Evet sonunda dukandaşlara görünür olmaya karar verdim,başlığınızı uzun zamandır takip ediyorum ve bu eğlenceli sohbetlerinize dayanamayarak en sonunda üye olmaya karar verdim.Dukan diyetini bi tesadüf sonucu dr çok satanlar listesinde farkettim ezelden beri şişman olan ve verecek 40 küsür kilosu olan biri olarak araştırmaya başladım.Senelerce sürekli kilo aldım ama adam gibi de vermeye uğraşmadım sanırım.Akupunkturla kilo verme maceram oldu ama verdiklerimin 2 katını aldım ve irademi uzun yıllar boyunca toparlayamadım.Ha bu arada yaşım henüz 26 dediğim gibi kendimi bildim bileli kiloluydum 16 yaşında yaptırdığım akupunktur tedavisi benim tüm irademi sıfırladı.Neyse gelelim dukana hayatımda ilk defa bi diyet kitabı aldım ve buna inandım,mantığıma yattı.Şu anda dukanda 17.günüm 106.6 ile başladım bugün 102.3tüm,10 gün atak uyguladıktan sonra 5+5 olarak devam ediyorum.Ayrıca bilinçli bi dukanistim
Diyeti araştırmaya başladıktan sonra ilk önce simlanın blogunu daha sonra da burayı keşfettim.Burası benim için kendi keşfettiğim gizli bi hazine gibiydi.Forumun ilk sayfasından okumaya başladım ben 1er sayfa okudukça baktım forum 50şer sayfa ilerliyo dedim bu böyle olmayacak,ilk 50 sayfayı sonra 100erli sayfaları okudum 700küsürlerden beri de yazdıklarınızı düzenli takip etmeye çalışıyorum..Burası bana dukanın kitabından daha faydalı oldu,bunun için hepinize teşekkür ederim.Zaten neredeyse hepinizi tanıyo gibiyim..Saceda,yolanda,vuvu,zeynep abla,berrin,mustlu,elisaday,sakaleynmaster,magnumsever(nickini unuttum şimdi ben ona öyle diyeyim şimdilik) ve şu an aklıma gelmeyin herkes..Ama özellikle de Saceda'ya ayrı bi teşekkür borçluyum.Bi gün tesadüf eseri çizelgenizi gördüm sacedanın da benimle yakın bi kiloyla başlayıp şu an 70leri görmesi motivasyonumu katbekat arttırdı.Bu işi yapabileceğime daha çok inandım.Siz bilmiyorsunuz ama belki de benim gibi kaç kişinin hayatına dokunuyorsunuz.İyi ki varsınız..Gerçi çoğu kişi iki satır üstü okumaya bile tenezzül etmeyip de hazıra konmak istiyo ya orası ayrı,onların yazılarını gördükçe ben kuduruyorum siz yine sabırlısınız cevap bile veriyosunuz,ama en son elisaday in şahane cevabından sonra pc başında kendi kendime kahkahalara boğulmuştum
Ha bu arada ara sıra size kızıyorum yahu o kadar güzel tariflerden bahsediyosunuz ki canım çekiyo yapmakta zor geliyo,ah keşke yazmasalardı diyorumŞaka bi yana tarifleriniz olmasa bu diyet bu kadar çekilebilir olmazdı.Ben de birkaç şey denedim ve sizinle tarif sayfasında paylaşmak istiyorum.Hünkarbeğendi denedim mesela ama diyetimize uygun olsun diye "Dukanbeğendi" koydum adını 2 tane de tavuk tarifim var onları da ekleyeceğim..
Buraya her gün düzenli yazmasamda sürekli okuyacağım,düzenli yazmamam nedenim ise kendi tercihim çünkü ben işi abartıyorum sonra..Muhabbete kendimi kaptırıyorum,acaba ne yazdılar dur cevap veriyim derken saatler geçiyo sonra keşke o sürenin bir kısmında spor yapsaydın azıcık diye kendimi kahretmeye başlıyorum.Zaten sizi tanıyo gibiyim sürekli yazmaya başlarsam forumdan kopamam herhaldeAma izin verirseniz çizelgeye katılmak isterim.
Bu arada yulaf kepeği ile ilgili olarak ben ru-sheim inkini kullanıyorum.Gurmenetten aldım geçen biri soruyodu sanırım.Ben tadını beğendim tek seçeneğim internetten alabilmekti zaten site de güvenilir.İhtiyacı olanlar rahatlıkla alabilir..
Son olarak hep beraber istediğimiz kilolara ulaşabilmek dileğiyle sevgili dukanistler,hepinizi öpüyorum
oyyyyyyyyyy allah kabul etsin ablamm bugünde çok sıcaktı hee tabi ist kastediyorum bunalttı resmen allah ne dileğin varsa orucunla birlikte kabul etsin inşevet ablam hem ev işleri vardı hem söylemesi ayıp oruçluydum
yoliiiimmm bu profilindeki hamsi kariyi nerden buldun be kız bu açlıktan geberik gibi duruyo beeee yazzıkkk kurumuşşşş tahta kurusuna dönmüşşş beeee
biz doktor özü de mi yiyemicez tüüüüüüüüüüüüHaha, bir de Amerika'da Mehmet Öz'e dedikleri gibi: Dr. Oz
oyyyyyyyyyy allah kabul etsin ablamm bugünde çok sıcaktı hee tabi ist kastediyorum bunalttı resmen allah ne dileğin varsa orucunla birlikte kabul etsin inş
ablacım o ünlü manken miranda kerr. çok güzel kız dimii. o kadar da hamsi değil bence yaaa
biz doktor özü de mi yiyemicez tüüüüüüüüüüüü
sabır sabır lütfen sabır yaaa
ben sonuç aldığıma inanıyorum hepiniz de istediğiniz sonuca ulaşın istiyorum!!!
hiçbirinize kıyamamoklava işin şakası ben sizleri düşünüyorum.verilen kilolar alınmasın tek derdim o
Evet sonunda dukandaşlara görünür olmaya karar verdim,başlığınızı uzun zamandır takip ediyorum ve bu eğlenceli sohbetlerinize dayanamayarak en sonunda üye olmaya karar verdim.Dukan diyetini bi tesadüf sonucu dr çok satanlar listesinde farkettim ezelden beri şişman olan ve verecek 40 küsür kilosu olan biri olarak araştırmaya başladım.Senelerce sürekli kilo aldım ama adam gibi de vermeye uğraşmadım sanırım.Akupunkturla kilo verme maceram oldu ama verdiklerimin 2 katını aldım ve irademi uzun yıllar boyunca toparlayamadım.Ha bu arada yaşım henüz 26 dediğim gibi kendimi bildim bileli kiloluydum 16 yaşında yaptırdığım akupunktur tedavisi benim tüm irademi sıfırladı.Neyse gelelim dukana hayatımda ilk defa bi diyet kitabı aldım ve buna inandım,mantığıma yattı.Şu anda dukanda 17.günüm 106.6 ile başladım bugün 102.3tüm,10 gün atak uyguladıktan sonra 5+5 olarak devam ediyorum.Ayrıca bilinçli bi dukanistim
Diyeti araştırmaya başladıktan sonra ilk önce simlanın blogunu daha sonra da burayı keşfettim.Burası benim için kendi keşfettiğim gizli bi hazine gibiydi.Forumun ilk sayfasından okumaya başladım ben 1er sayfa okudukça baktım forum 50şer sayfa ilerliyo dedim bu böyle olmayacak,ilk 50 sayfayı sonra 100erli sayfaları okudum 700küsürlerden beri de yazdıklarınızı düzenli takip etmeye çalışıyorum..Burası bana dukanın kitabından daha faydalı oldu,bunun için hepinize teşekkür ederim.Zaten neredeyse hepinizi tanıyo gibiyim..Saceda,yolanda,vuvu,zeynep abla,berrin,mustlu,elisaday,sakaleynmaster,magnumsever(nickini unuttum şimdi ben ona öyle diyeyim şimdilik) ve şu an aklıma gelmeyin herkes..Ama özellikle de Saceda'ya ayrı bi teşekkür borçluyum.Bi gün tesadüf eseri çizelgenizi gördüm sacedanın da benimle yakın bi kiloyla başlayıp şu an 70leri görmesi motivasyonumu katbekat arttırdı.Bu işi yapabileceğime daha çok inandım.Siz bilmiyorsunuz ama belki de benim gibi kaç kişinin hayatına dokunuyorsunuz.İyi ki varsınız..Gerçi çoğu kişi iki satır üstü okumaya bile tenezzül etmeyip de hazıra konmak istiyo ya orası ayrı,onların yazılarını gördükçe ben kuduruyorum siz yine sabırlısınız cevap bile veriyosunuz,ama en son elisaday in şahane cevabından sonra pc başında kendi kendime kahkahalara boğulmuştum
Ha bu arada ara sıra size kızıyorum yahu o kadar güzel tariflerden bahsediyosunuz ki canım çekiyo yapmakta zor geliyo,ah keşke yazmasalardı diyorumŞaka bi yana tarifleriniz olmasa bu diyet bu kadar çekilebilir olmazdı.Ben de birkaç şey denedim ve sizinle tarif sayfasında paylaşmak istiyorum.Hünkarbeğendi denedim mesela ama diyetimize uygun olsun diye "Dukanbeğendi" koydum adını 2 tane de tavuk tarifim var onları da ekleyeceğim..
Buraya her gün düzenli yazmasamda sürekli okuyacağım,düzenli yazmamam nedenim ise kendi tercihim çünkü ben işi abartıyorum sonra..Muhabbete kendimi kaptırıyorum,acaba ne yazdılar dur cevap veriyim derken saatler geçiyo sonra keşke o sürenin bir kısmında spor yapsaydın azıcık diye kendimi kahretmeye başlıyorum.Zaten sizi tanıyo gibiyim sürekli yazmaya başlarsam forumdan kopamam herhaldeAma izin verirseniz çizelgeye katılmak isterim.
Bu arada yulaf kepeği ile ilgili olarak ben ru-sheim inkini kullanıyorum.Gurmenetten aldım geçen biri soruyodu sanırım.Ben tadını beğendim tek seçeneğim internetten alabilmekti zaten site de güvenilir.İhtiyacı olanlar rahatlıkla alabilir..
Son olarak hep beraber istediğimiz kilolara ulaşabilmek dileğiyle sevgili dukanistler,hepinizi öpüyorum
Kızlar merhaba,
dün akşam show tv de halk meclisi programıında dr. mehmet öz vardı bilirsiniz..
izleyeniniz oldumu bilmiyorum.. sorular soruldu hep baya verımlı bır programdı.. dukan dıyetını de bır kısı sordu..
Dukan la bizzat görüşen biriymiş mehmet öz.. sormus bu dıyetın anlamı nedır neden yola cıkarak bu sıstemı kurdun dıye.
hanı neden 1.hafta soyle 2. hafta boyle buna nerden karar verdın demıs. o da tamamen hastalarımın uyguladıkları seylerden yola cıkarak bunları olusturdum demıs.
yanı deneme yanılma yoluyla ne kadar zamanda ne beslenerek ne kadar kılo verılıyor seklınde..
mehmet öz'ün tavsiyesi şöyleydi;
ille yapmak isteyenler tabi yapabilirsiniz kısa bir süre için uygulanacak bir yöntem ama uzun süreli olacak birşey değil dedi.
bu diyetin iyi bir tarafı düzgün beslenmeyi öğrenirsiniz sadece dedi... ilgilenenler olursa diye yazayım dedim...
Zaten az ve sık beslenip ondan iki lokma 3 saat sonra bi ana öğün sonra 3 saat sonra bi ara öğün mantığı yıkılıyor yavaş yavaş. Mehmet Öz de kendisi -bir yazar daha vardı- yazdığı "siz diyettesiniz" adlı kitabında obezitenin tarihini tarıma geçiş olarak belirlemiş. Un, şeker ne zaman hayatımıza girdi, biz o zaman şişmanladık diyor. İngilterede bundan 100 yıl önce şeker tüketimi kişi başına yıllık 4 gram gibi bir rakamdı araştırmalara göre yanlış hatırlamıyorsam. Şu güne kadar okuduğum tüm sağlıklı beslenme kitaplarında yazılan şey aynı. Yaşantınızda evrime göre yeni sayılabilecek tüm maddeleri kısıtlayın. Yapabiliyorsanız çıkarın. Taş devri diyetinden tutun, karatay diyeti, Mehmet Öz'ün kitabındaki bilgiler, Dukan diyeti... Genel olarak sonuç alınan diyetlerde karbonhidrat ve şeker çıkarılıyor. Ve sonuçlar da ortada. Başarısı büyük.
Mehmet Öz'ün de fruktoza karşı uzunca bir yazısı vardı bu arada kitapta. Kendisi fruktozun alınmamasını ısrarla söylüyordu. Sonu -oz ile biten hiçbir şeyi yemeyin diyordu hatta. :)
ay gaza geldim yazdım da yazdım.
arkadaşlarım sizinle bir şey paylaşmak istiyorummm
bildiğiniz üzere hamile kalmayı düşünüyorum eylül ayı gibi 80 kiloyum 2 ayda içerisinde 15 kilo verirmiyimm sizce ?
yoksa dahada ertelenirse eşim kescek beni adam bıktı benden :44::44::44::44:
Yarın Golden'ımız gelin oluyoooooo
sağol zeynep aplammm...yazdım kenara bilgilerini,yapımcı olsam ilk alacağım dukandaş sensin :)))
arkadaşlar herkese merhaba, ben bu sabah 65.8 'i gördüm düşünebiliyormusunuz,65.8
tualetimi yapsım sabah sabah herhalde ondan oldu biraz da ama yine de sevinçliyim çok..tickerımı değiştiremedim..çünkü bugün işe gidemedim,evdeyim..neden mi dedinizçünkü bana nazar değdi...dün akşam çok pis bisikletten düştüm..bacağım şişti baya..neyse bugün daha iyiyim merak etmeyin..hepinizi öpüyorum geçmişi daha şimdi okuyacağım,hepinizi merak ediyorum vermiş mi diye...listemiz olmasa da bugün cuma ne de olsa..yine yolanda ilk merak ettiğim tabii,içimize dert oldu bu kızın kiloları ayyy
Saksmavisi hosgeldin, iste böyle bilincli dükanist olup buraya gelelere hastaayim ben :) süpersin, emin ol 40 kilo bile fazlan olsa en kisa zamanda vereceksin hepsini, tebrik ederim seni bu inancin ve azminden dolayi, bize de gaz oldu :)
VUVUUU gecmis olsun ya, umarim haftasou hemen iyilesirsin de pztsye bisey kalmaz.
GOLDENVENUS de elbette bgn buraya ugramaz belki görmez bile ama ona da bool mutluluk ve sans diliyorum dügünden bi gün önce :)
Kizlar ben bgn 400 gr daha vermis uyandim, ehe, cok süper azimliyim :) Ama bi yandan da benim meshur sinav stresimden dolayi dudagimin 3 ayri yerinde koca koca ucuklar cikti. cok aci cekiyorum. Ah Allahim bi gecsem su salak dersleri artik
Bu arada kilo vermis her arkadasimi coooookk kutluyorum. Birazdan kendime kabak lazanyasi yapicam, güzel olursa eklicem tariflere.
Hepiciginize sarildim ama öpemem (malum ucuklar ...)
ohhooo rahat rahat olursun senin daha çok vaktin var...ama kilo azaldıkca vermekde zorlaşıyo tabii..sakın çok vakit var die gevşek davranma kaçamak konusunda...hatta mümkünse sakın yapma...madem iddaa var ortada kazanman lazım...sırf kendin için değil bizim içinde kazanmalısın...daha ne yazsam gaza gelirsin bilmiyorum ama seni eylülde 52 kg görmek istiyoruz:))kızlar eşimle iddaya girdik oğlumun doğumgününde 52 kilo olmam lazım...
oğlumun doğum günü 6 eylül bu arada..
ne dersiniz başarabilir miyim...
arayada ramazan girecek zor mu dersiniz...
bu gün 59 kiloydum...
Herkese merhaba,
Dün gece eve döndüm ve bu sabah tartıldım: ve pazartesiden beri seyahatte olmama rağmen geçen hafta tam 1 kg gitmiş! Geçen ay hayatımda ilk kez 1 seyahatten kilo almadan dönmüştüm. Bu seferse ilk defa kilo verip dönüyorum. Geçmişi okuyup size yetişiyorum kızlar. Herkesi öpüyorum
biliyom canım ama sen YİNEDE BİZE :125: KIYY!!!
hadii hepinize iyigeceler Allah rahatlık versin...
sadecacım hayır henüz gitmedim pazar akşamı saat 21.30 da uçagım. allah nasip ederse çarşamba sabahı erken saatlerde de gelmiş olacağım.bu arada yolandacık sen iranamı gidiyosun yada gittin...gidiyosan iyi yolculuklar tatlım...sakın pilav milav dokunma o kadar yumruk yaptıktan sonra..artık 5 li rakamları gördük dünya gözüyle valla 6 lılara bende dayanamammmm
ben de yatayım bari.zeynep ablam,yolandam,sadecam,eczbtl ve rehes şimdilik gördüklerim bunlar hepinize iyi geceler
ben de yatayım bari.zeynep ablam,yolandam,sadecam,eczbtl ve rehes şimdilik gördüklerim bunlar hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?