Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben olayı abarttım sanırım eşime telefon açtım akşam gelirken kitabın yanında mangal da getirecek..
tavukları körileyip mangalda pişirip yemeyi düşünüyorum atak evresinde...

ben 4 gün atak sonrası seyire geçtim sebzede yiyorum arada kaçamaklarım oldu ama kilomu değişmedim ama 66ya kadar düştüm :)))
atak evresinde sadece beyaz peynir yedim şimdi her çeşit yiyorum
özellikle kokulu tuzlu dile gelir peynirleri seviyorumm yağ oranları yüksekse yandımmm

kızlar ben olayı abarttım sanırım eşime telefon açtım akşam gelirken kitabın yanında mangal da getirecek..
tavukları körileyip mangalda pişirip yemeyi düşünüyorum atak evresinde...

mangal olmasada tost makinen varsa tost makinene tuzladıgın tavukları koyarak izgara tavuk yapabilirsin harika oluyo

Affedin beni ama kepek ekmeğine kaşarlı ve domatesli bir tost yemek için ölüyorum:85::85: yanında da ayran.......

Canım benimn özlediğin bu olsun yahu,insan o kadar şey arasından bunu mu özler?
kolayı var canım..şu hamburger ekmeğimizden yaparsın..içine light kaşar ve domates koyarsın ,tostunu öyle yaparsızn ,sana söz daha güzel olacak

benim de elim ezine peynirine gitti gitti geldi en sonunda lor aldım çıktım..en yağsız o görünüyodu...
ama yoğurt yoktu bim de yağsız ya da ben göremedim...
evde mayaladığım yoğurtla geçiştirmeyi düşünüyorum...
yağsız süt aldım süte ağırlık vericem inşallah...

Arkadaşlar en güzeli köy peyniri..hem ucuz hem lezzetli,hem tuzsuz,hem az yağlı..walla diğer light peynirleri sevemedim ben..lorun da yağsızını pek sevmiyorum..ben de light kaşar,köy peyniri ve nadiren de light krem peynir ile light labne yiyorum.

tuz serbest mi ki...
hımmm sağol canım mangal yakamadığım günler öyle yaparım...

Tuzu ne kadar kesebilirsen o kadar iyi..ben kesmedim mesela ama azalttım...sen de ne kadar az kullanabiliyorsan öyle kullan..
ben de ya fırında,ya teflon tavada ya da elektrikli ızgarada yapıyorum..mangal nasıl yapcan kız..balkonda barbekü filan mı yapıcaksın?
mangalın tadı başka tabii ya,hiçbirşey tutmuyor yerini..ama yine de ona en yakın lezzet elektrikli ızgara,balığı da seviyorum onda.
tabisi de başında eşim dikildiği ve o pişirdiği için bana daha bi lezzetli geliyoır olabilir

dünya alıntı yaptım 4-5 sayfa cevaplarınıd ayazdım tıkaldım olmaıd bir daha tıkaldım olmaıd deidm heralde 2 kere aynı mesaj oldu sayfayı kapattım ve baktım yok ee ne yapıcma biradah dön başa yapamam..50:
onurege geçmiş olsun..
kilo veren tüm arkadaşalrımı kutluyorum...
listenin pazartesiye kalmasına .çok sevindim belki 61 altına düşerim..şu and ahamile kaldığım kilodna 1 kilo aşağıdayım..son 4 yıldır 60lı rakamlarda gezdiğim içinmi zorluyorki anlamadım..
Yoli ne işle meşgulsün seyehat etmekten çok hoşlanrımda meraktan şeyettim..
yazyağmuru magnumdaşım nasılsın..matrigen kremden çok memnun kaldım..

beberengom bende atlattım çok şükür dün delirdim resmen ya bide henüz aç karnaydım düşün yani 68.7 çıldırdım öğle vakti evden çıktım akşam 20.30 da geldim e tabi yedim içtimde yinede geldimde 68.5 çıktım tok karınla üstüne yine yemeğimi yedim sabah baktım hehehe67.7 ne ödemmiş yani ne ödem ben anlamadım gitti havamı alıyom bi yerden anlamadımki

tuz serbest mi ki...
hımmm sağol canım mangal yakamadığım günler öyle yaparım...

ben tuzu tam kesmedim yumuırtayı filan tuzlu yedim
ama abartmamak kaydıyla..
son günler kaçamaklarım oldu ama çok pişman oldumm
yoksa başta herşey harikaydı
şimdi burayı okuyup yapanları kilo verenleri görünce tekrar gaza geldimmm

Slm kızlar nasılsınız uğrayamadım bugün buraya buluşmya takıldım
Bir yandan da temizlikle uğraşıyorum liste mi yapılıyor bu arada benim haberim yok nasıl bişey haftalık mı yapıyorsunuz

misafirim geliyormuş ..kalakyımda azcuk iş yapayım..sabahtan sadece mutfağı toparlayıp çocuklarıda aldım çıktım sokağa..geldim onları yıkadım yatırdım ve hemen buraya atladım.:80:çok kaynatayın yazıcma da kim dinleyecekki..

kahkaha makinesi gelmiş...aplam sen nerelisin,kökenin nire,ve ayrıca hangi şehir de ikamet etmektesin..kaç çocuk annesisin,(evliydin değil mi?) ,ıssız bir adaya düşsen yanına yulaf kepeğini mi gojiyi mi alırsın?

he bir bir cevap istiyorum:76:

Son düzenleme:

Cino cum yapmicam tabi yapmicam yapmicam yapmicam.... yemicem yemicem... Vuvucum valla özledim hem de nasıl, 1.5 aydır ağzıma kırıntı bile gitmiyor, musevilerin hamursuzuna benzedi bu)
Oklavayı da gördüm üstüme üstüme gelirken aslında, ama napiimmm ...... kendime yalan söyleyememmm:18:

Affedin beni ama kepek ekmeğine kaşarlı ve domatesli bir tost yemek için ölüyorum:85::85: yanında da ayran.......

evvvet canım yapıver bi dukan ekmeği koy arasına mis gibi peynir ohhhh.. ps günündeysen domates ve biber de koyuver arasına misss misss

mangal olmasada tost makinen varsa tost makinene tuzladıgın tavukları koyarak izgara tavuk yapabilirsin harika oluyo

evveeeet tost makinesinde harika oluyo bir de yumurtaya bulayıp keten tohumuyla deneyin

lor en güzel tercihlerden birisi. Çok uzun süre de tok tutuyo valla :)))

işte buna da çok içten katılmaktayım efeeem köy peyniri missss gibi. Zaten favorim lor ve köy peyniri. Çok güzel oluyolaaarrr

oh çok şükür zeynep ablam yaa, bi arkadaş daha yazmıştı onun da başına 2 kez gelmiş, neden oluyo acaba ideal kilomuza yaklaşınca mı oluyo ki

Son düzenleme:

bizimki yine bi yolunu buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…