amanınben ne yapmaşım yahu yolim bilem halaa ayakta ben dezıbarmış kalmışım hee ama ne yorulmaymış ya uyyy yolim o körolasıca dondurma varya çok zor bulunuyo bee bak çevrende özkuruşlar diye bir market görürsen hemen dal oraya onda var bide carrefourda reyaldede vardır mutlaka ben en sonunda mahalle bakkalına rica ettim benim için almış adamcaz şimdi iki güne bir dondurma soruyor bana dedim dur okadar çok yiyemem haftada bir tane napalım ayıp olmasın diye alıp alıp yiyom artık yoksa şeyden değel yani ayıp dime olmasınSelam kızlar az önce koşka kursundan geldim bi baktım neler kaynatmışsınız ben yokkeneee
canımcım ben özel bir firmada dış ticaret yöneticisiyim.
yağmurum şekerim resim paylaşımı güzel dee bununiçinde patates var patatess. hemidee iki taneee ooolmazzz
dukanda pattis yoooohh
sana bu ıssız ada da yapacakların konusunda hiç bişi diyemiorum zeynep abla. aynen bu tepkiyi verebiliyorum..........
ayrıeten bende sana yakınım yanee ben ferhatpaşa ataşehirdeyim kız dibimdesin nerdeyse zeynooooomm. sen kendi sık sık dışarı at yürüdükçe kglar gidicek üzülme. hani bana o kadar gaz veren zeynep abla nerde? valla başlarım açık eksiltmeye heee
al işte yine yaptı yapacağınıııı gakkoşum benimm. uzanmış gün ışığına gününü gün etmiş..kız hala uyuyin mi yaa kalk artık gece nerene uyuycen hee
bu arada ben mahrumiyet bölgesindemiyim yahuu. kocca kocca marketleri gezdim ataşehirde yanee bi tanesinde light dondurmaya rastlamadım iş mi buuuu
Selam kızlar az önce koşka kursundan geldim bi baktım neler kaynatmışsınız ben yokkeneee:
canım,koşka kursu ne demek desem çok komik mi olur, çok merak ettim yaaa
hahahaha bizim koşka yoli rusça kursuna gidiyo koşkada seksi kedi dimek oluyomuş koşkada ordan geliyyy koşka yoliiiiSelam kızlar az önce koşka kursundan geldim bi baktım neler kaynatmışsınız ben yokkeneee:
canım,koşka kursu ne demek desem çok komik mi olur, çok merak ettim yaaa
hahahaha bizim koşka yoli rusça kursuna gidiyo koşkada seksi kedi dimek oluyomuş koşkada ordan geliyyy koşka yoliiii
teşekkürler zeynepcim. ben baya fransız kalmışım bu koşka olayına
yolandaaam yap yoğurtla kendine. Ne dolanıyosun ki yoruyosun ayacıklarını
bi de vuvuu abla vermişti güzelcek bi dondurma tarifi onu deniyiver
tüccarın oliiim yönet beni anam
ehehehehe :76::76:
amanınben ne yapmaşım yahu yolim bilem halaa ayakta ben dezıbarmış kalmışım hee ama ne yorulmaymış ya uyyy yolim o körolasıca dondurma varya çok zor bulunuyo bee bak çevrende özkuruşlar diye bir market görürsen hemen dal oraya onda var bide carrefourda reyaldede vardır mutlaka ben en sonunda mahalle bakkalına rica ettim benim için almış adamcaz şimdi iki güne bir dondurma soruyor bana dedim dur okadar çok yiyemem haftada bir tane napalım ayıp olmasın diye alıp alıp yiyom artık yoksa şeyden değel yani ayıp dime olmasın
anah kız yoliş çok yakınmışız beee ayyy canım benim eksildim eksildim kaplumbağa modunda gidiyom artıkın 67.4 gördüm ya ah bi 65 olsam dukan amcayı görmeye götürcem sizi herkesin bileti benden okeyyy
hahahaha bizim koşka yoli rusça kursuna gidiyo koşkada seksi kedi dimek oluyomuş koşkada ordan geliyyy koşka yoliiii
ha seksi kedi ha dişi kedi dişi oldumu seksidirde aynı zamanda ahahah carefourda var dondurma ama çok karışık reyoncu bulamamıştıda ben kendim bulmuştum yani süt tozunu bende bulamıyom aynen kahve kremasını kakalamaya çalışıyolar yoli sen hangi marka sütü kullanıyonda böle cırcır oluyon banada desene ben sütaş y yağlı kullanıyom bi numara yapmıyo yaa
bacım yapiim de meyveli yoortla karıştırıp yiyom filan ama dondurma gibi olmuyii. bugün kurs çıkışı karfura ugradım eneee ne görüm dr. oetkerin aromaları 1,59 krş tanesi. her birinden aldım. rom-limon -acıbadem ama vanilya portakal filan yokhdii. poff bee
kız tüccarla ne ilgisi var ben y. dışından mal alıp mal satıyorum dış ticaret bu delüüüü:82::82:
he vallabenim bu saatte ayakta ne işim var yahuu yarına yimaamde yok.. pöff yarını atlatsam iyi valla. sabahta erken kalkiyom ben yatimiyi geceler
abla en yakın özkuruşlar içerenköyde ve kartalda var ama yakında karfurum migrosum realim var inanır mısın hepsine baktım bi rast gelmedim light dondurmayaa. şimdi süt tozu da baktım ataşehir de adamlar bana kahve beyazlatıcı getiriyiler o diil dedim o kave kreması ben süt tozu istiyorum ala alaa. yokkkk yok işte ühüüüüüüüüüüüü
tamamdır !
arkadaşlar çok yakında hep beraber parise gidiyoruz
kız abla seksi kedi değil dişi kedi dişiii
gerçi erkek kedi için seksi kedi demek olur dimi dişi kedi de
hadi ben kaçanzi yatanzi sizi de muah muah öpenzi.. tam da zeynep ablamda iki lafın belini kırcaz emme benim yatmam lazım
sağol berkmine benim az kaldı hiç değilse burnumuzun dibinde realden alırız bari de bu rossmanda satılanlar ne markaydı ya ben unuttum ordan almıştım ama odamı doğalsandı yayulaf kepeği ihtiyacı olanlar;real e yulaf kepeği gelmiş doğalsan firmasının.400gr lık paketlerde satılıyor.arayan arkadaşlara duyrulur...
yat ablam yat sen bakma bana ben şimdi yeni uyandım artık cin gibi dolanırım ortalıkta sabahta nalları dikerim öğleye kadar
bacım yapiim de meyveli yoortla karıştırıp yiyom filan ama dondurma gibi olmuyii. bugün kurs çıkışı karfura ugradım eneee ne görüm dr. oetkerin aromaları 1,59 krş tanesi. her birinden aldım. rom-limon -acıbadem ama vanilya portakal filan yokhdii. poff bee
kız tüccarla ne ilgisi var ben y. dışından mal alıp mal satıyorum dış ticaret bu delüüüü:82::82:
he vallabenim bu saatte ayakta ne işim var yahuu yarına yimaamde yok.. pöff yarını atlatsam iyi valla. sabahta erken kalkiyom ben yatimiyi geceler
abla en yakın özkuruşlar içerenköyde ve kartalda var ama yakında karfurum migrosum realim var inanır mısın hepsine baktım bi rast gelmedim light dondurmayaa. şimdi süt tozu da baktım ataşehir de adamlar bana kahve beyazlatıcı getiriyiler o diil dedim o kave kreması ben süt tozu istiyorum ala alaa. yokkkk yok işte ühüüüüüüüüüüüü
tamamdır !
hadi ben kaçanzi yatanzi sizi de muah muah öpenzi.. tam da zeynep ablamda iki lafın belini kırcaz emme benim yatmam lazım
çoookkk teşekkür ederim...
yulaf ezmesi var evde...çocukların muhallebilerine katıyodum...
BUDAY - YULAF KEPE VE BUDAY RUEYM SET
bu site canım geçmişte biri eklemiş sağolsun...
yeni olunca isimleri hatırlayamıyorum...
teşekkür ederim canım...
dün biri kızmış ta araştırma yapmadan geçmişi okumadan soru sormayın diye korktum ondan özellikle belirttim geçmişi okuduğumu
ama geçmiş de baya bi geçmiş yetişemedim...
Affedin beni ama kepek ekmeğine kaşarlı ve domatesli bir tost yemek için ölüyorum:85::85:yanında da ayran.......
kızlarr şimdi pazara gittim 5-6 çeşit meyve aldım çocuklara...
hepsi müthiş kokuyodu...
bu kadar meyveyi yemeden nasıl duruyosunuz yaaa...
yumruk ne demek...
ben daha acemiyim de yavaş yavaş öğreniyorum..
tamamdır !
ha seksi kedi ha dişi kedi dişi oldumu seksidirde aynı zamanda ahahah carefourda var dondurma ama çok karışık reyoncu bulamamıştıda ben kendim bulmuştum yani süt tozunu bende bulamıyom aynen kahve kremasını kakalamaya çalışıyolar yoli sen hangi marka sütü kullanıyonda böle cırcır oluyon banada desene ben sütaş y yağlı kullanıyom bi numara yapmıyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?