Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Aramıza hoşgeldin
O kadar güzel anlatmışsın ki...ben de aynen senin gibi kendi kendime takip etmeye başlamıştım bu forumu ayni hislerle...inanamıyordum burayı bulduğuma...sama en fazla 10 gün dayanabildim..sonra beni de tanısınlar istedim,bana enerjilerini nasıl aktardıklarını anlasınlar istedim...sonra onlardan biri oldum ben de..aynen şuan senin de olduğun gibi...ben geldiğimde 400 lerdeydi forum..o zamandan pek kişi yok artık.shahdaroba,ssoleil,tweet,violet,goldenvenüs vs.vs. çoğu güçlendirmede şimdi bazılarımız devam ediyoruz işte..iyiki geldin..ara sıra yazarsan biz de seviniriz..listede seni görmekten mutluluk duyarız..
umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşabilirsin..fazlasıyla bilinçlisin hem de...

yaaaa benim yulaf kepeklerim bitmek üzere nerden alcamm şimdik söyleyin bana hiii nerden nderden nerdennnn:97::97:

ya kızlar bu gün kendimi yedi cücelerdeki öfkeli gibi hissediyom pc başında bile canım sıkılıyo yemek yapmak istemiyom yürümek istemiyom evde durmak istemiyom ortalıkyanıyor sıcaktan güneş tutulcaktı bu gün ondanmı acaba valla ben güneşten önce tutuldum he

ablaaa gel ben ümraniyede dolaşcam biraz takılalım senle gezelim tozalım

bugün benimde içim sıkılıp duruyodu demek ondanmış:s

Saksmavisi hosgeldin, iste böyle bilincli dükanist olup buraya gelelere hastaayim ben :) süpersin, emin ol 40 kilo bile fazlan olsa en kisa zamanda vereceksin hepsini, tebrik ederim seni bu inancin ve azminden dolayi, bize de gaz oldu :)

VUVUUU gecmis olsun ya, umarim haftasou hemen iyilesirsin de pztsye bisey kalmaz.

GOLDENVENUS de elbette bgn buraya ugramaz belki görmez bile ama ona da bool mutluluk ve sans diliyorum dügünden bi gün önce :)

Kizlar ben bgn 400 gr daha vermis uyandim, ehe, cok süper azimliyim :) Ama bi yandan da benim meshur sinav stresimden dolayi dudagimin 3 ayri yerinde koca koca ucuklar cikti. cok aci cekiyorum. Ah Allahim bi gecsem su salak dersleri artik

Bu arada kilo vermis her arkadasimi coooookk kutluyorum. Birazdan kendime kabak lazanyasi yapicam, güzel olursa eklicem tariflere.
Hepiciginize sarildim ama öpemem (malum ucuklar ...)

önce geçmiş olsun canım sonra tebrik ederim..
ben de yarın başlıcam Allah izin verirse...
inşallah sizler gibi hızlı kilo veririm ben de..

kızlar eşimle iddaya girdik oğlumun doğumgününde 52 kilo olmam lazım...
oğlumun doğum günü 6 eylül bu arada..
ne dersiniz başarabilir miyim...
arayada ramazan girecek zor mu dersiniz...
bu gün 59 kiloydum...

Sagol canim, ohoooo cok rahat basarirsin bence Eylüle kadar, ama Ramazanda cok dikkat et, kesinlikle Ramazan diye o mis kokulu pidelere, tatlilara kanma. Kacamak yapma, dükan menülerine göre yap iftar ve sahurlarini. Davetlere gidersen de sakin seni bi kereden bise olmaz, aaa ramazanda yenilmez mi, oruc tutuyosun bise olmaz ye olcak gibi kandirmacalara gelme :)

geçmiş olsun...
başaklrının olumlu yorumları harika motive ediyor..
yaaaa benim yulaf kepeklerim bitmek üzere nerden alcamm şimdik söyleyin bana hiii nerden nderden nerdennnn:97::97:
netten ..
ablaaa gel ben ümraniyede dolaşcam biraz takılalım senle gezelim tozalım

bugün benimde içim sıkılıp duruyodu demek ondanmış:s

kuzucukalrı alıp gezdim hatta yine dukan malzemerli aldım..ve bugün bir tatlandırcımda oldu splenda aldım 75 gr toz ..

Tatlımmm benimm..sağolasın arkadaşım...walla sizi okurken zaten suratımda fix bir gülümseme takılı kalıyor..hele de senin yüz ifadelerin varsa daha da bi keyifli...özellikle mehmet özün magnum tavsiyesini ben de duydum canım..gönül rahatlığıla yiyebilirsn..
(napayım arkadaşlar şizorferniye bağlamış,bari inanarak yesin,he he diyelim geçelim artık bu kıza napcez başka:97:)

violet,elettra teşekkürler arkadaşlarım..gayet iyiyim şimdi,hatta kıymalı şakşukamı bile yapıp yedim

canım benim yeni okudum walla ..geçmişi okumadan dayanamıyorum ki canım..o zaman bundan sonra sen özet geçersin bana olur mu...ben yokken not alırsın bi kenara gelince rapor yazarsın bana:76:

canım süper haberler bunlar..daha çok duyacaksın inşallah bunları..insana gaz veriyor,daha istekli devam ediyorsun..ne basenmiş kardeşim bu seninkiler bu kiloyla ne kadar basen olursa artık...şebelek nolcek..hele bi göreyim sen bööle bakacam basenlerine

canımcım 3-5 gün dayanabilirmisin.ben p.tesi rossmandan getirtcem..salı elimde olur..sana da gönderirim,çarşamba elinde olur...bekleyemem diyorsan rusheiminkini dene istersen..fena değil o da..diğer ürünlerinden de alırsın hem...doğalsanı hiç denemedim zaten..reallerde varmış bi de fitizden gönderiyorlarmış..

kesin verirsin canım..e hadi başla ama sende artık..bak temmuzun sonunda 5 kilo vermiş olma ihtimalin yüksek..ramazanda da yulaf kepeğiyle tariflere yüklenirsin..çok su içersin 2 kilo rahat rahat gider...iddia mantıklı iş..iyi yapmışsın.

canım ben gerekmedikçe ara ögün yapmıyorum. yani bazı günler aralarda bir bardak süt yada bi kaç kaşık yogurt yediğim de oluyor ama bugün mesela öglen çok doydum gerek kalmadı araya. acıkınca yenebilir. yani eger yersen meto hızlanır ve ana ögünde aşırı yemezsin

canım benimmm ne güzel yazmışsın ve ne akıllı yazmışsınn. su gibi okudum hepsinii ... geçmişi de okumuş dukan kitabını da okumuş pek bi bilinçlenmiş valla aramıza hoşgeldin sefa getirdin renk kattın..

canım dukana inanman çok güzel ama m. kuşhan ile kıyaslaman bence yanlış. o adam şişmanları insanca değil kötü davranarak zayıflatıyordu. o küçük kız ölmeden de haberleri çıkıyordu. insanları aç bir şekilde 5 - 6 km koşturuyormuş o adam. çünkü ona gelen şişman bir proje. onu zayıflatmak zorunda yoksa başka şişmanlar gelmez oda para kazanamaz. dukan da babasının hayrına yapmıyor bu işi tabi ama dukan 35 yılını bu işe vermiş bi hekim. kışhanın kim olduu bile belli değil. bide değl aç karna spor yaptırmayı dukan atakta sporu yasaklıyooo.. aç bırakmayı bırak yiyin doyana kadar yiyoor. böle diyet mi var bee. keşke daha önce keşfetseydim şimdi belki de ideal km a inmiştim

tebrikler vuvucum beni merak etmişsin benden bugün 100 gr cık daa gitmiş ..maşallah bizeee

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,
Dün gece eve döndüm ve bu sabah tartıldım: ve pazartesiden beri seyahatte olmama rağmen geçen hafta tam 1 kg gitmiş! Geçen ay hayatımda ilk kez 1 seyahatten kilo almadan dönmüştüm. Bu seferse ilk defa kilo verip dönüyorum. Geçmişi okuyup size yetişiyorum kızlar. Herkesi öpüyorum

canım ayağım yere değmezse yüzemem yüzmeye yeni öğrendim.çok çabuk yoruluyorum.o zaman ayaklarımı basıp dinleniyorum. utanmayıp simitleme mi hareket yapsam:26: yoksa temizliği ben mi üstlensem bakalım .bu arada yediklerime dikkat edeceğim diyorum diyorumda inş:78:
berrin oklavana ödünç yanıma alayım bak o zaman kaçamak yapmam.gerçi sen ablana el kaldırmazsın ama...:80:

tekne kiralama olayı varsa bu korkunu yenmeye çalış bence...çünkü genelde derinlerde yüzmek keyifli oluyor...zaten ege akdenizde derinlerde istesen de batamazsın simit yerine kolluk da deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…