Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

amanınben ne yapmaşım yahu yolim bilem halaa ayakta ben dezıbarmış kalmışım hee ama ne yorulmaymış ya uyyy yolim o körolasıca dondurma varya çok zor bulunuyo bee bak çevrende özkuruşlar diye bir market görürsen hemen dal oraya onda var bide carrefourda reyaldede vardır mutlaka ben en sonunda mahalle bakkalına rica ettim benim için almış adamcaz şimdi iki güne bir dondurma soruyor bana dedim dur okadar çok yiyemem haftada bir tane napalım ayıp olmasın diye alıp alıp yiyom artık yoksa şeyden değel yani ayıp dime olmasın

anah kız yoliş çok yakınmışız beee ayyy canım benim eksildim eksildim kaplumbağa modunda gidiyom artıkın 67.4 gördüm ya ah bi 65 olsam dukan amcayı görmeye götürcem sizi herkesin bileti benden okeyyy

ya kızlar sizi yanlız bırakmaya gelmiyor.sabah arkadaşlarımla buluşmaya gittim anca geldim,almış başını gitmiş buralar ooooo şimdi oku oku bitmez okumassam aklım kalır bakiiim kim neler yapmış.hadi kocaman bi öpiiim dukandaşlarımı sonra kaldığım yerden hızla okiim.

yolandaaam yap yoğurtla kendine. Ne dolanıyosun ki yoruyosun ayacıklarını
bi de vuvuu abla vermişti güzelcek bi dondurma tarifi onu deniyiver
tüccarın oliiim yönet beni anam
ehehehehe :76::76:

bacım yapiim de meyveli yoortla karıştırıp yiyom filan ama dondurma gibi olmuyii. bugün kurs çıkışı karfura ugradım eneee ne görüm dr. oetkerin aromaları 1,59 krş tanesi. her birinden aldım. rom-limon -acıbadem ama vanilya portakal filan yokhdii. poff bee
kız tüccarla ne ilgisi var ben y. dışından mal alıp mal satıyorum dış ticaret bu delüüüü:82::82:

he vallabenim bu saatte ayakta ne işim var yahuu yarına yimaamde yok.. pöff yarını atlatsam iyi valla. sabahta erken kalkiyom ben yatim iyi geceler
abla en yakın özkuruşlar içerenköyde ve kartalda var ama yakında karfurum migrosum realim var inanır mısın hepsine baktım bi rast gelmedim light dondurmayaa. şimdi süt tozu da baktım ataşehir de adamlar bana kahve beyazlatıcı getiriyiler o diil dedim o kave kreması ben süt tozu istiyorum ala alaa. yokkkk yok işte ühüüüüüüüüüüüü

anah kız yoliş çok yakınmışız beee ayyy canım benim eksildim eksildim kaplumbağa modunda gidiyom artıkın 67.4 gördüm ya ah bi 65 olsam dukan amcayı görmeye götürcem sizi herkesin bileti benden okeyyy

tamamdır !
arkadaşlar çok yakında hep beraber parise gidiyoruz

hahahaha bizim koşka yoli rusça kursuna gidiyo koşkada seksi kedi dimek oluyomuş koşkada ordan geliyyy koşka yoliiii

kız abla seksi kedi değil dişi kedi dişiii
gerçi erkek kedi için seksi kedi demek olur dimi dişi kedi de

hadi ben kaçanzi yatanzi sizi de muah muah öpenzi.. tam da zeynep ablamda iki lafın belini kırcaz emme benim yatmam lazım

Son düzenleyen: Moderatör:
yulaf kepeği ihtiyacı olanlar;real e yulaf kepeği gelmiş doğalsan firmasının.400gr lık paketlerde satılıyor.arayan arkadaşlara duyrulur...

ha seksi kedi ha dişi kedi dişi oldumu seksidirde aynı zamanda ahahah carefourda var dondurma ama çok karışık reyoncu bulamamıştıda ben kendim bulmuştum yani süt tozunu bende bulamıyom aynen kahve kremasını kakalamaya çalışıyolar yoli sen hangi marka sütü kullanıyonda böle cırcır oluyon banada desene ben sütaş y yağlı kullanıyom bi numara yapmıyo yaa

yulaf kepeği ihtiyacı olanlar;real e yulaf kepeği gelmiş doğalsan firmasının.400gr lık paketlerde satılıyor.arayan arkadaşlara duyrulur...
sağol berkmine benim az kaldı hiç değilse burnumuzun dibinde realden alırız bari de bu rossmanda satılanlar ne markaydı ya ben unuttum ordan almıştım ama odamı doğalsandı ya

yat ablam yat sen bakma bana ben şimdi yeni uyandım artık cin gibi dolanırım ortalıkta sabahta nalları dikerim öğleye kadar

Hoşgeldin aramıza,iyi korkutmuşuz ha

offf anca bitti sayfalar.çok çalışkan kızlarsınız.kilo verenleri candan kutlarım ,rapor verme işi pazartesiye kalmış iyi olmuş eksilirse kilolar moralde düzelir belki.haydi yatalım zayıflayalım kızlar.sabaha hafiflemiş uyanmayı dilerim hepinize.

ya işte yolanda kendime madde yakıştırması yapmak istemedim yaaa tüccar daha gözel gözüktü kelime olarak gözüme ehehehe benim de işim bu napim

heheheh yolanda rusça neden peki? İlgin mi var yoksa ihtiyacın mı? Ben ispanyolca isteeyom :97:
sonra da fransızca lazım olcek. :97:
zor mu rusça?

Son düzenleme:

günaydın kızlar

he walla ha dişi ha seksi dimi zeynep abla. seni kırcama kafamı krarım yaneee...
ya hangi marka olursa olsun bende cır cır etkisi yapıyordu ben sıcak biberli süte alıştım hastalıımdan beri onu içiyordum günde iki kupa. ama son iki gündür nazar degdi çıkamiim eskisi gibi... nazardan öte benim reglden bi kaç gün önce böle bi tembeliği pli bagırsaklarımn... sabah sabah kusura bakmayın yaa ama buda bi sorunumuz yane saglıkla ilgilii

günaydın..bu saatte ayaktayım ..aslında bir hafta öncesine kadar hep bu saatte yaktaydım..yavru kuşda kalktı benlen ..aslında o uyandırdıya beni neyse..
morlim bozuk süper loto bana çıkacaktı çıkmamış ha semt tamam ankara etimesgut emme adres ben değilim malesef..
kilom manydı heç yazmayayım..pazartesiye belkim ..
zeynep aplam bizi parise götürecekmiş sabah sabah pek sevindim..gakkoş zeynep 3 snen önce elazığın palusunda şark görevindeydik oraları pek beğendik..
yanlız şu ıssız adada yemek maheretine diyecek söz bulamadım ..
yolican dişi kedi seksi kedi..yok yönetici kedüm benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…