Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sanada iyi geceler cnm...allah başka ayrılık vermesin..bide şöyle düşün az görüşüyosunuz ama birbirinize vakit ayırıyosunuz o zamandada...bizdede tam tersi haline şükret...devamlı biraradayız amaaa neyseee:)) şaka b, yana özlem iyidir evlilikte allah nazardan korusun iyi madem pilavı tat ama sadece tat yeme yani:)) bi çatal kendin için bi çatal bizim için o kadarrr:)

neyi özledin kız kocişimi reglinimi allah eyiliğini versin senin hee

beberengoooooo nire kız nire gidiyon sen ya muzur seni tatile gidinn galiba da canın niye sıkkın onu anlat hele bakem belkim biri derman olur heeee

Sorma zeynep abla ya çalıştığım yerde 5 yıllık hukukumuz var, abidik gubidik bi açıklamayla bu işten para almicaksın dediler, paramı kestiler. Parasında değilim ama yaptıkları çok koydu, benim onlara verdiğim onca taviz ve özveriden sonra.

Ne kadar zamanda 10.5 kilo verdin acaba? Hemen hemen ayni gibiyiz. Yani baslangic ve hedef acisindan. Ben henuz 3 kg verdim. Olumlu sonuclari duymak motive ediyor:)

Ben o 10.5 kiloyu vermek için diyetisyen diyetisyen gezdim yahu. 1 seneyi buldu diyebilirim ama diyetisyene git bırak, sonra yeme krizleri, sonra zayıflama hapı, yine yeme krizleri şeklindeydi benim sürecim. Dukanla 20 günde 4 kilo verdim ama. O kesin :)

Son düzenleme:

zeynepcim ben pek anlamam ama bide burda kodlamalar yazıyo sen en iyisi doktora diyet yapıyorum komple ne yapılsa iyi olur onları yaptırmak istiyorum de..bildiğim kadarıyla kafana göre değil doktorun istek kağıdı olması gerekir...en azından ben öle biliyorum...yanlışım varsa düzeltin fıstıklar :44::44:

sadecam cevabına çok tşkler şimdi benim kız özel hastanede çalışıyo bir dahiliye dr ları var allah eline düşürmesin kimseyi para katlancak ya isterde ister bu tahlillere en az 10tane daha ekler yani kızım da dediki bizim diyetisyende bumları istiyordu dedi o kadınada görünmek istemedim devlete gitsem çok bekliycem hem burda personel indirimi yapılıyo bana yüzde elli baya iyi yani benim için napsam ya bilemiyomki

Ayy canımmm çok üzüldüm..evet parasında olmuyor insan,sinirleniyor acaip hırslanıyor..hepimiz yaşadık benzer şeyleri..özel sektör değil mi işte..çok bencil ve acımasızdır..kimselere güvenemezsin..inşsallah hakettiğini Allah bir şekilde gönderir sana canımcım..
hadi herkese iyi geceler arkadaşlar..öpüldünüz...

canım benim sağol desteğin için.. Hakikaten 3-5 kuruş için değil de insan manevi olarak hem içine düştüğü duruma hem de insanların böyle yanlış işler yapmasına buruluyo..

Herkese iyi geceler ben de yatıyorum, eksilerle başlayacak bi gün diliyorum hepinizee

oooff nerdeyse yarım saattir geçmişi okuyorum bugün hiç giremedim boya badana ama bakmadanda yatamadım zaten bütün gün aklımdaydı giremedim diye çatladım çok yorulmuşum dayanamadım biraz kaçamak yaptım inş sabah kiloma yansımaz

Bu arada saksmavisi hoşgeldin aramıza.Ne kadar güzel yazmışşsın.Kişisel tercihinmiş ama bence yaz sen de sürekli.Çünkü senin yazılarının herkesi motive edeceğine inanıyoum ben canım

hoşbuldum canımm,valla bu güzel ortamda yazmamak elimde değil sanırım

çok teşekkür ederim yazyağmuru benim yazımda magnumsever diye ifade ettiğim de sendin sanırım( valla ben de bademlisine bayılırım ama dukana başlamadan kapanışı yaptım :)) yazım forumda yer alınca ben de farkettim ki baya uzun olmuş yine de okumana çok sevindim,ii dileklerin için de çok teşekkür ederim

canım benimmm ne güzel yazmışsın ve ne akıllı yazmışsınn. su gibi okudum hepsinii ... geçmişi de okumuş dukan kitabını da okumuş pek bi bilinçlenmiş valla aramıza hoşgeldin sefa getirdin renk kattın..
::[/QUOTE]

çok teşekkür ederim canım,hoşbuldum aranızda olmaktan mutluyum ben hazırlıklı geldim valla burda daha da bilinçlenicem

canım dukana inanman çok güzel ama m. kuşhan ile kıyaslaman bence yanlış. o adam şişmanları insanca değil kötü davranarak zayıflatıyordu. o küçük kız ölmeden de haberleri çıkıyordu. insanları aç bir şekilde 5 - 6 km koşturuyormuş o adam. çünkü ona gelen şişman bir proje. onu zayıflatmak zorunda yoksa başka şişmanlar gelmez oda para kazanamaz. dukan da babasının hayrına yapmıyor bu işi tabi ama dukan 35 yılını bu işe vermiş bi hekim. kışhanın kim olduu bile belli değil. bide değl aç karna spor yaptırmayı dukan atakta sporu yasaklıyooo.. aç bırakmayı bırak yiyin doyana kadar yiyoor. böle diyet mi var bee. keşke daha önce keşfetseydim şimdi belki de ideal km a inmiştim ::[/QUOTE]

aslında amacım ikisini kıyaslamak değildi canım,genel olarak toplumun bakış açısını eleştirmek istedim bunu da kuşhandan örnekledim.insanlarımız bişeyleri yüceltmeye ve aynı hızda da yerin dibine sokmaya çok meyilli ve tüm bu süreçte de enine boyuna değerlendirme yapmadan hareket ediyolar..eleştirdiğim aslında bu.. dukana da bi sürü şey söylüyolar ama işin özünden haberleri bile olmadan savuruyolar..o yüzden bu sistemi eleştiriyorum ben

inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız canım,zaten dayanamadığım için ilk adımı attım üye oldum ve başıma bunların geleceğini biliyodum ortam o kadar güzel ki kopabileceğimi sanmıyorum,zaten yazılanları kaçırmadan okurdum hep bundan sonra dayanamayacağım için benim de katkım olacaktır bol bol

canımmmm benim hoşgeldin aramıza.hep birlikte güzel güzel vereceğiz inşallah kilolarımızı.benden de sana kocaman bir öpücük tekrar hoşgeldin:92:

hoşbulduk canım,bu yolda beraberiz senin oklavaların meşhur sitede biliyorum inşallah oklava yemeyeceğim güzel günler diliyorum kendime

hoşbuldum canımm..üzerimde etkin çok büyük burdan bir kez daha teşekkürlerimi sunarım sana,ben de burdan inanılmaz şeyler öğrendim ve inşallah öğrenmeye de devam edicem..ben de aranızda olmaktan çok memnunum..evet çok kararlıyım canım irademi o kadr uzun zaman sonra topladım ki kolay kolay pes etmeye niyetim yok en güzel yıllarımı kilolarımla kendime eziyet ederek geçirdim,bundan sonrası öyle gitsin istemiyorum

aynen canım kesinlikle katılıyorum...gülmekten deil sahiden katılıyorum:)resmen dukan uygulayın demiyoda lafı oraya getiriyo...ne demek kısa vadede zararlı değil...sanki ilaçmı kullanıyoruz adam akıllı herşeyden yiyoruz...ayrıca bizdeki menüleri görseler küçük dillerini yutarlar.bitek meyve yok onuda zaten hiçbiri önermiyo bugün müftüoğlunun yazısını okudum meyvedeki şekere sallıyodu...nolduu geçenlerde yok kalp krizi yok bilmemne intihar falan diyolardı...aslında yiğit olup diyemiyolar başarılı die işte laf olsun torba dolsun..şahsen ben sağlıksız bişi yaptığıma inanmıyorum evet şeker tatlı dondurma hamurişi yağ krema ıvır zıvır yemiyoruz...yakında dukana mok atmak için bunlar faydalı dicekler...pesssss...:[/QUOTE]

müftüoğlu konusunda tam olarak aynı şeyi düşündüm bugün canım,geçenlerde baya eleştirel bi yazısı vardı dukanla ilgili ama bugün baktım da dukanla aynı kapıya çıkmış..hatta yulaf kepeği önermiş ki ben o kadar yazı takip ederim yulaf kepeğinin adını ilk kez dukanla duydum ve bu yazarların hiçbirinden de duymadım daha önce..kimse açık açık onaylayıp da riske girmek istemiyo nedense

canım sanada geçmiş olsunninşallah bütün sınavlarını geçersin başarılar
veee verdiğin koskoca 400 gr içinde kocaman tebriklerrr

Tesekkürler sadecam :)

Beberongo canim evet bu yapilan haksizlik cok koyuyor insana, ben de 1 yildir calistigim bürodan gecen ay ayrildim ve son ayin maasini vermedi patron, neymis önceden haber vermeliymisim, oysa 10 gün önceden de haber vermistim. Zaten genelde de maaslari hep en az 15 gün gec verirdi, dayanamadim ayrildim, son maasimi vermedi! Allaha havale ettim ben de kendisini. Elbet hak yerini bulur. Sen de sIkma canini, yukardaki görüyor herseyi.

Iyi geceler kizlar, grsrz yrn... :) Güzel rüyalar görün, incecik uyanin:)

günaydın
gece hiç uyumadım.uykum kaçtı.sabahta 6:30 uyandım .kilom 69.600
tam regl im bitip kilo vermeye başlıyacaktım.

Canım, sağol yazdığın için. Unutalım gitsin boşver. Allah'a havale etmekle en iyisini yapmışsın, ben de öyle yaptım.

Ben saf protein günlerinde olmama rağmen hala 59.5 çıkıyorum arkadaşlar. Sanırım durdu benimkisi. 1 haftadır böyleyim. Zaten dukanın verdiği rakam 59.3 idi. Acaba ideal kiloma yaklaştığım için mi durdum? Çok yakınım zira ehe 200 gramcık. Zaten gitse de gitmese de güçlendirmeye geçiyorum pazartesi günü. Acaba güçlendirmeye geçenler dukanın verdiği kilonun altına inip geçebildiler mi? Yani başaran var mı onu merak ediyorum açıkçası :))

Herkeslere günaydıınn :))
elimde saksmavisinin dondurmasıyla başladım güne, sanırım stres yaptım kilo ve iş mevzusuna ehe :)))
neyyyyseeee bugün valiz hazırliyciğim, yarın tatile gidiyorum çünküüü :)))

Son düzenleme:

hadi iyi eğlenceler
aynı gün çıkıyoruz.inş. fazla kilo almadan döneriz. bol bol moral depola....
gelince birde forum okuyacağız...

hadi iyi eğlenceler
aynı gün çıkıyoruz.inş. fazla kilo almadan döneriz. bol bol moral depola....
gelince birde forum okuyacağız...

okuruz canım dert değil azıcık gözlerimiz ağrır :90:
açık büfe değildi sanırım sizin tatil?
Benim gittiğim yer açık büfe ama ben yine de kendimi proteinlere vermeyi düşünüyorum, yemekler çok güzel olmasın inşallah :)))

Yüzünde gülümsemelerle dön inşallah tatilden. Sevgiler efem :)

vuvuuuuuuuuuuuuuu seni yakaladııııımmm:)) 66,1 im bu sabaaaaaaahhh 400 gr birden gitti, üstelik akşam da acaip bişi yememe rağmeeeeeeeennn

herkese günaydınnnn
bu gün büyük gün...
proteinlerim, mangalım ve ben dukan diyetine başlamaya hazırırz....
evettt başlangıç kilom 59
hedef kilom 52

vuvuuuuuuuuuuuuuu seni yakaladııııımmm:)) 66,1 im bu sabaaaaaaahhh 400 gr birden gitti, üstelik akşam da acaip bişi yememe rağmeeeeeeeennn

tebrik ederim canım...
bakalım ben ne zaman size böyle güzel haberler vereceğim...
bu arada canım sen hangi evredesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…