Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet beberongom zaten kapalıçarşıda 8-9 dil bilip yazamayan okuyamayan adamlar da dolu zaten
bu arada kendine taktığın kelime tüccarı lakabını sevdim süpermiş

yaa evet sakaleyncim bende olsam evde heralde kalkmazdım erkenden. 1,5 - 2 sene önce 3 ay evde oturdum 11 den aşaa kalkmazdım gerçi çalışmaya başladıktan sonra da kalkar kalkmaz hop işe şeklinde geç kalkardım bu dengeli beslenme diyet miyet mevzuları çıkalı 8-9 aydır sabah en geç 7 de kalkıyorum genelde 06.45 duş yemek kahvaltı filan hallediyorum günü de bol bol yaşıyorum. haftasonlarım bile daha verimli. inşallah hep böle olurum

canım bence şekerine iyi gelcek emin ol. ben pazar günü bişi keşfettim mesela. hatırlarsınız ataktan önce salmıştım ben. pazar günü eşimle büyük markete gittik hani içinde kendi fırını pastanesi olanlardan. tatlılara baktı pasta filan, o bayılır çünkü.. hadi yiyelim dedi. iznim vardı yiyebilirdim ama canım hiiç istemedi. gerçi ben eskiden beri pek tatlı insanı değildim karbo insanıydım yani borek corek. neyse baktım ekler var tamam dedim çek ikitane ekler. birer çayla birer ekler hüplettik. çokta tok değildim yarı yarıya da açtım. eskiden o ekler beni yarım saat sonra kurt gibi acıktırırdı. biliyorsunuz şeker gibi basit karboları tüketince kan şekeri aniden yükselir, ardından pankreas insülin salgılar kan şekeri küttt düşer sonra bi bakmışsınız kurttt gibi acıkmışsınız. bana da öyle olurdu. ama bu sefer olmadı. çaya da şeker atmıştım ki normalde şekerli içmezdim. ve bende o açlıktan eser yoktu. demek ki bende de insülin direnci varmış ve ben bunu yenmişim yaaa

günaydın canım hoşgeldin. buralardan ayrılma emi.. buradan ayrılanı kurt kapıyo zaten ( diyetini bozuyo yani )

elettra bayıldım süpersin
ayrıca çooooooooooook tebrik ederim sana şimdi süper gaz olmutşur bu. devamı da gelisn inşallaaa
kızlar ben pazartesi olmucam buralarda. biri benim için raporumu elisaday'e iletebilir mi ?
işte raporum :

YOLANDA
boy: 165 cm
başlangıç tarihi: 25.05.2011
başlangıç kg: 62.6
hedeflenen kg: 52
geçen haftaki kg: 61.6
şu andaki kg: 59.6
2 haftalık fark: 1000 gr.
toplam verilen kilo : 3000 gr.
Dönem : Seyir
Yumruk sayısı : 1

Saygılarımla
Yolly

günaydın kızlarrr

bugün yumruk hareketinin 4. günümdeyim hiç kaçamak yapmadığım halde dünkü kilom 79.700 dü bugünkü kilom 80.100

neden böyle oluyor anlayamadım umudumu kaybediyorum :26::26::26::26:

slm kızlarrrrrrrr
dün sabah 82,1 idi bugün 82,2 çıktı.. üsülldüümmm tabe
bugün atak evresi 5. günüm pazar günü bitircem. 85-86 arası ile başladım verecek kilo fazla olunca sanırım fazla verdim ama ara sıra ayağa kalkınca başım dönüor.. annem de korduor ve bırak diyeti dor..
ama kan şekerim düştüğü için sanırım.. bırakmicemm ulenn diorum hergün kilo düşerken bugün 100 gr almışımm. ama yok bu kilolar gidecek azimle .......... duvarı delermiş... ağustosun 2 sine kadar kaç kilo verebilirim seyir evresindekiler...
size sesleniorum. şu garibe bi yardımcı olun. haftada ortalama kaç kilo veriosunus yoooluuuurrr söleyinnn yafffff..

vücudun su toplamış olabilir
tuvalet sorunu olduysa 1 günde bile farkeder merak etme

delisiiiiiinnn

seni canı gönülden tebrik ediyorum canımmm

canım ne gerek vardı rafta ne güzel yer edinmiş kepekler kalsalardı kızıııımmm yenimi aklın başına geldi niye kullanmadın kepekleri aaa kızdım bak:) neyseki kilolar gittii şimdilik önemli olan bu

ileriki saat ve günlerde yine böyle güzel haberler duymak üzere,

sağlıcakla ve zayıf kal...

biliyorsunuz ki bugün doktorumda kendisi misafir sanatçıydı kendisini izleyebildiğim kadarıyla sizlere hatırladıklarımı anlatmayı kendime ilke edinmiş biri olaraktan konuya parmak basaraktan girişi sağlıyor ve başlıyorum (alkısa gerek yok sevmem öyle yalakalıkları şimdiden söyleyim efendilerim)

sayın öz diyor ki;

4 kilo veren bir kişi kanser riskini ` azaltmış demektir.( bizde çok az kaldı o zaman

*
her sabah 06:30'da tartılın,

*
07:30'da kahvaltı yapın ( kesinlikle kahvaltısız güne başlamamamız gerektiğini kafamıza vuruyor)

*
12:30'da öğle ve 18:30'dada akşam yemeği yiyin ( bu bilindik birşey zaten)

*
22:00'de uyumaya özen gösterin

ek bilgiler

*
yüzünüzü sirke ile silin ( ölü derilerden arındırıyormuş)

*
mutlaka tarçın tüketin ( ki bu bizim dukan amcanında söylediği bişey)

şimdilik aklıma gelen bunlar.. sizlerde izlediyseniz paylaşın anacıklarımmmm

heeee en önemlisini yazmayı unuttum birde dediki

günde 1 adet magnumu mutlaka tüketin:131:

Son düzenleme:
günaydın herkese, geçmişi okuyamadım elisa sormuştu ne zaman yapılacak tablo diye ama bildirim yapayım ben , dün 79.8, bugün 80.3 , mehter takımı bile benden iyi

Herkese günaydıııııııın :80:

Bir haftanın sonunda güne -300 le başlamak ne güzeeeeel
3. haftanın sonunda toplamda 3.6 kg verdim ama hiç belli olmuyor. Nereden gidiyor anlamıyorum :44:

dün işe gelirken ne giyeceğim diye öyle durdum düşündüm çünkü kumaş pantolonlarım ütülenmek için beni bekliyordu:)kara kara düşünürken 2 yıl önce giydiğim ve sonrasında gardrobun bir köşesine atıp unuttuğum pantolonumu buldum o zamanlar tam üstüme oturuyordu ama bi daha giyememiştim basenlerimden dolayı yukarı çıkmıyordu çünkü ama dün onu giydiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm

Magnum???????? Bir bit yeniği kokusu seziyorum arkadaşlar:82:

hehe ama ben kendimde incelme hissetmiyorum :44: Zaten kilolu sayılmam iri kıyım diyelim boydan kurtarıyorum ama ne zaman farketcek aceba...

canım benim basenlerim beni çok rahatsız ettiği için çok sevmeme rağmen dar paça pantolon giyemiyordum,ama şuanda üzerimde dar paça kumaş pantolunum var topuklu ayakkabıylada çok severim kendisinive çok mutluyum.yani anlayacağın eninde sonunda inceleceksin sabret

Şimdi uzaktan kendimi gördüm camın yansımasında da bende yanlardan, biraz da göbüşten gitmiş. Daha basenlere inememiş, ondan beden olarak farketmiyor ama oran yerine gelmiş
Yoksa düşünsene dukandaşım 3 buçuk kiloluk kıymayı, o kadarlık bişeyin vücudundan çıktığını.. Farketmemesi mümkün değil. Aman allahım ne kadar büyük bişey, 10 kg yu düşünemiyorum bile... hadi sıra aşağılara gelsin azıcık basenler bacaklar incelsin :81:

iner iner merak etme bendede önce yanlardan ve göbekten gitti sonra basenlere indi,sırasıyla herşey:)

benim 5 kilo oldu toplamda anca anca belli oluyor bi 5 kilo daha versem kalmıycaklar sanırım inşalllaaaaaaaahhhhhh

Son düzenleme:
merhaba dukandaşlar,
ben atak evresinin 5, gününde olan bir dukanistim.dukana göre 6 gün atak yapacakmışım.kitabı da hatim ettim kilo kaybım da çok güzel 3,5 kg verdim 5 günde ancak bir sıkıntım var haftasonu haftaya ctesi ve pazar düğünlerimiz var 1sp+1ps yapacak olsam 1 sp pazara yani yolculuk yapacağım güne denk gelior 5+5 yapsam toptan sp ye denk gelior acaba 3+3 yapsam olur mu?kitap ta bununla ilgili birşey yok ama mantık 30 günü 15 sp 15 ps olarak tamamlamak.üff kafam karıştı bir düğünden çıkıp sabah erken istanbula gidip öbür düğüne katılacağım ve perişanlık uykusuzluk olacak ps ye denk gelsin istiyorum iki düğünde hellllpppppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…