Aramıza hoşgeldin
umarım istediğin kilolara umduğundan da kolay ulaşırsın...kolay gelsin diyorum şimdiden...
bu linkteki kepeği kullanan arkadaşlar doğru ürün olduğunu söylemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam..zaten resminden de öyle gözüküyor..yalnız birazcık pahalı..ankaradaki rossmann dan da alabilirsin 6,5 liraya(500gram)
2 tane var hemde mağazası ,antares avm ve kentpark avm de var.ama bu gösterdiğini de kullanabilirsin bence.
Aman canım verirsin nolcak ben senin yerinde olsam 63 e gelip diyetimi tamamlarım, sonra bi yıl falan takılırım o kiloda sonra yeniden başlayıp 4-5 kilo daha veririm 5 kilo nedir ki sıkı yapsan maks 3-4 hafta falan sürer vermen
Kızlaaar günaydıın ben bugün yine artılardayım 56.9um
size bir haberim var bu cuma istanbula gidiyorum dolayısıyla cuma günüm yollarda geçecek ve bilgisayar başında olamıyacağıım, listeyi napalım birlikte karar verelim iki seçenek var
1. bu haftalık başka biri benim yerime gönüllü olacak.
2. bu hafta listeyi pazartesi yapıcaz.
ne dersiniz hangisini yapalım?
eheiehehehe hadi bakem vuvucum, sen yolu aç ben arkandan geliyoreeeeeeeeeeeee:)))
şimdi canlarr bişey soracağım sizlere bu akşam partimiz var o yüzden bugün erken paydos edeceğiz diyorum ki bir doktora gideyim değerlerime bir baktırayım çünkü 7,5 kilo oldu kaybım gerçi halsizlik vs yok ama içim rahat etsin, şimdi benim dahiliyeye mi gitmem gerek bi de kabaca ne testleri istemeliyim bir de aç mı gitmeliyim test yaptıran arkadaşlar biraz detay yazabilir mi rica etsem
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..........
DOĞAN GÜNEŞ...BATAN AY..AÇAN ÇİÇEK..ESEN RÜZGAR...KLÜBTEKİ KADIN..GİDEN KİLOLAR..SANA DA GÜNAYDIN..
GÜNAYDIIINNNNNNNNN
evet evet farkettiğiniz gibi neşeliyim çünkü bir p+s gününden -300 ile çıktım..65 lere 200 gram kaldı...66.1 oldum...
Siz müjdeli haberimi kutlarken ben bi geçmişi okuyup geliyorum9:)..çok merak ediyorum sizi de..özellikle yolandayı..herkesi öptüm..
Canım önceden L ve M giyiyordum kalıbına göre, şimdi M çok normal oluyor bazı kalıplarda S bile giymeye başladım, ben 16 Mayıs Pazartesi başladım ama o hafta çok uyamadım bir sonraki hafta yeniden başladım, o yüzden 23 Mayıs başlangıç sayıyorum
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..........
DOĞAN GÜNEŞ...BATAN AY..AÇAN ÇİÇEK..ESEN RÜZGAR...KLÜBTEKİ KADIN..GİDEN KİLOLAR..SANA DA GÜNAYDIN..
GÜNAYDIIINNNNNNNNN
evet evet farkettiğiniz gibi neşeliyim çünkü bir p+s gününden -300 ile çıktım..65 lere 200 gram kaldı...66.1 oldum...
Siz müjdeli haberimi kutlarken ben bi geçmişi okuyup geliyorum9:)..çok merak ediyorum sizi de..özellikle yolandayı..herkesi öptüm..
walla arkadaşlar MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH demek istiyorum hepimiz için
yolandacım bak ileriye değil hala geriye gidiş var..bende de öyle...demekki dün gidenler değil asıl sana zamanında gelenler suymuşkovdun gittiler şimdi...
yasemin tebrik ediyorum seni de canım...sen önden önden gidiyorsun zaten..yoli peşinde maşallah
beni hiç beklemeyein gelemem 59 lara wall
Günaydııın,
10 gün gram oynamadım ama bugün -500 ile sanırım yeniden başladı düşmeyee
çıtırlaaaaaaaaarrr çoooooooooooooookkk mutluyuuuuuuuuuuummmhaydin halayaaa hohoooyyhtttttttt
geçmişe bakıp geliyorrreeeeeeeeeeeeeee
çoook teşekkür ederim cevap için, benim vaktim yok ama gidebileceklerden rica ederim bakalım, fiyat farkı az değilmiş, yarıdan daha fazla farkediyor, umarım bulabilirim, olmazsa internet adresinden sipariş edicem :)
çok umutluyum bu diyet konusunda, insülin direncim yüksek olduğu için kilo veremiyorum ama bu diyete uygulayanlar insülin direncini kırmakta başarı göstermiş, ben de heyecanlıyım epey, umarım işe yarıcak :)
çok teşekkür ederim tekrar :)
TEŞEKÜR EDERİM CEVABIN İÇİN CANIM...
NEREDEYSE 1 AYDA 7 KİLO SÜPER AMA...
eşim de bulabilirse akşama kitabı getirecek...
sizi gördükçe bi an önce başlamak istiyorum süper motive ediyosunuz insanı...
inşallah ben de başarırım...
canımcım malesef önümde 1 adet sigara bırakma girişimi ve 1 adet çocuk yapma girişimi bekliyor beni,bilmem anlatabldin mi
ben bu kiloda bile kalsam süper derim o yüzden...ama önümde ramazan ve bu 2 olay olmasa 60 a çok rahat inerim ben..isterim de ama aşağısını istemem be yasemin boy 1,74 napcam 50 leri..ben zate azcık etli severim..bana da 61-62 kilo filan çok yakışıyor yani..
en azından beğendiğim herşeyi alıp giyebiliyorum..ayy özledim walla o günleri...
ben de senin gibiyim canım son 3 yılda evlenince aldım bu kiloları..61 kiloyla evlendim,+16 kilo düşünebiliyormusun üstelik çocuk da yok daha..
canımcım tebrik ederim :992:
evet canım heyecanlandığın kadar var ama sen bile inanamıyacaksın değişimine..hele bir de yürüyüşe vs. vakit bulabilirsen daha iyi olur..ama hiç vaktin yoksa üzülme spor olmadan da kilo veriliyor bu diyette...
kepeğş aldırmışken en az 4-5 tane aldır canım benden söylemesi..bana hiç dayanmıyor walla..sürekli bitiriyorum..senin yolun da uzun hem..bizimn tariflerdeki birsürü şeyi uygulamak isteyeceksin,o yüzden stok yap...rossmannın internet satışı yoktu,şimdi bilmiyorum ama telefon edince kargoyla gönderiyorlardı sanırım...buarada buğday kepeği de tavsiye ederim ilaveten...ben b.kepeği,yulaf ezmesi,yulaf kepeğini karıştırarak kullanıyorum tariflerde...bir de gurmenette ru-sheimin satışı var,bunların hepsini satıyor.3-6 tl arası...y.kepeği rossmanndaki kadar güzel değil ama yinede iyi sayılır,diğer 2 ürünü gayet güzel..
Şimdi canlarr bişey soracağım sizlere bu akşam partimiz var o yüzden bugün erken paydos edeceğiz diyorum ki bir doktora gideyim değerlerime bir baktırayım çünkü 7,5 kilo oldu kaybım gerçi halsizlik vs yok ama içim rahat etsin, şimdi benim dahiliyeye mi gitmem gerek bi de kabaca ne testleri istemeliyim bir de aç mı gitmeliyim test yaptıran arkadaşlar biraz detay yazabilir mi rica etsem
canımcım malesef önümde 1 adet sigara bırakma girişimi ve 1 adet çocuk yapma girişimi bekliyor beni,bilmem anlatabldin mi
ben bu kiloda bile kalsam süper derim o yüzden...ama önümde ramazan ve bu 2 olay olmasa 60 a çok rahat inerim ben..isterim de ama aşağısını istemem be yasemin boy 1,74 napcam 50 leri..ben zate azcık etli severim..bana da 61-62 kilo filan çok yakışıyor yani..
en azından beğendiğim herşeyi alıp giyebiliyorum..ayy özledim walla o günleri...
ben de senin gibiyim canım son 3 yılda evlenince aldım bu kiloları..61 kiloyla evlendim,+16 kilo düşünebiliyormusun üstelik çocuk da yok daha..
Yolandaammmm canım benim, evet demiştiniz demiştiniz hihihihi ve gitti de yaşasın ki :))))
gel bi sarılıcam bunun şerefine
hatta sizlere mutluluktan we are the champions adlı şarkıyı seslendirmek istiyorum
bi de bi de yolandaaamm yumruk hakkını sonraya saklasan iyi olur bence. Uykundan 2 saat ayır da kendine tariflerden yolluk yap derim ben. Kafan rahat oluyor. Ben de ankaraya ve eskişehire giderken yaptım. Oradaki yemekleri hiç gözüm görmedi valla. Yurtdışı ayrı olabilir ama bak ne güzel indin 59lara, hiç bozma nolur yaa
kızlar kızlar müjdemi isterim
gurmenette kampanya var
bugday kepegi - yulaf kepegi - bugday ruseymi üçlü sen sadece 8,99 TL
ihtiyacı olanlar kaçırmasın derim
BUDAY - YULAF KEPE VE BUDAY RUEYM SET
bu dıyetın ıcerıgını yazarmısınız nasıl uygulanıyor neler yenıp neler ıclıyor arkadaslar
Şimdi canlarr bişey soracağım sizlere bu akşam partimiz var o yüzden bugün erken paydos edeceğiz diyorum ki bir doktora gideyim değerlerime bir baktırayım çünkü 7,5 kilo oldu kaybım gerçi halsizlik vs yok ama içim rahat etsin, şimdi benim dahiliyeye mi gitmem gerek bi de kabaca ne testleri istemeliyim bir de aç mı gitmeliyim test yaptıran arkadaşlar biraz detay yazabilir mi rica etsem
evet canım gözüm önce yolandayı sonra da seni aradı zaten..ama seni pek iyi niyetli aramıyor gözüm sanki yaa,böyle kilo verdiğine çok sevindim önce ama sonra "heh beni geçmemiş daha,ohh şükür" dedim..nolüyo bana yaa ,kötü insanmıyım ne...kızdım bak şimdi kendime..hep bu cuma listesi bozdu beni...ver arkadaşım ver benden daha çok ver...ruhumu temizlemeliyim
zaten sen de anca ödemi attın 1-2 güne geliyor asıl kilo vermeler...
süpersin yasemin ben 25 mayısta başladım 3 kg verdim senin 7 kg harikaa. istersen evet degerlerine baktır. aç karna dahiliyeye git diyet yaptım kontrol istiyorum de. ben 12 kg dan sonra yaptırmıştım bişi çıkmamıştı maşallah
oyy vuvucum da kg vermiş. benim vuvum selvi boylu olduu için şimdi daha da incecik olduu. sen ellilere inme bencede 61 kg bile sende süper durur .. boy farkını -10 olarak düşün 174 sun 64 kg bile harika olur ki ben de öle düşünüyıorum. yani 165 boyundayım önce 55 olacam baktım hala var fazlalık elliye kadar yolu var
sagolasın canım benim. valla tarihi anlar yaşadım dün. bugünde eccük gitmiş. şimdi ben beş gün yumruk yapacam çok gelmez dimi kızlar. bi daha ihtiyacım olur diye bıraksam mı ? ama haftaya üç gün yurtdışında olacam hava alanında filan mecbur kalıp sandviç filan yemek durumu olabilir. napim ???:26::26:
tüm diyet boyunca iki kere mi yumruk hakkımız vardı ?=
harika harikaa. tebrik ederim canımcım
hohoyttt cinocumm yediin ekmecikler ynaına kar kaldı bide kg verdin kızz. maşallah maşallah
ayrıeten BEBERONGO cum kız biz sana demedik mi gidicek diye..
selam kızlar uzun zamandır giremedim. çok yoğun ders çalışıyorum internete girincede dikkat gidiyor diye ara ara giriyorum....ha bide ben 3 gün önce diyetimi 1 günlüğüne bozmuştum..ama sabah ne göreyim 400 gram vermişimertesi gün yeniden ele aldım dizginleri bugün ise 66.1 çıktım yani geçen haftaya nazaran 1 kilo verdim:))))
birde kızlar sınavım 9 temmuzda ben 3 temmuzdan itibaren meyveye geçeyim diyorum. çünkü beyin şeker istiyorbazen kafam çalışmıyor ayol yani hafif bir güçlendirme evresi olsun sonra tekrar ataktan başlayayım diyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?