Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çoook teşekkür ederim cevap için, benim vaktim yok ama gidebileceklerden rica ederim bakalım, fiyat farkı az değilmiş, yarıdan daha fazla farkediyor, umarım bulabilirim, olmazsa internet adresinden sipariş edicem :)
çok umutluyum bu diyet konusunda, insülin direncim yüksek olduğu için kilo veremiyorum ama bu diyete uygulayanlar insülin direncini kırmakta başarı göstermiş, ben de heyecanlıyım epey, umarım işe yarıcak :)
çok teşekkür ederim tekrar :)

canımcım malesef önümde 1 adet sigara bırakma girişimi ve 1 adet çocuk yapma girişimi bekliyor beni,bilmem anlatabldin mi
ben bu kiloda bile kalsam süper derim o yüzden...ama önümde ramazan ve bu 2 olay olmasa 60 a çok rahat inerim ben..isterim de ama aşağısını istemem be yasemin boy 1,74 napcam 50 leri..ben zate azcık etli severim..bana da 61-62 kilo filan çok yakışıyor yani..
en azından beğendiğim herşeyi alıp giyebiliyorum..ayy özledim walla o günleri...
ben de senin gibiyim canım son 3 yılda evlenince aldım bu kiloları..61 kiloyla evlendim,+16 kilo düşünebiliyormusun üstelik çocuk da yok daha..

Pazartesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ben aynıyım 5gün ps dönemim bi de regl dönemimle çakıştı hiç veremedim, aynıyım. bugün yeniden saf proteine geçtim umutluyum
Elisa Day çok emek veriyorsun liste için çok teşekkürler, zaman harcıyorsun ama acayip motive ediyor :)

eheiehehehe hadi bakem vuvucum, sen yolu aç ben arkandan geliyoreeeeeeeeeeeee:)))

evet canım gözüm önce yolandayı sonra da seni aradı zaten..ama seni pek iyi niyetli aramıyor gözüm sanki yaa,böyle kilo verdiğine çok sevindim önce ama sonra "heh beni geçmemiş daha,ohh şükür" dedim..nolüyo bana yaa ,kötü insanmıyım ne...kızdım bak şimdi kendime..hep bu cuma listesi bozdu beni...ver arkadaşım ver benden daha çok ver...ruhumu temizlemeliyim
zaten sen de anca ödemi attın 1-2 güne geliyor asıl kilo vermeler...

endokrine gidersen bütün tahlillerine hormonların en ayrıntılı onlar bakar :81:

canımcım tebrik ederim :992:

süpersin yasemin ben 25 mayısta başladım 3 kg verdim senin 7 kg harikaa. istersen evet degerlerine baktır. aç karna dahiliyeye git diyet yaptım kontrol istiyorum de. ben 12 kg dan sonra yaptırmıştım bişi çıkmamıştı maşallah

oyy vuvucum da kg vermiş. benim vuvum selvi boylu olduu için şimdi daha da incecik olduu. sen ellilere inme bencede 61 kg bile sende süper durur .. boy farkını -10 olarak düşün 174 sun 64 kg bile harika olur ki ben de öle düşünüyıorum. yani 165 boyundayım önce 55 olacam baktım hala var fazlalık elliye kadar yolu var

sagolasın canım benim. valla tarihi anlar yaşadım dün. bugünde eccük gitmiş. şimdi ben beş gün yumruk yapacam çok gelmez dimi kızlar. bi daha ihtiyacım olur diye bıraksam mı ? ama haftaya üç gün yurtdışında olacam hava alanında filan mecbur kalıp sandviç filan yemek durumu olabilir. napim ???:26::26:
tüm diyet boyunca iki kere mi yumruk hakkımız vardı ?=

Günaydııın,

10 gün gram oynamadım ama bugün -500 ile sanırım yeniden başladı düşmeyee

harika harikaa. tebrik ederim canımcım

çıtırlaaaaaaaaarrr çoooooooooooooookkk mutluyuuuuuuuuuuummm haydin halayaaa hohoooyyhtttttttt

geçmişe bakıp geliyorrreeeeeeeeeeeeeee

hohoyttt cinocumm yediin ekmecikler ynaına kar kaldı bide kg verdin kızz. maşallah maşallah

ayrıeten BEBERONGO cum kız biz sana demedik mi gidicek diye..

evet canım heyecanlandığın kadar var ama sen bile inanamıyacaksın değişimine..hele bir de yürüyüşe vs. vakit bulabilirsen daha iyi olur..ama hiç vaktin yoksa üzülme spor olmadan da kilo veriliyor bu diyette...
kepeğş aldırmışken en az 4-5 tane aldır canım benden söylemesi..bana hiç dayanmıyor walla..sürekli bitiriyorum..senin yolun da uzun hem..bizimn tariflerdeki birsürü şeyi uygulamak isteyeceksin,o yüzden stok yap...rossmannın internet satışı yoktu,şimdi bilmiyorum ama telefon edince kargoyla gönderiyorlardı sanırım...buarada buğday kepeği de tavsiye ederim ilaveten...ben b.kepeği,yulaf ezmesi,yulaf kepeğini karıştırarak kullanıyorum tariflerde...bir de gurmenette ru-sheimin satışı var,bunların hepsini satıyor.3-6 tl arası...y.kepeği rossmanndaki kadar güzel değil ama yinede iyi sayılır,diğer 2 ürünü gayet güzel..

Başarırsın tabiki bak buradaki dukandaşlar neler başardılar hiç merak etme tatlım

Evet canım boy olunca kaldırıyor kiloyu bende bu halimle gayet iyi görünüyorum ama işte sanırım inceden inceye bende çocuk için ne kadar zayıf olsam o kadar kardır diyerek biraz daha erimeye çalışıyorum amanın sen naptın + 16 ne demek yaww ben 7-8 kilo aldım tutuştum nereye gidiyorum diye amaaaa bunu yapan hep bu kocalar biliyorum ben insanı yoldan çıkarıyolar hadiii şunu yiyelimm hadi bunu yiyelimm benim eşimde nerdeyse 20 kilo falan aldı evlendiğimizden beri özeniyor şimdi bana ama dediğin gibi diyor ki yaa artık sarılınca kemik geliyor elime önceden ne güzel etli etliydin

kızlar kızlar müjdemi isterim
gurmenette kampanya var
bugday kepegi - yulaf kepegi - bugday ruseymi üçlü sen sadece 8,99 TL
ihtiyacı olanlar kaçırmasın derim
BUDAY - YULAF KEPE VE BUDAY RUEYM SET

canım benim dahiliye evet, ama endokrinoloji tavsye eden arkadaş da haklı. Ama değerlerine baktırıcaksan sadece, endokrinoloji biraz daha kapsamlı, dahiliyeyi de tercih edebilirsin. Zira devlet hastanesine gideceksen endokrinolojiye muayene olabilmek için haftalarca bekleyebilirsin. Çok yoğunlar çünkü. Özeli tercih edeceksen oohh takıl rahat rahat :)))

ooo vuvuuşkooom sen de pek endamlı hatunmuşsun zaten bmi değerine bakınca dedim kesin 175 falan bu hatun. Valla 61-62 arası fısssstık gibi olursun hakikaten. 62 olsanaaa :76:

Yolandaammmm canım benim, evet demiştiniz demiştiniz hihihihi ve gitti de yaşasın ki :))))
gel bi sarılıcam bunun şerefine

hatta sizlere mutluluktan we are the champions adlı şarkıyı seslendirmek istiyorum

bi de bi de yolandaaamm yumruk hakkını sonraya saklasan iyi olur bence. Uykundan 2 saat ayır da kendine tariflerden yolluk yap derim ben. Kafan rahat oluyor. Ben de ankaraya ve eskişehire giderken yaptım. Oradaki yemekleri hiç gözüm görmedi valla. Yurtdışı ayrı olabilir ama bak ne güzel indin 59lara, hiç bozma nolur yaa

Son düzenleme:
selam kızlar uzun zamandır giremedim. çok yoğun ders çalışıyorum internete girincede dikkat gidiyor diye ara ara giriyorum....ha bide ben 3 gün önce diyetimi 1 günlüğüne bozmuştum..ama sabah ne göreyim 400 gram vermişimertesi gün yeniden ele aldım dizginleri bugün ise 66.1 çıktım yani geçen haftaya nazaran 1 kilo verdim:))))
birde kızlar sınavım 9 temmuzda ben 3 temmuzdan itibaren meyveye geçeyim diyorum. çünkü beyin şeker istiyor bazen kafam çalışmıyor ayol yani hafif bir güçlendirme evresi olsun sonra tekrar ataktan başlayayım diyorum:))

canım benimmm gel bende sarılcam kızzzz
ay evet oralarda bozmak istemiyorum. gideceğim yer iran mutfakları et agırlıklı allahtan. ama pilavlarını yememek zor olacak.
kız beboş valla süper akıllısın ben kıymalı pogaçalardan yapim kendime bi kaç tane alanda kahve ile yerim. hay aklınla bin yaşaa emii. ama uçağa alırlar mı onu bilmiyorum

kızlar kızlar müjdemi isterim
gurmenette kampanya var
bugday kepegi - yulaf kepegi - bugday ruseymi üçlü sen sadece 8,99 TL
ihtiyacı olanlar kaçırmasın derim
BUDAY - YULAF KEPE VE BUDAY RUEYM SET

Yulaf Kepeği; Dukan diyetinin olmazsa olmazı, 500 Gr. Dünya sağlık örgütü yulaftaki proteinin süt, et ve yumurta kadar değerli olduğunu ortaya koymuştur. Yulaf kepeği yulaf tanesini saran ve koruyan lifli kılıftır. Yulaf kepeği hızlı şeker açısından zayıf , protein ve özellikle çözünebilir lifler açısından zengin olan kabuktur. Yulaf kepeğine tıbbi özellik veren iki niteliği vardır.

Birincisi; hacminin 25 katından fazla suyu emebilir olması, bundan dolayı mideye inen yulaf kepeği şişer ve hızlı bir doygunluk hissi vermesine yetecek kadar yer kaplar.

İkincisi; fazlasıyla yapışkan oluşudur ki bulamaç haline gelmiş besinlerle birlikte ince bağırsağa ulaştığında kendisini çevreleyen bütün besin maddelerine yapışır. Bunların kana geçişini önleyerek kendisiyle beraber atılmasını sağlar. Yulaf kepeği bu özelliklerinden ötürü çoğu diyette açlıktan kaynaklanan yoksunluk hissini engeller.

KIZLR BU YULAF KEPEĞİİİİ NEYMİŞ BEEE SÜPERRR
ALMAYI DÜŞÜNEN VARMI BU SİTEDEN BENDE ALSAM DİYORUM AMA ACABA GÜVENİLİR BİR SİTEMİ ??

bu dıyetın ıcerıgını yazarmısınız nasıl uygulanıyor neler yenıp neler ıclıyor arkadaslar

şöyle oluyor, ilk üç gün sadece patates yiyorsun sonra üzerine su içiyorsun üç günü bitirince saat başı bir erik yiyorsun ama önemli olan erikleri tuza banar gibi yulaf kepeğine bancan, bunuda 2 gün yaptıktan sonra bu kez ayran var tuzsuz ayran yarım saatte bir iç kalan zamanlarında da bitki çayı iç. bunlardan miden bulanınca bir kitapçıya gidiyorsun dukan diyeti adlı kitabı alıyorsun, bir güzel okuyorsuuun sonra buraya dönüp geçmişi okuyorsun.

şefkatli kollarımızda tam motivasyon bir sürü kilo veriosuuun.

canım ben dahiliyeye gittim, sabah aç karna, çünkü açlık kan şekerine felan bakılıyor..dr a söylersin diyet yapıyorum, rutin biyakimya baktırmak istiyorum diye..bir de T3-T4 lerine mutlaka baktır, tiroid fonksiyonlarına, düşüklük ya da yükseklik varsa kilo vermeni etkiliyor çünkü...

şşşşt bana kötü gözleeeee bakmaaaaaaaaaa ehiheheı kendine yakın kilolar olunca insan daha bir dikkat kesiliyor de mi:)) kızma ööle kızma kendine, bende hemen sana bakıyorum, acaba bugun ne kadar fark açtı vuvu diye:82::82: kısa sürede bu kadarına bile inme umudum yoktu waalla yediklerimden sonra...neyse şimcik toparladım artık:))

walla yolicim ööle gibi oldu, ama aslında iyi değil ya, insan rahatlığa kapılıveeeyooo, nasıl olsa hemencik giddiyo diye neyse ki yine de çok şükür dukan amcanın cezası fazla uzun süreli olmadııı:)) iran da mutlaka domatis, salatalık yiii, çok lezzetli oluyo...geçen sene doğubeyazıttaykene seyyar arabalarda satarlardı hep, iran tomatisi, salatalığı:)) hmmmm mis gibi olur miiiiiss:)) pilav konusunda haklısın ama yasmin pirinciyle enfes billavları da varrr

hiyoooooo sen nerelerdesin yahuuuuuuuuuu??? bıraktın felan zannettim ben seniii?? neyse ki dukana devammm:)) kpss ye girecen sanırım, canım bol şans walla...hmm diğer kızlar duymasın ama ben sebzeli günlerimde yiyom meyva, abartmamak şartıyla tabii, ama sen de kilo verimini yavaşlatır mı bilemem?? eğer diyorsan ki önemli değil yavaş yavaş da versem olur, sınav önemli, o zaman biraz biraz tırtıklayabilüüüsün benceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…