Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ilahi elisacım yaaaa, alemsin walla

bu arada tablo pztesi olabilirrr, bence sakıncası yok...senin için nasıl uygun olacaksa( hem o zamana kadar şu kaçamakların kilosunu daha bir atmış olurum ben dee)

ilahi elisacım yaaaa, alemsin walla

bu arada tablo pztesi olabilirrr, bence sakıncası yok...senin için nasıl uygun olacaksa( hem o zamana kadar şu kaçamakların kilosunu daha bir atmış olurum ben dee)

tamam o zaman duyduuk duymadık demeyiiin listeyi pazartesi yapıyoruz canlaar

Teşekkür ederim tatlımmmm...walla canım Allah büyük inşallah olurum ama ben 64 olunca güçlendirmeye geçerim diyorum..bakalım 62 olsam dediğin gibi süper olur...

yolanda baberongo haklı sen yeni yumruk yapmadın mı canım benim..şimdi ne yumruğu..ben 3 hafta arayla 2 yumruk yaptım..ikincisi ilki kadar işe yaramadı...2 yumruk hakkı diye birşey yok,diyete devam edersen uzun süre daha çok da yapabilirsin bence ama aralıkları uzun olmalı..şöyle 1 ay filan olmalı bence arada..aynen giderken yanına hem tuzlu hem tatlı götür yolluk..orada olmasada yolda kurtarır seni en azından..süte,yoğurda abandığın kadar abanacaksın canım...yok oturacaksın sofradalara,tadımlık yiyeceksin yöresel şeylerinden de..

urgakina ara ara gözüm arıyordu seni..sen cino ve ben aynı kilolardaydık çünkü..bakarmısın sonuda bugün de aynıyız ve ben de önce 400 sonra 300 verdim...cinoyu sorma,çünkü o KAZANA DÜŞTÜ
şaka şaka o da hemen ensemizde :18::18:
dediğin şey mantıklı bence de 1 hafta meyve yemekten birşey olmaz,ama pek abartma az az ye bir de 1 yerine 2 gün saf pro yap haftada..almazsın hayatta o zaman..kaldığın gibi devam edersin..

ayyy elisa işyerindeyim kızım yaa yapılırmı bu bize..koptum walla..sen süpersin SÜPERRR...öldürdün beni gülmekten...
ama şeyi unutmuşsun be canım ,diyetin en hassas noktasını ,hani sabahları da kuş yemi yeyip,üzerine bir bardak ılık su içiyorduk ya aaaaaa ama

günaydın dukanın çıtırlarııı..

hoşgeldin yağmurcum sefalar getirdin:)

hoşbuldum canımmm teşekkür ederim.

geçmişi okuyup geliyorum hepinizi çoooook özledim

bizde seni ve oklavanı özledik canım nerdeydin:)

oooo biz kilo verincede isteriz şarkı sade yoliye değil bak sonra kızarım ....benim yoliden eksiğim yok çok fazlası var (Kg)

sana serenat yaparım canım ayıpsın

hoşbuldum bariiiiiiii

berrin miii hayır olamaaaaaaaazzzzzzz

kızzz korkma korkmaaa [/QUOTE]

korkmuyorum kiiii:18:

canım geciktirici kullanabılırsın ama reglınden 3 gün önce başlayıp en fazla 14 gün kullanabılırsın.hepsi içinde gecerlı degıl bu.primolut-n kullanabılırsın.

canım ya teşekkür ederim hemencecik not alıyorum mucuxxxx

yazyağmurum önce hoşgeldin özlemiştik seni valla evett ben fırçamı atıyom valla kız desene koklamaktamı yasak beeeeeeee

helal ablama

kız ben kaçamak maçamak yapmadım ama sabah o kiloyu görünce çüşşşşşşşş dedim kendime sizde deyin dedim

galiba yanlış zamanda fırça attım abla

ama neyse ilerde yaparsan şimdiden fırçamı atmış olurum o zaman susarım

:118::118::118::118:

günaydınnnnnnn

tickerıma bakınnn tickerıma bakınnnn

tebrik ederimmmmmmm

süt tozum zayıfladı süt tozum zayıfladıı yuppiiiiiii

daba daba duuuuuu

şiirini hazırlayım okurum:)

bence pazartesiye kalsın malum ben anca toparlarım

çıtırlaaaaaaaaarrr çoooooooooooooookkk mutluyuuuuuuuuuuummm haydin halayaaa hohoooyyhtttttttt

geçmişe bakıp geliyorrreeeeeeeeeeeeeee

çoooooookkk tebrik ederimmmmmmmm

ayy uçağa girerken didik ediyolar insanı dimi.. nasıl yap et sakla kilolar uçağın kıyma kokmasından daha önemli

ay canım canım destek vermiş fikirlerime
kitapta dukan şöyle diyor: "bu diyeti hayatınız boyunca sadece 2 kez en baştan başlayarak uygulayabilirsiniz." sağlık açısından diyor bence. Yumrukla ilgili sayı sınırlaması yok ama tabii ki ne kadar uzun aralıkla yapılırsa o kadar etkili olur. yolandakuşuumm sen yeme o pilavlardan söz istediğimiz kiloya inince takıcam seni koluma gidicez irana pilav emeğe :)))
ben de farsçadan kalmışım zaten, öğrenirim azıcık hiç değilse

doğru çok doğru unutmuşum önemli bir nokta kuş yemi evet

ay sen ne tatlı bişisin yaa ismin geçince hemen bi gevşeyiveriyorsun böyle
ben de sarılcam kız üstüne de öpcem bi de

hahhaa sen çok yaşa emi bu kadar güzel cuk oturtulur laf yani

tamam o zaman duyduuk duymadık demeyiiin listeyi pazartesi yapıyoruz canlaar

ama ben pazartesi yokum
neyse ben sanırım bu haftada araziyim

yaa vuvu ben ikinci yumruku yapcam demedim kii. daa ilkini bitiremedim kızım bugün artık sonlandırıcam yarın p+s e geçicem. diyorum ki kg vermem dururda bi daha yumruk gerekirse dedim hakkımız iki dimi dedim ben birini bitirmeden neden ikinciye geçiim kiii. ama alıştım pro ya atakta çok zorlanmıştım şimdi rahat rahat atak yapıyorum
ya iranda süt zor ama yoordu sorucam otelde. ben bol bol et otlanırım zaten de eccük te pilav yiyim hee

cinocum valla salatalıkları iran da hakikaten çok güzel ama onlar meyve diye yiyorlar. bi müşterimi ziyarete gitrmişm meyve tabagı geldi muzlar portakallar kiwiler filan eneee bi baktım bizim ince çengelköy hıyarıda aralarına kurulmuş. dedim bu nedir. bizde meyve gidi tüketilir dedi şaşırdım
ama domatisi de böle tas gibi oliyi biraz denüşük bişiii emme içleri kıpkırmızı oluyyii

Sagol canim, bu ayrintilari bi uygulayayim bakayim, kabarik kekler yapmak istiyorum:)

Harikasin Elisa, bu dükan diyetini cok güzel bi sekilde özetlemissin, süper :))))

Kizlar kizlar kizlar ben de 5 gün duraklayip 56. 4 te takili kalmistim ama bgn 56.1 ciktim, ehe 300 gitmis en azindan, süper :) Bu arada evet bence de liste pzts olsun, daha cok eksimiz olsun :)

Son düzenleme:

bu arada tatlandırıcın ne marka?sıvı mı yoz mu? sanki yasemin mi demişti sıvı tatlandırıcıyla kabarmadı,alakası olabilir mi diye sormuştu..hani senin seninki de öyleyse alakalı olabilir belki...

ya bagaja verirsen sıvı olmadıkça ses etmiiler sanıyorum. bi şansımı denicem artık ...
gel kız gel beraber gezelim gerçi sevimsiz bi yer tahran ama daha içlerde çok güzel tarihi yerler varmış .. geçen gidişimde uçakta oraları gezmek için giden amerikalı bi çiftle karşılaşmıştım , çoook şaşırmıştım.

canım rica ederim.. ama benim bu kglar zor gidicek biliyorum. geri gelicek bi kısmı. biliyorum.. ama sorun değil .. elliye ineyim de dursun sonra dert deill .. sanırım agustos sonuna ellbeşi anca görürüm ben

bunlarıda valize koymayı unutma emi oralarda lazım olur

kız allah müstehakkını versin bunlar neeee
acur kızım bunlar acur hahahha

bu arada tatlandırıcın ne marka?sıvı mı yoz mu? sanki yasemin mi demişti sıvı tatlandırıcıyla kabarmadı,alakası olabilir mi diye sormuştu..hani senin seninki de öyleyse alakalı olabilir belki...

Canim tatlandiricim toz, takita marka, migrostan almistim. Ama malesef icinde % 0.4 oraninda aspartam da var. Bu bitsin splenda alicam insallah.

Kek karisimimin kivami ne civik ne koyu olmustu. Iyi gibiydi. Yogurt da eklemistim halbuki. Kek kalibim da düz teflon kalip, ortasi delik degil. Ama netten biraz arastirdim da kekin kabarmasi icin tüm malzemelerin, özellikle de yumurtanin oda isisinda olmasi gerekirmis. Ben buz dolabindan cikarip kulllaniyorum, bir de asla metal kasik kullanmayin karisimin icine deniyor, ben direkt metal catalla karistiriyorum. Bu ayrintilara dikkat edip yapicam bidaha bakalim. Sagol...

ay sen ne tatlı bişisin yaa ismin geçince hemen bi gevşeyiveriyorsun böyle
ben de sarılcam kız üstüne de öpcem bi de

ayy öp beni öp beni öp öp öp
valla ya ben çok sevgi doluyumdur bakmayın bana
diyorum ya biri benim mesajıma cevap yazsın, dünyalar benim oluyo hele bi de öpürcüklü sarılcıklı ifadeler koyunca aman yareppi değmeyin keyfime ooohh ben de öperim
heh işte sevgi patlaması buyrun

"yolanda kullancısından alıntı"
ya bagaja verirsen sıvı olmadıkça ses etmiiler sanıyorum. bi şansımı denicem artık ...
gel kız gel beraber gezelim gerçi sevimsiz bi yer tahran ama daha içlerde çok güzel tarihi yerler varmış .. geçen gidişimde uçakta oraları gezmek için giden amerikalı bi çiftle karşılaşmıştım , çoook şaşırmıştım.

ayy yolişkuşummm gezeriz yaa evet ben de iran kültürüne pek ısınamadım neden bilmem ama sen yeter ki yeme pilavlardan söz seninle uruguaya bile gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…