şunlara bak tam çengelköy
bunlar salatalık mı leiiinnn,emin misin ,odun gibi yaw,amcam da süper amma...
ya bagaja verirsen sıvı olmadıkça ses etmiiler sanıyorum. bi şansımı denicem artık ...
gel kız gel beraber gezelim gerçi sevimsiz bi yer tahran ama daha içlerde çok güzel tarihi yerler varmış .. geçen gidişimde uçakta oraları gezmek için giden amerikalı bi çiftle karşılaşmıştım , çoook şaşırmıştım.
canım rica ederim.. ama benim bu kglar zor gidicek biliyorum. geri gelicek bi kısmı. biliyorum.. ama sorun değil.. elliye ineyim de dursun sonra dert deill .. sanırım agustos sonuna ellbeşi anca görürüm ben
kız allah müstehakkını versin bunlar neeee
acur kızım bunlar acur hahahha
çok geçmiş olsun onuregeregl döneminde migren oluyorum.dünden beri başım hafif hafif ağrıyordu.ama ilaç içecek kadar değil.ama sonra saat 11 gibi görmem bozuldu(30dk_40dk).eşim öğlen eve gelince diyetine ara ver hafta sonu tatile çıkıyoruz zaten bozacaksın falan derken bir tane bitter tadellenin yarsını 2_3 adet kiraz yedim.sonra göz doktoruna gittim.gözünde hiç bir bozukluk yok dedi ama gösterdiği bazı harfleri okuyamayınca nöroloji ye sevk etti.şükür olsun birşey yokmuş.migren dedi bazen görmede bozukluk yaparmış.1 saat bozuk görme devam ederse o zaman hemen gel dedi.
aslında normalde gitmezdim ama ev sahibimin kızı 30 yaşında diyet sonrası + hastalık sonrası görme kaybı var .genetik denmiş bünye güçsüzleşince alevleniyormuş.bir anda o yüzden korktum.
nöroloji dr.na söledim diyet yapıyorum falan diye ama birşey demedi.göz dr da birşey demedi.
Bu arkadaş Dukan ile 6 ayda 107 kilodan 72 kiloya inmiş işte önceki ve sonraki fotoğrafları :) Hepinize moral olsun
anaaaa bu aynı ben başlangıç kilolarımız anlamında yanii :)))) ayy bende 72 olunca bende böyle olcam demek harikaa yaaaaa
gerçi daha 20 kg var ama 16 yı veren 20 yide verir inşallah
http://glamedup.files.wordpress.com/2010/04/107do77.jpg
:118::118::118::118:
günaydınnnnnnn
tickerıma bakınnn tickerıma bakınnnn
Kızlaaar günaydıın ben bugün yine artılardayım 56.9um
size bir haberim var bu cuma istanbula gidiyorum dolayısıyla cuma günüm yollarda geçecek ve bilgisayar başında olamıyacağıım, listeyi napalım birlikte karar verelim iki seçenek var
1. bu haftalık başka biri benim yerime gönüllü olacak.
2. bu hafta listeyi pazartesi yapıcaz.
ne dersiniz hangisini yapalım?
çıtırlaaaaaaaaarrr çoooooooooooooookkk mutluyuuuuuuuuuuummmhaydin halayaaa hohoooyyhtttttttt
geçmişe bakıp geliyorrreeeeeeeeeeeeeee
şöyle oluyor, ilk üç gün sadece patates yiyorsun sonra üzerine su içiyorsun üç günü bitirince saat başı bir erik yiyorsun ama önemli olan erikleri tuza banar gibi yulaf kepeğine bancan, bunuda 2 gün yaptıktan sonra bu kez ayran var tuzsuz ayran yarım saatte bir iç kalan zamanlarında da bitki çayı iç. bunlardan miden bulanınca bir kitapçıya gidiyorsun dukan diyeti adlı kitabı alıyorsun, bir güzel okuyorsuuun sonra buraya dönüp geçmişi okuyorsun.
şefkatli kollarımızda tam motivasyon bir sürü kilo veriosuuun.
urgakina ara ara gözüm arıyordu seni..sen cino ve ben aynı kilolardaydık çünkü..bakarmısın sonuda bugün de aynıyız ve ben de önce 400 sonra 300 verdim...cinoyu sorma,çünkü o KAZANA DÜŞTÜ
şaka şaka o da hemen ensemizde :18::18:
dediğin şey mantıklı bence de 1 hafta meyve yemekten birşey olmaz,ama pek abartma az az ye bir de 1 yerine 2 gün saf pro yap haftada..almazsın hayatta o zaman..kaldığın gibi devam edersin..
hahhaa sen çok yaşa emi bu kadar güzel cuk oturtulur laf yani
ama ben pazartesi yokum
neyse ben sanırım bu haftada araziyim
yaa vuvu ben ikinci yumruku yapcam demedim kii. daa ilkini bitiremedim kızım bugün artık sonlandırıcam yarın p+s e geçicem. diyorum ki kg vermem dururda bi daha yumruk gerekirse dedim hakkımız iki dimi dedim ben birini bitirmeden neden ikinciye geçiim kiii. ama alıştım pro ya atakta çok zorlanmıştım şimdi rahat rahat atak yapıyorum
ya iranda süt zor ama yoordu sorucam otelde. ben bol bol et otlanırım zaten de eccük te pilav yiyim hee
cinocum valla salatalıkları iran da hakikaten çok güzel ama onlar meyve diye yiyorlar. bi müşterimi ziyarete gitrmişm meyve tabagı geldi muzlar portakallar kiwiler filan eneee bi baktım bizim ince çengelköy hıyarıda aralarına kurulmuş.dedim bu nedir. bizde meyve gidi tüketilir dedi şaşırdım
ama domatisi de böle tas gibi oliyi biraz denüşük bişiii emme içleri kıpkırmızı oluyyii
bunlarıda valize koymayı unutma emi oralarda lazım olur
dukan diyetinde kabızlık sorunu yaşayan varmı? Bilgilendirirseniz sevinirim.
şöyle oluyor, ilk üç gün sadece patates yiyorsun sonra üzerine su içiyorsun üç günü bitirince saat başı bir erik yiyorsun ama önemli olan erikleri tuza banar gibi yulaf kepeğine bancan, bunuda 2 gün yaptıktan sonra bu kez ayran var tuzsuz ayran yarım saatte bir iç kalan zamanlarında da bitki çayı iç. bunlardan miden bulanınca bir kitapçıya gidiyorsun dukan diyeti adlı kitabı alıyorsun, bir güzel okuyorsuuun sonra buraya dönüp geçmişi okuyorsun.
şefkatli kollarımızda tam motivasyon bir sürü kilo veriosuuun.
ayyy elisa işyerindeyim kızım yaa yapılırmı bu bize..koptum walla..sen süpersin SÜPERRR...öldürdün beni gülmekten...
ama şeyi unutmuşsun be canım ,diyetin en hassas noktasını ,hani sabahları da kuş yemi yeyip,üzerine bir bardak ılık su içiyorduk ya aaaaaa ama
bunlarıda valize koymayı unutma emi oralarda lazım olur
çoook teşekkür ederim cevap için, benim vaktim yok ama gidebileceklerden rica ederim bakalım, fiyat farkı az değilmiş, yarıdan daha fazla farkediyor, umarım bulabilirim, olmazsa internet adresinden sipariş edicem :)
çok umutluyum bu diyet konusunda, insülin direncim yüksek olduğu için kilo veremiyorum ama bu diyete uygulayanlar insülin direncini kırmakta başarı göstermiş, ben de heyecanlıyım epey, umarım işe yarıcak :)
çok teşekkür ederim tekrar :)
Yulaf Kepeği; Dukan diyetinin olmazsa olmazı, 500 Gr. Dünya sağlık örgütü yulaftaki proteinin süt, et ve yumurta kadar değerli olduğunu ortaya koymuştur. Yulaf kepeği yulaf tanesini saran ve koruyan lifli kılıftır. Yulaf kepeği hızlı şeker açısından zayıf , protein ve özellikle çözünebilir lifler açısından zengin olan kabuktur. Yulaf kepeğine tıbbi özellik veren iki niteliği vardır.
Birincisi; hacminin 25 katından fazla suyu emebilir olması, bundan dolayı mideye inen yulaf kepeği şişer ve hızlı bir doygunluk hissi vermesine yetecek kadar yer kaplar.
İkincisi; fazlasıyla yapışkan oluşudur ki bulamaç haline gelmiş besinlerle birlikte ince bağırsağa ulaştığında kendisini çevreleyen bütün besin maddelerine yapışır. Bunların kana geçişini önleyerek kendisiyle beraber atılmasını sağlar. Yulaf kepeği bu özelliklerinden ötürü çoğu diyette açlıktan kaynaklanan yoksunluk hissini engeller.
KIZLR BU YULAF KEPEĞİİİİ NEYMİŞ BEEE SÜPERRR
ALMAYI DÜŞÜNEN VARMI BU SİTEDEN BENDE ALSAM DİYORUM AMA ACABA GÜVENİLİR BİR SİTEMİ ??
3 gündür okuyorum baya yarıladım dedim bi baktım 120. sayfadayım sonra toplam sayfaya baktım 1343ve bıraktım okumayı artık...
zaten baya öğrendim sayılır.. akşam kitabım da gelirse inşallah bütün parçalar oturur yerine...
takıldığım yerde de siz destek çıkarsınız dimi kızlar... yazık bana valla geçmişte kaybolup gidicem...
tabiisi deeeeeeee
Canim tatlandiricim toz, takita marka, migrostan almistim. Ama malesef icinde % 0.4 oraninda aspartam da var. Bu bitsin splenda alicam insallah.
Kek karisimimin kivami ne civik ne koyu olmustu. Iyi gibiydi. Yogurt da eklemistim halbuki. Kek kalibim da düz teflon kalip, ortasi delik degil. Ama netten biraz arastirdim da kekin kabarmasi icin tüm malzemelerin, özellikle de yumurtanin oda isisinda olmasi gerekirmis. Ben buz dolabindan cikarip kulllaniyorum, bir de asla metal kasik kullanmayin karisimin icine deniyor, ben direkt metal catalla karistiriyorum. Bu ayrintilara dikkat edip yapicam bidaha bakalim. Sagol...
sağol canım...
bu arada yulaf kepeğinden başka almam gereken bişey var mı...
kitabı bekleyecektim de bu kampanya biter diye acele ediyorum...
3 gündür okuyorum baya yarıladım dedim bi baktım 120. sayfadayım sonra toplam sayfaya baktım 1343ve bıraktım okumayı artık...
zaten baya öğrendim sayılır.. akşam kitabım da gelirse inşallah bütün parçalar oturur yerine...
takıldığım yerde de siz destek çıkarsınız dimi kızlar... yazık bana valla geçmişte kaybolup gidicem...
ben alıcam canım... zaten kullancağım kartın 150 lira limiti kalmış... güvensiz olsa ne yazar...
kızlar ben hazır almışken 3 tane sipariş vereyim dedim... çok mu olur sizce... keten tohumu gibi çabuk bozulan bir şey mii...yoksas uzun süre dayanır mı...
bu arada linki ekleyen arkadaşa çok teşekkürler...
tabi ki var canım. bu soruyu "kabızlık sorunu yaşamayan var mı" olarak değiştirsek daha doğru olur.
ben alıcam canım... zaten kullancağım kartın 150 lira limiti kalmış... güvensiz olsa ne yazar...
kızlar ben hazır almışken 3 tane sipariş vereyim dedim... çok mu olur sizce... keten tohumu gibi çabuk bozulan bir şey mii...yoksas uzun süre dayanır mı...
bu arada linki ekleyen arkadaşa çok teşekkürler...
bol yulaf kepeği, goji berry in var mı bilmiyorum, aktarlardan bulabilirsin...başka da bişi yoook:)) bu hangi siteee, ben kaçırmışım sanırım?? haaa bi de çoğumuz yulaf ezmesi de kullanıyoruz, çorbalara felan, pirinç gibi oluyo pişince..onu da marketlerden felaqn bulabilirsin canım
teşekkür ederim canım...sevgili maibeyaz buradaki herkes seve seve destek olucaktır merak etme.
çoookkk teşekkür ederim...
yulaf ezmesi var evde...çocukların muhallebilerine katıyodum...
BUDAY - YULAF KEPE VE BUDAY RUEYM SET
bu site canım geçmişte biri eklemiş sağolsun...
yeni olunca isimleri hatırlayamıyorum...
teşekkür ederim canım...
dün biri kızmış ta araştırma yapmadan geçmişi okumadan soru sormayın diye korktum ondan özellikle belirttim geçmişi okuduğumu
ama geçmiş de baya bi geçmiş yetişemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?