Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Akşam 3 dilim karpuz yediz noluyor bana ya en sevdiğim meyvadır yağmurun magnumu gibi.Ben de yazın kendimi karpuz yemekten alıkoyamayacağım herhal

2 ay içerisinde verebilceğim kadar vereyim canım demi ya bebekte cok istiyorum ALLAHIM isteyen herkese versin inşallah

selam,
kızlar liste olayını askıya mı aldınız? evdeki net kesildi iki haftadır giremiyordum. cafeden yazıyorum. benim bugün 45. günüm. tam olarak 12,5 kilo verdim. hiç kaçamaksız devam ediyorum. hepinize bol azimli bol tavuklu günler dilerim....

bugünkü kilom 94,4 ama dün 100 gram daha eksiktim. nedeni de sanırım aylık malüm günler yüzünden...

Beberongo'm çok teşekkür ederim söylediğin siteden baktım hatta birisi orda yorumlarda soya sütü yapımını tarif etmiş aaaa dedim yapılabiliyormuş , sonra araştırmaya başladım ve tofu yapımını buldum bakalım evde soyam vardı deneyeceğim, geceden soyalar suya bastırılıp ertesi gün rondodan geçiriliecek , bire üç suyla karıştırılıp pişirilecek süzülünce elde ettiğimiz soya sütü oluyormuş bunuda tofu yapabilmek için sütü kaynatıp içine bir çorba kaş limon suyu yada sirke ilave edip kaynatınca kesilecek ve bir torbadan süzdürdüğümüzde tofuyu elde edecekmişiz, biraz uğraştırıcı ama bir deneyeceğim, dukan diyetinde kullanılabildiği için ihtiyacı olan olursa diye yapılışını ekledim, çok teşekkür ediyorum yardımların için, Sevgilerimle.

işte araştırmanın hası! Asıl ben teşekkür ederim bu değerli bilgiler için. Zira kendimi 2 haftadır verdim peynir mayalamaya, yoğurt mayalamaya

tam benlik olmuş bu tarif yapmazsam dukansız kalayım e mi

teşekkür ederim nurcikkkk!!! zayıf günler diliyorum, öpeyim.

Bu arada saksmavisi hoşgeldin aramıza.Ne kadar güzel yazmışşsın.Kişisel tercihinmiş ama bence yaz sen de sürekli.Çünkü senin yazılarının herkesi motive edeceğine inanıyoum ben canım

herkeşlere selamlarrrrrr anladığım kadarıyla pek bi vukuat yok dukanda asayiş berkemall yeni gelen arkdaşlar var hepinizi gönülden kutluyorum emin olun benden önce hedefe varcaksınız ben buna inanıyom çokta güzel kilo vermiş olanlar var hepsini tebrik ediyorum ben bugün biraz yoğunum sabah beri okudum yeni bitirdim sayfaları dışarı çıkcam yine ama önce karnımı doyurmam lazım kızlar cinonun bir şinitzel tarifi vardı burdamıydı acaba yoksa yemek tariflerindemi çok acelem varya bulamadım ne olur bilen varsa söylesin de bende pişirip yiyeyim aç aç çıkmıyayım dışarı (YOKSA VALLAH BOZARIM DİYETİ HAAAAAAAAAAAA)

sağol zeynep aplammm...yazdım kenara bilgilerini,yapımcı olsam ilk alacağım dukandaş sensin :)))

arkadaşlar herkese merhaba, ben bu sabah 65.8 'i gördüm düşünebiliyormusunuz,65.8
tualetimi yapsım sabah sabah herhalde ondan oldu biraz da ama yine de sevinçliyim çok..tickerımı değiştiremedim..çünkü bugün işe gidemedim,evdeyim..neden mi dediniz çünkü bana nazar değdi...dün akşam çok pis bisikletten düştüm..bacağım şişti baya..neyse bugün daha iyiyim merak etmeyin..hepinizi öpüyorum geçmişi daha şimdi okuyacağım,hepinizi merak ediyorum vermiş mi diye...listemiz olmasa da bugün cuma ne de olsa..yine yolanda ilk merak ettiğim tabii,içimize dert oldu bu kızın kiloları ayyy

Ay hakketten nazar değmiş vuvucum , bizlere tarif yetiştircem derken) Çok geçmiş olsun, umarım çabucak geçer bu arada verdiğin kg lardan dolayı seni temrik ediyorum darısı hepimizin başına

Dukan'a başlamama az kaldı, bugün lahana çorbası diyetimin 4. günü, 3gün sonra bitiyo çok faydasını gördüm, 2.5 kilo verdim:) Midem küçüldü, hiçbir şey yemek istemiyorum, herkese de tavsiye ederim. Bu bitsin acilen dukan a da başlıyorum, aralık ayına incecik girmek istiyorum:)

hoşgeldin saksmavisi sana katıldığım çok nokta var
tanımaz mıyım canım hepinizi tanıyorum diyorum ya bi çok unuttuğum kişi vardır,mesela sen,elettra,violet,eddaedda vardı yani o kadar çok kişi var ki..zaten iyi ki hepsi var sayenizde motive oluyorum
heheh beni de hatırlamışsın :)

hiiiii vuvu kıyamam ben sana sen kesin gözlere geldinnnnn çok geçmiş olsun ,kilonu da tebrik ederim bu arada

canım ben bunu sürekli yapıyorum..h.sonu 2 günde de bir aktivite varsa ya önden 2 gün saf pro,ya da p.tesiden itibaren 2-3 gün saf pro yapıyorum..bir sorun olmuyor..en azından bende olmuyor..sonra tekrar 1+1 olarak devam edersin..ya da 5+5,hangisini seçiyorsan artık.ben 1+1 yapıyorum..böyle ara ara 2+2 yada 3+^3 yapıyorum..

aramıza hoşgeldin bilinçli dukanist

yazını büyük keyifle okudum itiraf etmeliyim ki normalde bu kadar uzun yazı okumuyorum çünkü pc basında sıkılıyorum neysee gelelim sadete sabırlı olursan sende istediğin kiloya ulaşabileceksin inan buna.uzun vade ama güzel sonuçlar olacak.dukan hayatında başarılar sana

süt tozuuuuuummmm bebekimmmmmm noldu sana böyle kimlerin nazarı değdi oyyyyyy başıma gelenleeeeerrrrr

sabahtan beri gözlerim seni arıyordu nerde bu kız diyorum kendi kendime,canın acımıyo dimi

sana soytarılık yapıp güldürüyüm mü keyfin yerine gelsin kuşumm

bu arada süt tozum vuvuşum geçmişi okumana gerek yok çok önemli şeyler olmadı:18::18:

az önce şirketin diğer şubesinden bi arkadaş gördü beni kız aferin sen ne güzel zayıflamışsın dedi nerdeyse dümdüz olmuşun basenleri naptın dedi

allahım meğerse ben bu sözleri duymayı bekliyormuşummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…