amanın nettin sen? Ben bu konulara çok takar gibi gözüküyorum ama sadece light beyaz peynir serbest seyirde. Kaşar yiyen arkadaşlar vardı, olumsuz etkilemediğini yazmışlardı ama kitapta sadece light beyaz peynirin serbest olduğu yazıyor.
He ama tekrarlayayım, kaşar peynir sanırım ki yağ oranı yüksek olduğundan yasak bu evrede. Güçlendirme evresinde her çeşit peynir serbest günde 40 gramı aşmamak şartıyla. Tercih sizlerin tebii
kızlar ben olayı abarttım sanırım eşime telefon açtım akşam gelirken kitabın yanında mangal da getirecek..
tavukları körileyip mangalda pişirip yemeyi düşünüyorum atak evresinde...
Affedin beni ama kepek ekmeğine kaşarlı ve domatesli bir tost yemek için ölüyorum:85::85:yanında da ayran.......
ben 4 gün atak sonrası seyire geçtim sebzede yiyorum arada kaçamaklarım oldu ama kilomu değişmedim ama 66ya kadar düştüm :)))
atak evresinde sadece beyaz peynir yedim şimdi her çeşit yiyorum
özellikle kokulu tuzlu dile gelir peynirleri seviyorumm yağ oranları yüksekse yandımmm
tuz serbest mi ki...mangal olmasada tost makinen varsa tost makinene tuzladıgın tavukları koyarak izgara tavuk yapabilirsin harika oluyo
benim de elim ezine peynirine gitti gitti geldi en sonunda lor aldım çıktım..en yağsız o görünüyodu...
ama yoğurt yoktu bim de yağsız ya da ben göremedim...
evde mayaladığım yoğurtla geçiştirmeyi düşünüyorum...
yağsız süt aldım süte ağırlık vericem inşallah...
tuz serbest mi ki...
hımmm sağol canım mangal yakamadığım günler öyle yaparım...
Affedin beni ama kepek ekmeğine kaşarlı ve domatesli bir tost yemek için ölüyorum:85::85:yanında da ayran.......
beberengom bende atlattım çok şükür dün delirdim resmen ya bide henüz aç karnaydım düşün yani 68.7 çıldırdım öğle vakti evden çıktım akşam 20.30 da geldim e tabi yedim içtimde yinede geldimde 68.5 çıktım tok karınla üstüne yine yemeğimi yedim sabah baktım hehehe67.7 ne ödemmiş yani ne ödem ben anlamadım gitti havamı alıyom bi yerden anlamadımkiay ay lazım mıyıımm?
netçeeğğniz beniii?
berrinciiiim, nasılsın? Dinlenebildin mi birazcık? Anmazsak olur mu seni, aşk olsun
kaçamaksız, süper irade!!! :13:
süpersin berriiniimmm!!!
benimkiler de kabarmaz oldu :26:
Zeynep ablaa bilmez miyiimmm benim de seninle aynı şekilde 1 kilo fazla çıktı ya dün! Nasıl çıktı cinlerim tepeme! Ödemdir dediler ablalar, suya abandım ben de. Sağolsunlar destekleri ve tavsiyeleriyle atlattım ben. Senin son durum ne?
Yulaf kepeği aslında son 1-2 ay içinde bulunması daha kolay hale gelen bi besin oldu. Bundan 1-2 sene önce falan dukan diyeti yapanlar bizden daha şanssız. Artık bulma konusunda o kadar sorun yaşamayacağınıza inanıyorum :)
çünkü ben fatih gibi bir yerde bile buldum :)
darısı başınıza hihi kolay gelsin, başarılaaarr :))
sevgili baağyanlar desteklerinizle bu ödem dolu +1100 ü atlatmış bulunuyorum. Sizlere o kadar minnettarım ki, hepinizi öpesim var!!! Hatta na böyle tutup tutup havalara atıp öyle sevicem hepinizi!!! :)))
Sevgili onurege; geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. İnşallah durum en kısa zamanda en iyi konumuna kavuşur.
Sadeca ablaaa, al beni al beni al al al :79::87:
hihihihi :78:
benim de elim ezine peynirine gitti gitti geldi en sonunda lor aldım çıktım..en yağsız o görünüyodu...
tuz serbest mi ki...
hımmm sağol canım mangal yakamadığım günler öyle yaparım...
beberengom bende atlattım çok şükür dün delirdim resmen ya bide henüz aç karnaydım düşün yani 68.7 çıldırdım öğle vakti evden çıktım akşam 20.30 da geldim e tabi yedim içtimde yinede geldimde 68.5 çıktım tok karınla üstüne yine yemeğimi yedim sabah baktım hehehe67.7 ne ödemmiş yani ne ödem ben anlamadım gitti havamı alıyom bi yerden anlamadımki
Canım benimn özlediğin bu olsun yahu,insan o kadar şey arasından bunu mu özler?
kolayı var canım..şu hamburger ekmeğimizden yaparsın..içine light kaşar ve domates koyarsın ,tostunu öyle yaparsızn ,sana söz daha güzel olacak
mangal olmasada tost makinen varsa tost makinene tuzladıgın tavukları koyarak izgara tavuk yapabilirsin harika oluyo
Arkadaşlar en güzeli köy peyniri..hem ucuz hem lezzetli,hem tuzsuz,hem az yağlı..walla diğer light peynirleri sevemedim ben..lorun da yağsızını pek sevmiyorum..ben de light kaşar,köy peyniri ve nadiren de light krem peynir ile light labne yiyorum.
beberengom bende atlattım çok şükür dün delirdim resmen ya bide henüz aç karnaydım düşün yani 68.7 çıldırdım öğle vakti evden çıktım akşam 20.30 da geldim e tabi yedim içtimde yinede geldimde 68.5 çıktım tok karınla üstüne yine yemeğimi yedim sabah baktım hehehe67.7 ne ödemmiş yani ne ödem ben anlamadım gitti havamı alıyom bi yerden anlamadımki
53.8 olmuşum -200 dahabeberongom sen sormuştun galiba dün.bu arada yaseminim ve yolandam tebrikler.hadin halaya
Canım benimn özlediğin bu olsun yahu,insan o kadar şey arasından bunu mu özler?
kolayı var canım..şu hamburger ekmeğimizden yaparsın..içine light kaşar ve domates koyarsın ,tostunu öyle yaparsızn ,sana söz daha güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?