Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canımmmm benim hoşgeldin aramıza.hep birlikte güzel güzel vereceğiz inşallah kilolarımızı.benden de sana kocaman bir öpücük tekrar hoşgeldin:92:

yoliiiimmm bu profilindeki hamsi kariyi nerden buldun be kız bu açlıktan geberik gibi duruyo beeee yazzıkkk kurumuşşşş tahta kurusuna dönmüşşş beeee

ablacım o ünlü manken miranda kerr. çok güzel kız dimii. o kadar da hamsi değil bence yaaa

Haha, bir de Amerika'da Mehmet Öz'e dedikleri gibi: Dr. Oz
biz doktor özü de mi yiyemicez tüüüüüüüüüüüü

oyyyyyyyyyy allah kabul etsin ablamm bugünde çok sıcaktı hee tabi ist kastediyorum bunalttı resmen allah ne dileğin varsa orucunla birlikte kabul etsin inş

aminnnn ablam hepimizin duaları dilekleri kabul olsun inşallah evet valla çok sıcaktı bugün artık havalar düzeldi.Allah sabrını veriyor valla hem Ramazan a da hazırlık oluyor.

Son düzenleme:
selam kızlarrrr...bikaç gündür girememiştim ev tam bir tımarhaneydi misafirlerim vardı neyse gittikleri gibi evi temizledim..bug
nde bakıma aldım kendimi..manikür-ped,kür-boya-epilasyon..falan derken dağılan kaportam yerine geldi biraz:)).fırsat olmadı pek girmeye ara ara baktım ama ben uyanıkken hepiniz uyuyodunuzz...öncelikle yeni gelen arkadaşlara hoşgeld,niz demek istiyorum...hep beraber amacımıza ulaşıcaz inşallah...ben bi geçmişe bakayım döncem ben size:)

ablacım o ünlü manken miranda kerr. çok güzel kız dimii. o kadar da hamsi değil bence yaaa

biz doktor özü de mi yiyemicez tüüüüüüüüüüüü

ahh ahh yolicikkk bende bilimm o hatunun miranda sultan oldunu emme işte uzanamadığım ciğere mundar diyom işte napam ya bunlar bişey zıkkımlanmıyomu yaa

sabır sabır lütfen sabır yaaa
ben sonuç aldığıma inanıyorum hepiniz de istediğiniz sonuca ulaşın istiyorum!!!

Ne kadar zamanda 10.5 kilo verdin acaba? Hemen hemen ayni gibiyiz. Yani baslangic ve hedef acisindan. Ben henuz 3 kg verdim. Olumlu sonuclari duymak motive ediyor:)

kızlar hepinize bişey danışmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuzşimdi ben tahlil yaptırcam uzun zamandır diyet modundayım çünkü yapılcakları yazayım size eksik varmı acaba bi bakıverin çünkü dr görünmedim bide ona ayrı para bayılmıyım diyehemogram
glukoz
üre
kreatinin
ast
alt
birnubin total
crp
t4
t3
tsh
rutin biokimyada bunlar varmış bunları bana kızım yazdı direk labratuardan istiycem sizce yapılması gereken varmı daha yada boşuna yaptırma dediniz varmı içlerinde

canım hoşgeldin..çok mutlu oldum yazdıklarına..inan bende uzun süre burayı takip ettim ve en sonunda yazmaya karar verdim senin gibi...dolayısıyla sadece bilgi almak için değil karşılıklı paslaşarak yeni şeyler öğrendim..armut pişciler var ama senin gibi bilinçli başlayanları görüncede mutlu oluyo insan..çünkü bu artık çocuk oyuncağı değil çoğumuz bıktık bu kilolardan ve başarısız diyetlerden..sanada bol motivasyon diliyorum..ama gördüğüm kadarıyla çok kararlısın ve amacına ulaşacaksın...bende tüm kararlılığımla devam ediyorum ve başarmaman için bi sebep yok inan...burda bolbol görüşücez nasılsa memnun oldum canım tekrar hoşgeldin aramıza...

aynen canım kesinlikle katılıyorum...gülmekten deil sahiden katılıyorum:)resmen dukan uygulayın demiyoda lafı oraya getiriyo...ne demek kısa vadede zararlı değil...sanki ilaçmı kullanıyoruz adam akıllı herşeyden yiyoruz...ayrıca bizdeki menüleri görseler küçük dillerini yutarlar.bitek meyve yok onuda zaten hiçbiri önermiyo bugün müftüoğlunun yazısını okudum meyvedeki şekere sallıyodu...nolduu geçenlerde yok kalp krizi yok bilmemne intihar falan diyolardı...aslında yiğit olup diyemiyolar başarılı die işte laf olsun torba dolsun..şahsen ben sağlıksız bişi yaptığıma inanmıyorum evet şeker tatlı dondurma hamurişi yağ krema ıvır zıvır yemiyoruz...yakında dukana mok atmak için bunlar faydalı dicekler...pesssss

canım umarım en kısa zamanda istediğin kilonun bile altına düşüp bebişine kavuşursun..bunu tüm kalbimle diliyorum...önünde uzun bi zaman var eğer kaçamak yapmaz ve yürüyüş yaparsan eminim verirsin..yeterki iste tatlımmm
Yarın Golden'ımız gelin oluyoooooo

oy kıyamam vuvuu cum çok çok çok geçmiş olsun şekerim... buz yapmayı ihmal etme en az 10
-15 dk buz yap günde bikaç kere..ayrıca tebrik ederim kilondan dolayı

canım sanada geçmiş olsunninşallah bütün sınavlarını geçersin başarılar
veee verdiğin koskoca 400 gr içinde kocaman tebriklerrr

ohhooo rahat rahat olursun senin daha çok vaktin var...ama kilo azaldıkca vermekde zorlaşıyo tabii..sakın çok vakit var die gevşek davranma kaçamak konusunda...hatta mümkünse sakın yapma...madem iddaa var ortada kazanman lazım...sırf kendin için değil bizim içinde kazanmalısın...daha ne yazsam gaza gelirsin bilmiyorum ama seni eylülde 52 kg görmek istiyoruz:))

canımcım çok sevindimm...valla helal olsun...umarım bende tatilden eksilerle dönerim..darısı başıma inşallahhhh

bu arada yolandacık sen iranamı gidiyosun yada gittin...gidiyosan iyi yolculuklar tatlım...sakın pilav milav dokunma o kadar yumruk yaptıktan sonra.. artık 5 li rakamları gördük dünya gözüyle valla 6 lılara bende dayanamammmm

ben de yatayım bari.zeynep ablam,yolandam,sadecam,eczbtl ve rehes şimdilik gördüklerim bunlar hepinize iyi geceler

sadecacım hayır henüz gitmedim pazar akşamı saat 21.30 da uçagım. allah nasip ederse çarşamba sabahı erken saatlerde de gelmiş olacağım.
pilav.. hımm çok yemem söz. ama gitmişken tadına bakarım kızlar valla napim her zaman yediim bişi değil

ben de yatayım bari.zeynep ablam,yolandam,sadecam,eczbtl ve rehes şimdilik gördüklerim bunlar hepinize iyi geceler

iyi geceler tatlım ben de yatayım.
eşimde bursaya annesine gitti. yarın akşama anca gelir. adamı bi gün görcez o izmire ben irana. öff hayat mı yaa buuuu..
neyse buna da şükür diyorum. allah başka dert vermesin.. ben regl olacam belli olduu.. öff özledim (((

zeynep abla kıss çoook yazma gece he mi? sabah kalkınca az sayfa okut bana.hadi öptüm hepinizi canlaarımmmm:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…