- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
işte benim de işim kelimelerin estetiğine bakmak ehehehe karman çorman yazmışım tebi
kelime tüccarı olcem ehehehe fiyakalı isim buldum kendime
ben kemerdeyken çok yakın olduk rusça ile rus hatunlar dolayısıyla her yeri sarmışlardı çünkü, oradakiler mesela -türklerden bahsediyorum- sadece konuşmayı biliyo. Ama tabii iş yazmaya gramere gelince zor dediler. Bakayım bi dedim. Başlamadım, bıraktım. Ama senin işinle ilgili, bence bırakma sen yaparsın
kilon ne alemde peki?
güüüünaaaayyydııııınnnnnnnn nassınız efeeem?
evet beberongom zaten kapalıçarşıda 8-9 dil bilip yazamayan okuyamayan adamlar da dolu zaten
bu arada kendine taktığın kelime tüccarı lakabını sevdim süpermiş
kuzu kendimi bildim bileli hep saat 7 de hatta 4 ten başlayarak ayakatydım..bir haftadır saat 8-9 kadar uyudum şoklardayım..
ev de olunc arekn kalkmak bazen çooooooooookkkkkkkkk sıkıyor iş güç bitinc eyapacakta birşey olmayınca zor beaaaaaaa..duvarlar ban ben duvarlara bakıyorum..tv sıkıcı iiki burada sizler varsınız..
iyiyim diyelim iyimi o0lalım bilemdimki.:26:.süper loto ban açıkmadıya canım sıkkın..sizlelreln istanbul bulşumasına özel uçağımla katılıcektim.. hayallerim suya düştü yav...
yaa evet sakaleyncim bende olsam evde heralde kalkmazdım erkenden. 1,5 - 2 sene önce 3 ay evde oturdum 11 den aşaa kalkmazdım gerçi çalışmaya başladıktan sonra da kalkar kalkmaz hop işe şeklinde geç kalkardım bu dengeli beslenme diyet miyet mevzuları çıkalı 8-9 aydır sabah en geç 7 de kalkıyorum genelde 06.45 duş yemek kahvaltı filan hallediyorum günü de bol bol yaşıyorum. haftasonlarım bile daha verimli. inşallah hep böle olurum
günaydın herkese...
anam bu ne enerji böyle sabah sasbah...
akşam eşim kitabımı getirmiş... atak evresini bitirmek üzereyim çocuklardan fırsat bulursam bitircem inşallah...
offf şu regl bitse de ben de başlasam...
az sonra da gidip tahlil yaptırıcam...
diyete başlamadan bi kontrol ettireyim.. sonra da kilo verince baktırayım bakalım.... ben şeker hastasıyım da belki karbonhidrat hayatımdan çıkınca şekerden de kurtulurum...
canım bence şekerine iyi gelcek emin ol. ben pazar günü bişi keşfettim mesela. hatırlarsınız ataktan önce salmıştım ben. pazar günü eşimle büyük markete gittik hani içinde kendi fırını pastanesi olanlardan. tatlılara baktı pasta filan, o bayılır çünkü.. hadi yiyelim dedi. iznim vardı yiyebilirdim ama canım hiiç istemedi. gerçi ben eskiden beri pek tatlı insanı değildim karbo insanıydım yani borek corek. neyse baktım ekler var tamam dedim çek ikitane ekler. birer çayla birer ekler hüplettik. çokta tok değildim yarı yarıya da açtım. eskiden o ekler beni yarım saat sonra kurt gibi acıktırırdı. biliyorsunuz şeker gibi basit karboları tüketince kan şekeri aniden yükselir, ardından pankreas insülin salgılar kan şekeri küttt düşer sonra bi bakmışsınız kurttt gibi acıkmışsınız. bana da öyle olurdu. ama bu sefer olmadı. çaya da şeker atmıştım ki normalde şekerli içmezdim. ve bende o açlıktan eser yoktu. demek ki bende de insülin direnci varmış ve ben bunu yenmişim yaaa
Kızlar herkese günaydın
Uzun zamandır giremedim, iş çok yogunlastı birden. Sizi çok özledimBir daha bu kadar uzak kalmayacagım.
Dukanı arada hep bozdum maalesef. Hiç tamamen bozmadım ama hani arada kucuk seylerle; 2 adet buskivi, yemekhanede yediğim tavuk veya et, arada tadelleler
Dünü bir tek hiç kaçamaksız yaptım; tüm hafta 60,2 kg da seyir ederken; bu sabah 59,7 kg çıktım. Haftasonu da atak yapıp biraz duzene girmeyi planlıyorum.
Çok opuyorum güzel yanaklarınızda
günaydın canım hoşgeldin. buralardan ayrılma emi.. buradan ayrılanı kurt kapıyo zaten ( diyetini bozuyo yani )
Günaydınnnnnnnnn kızlar,
Ben aşağıda imzası bulunan ELETTRA DÜKANOĞLU hepinizin bilgisine sunmak isterim ki:
1 ) Yaklaşık 10 gündür mutfak rafında bulunan " ben şimdi seni napiim" dediğim yulaf kepeğimden ilk ekmeğimi yaptım. İnsanın ağzına unumsu bir şeyler gitmesi güzel bir hismiş, beni ekmek yapma konusunda teşfik edenlere teşekkürler
2 ) Pazartesi günü itibariyle , büyük dedem Dükan'ın manevi desteğini de yanıma alarak kilolara karşı yaptığım yumruk yumruğa atak savaşını kazanmış durumdayımTam 1 kg kaybıyla zafer coşkunluğu içindeyim
Bana 43 günlük bu yürüyüşte eşlikeden tüm arkadaşlarıma teşekkür eder, nice kg kayıplarına birlikte ulaşmayı dilerim.
Elettra Dükanoğlu
elettra bayıldım süpersin
ayrıca çooooooooooook tebrik ederim sana şimdi süper gaz olmutşur bu. devamı da gelisn inşallaaa
kızlar ben pazartesi olmucam buralarda. biri benim için raporumu elisaday'e iletebilir mi ?
işte raporum :
YOLANDA
boy: 165 cm
başlangıç tarihi: 25.05.2011
başlangıç kg: 62.6
hedeflenen kg: 52
geçen haftaki kg: 61.6
şu andaki kg: 59.6
2 haftalık fark: 1000 gr.
toplam verilen kilo : 3000 gr.
Dönem : Seyir
Yumruk sayısı : 1