hafıfyemelı ve dukandıyetım com sayfalarına bakıcam sımdı ama coktandır takılmadım foruma yenı sıteler yenı tarıfler varsa paylasalım sevınırım kızlarrr
bu arada benden gıden toplamda 18,800 gecende zayıflamdım hala tombulum dıye boburlenıyorum kı oleyım 90 lardayım hala neyse annem bır hısımla elınde gecen yaz bır dugunde cekılen bır resımı tutusturdu elıme ŞOKKK OLDUM bıze cok gelmıyo hergun gıden gramlar ama bırkacay oncesı resmımıze bakınca anlıyosunuz katettıgımız yolu
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..........
DOĞAN GÜNEŞ...BATAN AY..AÇAN ÇİÇEK..ESEN RÜZGAR...KLÜBTEKİ KADIN..GİDEN KİLOLAR..SANA DA GÜNAYDIN..
GÜNAYDIIINNNNNNNNN
evet evet farkettiğiniz gibi neşeliyim çünkü bir p+s gününden -300 ile çıktım..65 lere 200 gram kaldı...66.1 oldum...
Siz müjdeli haberimi kutlarken ben bi geçmişi okuyup geliyorum9:)..çok merak ediyorum sizi de..özellikle yolandayı..herkesi öptüm..
regl döneminde migren oluyorum.dünden beri başım hafif hafif ağrıyordu.ama ilaç içecek kadar değil.ama sonra saat 11 gibi görmem bozuldu(30dk_40dk).eşim öğlen eve gelince diyetine ara ver hafta sonu tatile çıkıyoruz zaten bozacaksın falan derken bir tane bitter tadellenin yarsını 2_3 adet kiraz yedim.sonra göz doktoruna gittim.gözünde hiç bir bozukluk yok dedi ama gösterdiği bazı harfleri okuyamayınca nöroloji ye sevk etti.şükür olsun birşey yokmuş.migren dedi bazen görmede bozukluk yaparmış.1 saat bozuk görme devam ederse o zaman hemen gel dedi.
aslında normalde gitmezdim ama ev sahibimin kızı 30 yaşında diyet sonrası + hastalık sonrası görme kaybı var .genetik denmiş bünye güçsüzleşince alevleniyormuş.bir anda o yüzden korktum.
nöroloji dr.na söledim diyet yapıyorum falan diye ama birşey demedi.göz dr da birşey demedi.
ne güzel canım yaa. ben evlendiğimde 72 kg dum. kg veriim die biber hapı kullandım 2,5 kg verdirdi bana. sonra saglıgımı kötü etkileyince bıraktım. verdiğim kioların üzerine bir de iki kg daha alınca bu kg ile evlendim :)))olsun o kadar da şişman bi gelin değildim benim kg nun çogu basen ve kalçada allahtan gelinlik kapatıyordu ama isterdim daha ince bi gelin olmak napalım. canım sagolsun...
sen 3 sene önce bu kglardaymışsın o yüzde kısa sürede vermişsin kgları. ben ocak ayının başında 72,3 tüm şimdi ise gördüünüz gibiyim. çok hızlı vermiyorum ama diyorum ki iyi ki hızlı gitmemiş. bu yaşta çok sarkmam olurdu var ama o kadar da çok sarkmam yok gerçi çok çatlagım var o ayrı :18::18::18:
dediğin gibi benim çok uzun vadeli olmadığından kilolar biraz daha hızlı ilerliyor ama işte şimdiden sonra belki biraz daha ağır ilerlerim çünkü 50 li kilolar hemen hemen 5 yıla kadar geriye gidiyor öyle de bişey olursa bi yumruk yaparım diyorum çünkü ben daha hiç yumruk hakkımı kullanmadım, bende sarkma ya da çatlak olmadı çünkü benim bacaklarımda kalçamda gram fazlalık yoktu sopa gibiydim hatta benim tüm sorunum göbekten itibaren yukarısıydı işte biraz daha zor oluyor tabi omuzların kolların incelmesi ama kilom azaldıkça yavaş yavaş hissediyorum incelmeleri
şimdi hangi evreyi kaç gün uygulamam lazım onu hesapladım atak evresi 3 gün olacakmış benim kiloma göre 3 gün ne ki kolay geçer...
bana 3 ağustosta 54 kilo olacağımı söyledi ki 3 ağustos çok yakın bi tarih...
ben şimdiden heyecanlandım...
Arkadaslar cok önemli bir sey danismaliyim size; benim yaptigim kekler, vb. kabarmiyor ya, simdi yaptim, icine yarim paket kabartma tozu katmistim, ama hic kabarmamis ki. Kabartma tozu yerine karbonatla da deniyorum ama yine kabartamiyorum. Var mi bunun bir sirri? Kabarmasi icin ne yapmaliyim?
canım geciktirici kullanabılırsın ama reglınden 3 gün önce başlayıp en fazla 14 gün kullanabılırsın.hepsi içinde gecerlı degıl bu.primolut-n kullanabılırsın.
sagol canımcım. benim dördüncü günüm bugün. bende mi bugün son yapsam ?? ama pazar akşamı iş seyahatine çıkıyorum o zamana kadar ne yaparsam kardır diyorum
ablacım kaçamak yapmamışsın bişi yapmamışsın 1 kg fazla çıkman su tutmandandır bence .. inşallah hamsi kıvamında olim öncesi sonrası fotolarını paylaşicam sizlen. ben bu sabah -100 çıktım dukanın 36. günü toplam kg kaybı 3 kg oldu
evet çok şükür melodicim.
oooo tebrikler yasemincimmm
ellileri görmüşsün sende maşallah maşallah hemde 59.6 bravoooooooo
canımsın yaa çok teşekkür ederim ayrıntılı bilgiler için...Canım hoşgeldin aramıza,sefalar getirdin
Umarım istediğin tarihten bile önce kavuşursun istediğin kilolara..merak etme doğru yerdesin,bu diyet hem kolay hem keyifli..hem de biz keyifliyiz
Bu arada sanırım kepeği sormuştun..Kepek önemli canım yaa..bulabilirsen atakta da yesen iyi olur..çünkü hem tokluk yapıyor hem bağırsakları çalıştırıyor...piyasada saman gibi olanlar var sakın onlardan alma...sahibinden de ve gittigidiyorda orjinal kepek satan vardı sanırım ama ben bilmiyorum linklerini..rossmann mağazalarını kepekleri orjinal,güzel ve ucuz,orayı arayıp bilgi edinebilirsin..yok hiç bulamıyorsan ru-sheim inki de fena değil...gurmenet.com da satıyorlar..buğday kepeği de yulaf kepeği de alabilirsin o siteden.
Bu bizim tariflerimizin olduğu topic,atakta olmasa da seyirde faydalanırsın..Hadi kolay gelsin:)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-14.html#post19793664
yavaş beebeeeeem yavaş kııız, lazımsın sen biseeeeeeeeeee
canımmm beberongom anmadan geçmez beni hiç
canımmmsın ya geldim geldim misafir vardı öldüm yorgunluktan
Arkadaslar cok önemli bir sey danismaliyim size; benim yaptigim kekler, vb. kabarmiyor ya, simdi yaptim, icine yarim paket kabartma tozu katmistim, ama hic kabarmamis ki. Kabartma tozu yerine karbonatla da deniyorum ama yine kabartamiyorum. Var mi bunun bir sirri? Kabarmasi icin ne yapmaliyim?
kız ben kaçamak maçamak yapmadım ama sabah o kiloyu görünce çüşşşşşşşş dedim kendime sizde deyin dedim
ayyyyy vuvucum beni nası motive ettin cannn nımmmm benim kız ben gitsemde ucundan kıyısından sizi izlemesem çatlarım heeee orta yerimden inanki bikerem yoliyi hamsi kıvamında görmeden olmaz ama ben çok sinirlendim bugün 1kg fazla çıkmak insanı dellendiriyo resmen
canımsın yaa çok teşekkür ederim ayrıntılı bilgiler için...
yulaf kepeği de zor bulunuyor diye okudum da ondan sormuştum...
dediklerine bakayım inşallah..zaten regl döneminde başlamayın yazıyodu bi kaç yerde ben de erteledim...
cumartesine geçer başlarım inşallah...
walla arkadaşlar MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH demek istiyorum hepimiz için
yolandacım bak ileriye değil hala geriye gidiş var..bende de öyle...demekki dün gidenler değil asıl sana zamanında gelenler suymuşkovdun gittiler şimdi...
yasemin tebrik ediyorum seni de canım...sen önden önden gidiyorsun zaten..yoli peşinde maşallah
beni hiç beklemeyein gelemem 59 lara walla
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..........
DOĞAN GÜNEŞ...BATAN AY..AÇAN ÇİÇEK..ESEN RÜZGAR...KLÜBTEKİ KADIN..GİDEN KİLOLAR..SANA DA GÜNAYDIN..
GÜNAYDIIINNNNNNNNN
evet evet farkettiğiniz gibi neşeliyim çünkü bir p+s gününden -300 ile çıktım..65 lere 200 gram kaldı...66.1 oldum...
Siz müjdeli haberimi kutlarken ben bi geçmişi okuyup geliyorum9:)..çok merak ediyorum sizi de..özellikle yolandayı..herkesi öptüm..
Günaydın, 2 saattir üyeliğim onaylansın diye bekliyorum :) Ben dukan diyeti uygulamaya başlıyorum, önümde ciddi bir süreç olacak yaklaşık 30 kilo vermem gerektiği için, kitabımı aldım dün, okudum biraz, bir şey sormak istiyorum yulaf kepeği ile ilgili. Gittigidiyorda satılanları gönül rahatlığıyla alabilir miyim?
DUKAN Diyeti %100 SAF YULAF KEPEĞİ TEK FİYAT GittiGidiyor.com'da #41510914
bu linkteki fena değil gibi geldi bana.
Ankara'dayım ve çıkıp almaya, araştırmaya hiç vaktim yok, internetten sipariş vermek zorundayım. Uygun mu bu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?