaa

canım geçmiş olsun..bu migren de geçmezki bilirim ama..kötüdür yani Allah kolaylık versin...sen böyle abartmadan takıl biraz bakalım..kaçamaklarının meyve olmasına dikkat et derim ben..

Canım hoşgeldin aramıza,sefalar getirdin
Umarım istediğin tarihten bile önce kavuşursun istediğin kilolara..merak etme doğru yerdesin,bu diyet hem kolay hem keyifli..hem de biz keyifliyiz
Bu arada sanırım kepeği sormuştun..Kepek önemli canım yaa..bulabilirsen atakta da yesen iyi olur..çünkü hem tokluk yapıyor hem bağırsakları çalıştırıyor...piyasada saman gibi olanlar var sakın onlardan alma...sahibinden de ve gittigidiyorda orjinal kepek satan vardı sanırım ama ben bilmiyorum linklerini..rossmann mağazalarını kepekleri orjinal,güzel ve ucuz,orayı arayıp bilgi edinebilirsin..yok hiç bulamıyorsan ru-sheim inki de fena değil...gurmenet.com da satıyorlar..buğday kepeği de yulaf kepeği de alabilirsin o siteden.
Bu bizim tariflerimizin olduğu topic,atakta olmasa da seyirde faydalanırsın..Hadi kolay gelsin:)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-14.html#post19793664

canım 1 paket k.tozu koymayı dene...karbonat pek kabartmayabilir..keklerde kabartma tozu daha iyi...çok koyu mu yapıyorsun ya da tam tersi çok cıvık mı yapıyorsun..bir de yoğurt eklemeyi unutma,o da kabartır..kek hamuru çok koyu olmamalı ama krep gibi cıvık da olmamalı...ve koyduğun kek kalıbı ortası deliklerden olursa daha iyi kabartır keki,tüz tepsiyse çok kabartmaz..
son olarak da kabartma tozunun son kullanma tarihine bak

canım geciktirici kullanabılırsın ama reglınden 3 gün önce başlayıp en fazla 14 gün kullanabılırsın.hepsi içinde gecerlı degıl bu.primolut-n kullanabılırsın.

sen eczacıydın değil mi? zararlı değil mi bunlar,dengeni bozmaz mı ve de kilo vermeni engellemez mi adet görene kadar gibi sorularım var,cevaplayabilirsen çok sevinirim

walla arkadaşlar MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH demek istiyorum hepimiz için
yolandacım bak ileriye değil hala geriye gidiş var..bende de öyle...demekki dün gidenler değil asıl sana zamanında gelenler suymuş kovdun gittiler şimdi...

yasemin tebrik ediyorum seni de canım...sen önden önden gidiyorsun zaten..yoli peşinde maşallah
beni hiç beklemeyein gelemem 59 lara walla

Kızlaaar günaydıın ben bugün yine artılardayım 56.9um

size bir haberim var bu cuma istanbula gidiyorum dolayısıyla cuma günüm yollarda geçecek ve bilgisayar başında olamıyacağıım, listeyi napalım birlikte karar verelim iki seçenek var

1. bu haftalık başka biri benim yerime gönüllü olacak.
2. bu hafta listeyi pazartesi yapıcaz.

ne dersiniz hangisini yapalım?

canımsın yaa çok teşekkür ederim ayrıntılı bilgiler için...
yulaf kepeği de zor bulunuyor diye okudum da ondan sormuştum...
dediklerine bakayım inşallah..zaten regl döneminde başlamayın yazıyodu bi kaç yerde ben de erteledim...
cumartesine geçer başlarım inşallah...

Günaydııın,

10 gün gram oynamadım ama bugün -500 ile sanırım yeniden başladı düşmeyee

Günaydın, 2 saattir üyeliğim onaylansın diye bekliyorum :) Ben dukan diyeti uygulamaya başlıyorum, önümde ciddi bir süreç olacak yaklaşık 30 kilo vermem gerektiği için, kitabımı aldım dün, okudum biraz, bir şey sormak istiyorum yulaf kepeği ile ilgili. Gittigidiyorda satılanları gönül rahatlığıyla alabilir miyim?
DUKAN Diyeti %100 SAF YULAF KEPEĞİ TEK FİYAT GittiGidiyor.com'da #41510914
bu linkteki fena değil gibi geldi bana.
Ankara'dayım ve çıkıp almaya, araştırmaya hiç vaktim yok, internetten sipariş vermek zorundayım. Uygun mu bu sizce?

çıtırlaaaaaaaaarrr çoooooooooooooookkk mutluyuuuuuuuuuuummm haydin halayaaa hohoooyyhtttttttt

geçmişe bakıp geliyorrreeeeeeeeeeeeeee

yavaş beebeeeeem yavaş kııız, lazımsın sen biseeeeeeeeeee

ay ay lazım mıyıımm?
netçeeğğniz beniii?

canımmm beberongom anmadan geçmez beni hiç

canımmmsın ya geldim geldim misafir vardı öldüm yorgunluktan

berrinciiiim, nasılsın? Dinlenebildin mi birazcık? Anmazsak olur mu seni, aşk olsun
kaçamaksız, süper irade!!! :13:
süpersin berriiniimmm!!!

benimkiler de kabarmaz oldu :26:

kız ben kaçamak maçamak yapmadım ama sabah o kiloyu görünce çüşşşşşşşş dedim kendime sizde deyin dedim

Zeynep ablaa bilmez miyiimmm benim de seninle aynı şekilde 1 kilo fazla çıktı ya dün! Nasıl çıktı cinlerim tepeme! Ödemdir dediler ablalar, suya abandım ben de. Sağolsunlar destekleri ve tavsiyeleriyle atlattım ben. Senin son durum ne?

Yulaf kepeği aslında son 1-2 ay içinde bulunması daha kolay hale gelen bi besin oldu. Bundan 1-2 sene önce falan dukan diyeti yapanlar bizden daha şanssız. Artık bulma konusunda o kadar sorun yaşamayacağınıza inanıyorum :)
çünkü ben fatih gibi bir yerde bile buldum :)
darısı başınıza hihi kolay gelsin, başarılaaarr :))

sevgili baağyanlar desteklerinizle bu ödem dolu +1100 ü atlatmış bulunuyorum. Sizlere o kadar minnettarım ki, hepinizi öpesim var!!! Hatta na böyle tutup tutup havalara atıp öyle sevicem hepinizi!!! :)))

Sevgili onurege; geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. İnşallah durum en kısa zamanda en iyi konumuna kavuşur.

Sadeca ablaaa, al beni al beni al al al :79::87:
hihihihi :78:

Aman canım verirsin nolcak ben senin yerinde olsam 63 e gelip diyetimi tamamlarım, sonra bi yıl falan takılırım o kiloda sonra yeniden başlayıp 4-5 kilo daha veririm 5 kilo nedir ki sıkı yapsan maks 3-4 hafta falan sürer vermen

eheiehehehe hadi bakem vuvucum, sen yolu aç ben arkandan geliyoreeeeeeeeeeeee:)))

Aramıza hoşgeldin
umarım istediğin kilolara umduğundan da kolay ulaşırsın...kolay gelsin diyorum şimdiden...
bu linkteki kepeği kullanan arkadaşlar doğru ürün olduğunu söylemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam..zaten resminden de öyle gözüküyor..yalnız birazcık pahalı..ankaradaki rossmann dan da alabilirsin 6,5 liraya(500gram)
2 tane var hemde mağazası ,antares avm ve kentpark avm de var.ama bu gösterdiğini de kullanabilirsin bence.

Şimdi canlarr bişey soracağım sizlere bu akşam partimiz var o yüzden bugün erken paydos edeceğiz diyorum ki bir doktora gideyim değerlerime bir baktırayım çünkü 7,5 kilo oldu kaybım gerçi halsizlik vs yok ama içim rahat etsin, şimdi benim dahiliyeye mi gitmem gerek bi de kabaca ne testleri istemeliyim bir de aç mı gitmeliyim test yaptıran arkadaşlar biraz detay yazabilir mi rica etsem

Günaydın kızlar bugün -300 kr.gitmişim.haftalardır duraklamadaydım :92ün bide kızımla yürüyüş yaparken ben başladığımdan beri kaçamak yapmamıştım.Canım çok fena künefe istedi.Oturduk afiyetle yedik.Amanın akşam ben bir pişman oldum anlatamam.Midem bulandı, hastalar oldum, karnım şişti sanki böyle psikolikmidir nedir bilmiyorum ama çok pişman oldum.Berrin oklavasıyla gelsin artık napalım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…