Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu set oldukça ekonomikmiş emeeeeee buğday ruşeymini ve buğday kepeğini sıklıkla tüketebilecek miyiz kiii?? sakıncası var mıdır hatun kişiler??

teşekkür ederim canım...
ben daha önce nasıl kaçımışım zaten bu topici..
hem çk eğlenceli hem de herkes birbirine yardımcı oluyor...
şimdilik kaçtım ben yulaf kepeklerimi sipariş verdim...
inşallah yarın falan gelir...
herkese az kalorili bol hareketli günler diliyorum...
markete gidicem yağsız bol proteinli ne varsa kapıp geleyim...

bu set oldukça ekonomikmiş emeeeeee buğday ruşeymini ve buğday kepeğini sıklıkla tüketebilecek miyiz kiii?? sakıncası var mıdır hatun kişiler??
valla diğer sitelere baktım 1 kutu 10 civarıydı burda 3 ü 8.99 olunca kaptım ben...
dursun dolapta bi gün lazım olur belki...
olmazsa kuşlara veririm onlar yer...

3 set istedim 9 kutu gelecek...

beyaz ne görürsek alıyoruz
Süt yogurt peynir yumurta :)))
evde peynirin olmayan çeşidi kalmadı
Beyaz peynir , keçi peyniri , köy peyniri, erzincan tulum peyniri, tel peyniri , minzi(lor peyniri), kaşarrrrrrr

geliyorum valla artık hem oklava hem merdane ile gelicem yandınız

duydum duydum gelio oklava cinocum

cinooocuuumm bırakır mıyım kıs ben hiç, bir kere kilo vermenin tadını aldım:))))) hem dukan mukan çarpar ne me lazım:))))evet canım kpss ye gireceğim bol bol dua edin benim için. ya aslında son bir hafta güçlendirme yapacağım böylelikle kilo almamış olacağım. 10 temmuz sabahı da 3 gün atakla başlarım diyorum. hem kafam rahat olur ve dinç olur.

ahhhahhhh şöyle bir çikolata kazanına düşsek ama 36-38 bedenlerle evet vuvucum bende senin gibi düşündüm kilo vermeyi değil kilo korumayı planlıyorum 1 hafta da sonra yeniden başlarım...

merhaba arkadaşlaaaar benim tartı bozuldu heralde yada bana şaka yapıyor -500 artık 72 kiloyum yumruktan sonra duramıyoruuumm

ohhohhhh maşallah maşallah
bitmişmiydi yumruğun? bittikten sonra bile gitti mi yoksa? senin de ilk yumruğun değil mi?
bende de çok işe yaramıştı ilk yumruk..3 günde 1.3 kilo vermiştim.

kızlar yeni birşey duydum YorkTest diye bir kan testi, vücutta gıda intoleransı var mı ona bakıolarmış, bir arkadaşımı gördüm şeker hastasıydı ve çok kiloluydu bu testten yaptırmış 8 kilo vermiş ve artık insülin iğnesi olmuyormuş diğer ilaçlar ile tedavi oluyormuş. internetten azcık araştırdım vücudumuz aslında faydalı zannettiğimiz bazı besinlere tepki verebiliyomuş (maya, brokoli bile olabilir diyo) bunun sonucuda kronik yorgunluk, reflü, migren gibi bir çok hastalık çıkıyomuş. sadece istanbulda yapılıyomuş bu test şimdi aradım fiyatını öğrenmek için bana geri dönecekler eğer çok pahalı değilse ben yaptırcam sadece kilo vermek için değil dukancığımla yavaş yavaş ta olsa veriyorum kilo ama migrenim var beni öldürüyor belki ondan kurtulabilirim diye istiyorum, bilgi alayım sizede bilgi vericem.

Tamam canım muhakkak haber bekliyoruz..ben duymuştum bu testi..hatta grupanya gibi sitelerden birinde %70 inidirimle mi ne satılıyordu ama ona rağmen pahalıydı...ama çok faydalı sanırım..sanki bakırköy taraflarında bir yerdeydi benim gördüğüm yanlış hatırlamıyorsam..

Balktım şimdi maillerime,.%88 indirimle bile 125 tl imiş,ben de çüşş demiş ve almamışım :) ve nişantaşındaymış,formklinik diye biryer yapmış kampanyayı.

Son düzenleme:

tebrikler yolandacım, dediğin gibi kader arkadaşı olduk, kilolar aynı hızla gidiyor
yarın 2 haftalığına tatilde olacağım, açıkçası tatilde günde belki bir porsiyon meyve yiyebilirim, ama onun dışında programı değiştirmeyi planlamıyorum
hergün meyve yendiğinde ne kadarlık bir değişiklik olacak, 2 hafta bu şekilde yapıp diyeti sonrasında tekrar eskisi gibi devam edince vücudu şaşırtmış olur muyum veya meyve yendiğinde de vücudun kilo almamayı öğrenmesi lazım gibi düşüncelerim var
yani kısaca koruma programına geçildiğinde birden kilo almayı istemiyorum, ara ara bak ben meyve de yerim ama az yerim belki ertesi gün yemem, sen buna alış demek istiyorum, vücutla kafa bulmak böyle birşey herhalde:)
gelişmeleri en kötü tatil sonrası bildiririm, sevgiler herkese

beyaz ne görürsek alıyoruz
Süt yogurt peynir yumurta :)))
evde peynirin olmayan çeşidi kalmadı
Beyaz peynir , keçi peyniri , köy peyniri, erzincan tulum peyniri, tel peyniri , minzi(lor peyniri), kaşarrrrrrr

amanın nettin sen? Ben bu konulara çok takar gibi gözüküyorum ama sadece light beyaz peynir serbest seyirde. Kaşar yiyen arkadaşlar vardı, olumsuz etkilemediğini yazmışlardı ama kitapta sadece light beyaz peynirin serbest olduğu yazıyor.

He ama tekrarlayayım, kaşar peynir sanırım ki yağ oranı yüksek olduğundan yasak bu evrede. Güçlendirme evresinde her çeşit peynir serbest günde 40 gramı aşmamak şartıyla. Tercih sizlerin tebii

hihihih bu test bir ara çok popülerdi ama godoman şeysi, 850 dolar civarı ödeyen bir tanıdığım vardı ve sonuçta gelen açıklama: "Vücudunuzun hiçbir besine intoleransı bulunmamaktadır." ehehehehe verdiği dolarlar sayesinde sapasağlam olduğunu öğrendi kendisi ve yıkıldı.

çok pahalı bu test dukandaşlarım!

evet canım ben de duydum bu testi, ama çok pahalıydı, 600 tl gibi bi rakamdı yanlış hatırlamıyorsam

merhabalar..yav kzlar oku oku bitmedi..alıntı kraliçesi oldum..:))
bu sabah morlim bozuldu 61.6 iananılr gibi değil hatta dün akşam 2 kilo fazla çıkıyordum hadiya oha deim.nasıl yani dedim..ve dukanı bırkatım..kaçamka yaptım bir kayısı yedim naısl kaçamak ama..neyse sabah 61.6 yı görünce anlam veremedim.dukanı bıraktım ama bir abktım alışverişte kendimi dukan malzemelri alırken gördüm.artık gojim var..onud aekleyeyim..ben dukanı bırakmıştım ama dukan beni bırakmamış..yani tam gaz devam..listenin pazartesi olmasıda ayrı sevindirdi..60 ı görürüm belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…