bizimki yine bi yolunu buldu
dukanda yıyebildiğimiz bütün yiyecekler kadar seviyorum sizi:131::131:
hehehehe bulurum tabii..dukanda çareler tükenmez ayol...yeterki canımız böyle şeyler istesin...magnum yapamıyorum ama mesela...çok denedim olmuyor :96::96:
ya evet yaaaaaa bende magnum yemek istiyorum.
vuvuuuuuu bana magnum yaaaaaap:131:
magnum yapamassaaaaaannnn dondırma yaaaaaap
onuda yapamassannnnnnn ufffff aklıma bişi gelmedi
bilemedim ben onuuuuuu
canım dondurma tarifi hemen sana..
süt tozu ile aynen dondurma oluyor işte..bizim çiko tarifini 1-2 kaşık daha fazla sütle bir sade yap(vanilyayla),bir çikolatalı yap,hatta aroman varsa limonlu,portakallı,fındıklı vs yap,istediğinin içine goji kat..hatta goji reçelin varsa o reçelden kat ki kırmızı renk versin..ayrı ayrı kaplara koy,alıp alıp ye...olmaz mı...al sana dukan dondurma..
bak buldum yine bir yolunu
canım dondurma tarifi hemen sana..
süt tozu ile aynen dondurma oluyor işte..bizim çiko tarifini 1-2 kaşık daha fazla sütle bir sade yap(vanilyayla),bir çikolatalı yap,hatta aroman varsa limonlu,portakallı,fındıklı vs yap,istediğinin içine goji kat..hatta goji reçelin varsa o reçelden kat ki kırmızı renk versin..ayrı ayrı kaplara koy,alıp alıp ye...olmaz mı...al sana dukan dondurma..
bak buldum yine bir yolunu
karşında dilim tutuk, boynum kıldan ince VuVuuuuu)
şincik salladım walla arkadaşlar
ama size %100 güvence,aynen böyle olacağına şüpheniz olmasın..eğer olmazsa iade alıyoruz,bana gönderebilirsiniz:76:
walla bak cidden aynen böyle yapabilirsiniz yani...
vuvucum nerelerdemiyim hayatım karısı nasrettin hocaya az öteye git hele demişya hoca bir gitmiş gidiş o gidiş benimkide o hesap oldu yani dün aç karna o kiloyu görünce evde duramadım kendimi dışarı dar attım vallahi bu günde erken kalktım öğlen yine çıktım şimdi geldim hemen pc başına bakın giderken 67.7 şimdi geldim 67.4 ben hep dışarı gidip gelim eksiliyorum ya bu kadar termi gidiyo yani hani bir yerde boşaltımda yapmıyorum ama ben bunu çok merak ediyom ya eve girmicem bundan sora valla adım serseriye çıkacak ha
kahkaha makinesi gelmiş...aplam sen nerelisin,kökenin nire,ve ayrıca hangi şehir de ikamet etmektesin..kaç çocuk annesisin,(evliydin değil mi?) ,ıssız bir adaya düşsen yanına yulaf kepeğini mi gojiyi mi alırsın?
he bir bir cevap istiyorum:76:
tabe kızım araya hemen şeytan giriyo gözü kör olsıca nasılsa fazla çıktı ya şimdi bunlar paso yicek diyo ahh öle olmadı işte ama şeytan bu tabi işi gücü yok benlen uğraşıyo sürekli ikide bir dürtüyo bende yallah dışarı atıyom kendimi işe yari emme avare oldum avareeeeevvvet canım yapıver bi dukan ekmeği koy arasına mis gibi peynir ohhhh.. ps günündeysen domates ve biber de koyuver arasına misss misss
evveeeet tost makinesinde harika oluyo bir de yumurtaya bulayıp keten tohumuyla deneyin
lor en güzel tercihlerden birisi. Çok uzun süre de tok tutuyo valla :)))
işte buna da çok içten katılmaktayım efeeem köy peyniri missss gibi. Zaten favorim lor ve köy peyniri. Çok güzel oluyolaaarrr
oh çok şükür zeynep ablam yaa, bi arkadaş daha yazmıştı onun da başına 2 kez gelmiş, neden oluyo acaba ideal kilomuza yaklaşınca mı oluyo ki
ohhohhhh maşallah maşallah
bitmişmiydi yumruğun? bittikten sonra bile gitti mi yoksa? senin de ilk yumruğun değil mi?
bende de çok işe yaramıştı ilk yumruk..3 günde 1.3 kilo vermiştim.
yumruk ne demek...evet ilk yumruğumdu 13gün durmuştu berrinle beraber başlamıştık geçen hafta 1.800 bu hafta 1.200 gitti
kızlarr şimdi pazara gittim 5-6 çeşit meyve aldım çocuklara...
hepsi müthiş kokuyodu...
bu kadar meyveyi yemeden nasıl duruyosunuz yaaa...
Yoli ne işle meşgulsün seyehat etmekten çok hoşlanrımda meraktan şeyettim..
dukanda yıyebildiğimiz bütün yiyecekler kadar seviyorum sizi:131::131:
vuvucum nerelerdemiyim hayatım karısı nasrettin hocaya az öteye git hele demişya hoca bir gitmiş gidiş o gidiş benimkide o hesap oldu yani dün aç karna o kiloyu görünce evde duramadım kendimi dışarı dar attım vallahi bu günde erken kalktım öğlen yine çıktım şimdi geldim hemen pc başına bakın giderken 67.7 şimdi geldim 67.4 ben hep dışarı gidip gelim eksiliyorum ya bu kadar termi gidiyo yani hani bir yerde boşaltımda yapmıyorum ama ben bunu çok merak ediyom ya eve girmicem bundan sora valla adım serseriye çıkacak ha
gelelim sorularınaşimdi efem ben aslen elazığlı olup doğma büyüme istanbulluyum ist ümraniyede ikamet etmekteyim doğduğumdan beri sora eşimden dolayı şileli oldum çok şileyle haşır neşirim yani efem iki dünya güzeli prensese sahibim allah herkese nasip etsin diyorum(evliyim yani çocuklar ordan)ıssız bir adaya düşmek hiç istemem ama tutki düştüm yulaf kepeğim yanımda olsun onu ben deniz suyuyla hamur yaparım içine kaplumba yımırtası kırarım güneşte kuruturum ekmek yaparım yirim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
ayyyyy anacım gübecim şişti yine patlıyom valla bişiy yimedim çok yorulmuşum bir ayran içtim üstüne ligt dondurma bir şişede su içince çatladım ya çatladım cancanlar ben eccük şekerleme yapayımda kendime geleyim güneşde vurmuş odaya eee ne demişler güzele akşam güneşi sidikliye sabah güneşi vururmuş
canım ben duramadım bugün. 5-6 erik, 1-2 üzüm kiraz vs çok güzellerdi. bugün pro-sebze günümdeyim o meyveleri sebzeden sayıyorum artık ne yapayım züğürt tesellisi.
Selam kızlar az önce koşka kursundan geldim bi baktım neler kaynatmışsınız ben yokkeneee
canımcım ben özel bir firmada dış ticaret yöneticisiyim.
yağmurum şekerim resim paylaşımı güzel dee bununiçinde patates var patatess. hemidee iki taneee ooolmazzz
dukanda pattis yoooohh
sana bu ıssız ada da yapacakların konusunda hiç bişi diyemiorum zeynep abla. aynen bu tepkiyi verebiliyorum..........
ayrıeten bende sana yakınım yanee ben ferhatpaşa ataşehirdeyim kız dibimdesin nerdeyse zeynooooomm. sen kendi sık sık dışarı at yürüdükçe kglar gidicek üzülme. hani bana o kadar gaz veren zeynep abla nerde? valla başlarım açık eksiltmeye heee
al işte yine yaptı yapacağınıııı gakkoşum benimm. uzanmış gün ışığına gününü gün etmiş..kız hala uyuyin mi yaa kalk artık gece nerene uyuycen hee
bu arada ben mahrumiyet bölgesindemiyim yahuu. kocca kocca marketleri gezdim ataşehirde yanee bi tanesinde light dondurmaya rastlamadım iş mi buuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?