Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlarrrrrrrrrrrr aranıza döndüm.
Bugün itibari ile 1P+1PS yapıyorum yani kaldığım yerden devam.Desteklerinize ihtiyacım var hadi bana güzel moral verecek bişeyler söyleyin nütfennnnnnn

ne magnumu ayolbak gelio oklava

nasıl tıcker yapacagım pekım
cok heyecanlıyım bu sefer
ay resmen saglıklı beslenecegım dıye heyecanlandım

Bugün itibari ile 1P+1PS yapıyorum yani kaldığım yerden devam.Desteklerinize ihtiyacım var hadi bana güzel moral verecek bişeyler söyleyin nütfennnnnnn

hoşgeldin tatlım.sen sanırım eski dukancılardansın.umarım istediğin kiloya en kısa sürede ulaşırsın

Dukanistler tariflere bi kandil simidi ekledim de el atsanız da bi uyarlasak onu dukana? Zira aspartamsız maspartamsız, yumurtalı yoğurtlu kepekli bir şey olacak gönül rahatlığıyla yiyebiliriz. Benim canım pek çekti kandil simidi bu kandilde, o da hayatımda ilk kez. Belki de evde 4 kutu kandil simidinin olmasındandır, ziyaret bol oldu bize bu kandilde de

vaguuss nerelerdeydin, şimdi gördüm yazdıklarını.
Bugün hareketsiz geçiyo forum valla ya da benim işim gücüm yok çok sık bakıyorum sayfaya kikikiki :90::90:

berrin sen oklavayı hazır tut magnumcu dukanist coştu yine, mehmet öz'ü bile kendine uyarladı

tatilde bol bol yüzerek bu kilo alma işini vermeye döndürebilrisniz..nedne bunu göz önünde bulundurmuyorsunuz hababam yeyicek değilsinizya bunun yanında bol ter yüzme harekette katılacak....yok akşaama kadar açıık büfede tıkınacaksanzı onada bişey diyemem..
hoş geldin..
aman 10 tane kız k
küçük diye abovvvvvv..neyseki +200le kurtarmışsın..
tatailde bol hareket az yiyerek kilonu en azındna koruyabilrisn..
tahlille başalmak güzle fikir..:13:
Günaydın kızlaaaarrrrr

doktorum programını izlemenizi tavsiye ediyorum.
her sabah bakardım bu sabah bakamdım..
elettra dükanoğlu..
o zaman sen tutturana kadar lotoyu benim helikopterle takılıcaksın abbacım napalım seç beğen al feda sana

Allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın e mi :89::90:
tamam en kırmızısınd agönder bi tane kırmız olsun 5 fazla olsun..ışıl ışıl tepeden ineyeyim geleyim yanınıza ..

yoli sabah erken kalkmak çok güzle oluyor ..her iş erkenden bitiyor kocamna bir vakit sana kalıyor..
bu yumruk bendede fazal işe yaramdı.gerçi spor yapamdım..bence yunruğu da yumurğa göre yapmalıyız..
hım magnumu tuttum..kaç gündür dondo yemiyorum tutuyorum kendimi.ama hala 61 li rakamlarda geziyorum..püfffffff..
Herkese günaydıııııııın :80:

Bir haftanın sonunda güne -300 le başlamak ne güzeeeeel
3. haftanın sonunda toplamda 3.6 kg verdim ama hiç belli olmuyor. Nereden gidiyor anlamıyorum :44:

:46

mutlaka belli olur zaten mümkün değil..ki bak inceldiğini görmüşsün..

hoşgeldon sevgili OCD. kim üzdü bakiyim seni. kilolar mı meyve mi donurma mı yoksa tatlı mı. dur bakiyim gözlerin mi doldu denin. yüzün niye asık. kaldır kafanı bakiyim. güümse şimdi. hah şöyle, hep böyle kal.

eczacının tartısı üzdü .gerçi öğle ve giysilerle tartıldım.68.500 kg çıktım.Evdede var tartı ama işe gitmişken bi tartılayım dedim .
Evet ben artık rejim yapıyorum ve mutluyum.

berrin demeyin bana yaaaa korkuyorumm:18::18:

her sabah bakardım bu sabah bakamdım..

hım magnumu tuttum..kaç gündür dondo yemiyorum tutuyorum kendimi.ama hala 61 li rakamlarda geziyorum..püfffffff..

yaf ben uydurdum magnumu çaktırma herkes bana karşı diye belki dedim mehmet öz söylerde kabul ederler:) ama yemediler yaaa

akşam ablama gidiyoruz.Yine pizzamı yiyeceğiz dedim, "büyük ihtimalle"" dedi.
aa delinin zoruna bak hele :)) yemem kimse yediremez bana öyle şeyler artık.
tabi kendisi fit derdi yok.bende bacıma o çok bayıldığ keklerimden yapıp götüreyimde gününü görsün

Kızlar bugun mazaret ıznı kullandım, hem iş hem duygusal yogunluktan sonra bugun işe gidecek güç bulamamıştım kendimde. Kahvaltımı edıp, spora gıttım geldım.

Bu sefer maksımım egım ve hızlı tempoda yurudum, ve su gıbı ter attım, yakılan kalorıde egım arttıgı ıcın baya arrttı.

Yolandam; mesaj kutun dolu, bir boşaltıver

evet eğimli yürüyüş iyi kalori yaktırıyor tebrikler ben de şimdi spora gideceğim bfite gidiyorum zaman problemim var 30 dakika iyi ter attırıyor öğlen aralarında iş yerinden çıkıp gitmesi rahat oluyor hade bana iyi sporlar bi de tartılayım bakaayımdün bir kadeh rakı içmek zorunda kaldım nasıl zorunda kalınır sormayın keyifli bir kaçamakti:92:

Merhabalar, işlerin yoğunluğundan sürekli katılamadım size ama zaman zaman okuyorum yazdıklarınızı..
Öncelikle Dukan Diyet Tariflerim sayfasını oluşturan ve içine itinayla harika tarifler hazırlayan herkese çoook teşekkür ederim.. :)
Zira onların sayesinde diyetim çok daha keyifli hale geliyor.. :) yoksa çok sevdiğim tavuk ve balıktan bıkmak üzereydim.. :)
Kendimi tekrar hatırlatayım. 32 yaşındayım, 20'nin üzerinde vermem gereken kilom var, 10 gün atak yaptım, dukan'a başlangıç tarihim 15 mayıs, bu sabah itibariyle verdiğim kilo 9 :) bana göre çoook başarılı, umarım aynı zevkle ve şevkle devam ederim.. Şimdilik harika gidiyor.. :) zaman zaman 100-200-500 gr gb yukarı oynamalar oluyor ama yine sizlerin sayesinde onların normal olduğunu bildiğim için takılmıyorum...
Tecrübeleriniz benim için çok önemli, sürekli olarak size katılamasamda fırsat buldukça okuyup faydanlanıyorum tecrübelerinizden, hakkınızı helal edin... :)

Arakadaşlar kitapta atak evresinde soya vermiyor, seyir evresinde ise soya ile ilgili bir bilgi yok, soya kullanımı ile bilgisi olan var mı? Yada Dukan sitesiyle ileşimde olupta seyirde soya kullanımını sorabilecek bir arkadaşımız var mı ?

Menepoz dönemine girdim iki üç aydır hastalanmıyorum, soyada östrojen hormonu ihtiva eden besinlerden birisi 80 kilo ile başladım şu anda 64 kiloyum ama menapoz dönemine girince kilo veriş hızım yavaşladı bir aydır yürüyüşe başladım şu bir iki gündür de atak yapmaya başladım artık 63 ü görmek istiyorum, dukan diyetinde soya kullanımı hakkında bir bilginiz var mı ?

berrin demeyin bana yaaaa korkuyorumm:18::18:

yaf ben uydurdum magnumu çaktırma herkes bana karşı diye belki dedim mehmet öz söylerde kabul ederler:) ama yemediler yaaa

magnumdaş anladım kız çaktırma ..hani dedim şey dedim yani dedim.ama yok kaçamak yok..kilom manyadı ama incelme var ki buda yakında baskülde kendini gösterecektir..bekle magnum bekle mehmet öz möz bahane..

bir haftadır çok sevniyordum 98 e düştüm diye ama dün akşam tartılınca ne göreyim 99,7 çok moralim bozuldu.Eşimde üzülme vücudun su tutmuştur dedi.bakalım bugün verebilecek miyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…