Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

şunlara bak tam çengelköy
bunlar salatalık mı leiiinnn,emin misin ,odun gibi yaw,amcam da süper amma...

heee salatalığın emmisigil bunlar sürekli bundan kullanıyorum tavsiye ederim size:))

bende amcadan yetki alıp satacam bunlardan size yetkili satıcı olcaam

çok geçmiş olsun onurege

:118::118::118::118:

günaydınnnnnnn

tickerıma bakınnn tickerıma bakınnnn

tebriklerr yasemin allah herkese nasip etsin ellileri

pazartesi olsun hemde haftasonu kaçamakları azalır böylece

çıtırlaaaaaaaaarrr çoooooooooooooookkk mutluyuuuuuuuuuuummm haydin halayaaa hohoooyyhtttttttt

geçmişe bakıp geliyorrreeeeeeeeeeeeeee

tebrikler cino

varya süpersiniz sizden korkulur kızlar

kazana düştüm ben kazanaaaa amaaaa çıktım işte naaaaaaaaaabeeeeeeeeeeeeeerrrr vuvucuummmm ehuehue nefesimi hissediiinnn, geliyorummmm aşağılaraaaaaaa

evet yaa taş gibin oluyo ama çoooookkk lezzetlii:))

bunlarıda valize koymayı unutma emi oralarda lazım olur

kızım walla öldüm gülmekten heeeeee:)) berrine oklava yerine bunlardan verek, daha caydırıcı olur gibime geliyiiiiiiii:)))

dukan diyetinde kabızlık sorunu yaşayan varmı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

evet canım ilk 10 gün bu tarz sıkıntılar oluyo, ama sonra vücut alışıyor, sabah aç karna goji berry yiyip üstüne de suyu içtinmiydi bişicik kalmaz ihihihihi:))

Son düzenleme:

Alemsinn Elisaaaaaaaaaa

hahahahahahahahaha ben sadece yemini değil kuşun kendini de yiyom:))))) ama buharda ben marie usuluyle....

3 gündür okuyorum baya yarıladım dedim bi baktım 120. sayfadayım sonra toplam sayfaya baktım 1343 ve bıraktım okumayı artık...
zaten baya öğrendim sayılır.. akşam kitabım da gelirse inşallah bütün parçalar oturur yerine...
takıldığım yerde de siz destek çıkarsınız dimi kızlar... yazık bana valla geçmişte kaybolup gidicem...

ben alıcam canım... zaten kullancağım kartın 150 lira limiti kalmış... güvensiz olsa ne yazar...
kızlar ben hazır almışken 3 tane sipariş vereyim dedim... çok mu olur sizce... keten tohumu gibi çabuk bozulan bir şey mii...yoksas uzun süre dayanır mı...
bu arada linki ekleyen arkadaşa çok teşekkürler...

tabiisi deeeeeeee

walla canım ben de dolaptan çıkarıyorum ve ben de metal kaşıkla karıştırıyorum..sadece ortası delik teflon kullanıyorum ben.bakayım ben de öyle deneyeyim,belki daha çok kabarır benimki de.

sağol canım...
bu arada yulaf kepeğinden başka almam gereken bişey var mı...
kitabı bekleyecektim de bu kampanya biter diye acele ediyorum...

bol yulaf kepeği, goji berry in var mı bilmiyorum, aktarlardan bulabilirsin...başka da bişi yoook:)) bu hangi siteee, ben kaçırmışım sanırım?? haaa bi de çoğumuz yulaf ezmesi de kullanıyoruz, çorbalara felan, pirinç gibi oluyo pişince..onu da marketlerden felaqn bulabilirsin canım

sevgili maibeyaz buradaki herkes seve seve destek olucaktır merak etme.

tabi kii. artık sen diyetini ödedin 120 sayfa epey çok okumuşsun. kitabı da alacan tamamdır her türlü yardıma hazırız canım benim

rica ederim canım. dukandaşlık görevimiz. bence çok olmaz iki set bile sipariş verebilirsin bence

tabi ki var canım. bu soruyu "kabızlık sorunu yaşamayan var mı" olarak değiştirsek daha doğru olur.

ya benim ilk bi kaç gün çok sorunumn oldu. ne zaman ki süt tüketmeye başladım değil kabız cır cır olmaya başladım ve çok rahatladım

canım evet stok yap..pişman olmazsın..bozulmuyor,un gibi işte.
sen merak etme 123 sayfa da yeter ,bence okuyabilirsen şöyle bir son 50 sayfayı oku o da yeter..kaybolma bir yere,yazık tabii..
biz hep burdayız

çoookkk teşekkür ederim...
yulaf ezmesi var evde...çocukların muhallebilerine katıyodum...
BUDAY - YULAF KEPE VE BUDAY RUEYM SET
bu site canım geçmişte biri eklemiş sağolsun...
yeni olunca isimleri hatırlayamıyorum...

sevgili maibeyaz buradaki herkes seve seve destek olucaktır merak etme.
teşekkür ederim canım...
dün biri kızmış ta araştırma yapmadan geçmişi okumadan soru sormayın diye korktum ondan özellikle belirttim geçmişi okuduğumu
ama geçmiş de baya bi geçmiş yetişemedim...

dukan diyetinde kabızlık sorunu yaşayan varmı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

atak döneminde çoğumuz yaşıyor bunu...ben artık hiç yaşamıyorum hatta eskisine göre 2 kat daha iyiyim maşallah
sabahları bir kaşık gojiberry yiyorum,üzerine 1 bardak ılık su,hatta gün aşırı elma sirkesi ilave ediyorum suya..yapabiliyorsan yap..sonra da sıcak süt içine 2 tatlı kaşığı y.kepeği koyup yiyorum kahvaltı olarak yanında da herhangi birşey (ya dukan poğoçası,ya dukan keki ya da peynir,yumurta da olur) bu çok işe yarıyor bak tavsiye ederim...
sonra gün içinde de 3-4 bardak bitki çayı içiyorum muhakkak..kayısılı form çayı da iyi geliyor..2 günde bir içiyorum..
bu şekilde günde 2 kere oluyor walla önceden 2-3 günde bir idi.

walla canım bir kere geçmişi okumamış bile olsan senin ilk mesajın onlarınki gibi değildi ki..millet geliyor "bu diyeti anlatın lütfen" yazıyor..e be şaşkın kk ya üye olacak kadar internet nedir biliyon da googgle'a dukan diyeti mi yazamıyon...illa kitabı da olması gerekmez insanın en azından diyetle alakalı bir fikrin olur,niyetlenmiş olursun anlayamadığını sorarsın ..hepimiz böyle yaptık..sen üstüne alınma..sen zaten bilinçli dukandaşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…