Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hehehehe bulurum tabii..dukanda çareler tükenmez ayol...yeterki canımız böyle şeyler istesin...magnum yapamıyorum ama mesela...çok denedim olmuyor :96::96:

ya evet yaaaaaa bende magnum yemek istiyorum.

vuvuuuuuu bana magnum yaaaaaap:131:

magnum yapamassaaaaaannnn dondırma yaaaaaap

onuda yapamassannnnnnn ufffff aklıma bişi gelmedi

bilemedim ben onuuuuuu

canım dondurma tarifi hemen sana..
süt tozu ile aynen dondurma oluyor işte..bizim çiko tarifini 1-2 kaşık daha fazla sütle bir sade yap(vanilyayla),bir çikolatalı yap,hatta aroman varsa limonlu,portakallı,fındıklı vs yap,istediğinin içine goji kat..hatta goji reçelin varsa o reçelden kat ki kırmızı renk versin..ayrı ayrı kaplara koy,alıp alıp ye...olmaz mı...al sana dukan dondurma..
bak buldum yine bir yolunu

karşında dilim tutuk, boynum kıldan ince VuVuuuuu)

hoy hoy hoooooyyyy

ağlamak istiyorum sayın dukancılar:76:

vuvucum nerelerdemiyim hayatım karısı nasrettin hocaya az öteye git hele demişya hoca bir gitmiş gidiş o gidiş benimkide o hesap oldu yani dün aç karna o kiloyu görünce evde duramadım kendimi dışarı dar attım vallahi bu günde erken kalktım öğlen yine çıktım şimdi geldim hemen pc başına bakın giderken 67.7 şimdi geldim 67.4 ben hep dışarı gidip gelim eksiliyorum ya bu kadar termi gidiyo yani hani bir yerde boşaltımda yapmıyorum ama ben bunu çok merak ediyom ya eve girmicem bundan sora valla adım serseriye çıkacak ha
gelelim sorularınaşimdi efem ben aslen elazığlı olup doğma büyüme istanbulluyum ist ümraniyede ikamet etmekteyim doğduğumdan beri sora eşimden dolayı şileli oldum çok şileyle haşır neşirim yani efem iki dünya güzeli prensese sahibim allah herkese nasip etsin diyorum(evliyim yani çocuklar ordan)ıssız bir adaya düşmek hiç istemem ama tutki düştüm yulaf kepeğim yanımda olsun onu ben deniz suyuyla hamur yaparım içine kaplumba yımırtası kırarım güneşte kuruturum ekmek yaparım yirim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

tabe kızım araya hemen şeytan giriyo gözü kör olsıca nasılsa fazla çıktı ya şimdi bunlar paso yicek diyo ahh öle olmadı işte ama şeytan bu tabi işi gücü yok benlen uğraşıyo sürekli ikide bir dürtüyo bende yallah dışarı atıyom kendimi işe yari emme avare oldum avareeee

kızlarr şimdi pazara gittim 5-6 çeşit meyve aldım çocuklara...
hepsi müthiş kokuyodu...
bu kadar meyveyi yemeden nasıl duruyosunuz yaaa...

ayyyyy anacım gübecim şişti yine patlıyom valla bişiy yimedim çok yorulmuşum bir ayran içtim üstüne ligt dondurma bir şişede su içince çatladım ya çatladım cancanlar ben eccük şekerleme yapayımda kendime geleyim güneşde vurmuş odaya eee ne demişler güzele akşam güneşi sidikliye sabah güneşi vururmuş

ohhohhhh maşallah maşallah
bitmişmiydi yumruğun? bittikten sonra bile gitti mi yoksa? senin de ilk yumruğun değil mi?
bende de çok işe yaramıştı ilk yumruk..3 günde 1.3 kilo vermiştim.

evet ilk yumruğumdu 13gün durmuştu berrinle beraber başlamıştık geçen hafta 1.800 bu hafta 1.200 gitti

kızlarr şimdi pazara gittim 5-6 çeşit meyve aldım çocuklara...
hepsi müthiş kokuyodu...
bu kadar meyveyi yemeden nasıl duruyosunuz yaaa...

canım ben duramadım bugün. 5-6 erik, 1-2 üzüm kiraz vs çok güzellerdi. bugün pro-sebze günümdeyim o meyveleri sebzeden sayıyorum artık ne yapayım züğürt tesellisi.

Zeynep Abla! Sen alemsin tam anlamıyla!

Yumruk şu efenim, kilo vermeniz 15 gün kadar durduysa, yani 15 gündür aynı kilodaysanız artık masaya yumruğunuzu vuruyorsunuz. Önce deneme yapıyosunuz su miktarını arttırıp yürüyüşü 60 dakikaya çıkarıyorsunuz 4 gün boyunca. O da olmazsa 4 gün bi saf protein yapıyosunuz da görüyor gününü vücut :))))

Ama kilo verişin uzun bi süre durmuş olması lazım. 15 gün kadarlık bi duraklamadan sonra 4 günlük bi yürüyüşü arttırıp deneme süreci var bakalım vücut vermeye devam edecek mi diye. E tabii toplamda 19 gün olmuş oluyor baktınız hala tık yok bi şoklatıyosunuz bünyeyi iyi geliyo :)))

Selam kızlar az önce koşka kursundan geldim bi baktım neler kaynatmışsınız ben yokkeneee

Yoli ne işle meşgulsün seyehat etmekten çok hoşlanrımda meraktan şeyettim..

canımcım ben özel bir firmada dış ticaret yöneticisiyim.

dukanda yıyebildiğimiz bütün yiyecekler kadar seviyorum sizi:131::131:

yağmurum şekerim resim paylaşımı güzel dee bununiçinde patates var patatess. hemidee iki taneee ooolmazzz
dukanda pattis yoooohh

sana bu ıssız ada da yapacakların konusunda hiç bişi diyemiorum zeynep abla. aynen bu tepkiyi verebiliyorum..........

ayrıeten bende sana yakınım yanee ben ferhatpaşa ataşehirdeyim kız dibimdesin nerdeyse zeynooooomm. sen kendi sık sık dışarı at yürüdükçe kglar gidicek üzülme. hani bana o kadar gaz veren zeynep abla nerde? valla başlarım açık eksiltmeye heee

al işte yine yaptı yapacağınıııı gakkoşum benimm. uzanmış gün ışığına gününü gün etmiş.. kız hala uyuyin mi yaa kalk artık gece nerene uyuycen hee

bu arada ben mahrumiyet bölgesindemiyim yahuu. kocca kocca marketleri gezdim ataşehirde yanee bi tanesinde light dondurmaya rastlamadım iş mi buuuu

canım ben duramadım bugün. 5-6 erik, 1-2 üzüm kiraz vs çok güzellerdi. bugün pro-sebze günümdeyim o meyveleri sebzeden sayıyorum artık ne yapayım züğürt tesellisi.

berrin duymasın :76::76:

yolandaaam yap yoğurtla kendine. Ne dolanıyosun ki yoruyosun ayacıklarını
bi de vuvuu abla vermişti güzelcek bi dondurma tarifi onu deniyiver
tüccarın oliiim yönet beni anam
ehehehehe :76::76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…