walla canım bir kere geçmişi okumamış bile olsan senin ilk mesajın onlarınki gibi değildi ki..millet geliyor "bu diyeti anlatın lütfen" yazıyor..e be şaşkın kk ya üye olacak kadar internet nedir biliyon da googgle'a dukan diyeti mi yazamıyon...illa kitabı da olması gerekmez insanın en azından diyetle alakalı bir fikrin olur,niyetlenmiş olursun anlayamadığını sorarsın ..hepimiz böyle yaptık..sen üstüne alınma..sen zaten bilinçli dukandaşsın
valla diğer sitelere baktım 1 kutu 10 civarıydı burda 3 ü 8.99 olunca kaptım ben...bu set oldukça ekonomikmiş emeeeeee buğday ruşeymini ve buğday kepeğini sıklıkla tüketebilecek miyiz kiii?? sakıncası var mıdır hatun kişiler??
teşekkür ederim canım...
Ben daha önce nasıl kaçımışım zaten bu topici..
Hem çk eğlenceli hem de herkes birbirine yardımcı oluyor...
şimdilik kaçtım ben yulaf kepeklerimi sipariş verdim...
Inşallah yarın falan gelir...
Herkese az kalorili bol hareketli günler diliyorum...
Markete gidicem yağsız bol proteinli ne varsa kapıp geleyim...
Günaydın kızlar bugün -300 kr.gitmişim.haftalardır duraklamadaydım:92 ün bide kızımla yürüyüş yaparken ben başladığımdan beri kaçamak yapmamıştım.Canım çok fena künefe istedi.Oturduk afiyetle yedik.Amanın akşam ben bir pişman oldum anlatamam.Midem bulandı, hastalar oldum, karnım şişti sanki böyle psikolikmidir nedir bilmiyorum ama çok pişman oldum.Berrin oklavasıyla gelsin artık napalım :26:
canım ben dahiliyeye gittim, sabah aç karna, çünkü açlık kan şekerine felan bakılıyor..dr a söylersin diyet yapıyorum, rutin biyakimya baktırmak istiyorum diye..bir de T3-T4 lerine mutlaka baktır, tiroid fonksiyonlarına, düşüklük ya da yükseklik varsa kilo vermeni etkiliyor çünkü...
şşşşt bana kötü gözleeeee bakmaaaaaaaaaaehiheheı kendine yakın kilolar olunca insan daha bir dikkat kesiliyor de mi:)) kızma ööle kızma kendine, bende hemen sana bakıyorum, acaba bugun ne kadar fark açtı vuvu diye:82::82: kısa sürede bu kadarına bile inme umudum yoktu waalla yediklerimden sonra...neyse şimcik toparladım artık:))
walla yolicim ööle gibi oldu, ama aslında iyi değil ya, insan rahatlığa kapılıveeeyooo, nasıl olsa hemencik giddiyo diyeneyse ki yine de çok şükür dukan amcanın cezası fazla uzun süreli olmadııı:)) iran da mutlaka domatis, salatalık yiii, çok lezzetli oluyo...geçen sene doğubeyazıttaykene seyyar arabalarda satarlardı hep, iran tomatisi, salatalığı:)) hmmmm mis gibi olur miiiiiss:)) pilav konusunda haklısın ama yasmin pirinciyle enfes billavları da varrr
hiyoooooo sen nerelerdesin yahuuuuuuuuuu??? bıraktın felan zannettim ben seniii?? neyse ki dukana devammm:)) kpss ye girecen sanırım, canım bol şans walla...hmm diğer kızlar duymasın ama ben sebzeli günlerimde yiyom meyva, abartmamak şartıyla tabii, ama sen de kilo verimini yavaşlatır mı bilemem?? eğer diyorsan ki önemli değil yavaş yavaş da versem olur, sınav önemli, o zaman biraz biraz tırtıklayabilüüüsün benceeee
tamam o zaman duyduuk duymadık demeyiiin listeyi pazartesi yapıyoruz canlaar
canım ben dahiliyeye gittim, sabah aç karna, çünkü açlık kan şekerine felan bakılıyor..dr a söylersin diyet yapıyorum, rutin biyakimya baktırmak istiyorum diye..bir de T3-T4 lerine mutlaka baktır, tiroid fonksiyonlarına, düşüklük ya da yükseklik varsa kilo vermeni etkiliyor çünkü...
şşşşt bana kötü gözleeeee bakmaaaaaaaaaaehiheheı kendine yakın kilolar olunca insan daha bir dikkat kesiliyor de mi:)) kızma ööle kızma kendine, bende hemen sana bakıyorum, acaba bugun ne kadar fark açtı vuvu diye:82::82: kısa sürede bu kadarına bile inme umudum yoktu waalla yediklerimden sonra...neyse şimcik toparladım artık:))
walla yolicim ööle gibi oldu, ama aslında iyi değil ya, insan rahatlığa kapılıveeeyooo, nasıl olsa hemencik giddiyo diyeneyse ki yine de çok şükür dukan amcanın cezası fazla uzun süreli olmadııı:)) iran da mutlaka domatis, salatalık yiii, çok lezzetli oluyo...geçen sene doğubeyazıttaykene seyyar arabalarda satarlardı hep, iran tomatisi, salatalığı:)) hmmmm mis gibi olur miiiiiss:)) pilav konusunda haklısın ama yasmin pirinciyle enfes billavları da varrr
hiyoooooo sen nerelerdesin yahuuuuuuuuuu??? bıraktın felan zannettim ben seniii?? neyse ki dukana devammm:)) kpss ye girecen sanırım, canım bol şans walla...hmm diğer kızlar duymasın ama ben sebzeli günlerimde yiyom meyva, abartmamak şartıyla tabii, ama sen de kilo verimini yavaşlatır mı bilemem?? eğer diyorsan ki önemli değil yavaş yavaş da versem olur, sınav önemli, o zaman biraz biraz tırtıklayabilüüüsün benceeee
ahhhahhhh şöyle bir çikolata kazanına düşsek ama 36-38 bedenlerleurgakina ara ara gözüm arıyordu seni..sen cino ve ben aynı kilolardaydık çünkü..bakarmısın sonuda bugün de aynıyız ve ben de önce 400 sonra 300 verdim...cinoyu sorma,çünkü o KAZANA DÜŞTÜ
şaka şaka o da hemen ensemizde :18::18:
dediğin şey mantıklı bence de 1 hafta meyve yemekten birşey olmaz,ama pek abartma az az ye bir de 1 yerine 2 gün saf pro yap haftada..almazsın hayatta o zaman..kaldığın gibi devam edersin..
merhaba arkadaşlaaaar benim tartı bozuldu heralde yada bana şaka yapıyor -500 artık 72 kiloyum yumruktan sonra duramıyoruuumm
kızlar yeni birşey duydum YorkTest diye bir kan testi, vücutta gıda intoleransı var mı ona bakıolarmış, bir arkadaşımı gördüm şeker hastasıydı ve çok kiloluydu bu testten yaptırmış 8 kilo vermiş ve artık insülin iğnesi olmuyormuş diğer ilaçlar ile tedavi oluyormuş. internetten azcık araştırdım vücudumuz aslında faydalı zannettiğimiz bazı besinlere tepki verebiliyomuş (maya, brokoli bile olabilir diyo) bunun sonucuda kronik yorgunluk, reflü, migren gibi bir çok hastalık çıkıyomuş. sadece istanbulda yapılıyomuş bu test şimdi aradım fiyatını öğrenmek için bana geri dönecekler eğer çok pahalı değilse ben yaptırcam sadece kilo vermek için değil dukancığımla yavaş yavaş ta olsa veriyorum kilo ama migrenim var beni öldürüyor belki ondan kurtulabilirim diye istiyorum, bilgi alayım sizede bilgi vericem.
olsun canım benim ne sebeple olursa olsun gördün ya ellileri önemli olan bu.. ben şimdi işe gidicem hazırlanıyorum giyindim aynaya baktım kendimi incecik gördüm. dedimki eveet ben artık 59 kg yummm
harika bi duyguymuş.. 33 yaşındayım ilk kez bu kadar inceyim 13-14 yaşımdan beri. allah isteyen herkese nasip etsin
beyaz ne görürsek alıyoruz
Süt yogurt peynir yumurta :)))
evde peynirin olmayan çeşidi kalmadı
Beyaz peynir , keçi peyniri , köy peyniri, erzincan tulum peyniri, tel peyniri , minzi(lor peyniri), kaşarrrrrrr
kızlar yeni birşey duydum YorkTest diye bir kan testi, vücutta gıda intoleransı var mı ona bakıolarmış, bir arkadaşımı gördüm şeker hastasıydı ve çok kiloluydu bu testten yaptırmış 8 kilo vermiş ve artık insülin iğnesi olmuyormuş diğer ilaçlar ile tedavi oluyormuş. internetten azcık araştırdım vücudumuz aslında faydalı zannettiğimiz bazı besinlere tepki verebiliyomuş (maya, brokoli bile olabilir diyo) bunun sonucuda kronik yorgunluk, reflü, migren gibi bir çok hastalık çıkıyomuş. sadece istanbulda yapılıyomuş bu test şimdi aradım fiyatını öğrenmek için bana geri dönecekler eğer çok pahalı değilse ben yaptırcam sadece kilo vermek için değil dukancığımla yavaş yavaş ta olsa veriyorum kilo ama migrenim var beni öldürüyor belki ondan kurtulabilirim diye istiyorum, bilgi alayım sizede bilgi vericem.
Affedin beni ama kepek ekmeğine kaşarlı ve domatesli bir tost yemek için ölüyorum:85::85:yanında da ayran.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?