iyi geceler tatlım ben de yatayım.
eşimde bursaya annesine gitti. yarın akşama anca gelir. adamı bi gün görcez o izmire ben irana. öff hayat mı yaa buuuu..
neyse buna da şükür diyorum. allah başka dert vermesin..ben regl olacam belli olduu.. öff özledim (((
neyi özledin kız kocişimi reglinimi allah eyiliğini versin senin hee
iyi geceler tatlım ben de yatayım.
eşimde bursaya annesine gitti. yarın akşama anca gelir. adamı bi gün görcez o izmire ben irana. öff hayat mı yaa buuuu..
neyse buna da şükür diyorum. allah başka dert vermesin..ben regl olacam belli olduu.. öff özledim (((
beberengoooooo nire kız nire gidiyon sen ya muzur seni tatile gidinn galiba da canın niye sıkkın onu anlat hele bakem belkim biri derman olur heeee
Ne kadar zamanda 10.5 kilo verdin acaba? Hemen hemen ayni gibiyiz. Yani baslangic ve hedef acisindan. Ben henuz 3 kg verdim. Olumlu sonuclari duymak motive ediyor:)
kızlar hepinize bişey danışmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuzşimdi ben tahlil yaptırcam uzun zamandır diyet modundayım çünkü yapılcakları yazayım size eksik varmı acaba bi bakıverin çünkü dr görünmedim bide ona ayrı para bayılmıyım diyehemogram
glukoz
üre
kreatinin
ast
alt
birnubin total
crp
t4
t3
tsh
rutin biokimyada bunlar varmış bunları bana kızım yazdı direk labratuardan istiycem sizce yapılması gereken varmı daha yada boşuna yaptırma dediniz varmı içlerinde
sadecam cevabına çok tşkler şimdi benim kız özel hastanede çalışıyo bir dahiliye dr ları var allah eline düşürmesin kimseyi para katlancak ya isterde ister bu tahlillere en az 10tane daha ekler yani kızım da dediki bizim diyetisyende bumları istiyordu dedi o kadınada görünmek istemedim devlete gitsem çok bekliycem hem burda personel indirimi yapılıyo bana yüzde elli baya iyi yani benim için napsam ya bilemiyomkizeynepcim ben pek anlamam ama bide burda kodlamalar yazıyo sen en iyisi doktora diyet yapıyorum komple ne yapılsa iyi olur onları yaptırmak istiyorum de..bildiğim kadarıyla kafana göre değil doktorun istek kağıdı olması gerekir...en azından ben öle biliyorum...yanlışım varsa düzeltin fıstıklar :44::44:
Sorma zeynep abla ya çalıştığım yerde 5 yıllık hukukumuz var, abidik gubidik bi açıklamayla bu işten para almicaksın dediler, paramı kestiler. Parasında değilim ama yaptıkları çok koydu, benim onlara verdiğim onca taviz ve özveriden sonra.
Ben o 10.5 kiloyu vermek için diyetisyen diyetisyen gezdim yahu. 1 seneyi buldu diyebilirim ama diyetisyene git bırak, sonra yeme krizleri, sonra zayıflama hapı, yine yeme krizleri şeklindeydi benim sürecim. Dukanla 20 günde 4 kilo verdim ama. O kesin :)
Ayy canımmm çok üzüldüm..evet parasında olmuyor insan,sinirleniyor acaip hırslanıyor..hepimiz yaşadık benzer şeyleri..özel sektör değil mi işte..çok bencil ve acımasızdır..kimselere güvenemezsin..inşsallah hakettiğini Allah bir şekilde gönderir sana canımcım..
hadi herkese iyi geceler arkadaşlar..öpüldünüz...
Bu arada saksmavisi hoşgeldin aramıza.Ne kadar güzel yazmışşsın.Kişisel tercihinmiş ama bence yaz sen de sürekli.Çünkü senin yazılarının herkesi motive edeceğine inanıyoum ben canım
aramıza hoşgeldin bilinçli dukanist
yazını büyük keyifle okudum itiraf etmeliyim ki normalde bu kadar uzun yazı okumuyorum çünkü pc basında sıkılıyorumneysee gelelim sadete sabırlı olursan sende istediğin kiloya ulaşabileceksin inan buna.uzun vade ama güzel sonuçlar olacak.dukan hayatında başarılar sana :
sen tüm yeni başlayan dukkanistlerin kalemi olmuşsun .beni çok etkiledin.diyetinde inş.istediğin kiloya ulaşırsın yani ulaşırız.hepimizin ortak derdi kilo olunca emin ol hepimiz hepimizn an ve an yanındayız.umudu kaybettiğimiz sevgiye ihtiyaç duyulup ,sıkıntılı anlarımızı dertleşebileceğimiz bir yer burası.hepsi çok hoş sohbetli arkadaşlar.ben çok çabuk mtive olmam ama burası insana öyle bir kucak açıyorki ..sende onların arasına katılmak için can atıyorsun ...eminim ki sende kendine daha fazla yazmadam tutamıyacak o güzel sohbetin ve dayanışmandan bize mahrum etmeyeceksin ..
HEPİNİZ İYİKİ VARSINIZ (gerçi kilolu olmasaydınız ama)HEPİNİZİ GERÇEKTEN ÇOK İÇTEN VE SAMİMİ OLDUĞUNUZ İÇİN !!!!SEVİYORUM!!!!:13::128:
canımmmm benim hoşgeldin aramıza.hep birlikte güzel güzel vereceğiz inşallah kilolarımızı. benden de sana kocaman bir öpücük tekrar hoşgeldin:92:
canım hoşgeldin..çok mutlu oldum yazdıklarına..inan bende uzun süre burayı takip ettim ve en sonunda yazmaya karar verdim senin gibi...dolayısıyla sadece bilgi almak için değil karşılıklı paslaşarak yeni şeyler öğrendim..armut pişciler var ama senin gibi bilinçli başlayanları görüncede mutlu oluyo insan..çünkü bu artık çocuk oyuncağı değil çoğumuz bıktık bu kilolardan ve başarısız diyetlerden..sanada bol motivasyon diliyorum..ama gördüğüm kadarıyla çok kararlısın ve amacına ulaşacaksın...bende tüm kararlılığımla devam ediyorum ve başarmaman için bi sebep yok inan...burda bolbol görüşücez nasılsa memnun oldum canım tekrar hoşgeldin aramıza...:
canım sanada geçmiş olsunninşallah bütün sınavlarını geçersin başarılar
veee verdiğin koskoca 400 gr içinde kocaman tebriklerrr
Sorma zeynep abla ya çalıştığım yerde 5 yıllık hukukumuz var, abidik gubidik bi açıklamayla bu işten para almicaksın dediler, paramı kestiler. Parasında değilim ama yaptıkları çok koydu, benim onlara verdiğim onca taviz ve özveriden sonra.
Beberongo canim evet bu yapilan haksizlik cok koyuyor insana, ben de 1 yildir calistigim bürodan gecen ay ayrildim ve son ayin maasini vermedi patron, neymis önceden haber vermeliymisim, oysa 10 gün önceden de haber vermistim. Zaten genelde de maaslari hep en az 15 gün gec verirdi, dayanamadim ayrildim, son maasimi vermedi! Allaha havale ettim ben de kendisini. Elbet hak yerini bulur. Sen de sIkma canini, yukardaki görüyor herseyi.
Iyi geceler kizlar, grsrz yrn... :) Güzel rüyalar görün, incecik uyanin:)
günaydın
gece hiç uyumadım.uykum kaçtı.sabahta 6:30 uyandım .kilom 69.600
tam regl im bitip kilo vermeye başlıyacaktım.
ay canım vermedin mi kilo? Regl döneminde 70küsür olduğunu hatırlıyorum ben. Hayrola neden uyuyamadın?[/QUO
kilo verdim ...vermeye devam edemiyeceğim üstüne diyet bozulacak malum tatil...o yüzden pek sevinemedim.
sebebsiz yere uykum kaçıyor bazen böyle oluyor.1 haftada uyku sersemliği sürer...
Canım, sağol yazdığın için. Unutalım gitsin boşver. Allah'a havale etmekle en iyisini yapmışsın, ben de öyle yaptım.
Ben saf protein günlerinde olmama rağmen hala 59.5 çıkıyorum arkadaşlar. Sanırım durdu benimkisi. 1 haftadır böyleyim. Zaten dukanın verdiği rakam 59.3 idi. Acaba ideal kiloma yaklaştığım için mi durdum? Çok yakınım zira ehe 200 gramcık. Zaten gitse de gitmese de güçlendirmeye geçiyorum pazartesi günü. Acaba güçlendirmeye geçenler dukanın verdiği kilonun altına inip geçebildiler mi? Yani başaran var mı onu merak ediyorum açıkçası :))
Herkeslere günaydıınn :))
elimde saksmavisinin dondurmasıyla başladım güne, sanırım stres yaptım kilo ve iş mevzusuna ehe :)))
neyyyyseeee bugün valiz hazırliyciğim, yarın tatile gidiyorum çünküüü :)))
hadi iyi eğlenceler
aynı gün çıkıyoruz.inş. fazla kilo almadan döneriz. bol bol moral depola....
gelince birde forum okuyacağız...
vuvuuuuuuuuuuuuuu seni yakaladııııımmm:)) 66,1 im bu sabaaaaaaahhh400 gr birden gitti, üstelik akşam da acaip bişi yememe rağmeeeeeeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?