tebrik ederim canım...
bakalım ben ne zaman size böyle güzel haberler vereceğim...
bu arada canım sen hangi evredesin...
vuvuuuuuuuuuuuuuu seni yakaladııııımmm:)) 66,1 im bu sabaaaaaaahhh400 gr birden gitti, üstelik akşam da acaip bişi yememe rağmeeeeeeeennn
Merhaba,
Bugün 5 günlük atak dönemim bitti. Toplam 2 kilo verdim. Ama bu 2 kiloyu ilk 3 günde verdim, son iki gün aynı kaldım. Adet dönemim geldi acaba ondan mıdır? Diyete bu kadar uyup gram veremediğini görmek hoş olmuyor
Burada aktif olarak yazanların hepsi seyirde efem, güçlendirmeye geçmiş 1-2 arkadaş var ama onlar da sıkça yazmıyor.
Hadi hayırlı olsun diyetiniizzz :)))
Allah bol bol tavuk ve balık versin inşallah
Ben de yakın zamanda güçlendirmeye geçiyorum, aktif bir güçlendirme dukanisti olmaya özen göstericiğim. Vermem gereken 1 kiloyu da daha sonra spor ve 1 haftalık saf protein molasıyla vermeyi düşünüyorum tatilden sonra ağustos gibi.
vuvuuuuuuuuuuuuuu seni yakaladııııımmm:)) 66,1 im bu sabaaaaaaahhh400 gr birden gitti, üstelik akşam da acaip bişi yememe rağmeeeeeeeennn
anladım canım teşekkür ederim....
ben de mümkün olduğunca yazmaya çalışıcam... zaten ara verdim mi kendimi salarım gibi geliyor....,
bu arada tatile gidiyormuşsun ne güzel iyi eğlenceler... biz bu sene evdeyiz bütün yaz
benim kepekleri dün konyada gezdirdiler getirmediler inşallah bu gün getirirler...
bir de kızlar tarif sayfasını ben aboneliklere eklemeyi unutmuşum..
rica etsem tekrar gönderir misiniz.:78:
nerde arayacağımı da bilemedim :78:
sadecam cevabına çok tşkler şimdi benim kız özel hastanede çalışıyo bir dahiliye dr ları var allah eline düşürmesin kimseyi para katlancak ya isterde ister bu tahlillere en az 10tane daha ekler yani kızım da dediki bizim diyetisyende bumları istiyordu dedi o kadınada görünmek istemedim devlete gitsem çok bekliycem hem burda personel indirimi yapılıyo bana yüzde elli baya iyi yani benim için napsam ya bilemiyomki
canım benim sağol desteğin için.. Hakikaten 3-5 kuruş için değil de insan manevi olarak hem içine düştüğü duruma hem de insanların böyle yanlış işler yapmasına buruluyo..
Herkese iyi geceler ben de yatıyorum, eksilerle başlayacak bi gün diliyorum hepinizee
Canım, sağol yazdığın için. Unutalım gitsin boşver. Allah'a havale etmekle en iyisini yapmışsın, ben de öyle yaptım.
Ben saf protein günlerinde olmama rağmen hala 59.5 çıkıyorum arkadaşlar. Sanırım durdu benimkisi. 1 haftadır böyleyim. Zaten dukanın verdiği rakam 59.3 idi. Acaba ideal kiloma yaklaştığım için mi durdum? Çok yakınım zira ehe 200 gramcık. Zaten gitse de gitmese de güçlendirmeye geçiyorum pazartesi günü. Acaba güçlendirmeye geçenler dukanın verdiği kilonun altına inip geçebildiler mi? Yani başaran var mı onu merak ediyorum açıkçası :))
Herkeslere günaydıınn :))
elimde saksmavisinin dondurmasıyla başladım güne, sanırım stres yaptım kilo ve iş mevzusuna ehe :)))
neyyyyseeee bugün valiz hazırliyciğim, yarın tatile gidiyorum çünküüü :)))
ay canım vermedin mi kilo? Regl döneminde 70küsür olduğunu hatırlıyorum ben. Hayrola neden uyuyamadın?[/QUO
kilo verdim ...vermeye devam edemiyeceğim üstüne diyet bozulacak malum tatil...o yüzden pek sevinemedim.
sebebsiz yere uykum kaçıyor bazen böyle oluyor.1 haftada uyku sersemliği sürer...
canım neden şartlıyosun kendini diyet bozulacak die..bak anlıyorum heran topluma uymak zorunda olacağın içişn sıkıntı yapıyosun ama şöyle düşün..zaten mideler küçüldü diyelimki öğlen yemekye taze fasulye pilav salata var..pro yok sen taze fasulye yersin pilava dokunmazsın yoğurt salata...hatta ton balığı seviyosan al bi kaç kutu yanına en zorlandığın noktada onu yersin..hafif esneklikle ben hakkından gelebileceni düşünüyorum..tatlı yeme ekmek yeme zaten alman çok zor devamlı yüzüceksin..teknede ordan oraya gitceksin ben sanmıyorum alıcanı...gelincede bikaçgün atak yaparsın olur biter sıkma şimdiden kendini...tatile gidiyosun tadını çıkar ohhhh sefan olsuuuun:)
vuvuuuuuuuuuuuuuu seni yakaladııııımmm:)) 66,1 im bu sabaaaaaaahhh400 gr birden gitti, üstelik akşam da acaip bişi yememe rağmeeeeeeeennn tebrikler cinocummm...o acayip yeme neydi bilmiyorum ama sakın acaip yedim genede verdim moduna girme canım...yani devamlı acaip şeyler yemeee
Merhaba,
Bugün 5 günlük atak dönemim bitti. Toplam 2 kilo verdim. Ama bu 2 kiloyu ilk 3 günde verdim, son iki gün aynı kaldım. Adet dönemim geldi acaba ondan mıdır? Diyete bu kadar uyup gram veremediğini görmek hoş olmuyor
canım bu can sıkılcak bişi inanki değil...benim o kadar kilom vardı ilk ay 4.5 kilo verebild,m anca düşün...başkaları 7-8 kilo verince allah allah diyodum..ama doğru yaptığım bozmadığım için umutluydum nasılsa vericem dedim...herkesin bünyesi farklı işte belli olmuyo...ama eninde sonunda gidiyo..sıkma canını diyete uygun hareket et gör bak nasıl gidicek...ben 0 kaçamaksız devam ediyorum ama yapanlarla aynı tempoda gidiyorum tam bir haftadır aynıyım ama yapıcak bişiyok devam ediyorum...bu iş sabır işi...sabret canımcımmm
hoşbuldum canımm,valla bu güzel ortamda yazmamak elimde değil sanırım
çok teşekkür ederim yazyağmuru benim yazımda magnumsever diye ifade ettiğim de sendin sanırım( valla ben de bademlisine bayılırım ama dukana başlamadan kapanışı yaptım :)) yazım forumda yer alınca ben de farkettim ki baya uzun olmuş yine de okumana çok sevindim,ii dileklerin için de çok teşekkür ederim
canım benimmm ne güzel yazmışsın ve ne akıllı yazmışsınn. su gibi okudum hepsinii ... geçmişi de okumuş dukan kitabını da okumuş pek bi bilinçlenmiş valla aramıza hoşgeldin sefa getirdin renk kattın.. ::
kahvaltımı yaptım. bu gün geç kaldı ama bundan sonra 7:30 da kahvaltıyı bitirmeyi düşünüyorum...
kahvaltım
1 kaşık lor, 2 yumurta birinin sarısını oğlum yedi..
1 bardak yeşil çay
üzerine de 2 bardak su içtim...
ben hiç su içmeyen biriyim ama kitapta su mutlaka 1.5 litreden az olmamalı diyo o yüzden zorlucam kendimi artık...
Su içmekten hoşlanmıyorsanız suyunuza taze nane ve limon katabilirsiniz, karanfil atabilirsiniz veyahut da taze zencefil ve tarçın ile ayrı ayrı ya da beraber tatlandırabilirsiniz. Ben öyle alıştırdım kendimi su içmeye. Şişenin dibine koyuyodum, su aromalanır gibi oluyodu :)))
Sadeca ablam ne güzel yazmışsın, sanal kayınvalidem benim hihi teşekkür ederim :)))
diyet hakkında da söylediklerin çok güzel ben de aynı moddayım seninle, güçlendirmede de dediğin gibi hep sizinle olacağım deneyimlerimi paylaşacağım sizlerle ay zeki müren gibi cağım-ceğim diye konuştum ama silmicem hehe kalsın :)))
Bundan sonra şöyle bi plan uygulamayı düşündüm ben efem, 2+0 şeklinde 2 gün saf protein geri kalan günler güçlendirmedeymişim gibi takılayım diyorum. Aslında bu tip seyirin mantığı bölgesel incelme ama birazcık daha 1 kilo kadar daha vermek ya benim dileğim, böyle uyarlama yaptım. Güçlendirmede de ben meyve yemem ya da kaçamak öğününü çok abartmam. ekmek de istemiyorum zati, hoş gözükmüyo gözüme. Bi de nefis çok menem bir şey bi kere değdi mi ağzına çok fena gelir gerisi. Ondan da çekiniyorum ama proteine güveniyorum iştahı maşallah çok güzel kapatıyo :)))
Yani aslında yiyip yemeyeceğim o anlara bağlı ama aramıyorum ya çok, iştahla gözümün önünde biri yemezse çekmiyor beni artık meyveler ekmekler falan. Bir tek bağırsaklarım için nohutu fasulyeyi falan yemek istiyorum, lifli oldukları için azıcık bayram ederler dedim
Bu düşüncelerimle ilgili yorumlarınızı bekliyorum dukanist ablalarım
Bir de simit özledim sanırım geçen canım çekti hala da çekiyor tariflerde kandil simidi paylaştım o nedenle ehehehe
ama yapmadım daha
kahvaltımı yaptım. bu gün geç kaldı ama bundan sonra 7:30 da kahvaltıyı bitirmeyi düşünüyorum...
kahvaltım
1 kaşık lor, 2 yumurta birinin sarısını oğlum yedi..
1 bardak yeşil çay
üzerine de 2 bardak su içtim...
ben hiç su içmeyen biriyim ama kitapta su mutlaka 1.5 litreden az olmamalı diyo o yüzden zorlucam kendimi artık...
sanada iyi geceler cnm...allah başka ayrılık vermesin..bide şöyle düşün az görüşüyosunuz ama birbirinize vakit ayırıyosunuz o zamandada...bizdede tam tersi haline şükret...devamlı biraradayız amaaa neyseee:)) şaka b, yana özlem iyidir evlilikte allah nazardan korusuniyi madem pilavı tat ama sadece tat yeme yani:)) bi çatal kendin için bi çatal bizim için o kadarrr:)
neyi özledin kız kocişimi reglinimi allah eyiliğini versin senin hee
benim akıllı gelinim işte budur..planlı programlı bilinçli giriyosun güçlendirmeye...zaten ilk dönemde 1 gün kaçamak hakkında var nohut fasulyede diyetini bozmaz aksine çok faydalı bende güçlendirmede karbontidrat hakkımı baklagillerden yana yapıcam...2 dilim ekmek veriyo onun yerine yarım simit yiyebilirsin...daha evvelden gittiğin ünlü bi diyetisyen kişi öle buyurmuştu bi zamanlar:) ben meyve delisiyim ve hayatımda ilk kez bu kadar uzun süre yemedim..inan bende senin gibi oldum aklıma bile gelmiyo ilginç sahiden:)şöyle düşün nasılki bi ilacı pat die kesemiyosun doktorlar yavaş yavaş bırakın diyo azaltarak yani..bunuda öle düşünelim doğal olarak eskiye dönersek aynen geri alıcaz kiloları.. yavaş yavaş yemeye alıştırıyo bünyeyi bu diyet o yüzdende çok mantıklı geliyo bana...adam direk korumaya almıyo bizi...bende sanırım ağustos ortalarında en geç geçiyorum güçlendirmeye ama kafam karışık meyveyi yerken nasıl hissetcem suçlu gibimi olcam merak ediyorum :) bekleyip görücezzz...
Canlar günaydınn
Bugün azcık da olsa -100 gr ile uyandım
Kahvaltımı yaptım, (bu diyet bana kahvaltı alışkanlıgı kazandırdı; onceden kahvaltıda nutella kasıklardım, ya da sımıt felan alırdım ıse gıderken, bazen de ıstekıler gelırken su boregı felan alırdı onlardan yerdım) spora gideceğim şimdi, spora da gidene kadar insan üşeniyor, sonra iyi ki gelmişim diyorum.
Beberongocum ve onurgecım; sanırım tatile gidiyorsunuz şimdiden iyi tatiller size
Ve yolandamm; yarın aksam için iyi yolculuklar, hayırlısıyla git hayırlısıyla dön inşallah
Gerçi yine gorusuruz, haftasonu hep bilgisayarımda bu sayfayı takip edeceğim ama şimdiden aklımdayken soyleyeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?