şöyle oluyor, ilk üç gün sadece patates yiyorsun sonra üzerine su içiyorsun üç günü bitirince saat başı bir erik yiyorsun ama önemli olan erikleri tuza banar gibi yulaf kepeğine bancan, bunuda 2 gün yaptıktan sonra bu kez ayran var tuzsuz ayran yarım saatte bir iç kalan zamanlarında da bitki çayı iç. bunlardan miden bulanınca bir kitapçıya gidiyorsun dukan diyeti adlı kitabı alıyorsun, bir güzel okuyorsuuun sonra buraya dönüp geçmişi okuyorsun.
şefkatli kollarımızda tam motivasyon bir sürü kilo veriosuuun.
ilahi elisacım yaaaa, alemsin walla
bu arada tablo pztesi olabilirrr, bence sakıncası yok...senin için nasıl uygun olacaksa( hem o zamana kadar şu kaçamakların kilosunu daha bir atmış olurum ben dee)
canım benim dahiliye evet, ama endokrinoloji tavsye eden arkadaş da haklı. Ama değerlerine baktırıcaksan sadece, endokrinoloji biraz daha kapsamlı, dahiliyeyi de tercih edebilirsin. Zira devlet hastanesine gideceksen endokrinolojiye muayene olabilmek için haftalarca bekleyebilirsin. Çok yoğunlar çünkü. Özeli tercih edeceksen oohh takıl rahat rahat :)))
ooo vuvuuşkooom sen de pek endamlı hatunmuşsun zaten bmi değerine bakınca dedim kesin 175 falan bu hatun. Valla 61-62 arası fısssstık gibi olursun hakikaten. 62 olsanaaa :76:
Yolandaammmm canım benim, evet demiştiniz demiştiniz hihihihi ve gitti de yaşasın ki :))))
gel bi sarılıcam bunun şerefine
hatta sizlere mutluluktan we are the champions adlı şarkıyı seslendirmek istiyorum
bi de bi de yolandaaamm yumruk hakkını sonraya saklasan iyi olur bence. Uykundan 2 saat ayır da kendine tariflerden yolluk yap derim ben. Kafan rahat oluyor. Ben de ankaraya ve eskişehire giderken yaptım. Oradaki yemekleri hiç gözüm görmedi valla. Yurtdışı ayrı olabilir ama bak ne güzel indin 59lara, hiç bozma nolur yaa
selam kızlar uzun zamandır giremedim. çok yoğun ders çalışıyorum internete girincede dikkat gidiyor diye ara ara giriyorum....ha bide ben 3 gün önce diyetimi 1 günlüğüne bozmuştum..ama sabah ne göreyim 400 gram vermişimertesi gün yeniden ele aldım dizginleri bugün ise 66.1 çıktım yani geçen haftaya nazaran 1 kilo verdim:))))
birde kızlar sınavım 9 temmuzda ben 3 temmuzdan itibaren meyveye geçeyim diyorum. çünkü beyin şeker istiyorbazen kafam çalışmıyor ayol yani hafif bir güçlendirme evresi olsun sonra tekrar ataktan başlayayım diyorum:))
şöyle oluyor, ilk üç gün sadece patates yiyorsun sonra üzerine su içiyorsun üç günü bitirince saat başı bir erik yiyorsun ama önemli olan erikleri tuza banar gibi yulaf kepeğine bancan, bunuda 2 gün yaptıktan sonra bu kez ayran var tuzsuz ayran yarım saatte bir iç kalan zamanlarında da bitki çayı iç. bunlardan miden bulanınca bir kitapçıya gidiyorsun dukan diyeti adlı kitabı alıyorsun, bir güzel okuyorsuuun sonra buraya dönüp geçmişi okuyorsun.
hoşgeldin yağmurcum sefalar getirdin:)
geçmişi okuyup geliyorum hepinizi çoooook özledim
oooo biz kilo verincede isteriz şarkı sade yoliye değil bak sonra kızarım ....benim yoliden eksiğim yok çok fazlası var (Kg)
hoşbuldum bariiiiiiii
berrin miiihayır olamaaaaaaaazzzzzzz
canım geciktirici kullanabılırsın ama reglınden 3 gün önce başlayıp en fazla 14 gün kullanabılırsın.hepsi içinde gecerlı degıl bu.primolut-n kullanabılırsın.
yazyağmurum önce hoşgeldin özlemiştik seni valla evett ben fırçamı atıyom valla kız desene koklamaktamı yasak beeeeeeee
kız ben kaçamak maçamak yapmadım ama sabah o kiloyu görünce çüşşşşşşşş dedim kendime sizde deyin dedim
:118::118::118::118:
günaydınnnnnnn
tickerıma bakınnn tickerıma bakınnnn
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..........
DOĞAN GÜNEŞ...BATAN AY..AÇAN ÇİÇEK..ESEN RÜZGAR...KLÜBTEKİ KADIN..GİDEN KİLOLAR..SANA DA GÜNAYDIN..
GÜNAYDIIINNNNNNNNN
evet evet farkettiğiniz gibi neşeliyim çünkü bir p+s gününden -300 ile çıktım..65 lere 200 gram kaldı...66.1 oldum...
Siz müjdeli haberimi kutlarken ben bi geçmişi okuyup geliyorum9:)..çok merak ediyorum sizi de..özellikle yolandayı..herkesi öptüm..
Kızlaaar günaydıın ben bugün yine artılardayım 56.9um
size bir haberim var bu cuma istanbula gidiyorum dolayısıyla cuma günüm yollarda geçecek ve bilgisayar başında olamıyacağıım, listeyi napalım birlikte karar verelim iki seçenek var
1. bu haftalık başka biri benim yerime gönüllü olacak.
2. bu hafta listeyi pazartesi yapıcaz.
ne dersiniz hangisini yapalım?
çıtırlaaaaaaaaarrr çoooooooooooooookkk mutluyuuuuuuuuuuummmhaydin halayaaa hohoooyyhtttttttt
geçmişe bakıp geliyorrreeeeeeeeeeeeeee
canım benimmm gel bende sarılcam kızzzz
ay evet oralarda bozmak istemiyorum. gideceğim yer iran mutfakları et agırlıklı allahtan. ama pilavlarını yememek zor olacak.
kız beboş valla süper akıllısın ben kıymalı pogaçalardan yapim kendime bi kaç tane alanda kahve ile yerim. hay aklınla bin yaşaa emii. ama uçağa alırlar mı onu bilmiyorum
Teşekkür ederim tatlımmmm...walla canım Allah büyük inşallah olurum ama ben 64 olunca güçlendirmeye geçerim diyorum..bakalım 62 olsam dediğin gibi süper olur...
yolanda baberongo haklı sen yeni yumruk yapmadın mı canım benim..şimdi ne yumruğu..ben 3 hafta arayla 2 yumruk yaptım..ikincisi ilki kadar işe yaramadı...2 yumruk hakkı diye birşey yok,diyete devam edersen uzun süre daha çok da yapabilirsin bence ama aralıkları uzun olmalı..şöyle 1 ay filan olmalı bence arada..aynen giderken yanına hem tuzlu hem tatlı götür yolluk..orada olmasada yolda kurtarır seni en azından..süte,yoğurda abandığın kadar abanacaksın canım...yok oturacaksın sofradalara,tadımlık yiyeceksin yöresel şeylerinden de..
ayyy elisa işyerindeyim kızım yaa yapılırmı bu bize..koptum walla..sen süpersin SÜPERRR...öldürdün beni gülmekten...
ama şeyi unutmuşsun be canım ,diyetin en hassas noktasını ,hani sabahları da kuş yemi yeyip,üzerine bir bardak ılık su içiyorduk ya aaaaaa ama
günaydın dukanın çıtırlarııı..
süt tozum zayıfladı süt tozum zayıfladıı yuppiiiiiii
daba daba duuuuuu
şiirini hazırlayım okurum:)
bence pazartesiye kalsın malum ben anca toparlarım
Tatlişkom gelmiş,tatlişkom gelmiş
sağol tatlım...bana şiir yaz bana şiir yaz bana şiir yaz..bu benim ilk şiirim olacak yağmurum çok heyecanlıyım
walla süt tozundan da korkuyordum ama korktuğum kadar çıkmadı ,vermeye devam ettim çok şükür (içselleştirdiğimden dolayı herhalde
)
sadecam duy bak ,her akşam süt tozuyla olan birşey yiyorum muhakkak ama abartmadan ama engel olmadı kilo vermeme haberin olsun.
bu arada elisa liste bencede pazartesi olsun senin için de uygunsa,illa üstüme yıkacaklar diye düşünüyorsan birimiz yapalım ama :26::26:
Bu arada varya seni gördüğüm ilk yerde daha merhaba demeden ağzına magnum tıkıycam ,aha da buraya yazıyorum :80::80:
ayy uçağa girerken didik ediyolar insanı dimi.. nasıl yap et sakla kilolar uçağın kıyma kokmasından daha önemli
ay canım canım destek vermiş fikirlerime
kitapta dukan şöyle diyor: "bu diyeti hayatınız boyunca sadece 2 kez en baştan başlayarak uygulayabilirsiniz." sağlık açısından diyor bence. Yumrukla ilgili sayı sınırlaması yok ama tabii ki ne kadar uzun aralıkla yapılırsa o kadar etkili olur. yolandakuşuumm sen yeme o pilavlardan söz istediğimiz kiloya inince takıcam seni koluma gidicez irana pilav emeğe :)))
ben de farsçadan kalmışım zaten, öğrenirim azıcık hiç değilse
günaydın dukanın çıtırlarııı..
süt tozum zayıfladı süt tozum zayıfladıı yuppiiiiiii
daba daba duuuuuu
şiirini hazırlayım okurum:)
bence pazartesiye kalsın malum ben anca toparlarım
Tatlişkom gelmiş,tatlişkom gelmiş
sağol tatlım...bana şiir yaz bana şiir yaz bana şiir yaz..bu benim ilk şiirim olacak yağmurum çok heyecanlıyım
walla süt tozundan da korkuyordum ama korktuğum kadar çıkmadı ,vermeye devam ettim çok şükür (içselleştirdiğimden dolayı herhalde
)
sadecam duy bak ,her akşam süt tozuyla olan birşey yiyorum muhakkak ama abartmadan ama engel olmadı kilo vermeme haberin olsun.
bu arada elisa liste bencede pazartesi olsun senin için de uygunsa,illa üstüme yıkacaklar diye düşünüyorsan birimiz yapalım ama :26::26:
Bu arada varya seni gördüğüm ilk yerde daha merhaba demeden ağzına magnum tıkıycam ,aha da buraya yazıyorum :80::80:
yazmazmıyım canım çok şairane bir ruhum vardır kilolarla birlikte kendisinide kaybetmediysem döktürürüm
dün akşam muhallebi yapacaktım süt yokmuş evde bu aksama kaldı bi yapıyımda yiyim bariii:) hatta suylasüt tozunu karıstırıp yapmayı bile düşünmedim değil ama dedim kızım sabret yrın yaparsın
magnum dime bana magnum dime öğğğğ kötü oooo :131:
tamam o zaman duyduuk duymadık demeyiiin listeyi pazartesi yapıyoruz canlaar
yolanda baberongo haklı sen yeni yumruk yapmadın mı canım benim..şimdi ne yumruğu..ben 3 hafta arayla 2 yumruk yaptım..ikincisi ilki kadar işe yaramadı...2 yumruk hakkı diye birşey yok,diyete devam edersen uzun süre daha çok da yapabilirsin bence ama aralıkları uzun olmalı..şöyle 1 ay filan olmalı bence arada..aynen giderken yanına hem tuzlu hem tatlı götür yolluk..orada olmasada yolda kurtarır seni en azından..süte,yoğurda abandığın kadar abanacaksın canım...yok oturacaksın sofradalara,tadımlık yiyeceksin yöresel şeylerinden de..
ayyy elisa işyerindeyim kızım yaa yapılırmı bu bize..koptum walla..sen süpersin SÜPERRR...öldürdün beni gülmekten...
ama şeyi unutmuşsun be canım ,diyetin en hassas noktasını ,hani sabahları da kuş yemi yeyip,üzerine bir bardak ılık su içiyorduk ya aaaaaa ama
hahhaa sen çok yaşa emi bu kadar güzel cuk oturtulur laf yani
ama ben pazartesi yokum
neyse ben sanırım bu haftada araziyim
yaa vuvu ben ikinci yumruku yapcam demedim kii. daa ilkini bitiremedim kızım bugün artık sonlandırıcam yarın p+s e geçicem. diyorum ki kg vermem dururda bi daha yumruk gerekirse dedim hakkımız iki dimi dedim ben birini bitirmeden neden ikinciye geçiim kiii. ama alıştım pro ya atakta çok zorlanmıştım şimdi rahat rahat atak yapıyorum
ya iranda süt zor ama yoordu sorucam otelde. ben bol bol et otlanırım zaten de eccük te pilav yiyim hee
canım yanlış anlamışım kusura bakma...ok ok daha yumruk hakkın var neden olmasın ayıpsın :)
ama 3-4 hafta sonra ok tatlım..hem sen üzülme bu 2 ileri 1 geri 2 hafta devam eder senin..sonrasını o zaman düşünürüz artık..hem belki hiç durmıycak..inşallah öyle de olur...
canım 1 paket k.tozu koymayı dene...karbonat pek kabartmayabilir..keklerde kabartma tozu daha iyi...çok koyu mu yapıyorsun ya da tam tersi çok cıvık mı yapıyorsun..bir de yoğurt eklemeyi unutma,o da kabartır..kek hamuru çok koyu olmamalı ama krep gibi cıvık da olmamalı...ve koyduğun kek kalıbı ortası deliklerden olursa daha iyi kabartır keki,tüz tepsiyse çok kabartmaz..
son olarak da kabartma tozunun son kullanma tarihine bak
Sagol canim, bu ayrintilari bi uygulayayim bakayim, kabarik kekler yapmak istiyorum:)
Harikasin Elisa, bu dükan diyetini cok güzel bi sekilde özetlemissin, süper :))))
Kizlar kizlar kizlar ben de 5 gün duraklayip 56. 4 te takili kalmistim ama bgn 56.1 ciktim, ehe 300 gitmis en azindan, süper :) Bu arada evet bence de liste pzts olsun, daha cok eksimiz olsun :)
bunlarıda valize koymayı unutma emi oralarda lazım olur
ayy uçağa girerken didik ediyolar insanı dimi.. nasıl yap et sakla kilolar uçağın kıyma kokmasından daha önemli
ay canım canım destek vermiş fikirlerime
kitapta dukan şöyle diyor: "bu diyeti hayatınız boyunca sadece 2 kez en baştan başlayarak uygulayabilirsiniz." sağlık açısından diyor bence. Yumrukla ilgili sayı sınırlaması yok ama tabii ki ne kadar uzun aralıkla yapılırsa o kadar etkili olur. yolandakuşuumm sen yeme o pilavlardan söz istediğimiz kiloya inince takıcam seni koluma gidicez irana pilav emeğe :)))
ben de farsçadan kalmışım zaten, öğrenirim azıcık hiç değilse
canım yanlış anlamışım kusura bakma...ok ok daha yumruk hakkın var neden olmasın ayıpsın :)
ama 3-4 hafta sonra ok tatlım..hem sen üzülme bu 2 ileri 1 geri 2 hafta devam eder senin..sonrasını o zaman düşünürüz artık..hem belki hiç durmıycak..inşallah öyle de olur...
bunlarıda valize koymayı unutma emi oralarda lazım olur
bu arada tatlandırıcın ne marka?sıvı mı yoz mu? sanki yasemin mi demişti sıvı tatlandırıcıyla kabarmadı,alakası olabilir mi diye sormuştu..hani senin seninki de öyleyse alakalı olabilir belki...
ay sen ne tatlı bişisin yaa ismin geçince hemen bi gevşeyiveriyorsun böyle
ben de sarılcam kız üstüne de öpcem bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?