Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sen tüm yeni başlayan dukkanistlerin kalemi olmuşsun .beni çok etkiledin.diyetinde inş.istediğin kiloya ulaşırsın yani ulaşırız.hepimizin ortak derdi kilo olunca emin ol hepimiz hepimizn an ve an yanındayız.umudu kaybettiğimiz sevgiye ihtiyaç duyulup ,sıkıntılı anlarımızı dertleşebileceğimiz bir yer burası.hepsi çok hoş sohbetli arkadaşlar.ben çok çabuk mtive olmam ama burası insana öyle bir kucak açıyorki ..sende onların arasına katılmak için can atıyorsun ...eminim ki sende kendine daha fazla yazmadam tutamıyacak o güzel sohbetin ve dayanışmandan bize mahrum etmeyeceksin ..
HEPİNİZ İYİKİ VARSINIZ (gerçi kilolu olmasaydınız ama)HEPİNİZİ GERÇEKTEN ÇOK İÇTEN VE SAMİMİ OLDUĞUNUZ İÇİN !!!!SEVİYORUM!!!!:13::128:

Ah ggirl seni o kadar iyi anlıyorum ki! Aynı şekilde ben de başımı sınavlardan kaldıramıyorum daha da 10 gün içinde 3 sınav 2 teslimim var. Ben de bugün -300 le ve yanağımda 2 kocaman sivilceyle uyandım sivilce değil çıban resmen.. Neyse az kaldı..
İyi çalışmalar dukandaşım, biraz daha sabır :87:

her ikinizede allah yardımcı olsun kızlar stres yapmayın siz engüzelini yaparsınız allah emeklerinizi çabalarınızı boşa çıkarmasın inş tüm yavrularımızın ok yavrucuklarım rahat olun başaracaksınız

Kızlar; benim odamın balkonundaki çiçekler, sizlerle paylaşmak istedim. Ben cok kotuyken onlar da hiç açmıyordu ama son günlerde çoştular, inşallah ben de onlar gibi yeniden açarım.

Eklentiler

• $IMG_0067.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 58
Canım; sınavlarında başarılar, Allah zihin açıklığı ve kolaylıklar versin.

tabikide açacaksın ne demek yani sende onlar gibi körpecik ve tazesin hayatının baharında beş para etmez dengesiz insan bozuntuları için sakın kendini üzmeye kalkma sora bizide üzersin

yoliiiimmm bu profilindeki hamsi kariyi nerden buldun be kız bu açlıktan geberik gibi duruyo beeee yazzıkkk kurumuşşşş tahta kurusuna dönmüşşş beeee

vuvuu geçmiş olsun ablacım yaa hemen iyileş de sporcuğuna geri dön.

Goldenvenus artık döndüğünde okur hepimizin dileklerini inşallah. :)
benim canım çok sıkkın hatunlar, yarın katılıcam aranıza tüm gün evde olucam çünkü valiz hazırlamak için.
Hepinizi öpüyorum, bugün 59.4 idim inşallah yarın düşme olur umudum sonsuz.
herkese iyi geceler.. :80:

hazır hazır her daim merak etme

sagol birtanemmm

yok birtanem elisacıgımın işleri var o yüzden ptesiye ertelendi.yine yapıcak sagolsun

hiçbirinize kıyamam oklava işin şakası ben sizleri düşünüyorum.verilen kilolar alınmasın tek derdim o

Caniiiimmm sana da basarilar diliyorum ben de, evet sabir sabir ya sabir :)

Ablacim yawrucuklarim diyen agzina kurban. Cok sagol, insallah basaricaz. Senin cocuklarin da heeep cok basarili olsunlar insallah :)

beberengoooooo nire kız nire gidiyon sen ya muzur seni tatile gidinn galiba da canın niye sıkkın onu anlat hele bakem belkim biri derman olur heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…