Magnum???????? Bir bit yeniği kokusu seziyorum arkadaşlar:82:
biliyorsunuz ki bugün doktorumda kendisi misafir sanatçıydıkendisini izleyebildiğim kadarıyla sizlere hatırladıklarımı anlatmayı kendime ilke edinmiş biri olaraktan konuya parmak basaraktan girişi sağlıyor ve başlıyorum (alkısa gerek yok sevmem öyle yalakalıkları şimdiden söyleyim efendilerim)
sayın öz diyor ki;
4 kilo veren bir kişi kanser riskini ` azaltmış demektir.( bizde çok az kaldı o zaman
* her sabah 06:30'da tartılın,
* 07:30'da kahvaltı yapın ( kesinlikle kahvaltısız güne başlamamamız gerektiğini kafamıza vuruyor)
* 12:30'da öğle ve 18:30'dada akşam yemeği yiyin ( bu bilindik birşey zaten)
* 22:00'de uyumaya özen gösterin
ek bilgiler
* yüzünüzü sirke ile silin ( ölü derilerden arındırıyormuş)
* mutlaka tarçın tüketin ( ki bu bizim dukan amcanında söylediği bişey)
şimdilik aklıma gelen bunlar.. sizlerde izlediyseniz paylaşın anacıklarımmmm
heeee en önemlisini yazmayı unuttum birde dediki
günde 1 adet magnumu mutlaka tüketin:131:
Kızlarrrrrrrrrrrr aranıza döndüm.
Bugün itibari ile 1P+1PS yapıyorum yani kaldığım yerden devam.Desteklerinize ihtiyacım var hadi bana güzel moral verecek bişeyler söyleyin nütfennnnnnn
hoşgeldin tatlım.sen sanırım eski dukancılardansın. umarım istediğin kiloya en kısa sürede ulaşırsın
ne magnumu ayolbak gelio oklava
nasıl tıcker yapacagım pekım
cok heyecanlıyım bu sefer
ay resmen saglıklı beslenecegım dıye heyecanlandım
tatilde bol bol yüzerek bu kilo alma işini vermeye döndürebilrisniz..nedne bunu göz önünde bulundurmuyorsunuzcanım sorma o dert bende de var haftaya bende tatile gidiyorum ama dün akşam açık büfe olan bi yerdeydim ve gördüm ki kendimize göre yemekler bulunca karşı koymak o kadar zor değil, ben 5 gün kalıcam zaten tamamında sebze pro yapmayı düşünüyorum tabi kaçamaklarım olacaktır ama 1 - 2 kilo alıp dönmeyi göze aldım yapıcak bişey yok yılda bi kez gidiyoruz tatile de, ama dönünce de 5 gün pro yaparak açığı kapatıcağımı düşünüyorum, sende böyle dene istersen
hoş geldin..Kızlar herkese günaydın:
Uzun zamandır giremedim, iş çok yogunlastı birden. Sizi çok özledimBir daha bu kadar uzak kalmayacagım.
Dukanı arada hep bozdum maalesef. Hiç tamamen bozmadım ama hani arada kucuk seylerle; 2 adet buskivi, yemekhanede yediğim tavuk veya et, arada tadelleler
Dünü bir tek hiç kaçamaksız yaptım; tüm hafta 60,2 kg da seyir ederken; bu sabah 59,7 kg çıktım. Haftasonu da atak yapıp biraz duzene girmeyi planlıyorum.
Çok opuyorum güzel yanaklarınızda
aman 10 tane kız kgünaydın herkeslereee
akşamki partide yemek konusunda çok şanslıydım açık büfede bolca peynir sebze haşlama ve ızgara vardı pro günümdü ama ben sebze pro yapmak zorunda kaldım bugün pro yapacağım yeniden, gelelim içecek konusunaaaa başta çok istikrarlı çıktım gelen tüm içkileri reddettim diyet kola istedim hep amaaaa gece hareketlenmeye başlayıptaaa ortada shotslar dolaşmaya başlayınca dayanamadımitiraf ediyorum 10 tane falan içmişimdir ama minicikler zaten bi de sadece + 200 olarak geri dönmüş bana umarım bu kadarla kalır
tatailde bol hareket az yiyerek kilonu en azındna koruyabilrisn..tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekküredrim.dün kilom 69.800dü bu gün 70.300
kaçamak olarak 1 lokma karpuz yedim .ama hala regl dönemindeyim.
pazar günü tatile gidiyorum diyete uymaya çalışayım mı? yoksa bırakıp tekrar başlasam mı iyi?
tahlille başalmak güzle fikir..:13:günaydın herkese...
anam bu ne enerji böyle sabah sasbah...
akşam eşim kitabımı getirmiş... atak evresini bitirmek üzereyim çocuklardan fırsat bulursam bitircem inşallah...
offf şu regl bitse de ben de başlasam...
az sonra da gidip tahlil yaptırıcam...
diyete başlamadan bi kontrol ettireyim.. sonra da kilo verince baktırayım bakalım.... ben şeker hastasıyım da belki karbonhidrat hayatımdan çıkınca şekerden de kurtulurum...
her sabah bakardım bu sabah bakamdım..Günaydın kızlaaaarrrrr
doktorum programını izlemenizi tavsiye ediyorum.
elettra dükanoğlu..Günaydınnnnnnnnn kızlar,
Ben aşağıda imzası bulunan ELETTRA DÜKANOĞLU hepinizin bilgisine sunmak isterim ki:
1 ) Yaklaşık 10 gündür mutfak rafında bulunan " ben şimdi seni napiim" dediğim yulaf kepeğimden ilk ekmeğimi yaptım. İnsanın ağzına unumsu bir şeyler gitmesi güzel bir hismiş, beni ekmek yapma konusunda teşfik edenlere teşekkürler
2 ) Pazartesi günü itibariyle , büyük dedem Dükan'ın manevi desteğini de yanıma alarak kilolara karşı yaptığım yumruk yumruğa atak savaşını kazanmış durumdayımTam 1 kg kaybıyla zafer coşkunluğu içindeyim
Bana 43 günlük bu yürüyüşte eşlikeden tüm arkadaşlarıma teşekkür eder, nice kg kayıplarına birlikte ulaşmayı dilerim.
Elettra Dükanoğlu
tamam en kırmızısınd agönder bi tane kırmız olsun 5 fazla olsun.o zaman sen tutturana kadar lotoyu benim helikopterle takılıcaksın abbacım napalım seç beğen al feda sana
Allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın e mi :89::90:
evet beberongom zaten kapalıçarşıda 8-9 dil bilip yazamayan okuyamayan adamlar da dolu zaten
bu arada kendine taktığın kelime tüccarı lakabını sevdim süpermiş
yaa evet sakaleyncim bende olsam evde heralde kalkmazdım erkenden. 1,5 - 2 sene önce 3 ay evde oturdum 11 den aşaa kalkmazdım gerçi çalışmaya başladıktan sonra da kalkar kalkmaz hop işe şeklinde geç kalkardım bu dengeli beslenme diyet miyet mevzuları çıkalı 8-9 aydır sabah en geç 7 de kalkıyorum genelde 06.45 duş yemek kahvaltı filan hallediyorum günü de bol bol yaşıyorum. haftasonlarım bile daha verimli. inşallah hep böle olurum
canım bence şekerine iyi gelcek emin ol. ben pazar günü bişi keşfettim mesela. hatırlarsınız ataktan önce salmıştım ben. pazar günü eşimle
günaydın canım hoşgeldin. buralardan ayrılma emi.. buradan ayrılanı kurt kapıyo zaten ( diyetini bozuyo yani )
elettra bayıldım süpersin
ayrıca çooooooooooook tebrik ederim sana şimdi süper gaz olmutşur bu. devamı da gelisn inşallaaa
kızlar ben pazartesi olmucam buralarda. biri benim için raporumu elisaday'e iletebilir mi ?
işte raporum :
YOLANDA
boy: 165 cm
başlangıç tarihi: 25.05.2011
başlangıç kg: 62.6
hedeflenen kg: 52
geçen haftaki kg: 61.6
şu andaki kg: 59.6
2 haftalık fark: 1000 gr.
toplam verilen kilo : 3000 gr.
Dönem : Seyir
Yumruk sayısı : 1
Saygılarımla
Yolly
bu yumruk bendede fazal işe yaramdı.gerçi spor yapamdım..bence yunruğu da yumurğa göre yapmalıyız..günaydın kızlarrr
bugün yumruk hareketinin 4. günümdeyim hiç kaçamak yapmadığım halde dünkü kilom 79.700 dü bugünkü kilom 80.100
neden böyle oluyor anlayamadım umudumu kaybediyorum :26::26::26::26:
hım magnumu tuttum..kaç gündür dondo yemiyorum tutuyorum kendimi.ama hala 61 li rakamlarda geziyorum..püfffffff..biliyorsunuz ki bugün doktorumda kendisi misafir sanatçıydıkendisini izleyebildiğim kadarıyla sizlere hatırladıklarımı anlatmayı kendime ilke edinmiş biri olaraktan konuya parmak basaraktan girişi sağlıyor ve başlıyorum (alkısa gerek yok sevmem öyle yalakalıkları şimdiden söyleyim efendilerim)
sayın öz diyor ki;
4 kilo veren bir kişi kanser riskini ` azaltmış demektir.( bizde çok az kaldı o zaman
* her sabah 06:30'da tartılın,
* 07:30'da kahvaltı yapın ( kesinlikle kahvaltısız güne başlamamamız gerektiğini kafamıza vuruyor)
* 12:30'da öğle ve 18:30'dada akşam yemeği yiyin ( bu bilindik birşey zaten)
* 22:00'de uyumaya özen gösterin
ek bilgiler
* yüzünüzü sirke ile silin ( ölü derilerden arındırıyormuş)
* mutlaka tarçın tüketin ( ki bu bizim dukan amcanında söylediği bişey)
şimdilik aklıma gelen bunlar.. sizlerde izlediyseniz paylaşın anacıklarımmmm
heeee en önemlisini yazmayı unuttum birde dediki
günde 1 adet magnumu mutlaka tüketin:131:
dün işe gelirken ne giyeceğim diye öyle durdum düşündüm çünkü kumaş pantolonlarım ütülenmek için beni bekliyordu:)kara kara düşünürken 2 yıl önce giydiğim ve sonrasında gardrobun bir köşesine atıp unuttuğum pantolonumu buldum o zamanlar tam üstüme oturuyordu ama bi daha giyememiştim basenlerimden dolayı yukarı çıkmıyordu çünküama dün onu giydiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
Şimdi uzaktan kendimi gördüm camın yansımasında da bende yanlardan, biraz da göbüşten gitmiş. Daha basenlere inememiş, ondan beden olarak farketmiyor ama oran yerine gelmiş
Yoksa düşünsene dukandaşım 3 buçuk kiloluk kıymayı, o kadarlık bişeyin vücudundan çıktığını.. Farketmemesi mümkün değil. Aman allahım ne kadar büyük bişey, 10 kg yu düşünemiyorum bile... hadi sıra aşağılara gelsin azıcık basenler bacaklar incelsin :81:
Kızlarrrrrrrrrrrr aranıza döndüm.
Bugün itibari ile 1P+1PS yapıyorum yani kaldığım yerden devam.Desteklerinize ihtiyacım var hadi bana güzel moral verecek bişeyler söyleyin nütfennnnnnn
yaaa yaaaa ben bişi demedim tamam
aramıza tekrar hoşgeldin canım.
buyur burdan çizelgeni oluşturabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
hoşgeldon sevgili OCD. kim üzdü bakiyim seni. kilolar mı meyve mi donurma mı yoksa tatlı mı. dur bakiyim gözlerin mi doldu denin. yüzün niye asık. kaldır kafanı bakiyim. güümse şimdi. hah şöyle, hep böyle kal.
Dukanistler tariflere bi kandil simidi ekledim de el atsanız da bi uyarlasak onu dukana? Zira aspartamsız maspartamsız, yumurtalı yoğurtlu kepekli bir şey olacak gönül rahatlığıyla yiyebiliriz. Benim canım pek çekti kandil simidi bu kandilde, o da hayatımda ilk kez. Belki de evde 4 kutu kandil simidinin olmasındandır, ziyaret bol oldu bize bu kandilde de
vaguuss nerelerdeydin, şimdi gördüm yazdıklarını.
Bugün hareketsiz geçiyo forum valla ya da benim işim gücüm yok çok sık bakıyorum sayfaya kikikiki :90::90:
berrin sen oklavayı hazır tut magnumcu dukanist coştu yine, mehmet öz'ü bile kendine uyarladı
her sabah bakardım bu sabah bakamdım..
hım magnumu tuttum..kaç gündür dondo yemiyorum tutuyorum kendimi.ama hala 61 li rakamlarda geziyorum..püfffffff..
Kızlar bugun mazaret ıznı kullandım, hem iş hem duygusal yogunluktan sonra bugun işe gidecek güç bulamamıştım kendimde. Kahvaltımı edıp, spora gıttım geldım.
Bu sefer maksımım egım ve hızlı tempoda yurudum, ve su gıbı ter attım, yakılan kalorıde egım arttıgı ıcın baya arrttı.
Yolandam; mesaj kutun dolu, bir boşaltıver
berrin demeyin bana yaaaa korkuyorumm:18::18:
yaf ben uydurdum magnumu çaktırma herkes bana karşı diye belki dedim mehmet öz söylerde kabul ederler:) ama yemediler yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?