Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tebrik ederim canım...
bakalım ben ne zaman size böyle güzel haberler vereceğim...
bu arada canım sen hangi evredesin...

Burada aktif olarak yazanların hepsi seyirde efem, güçlendirmeye geçmiş 1-2 arkadaş var ama onlar da sıkça yazmıyor.
Hadi hayırlı olsun diyetiniizzz :)))
Allah bol bol tavuk ve balık versin inşallah
Ben de yakın zamanda güçlendirmeye geçiyorum, aktif bir güçlendirme dukanisti olmaya özen göstericiğim. Vermem gereken 1 kiloyu da daha sonra spor ve 1 haftalık saf protein molasıyla vermeyi düşünüyorum tatilden sonra ağustos gibi.

Merhaba,

Bugün 5 günlük atak dönemim bitti. Toplam 2 kilo verdim. Ama bu 2 kiloyu ilk 3 günde verdim, son iki gün aynı kaldım. Adet dönemim geldi acaba ondan mıdır? Diyete bu kadar uyup gram veremediğini görmek hoş olmuyor

vuvuuuuuuuuuuuuuu seni yakaladııııımmm:)) 66,1 im bu sabaaaaaaahhh 400 gr birden gitti, üstelik akşam da acaip bişi yememe rağmeeeeeeeennn

ayyyy amanın ne yedin ne yedin
hadi hayırlı olsun efeeeeem
keşke ben de böyle uyanıversem bi gün yiieeeeyyytttt kilo vermişim üleeeeyyynnnnn diye

eheh tebrik ederim, evet regldendir o bekle bak nasıl gidiyo sonraları
1+1de mehter takımı gibi ilerliyor 2 ileri 1 geri şeklinde
hoş mehter takımı bi adım atıp sağa sola selam veriyor aslında öyle geri gitme yok da
5+5te ise protein günlerinde kilo verip ps günlerinde kiloyu koruyo vücut

2+5 deneyen kimse yok sanırım ya da 2+0
ben bölgesel yağlanma için kullanılan diyeti kullanmayı düşünüyorum güçlendirmede. Yani pazartesi ve perşembe saf protein, diğer günler normal beslenme. Meyveye henüz geçmeyi düşünmüyorum canım isterse artık.. ekmeği de aramıyorum, alıştım.

Bunları niye anlattım bilmiyorum ama belki bilgi olur, merak eden arkadaşlar varsa bu 2+0 ve güçlendirmeyi falan takip etsinler diye yazdım herhalde ne bileyim :)))

ama endişe etmeyin gidiyo kilolar gidiyo :)))

anladım canım teşekkür ederim....
ben de mümkün olduğunca yazmaya çalışıcam... zaten ara verdim mi kendimi salarım gibi geliyor....,
bu arada tatile gidiyormuşsun ne güzel iyi eğlenceler... biz bu sene evdeyiz bütün yaz

benim kepekleri dün konyada gezdirdiler getirmediler inşallah bu gün getirirler...
bir de kızlar tarif sayfasını ben aboneliklere eklemeyi unutmuşum..
rica etsem tekrar gönderir misiniz.:78:
nerde arayacağımı da bilemedim :78:

NOT buldum teşekkürler...
beberongonun mesajlarını aratınca çıktı hemen.ç..

Son düzenleyen: Moderatör:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html

tarifler burada sevgili maibeyaz :)))
bu arada teşekkür ederim güzel dileklerin için ama bana neredeyse 6 senedir haramdı tatil, hakkını vericem bu sene nasipse :)))
çok mutlu geçirmeyi hiçbir şeyi düşünmeden zihnimi boşaltarak dönmeyi planlıyorum :)))
gelince eksilen kilolarınız için de bi parti patlatıcam :)))

Amanın bulmuşsun bile ehehe
ben yazdım oraya evet benim mesajlarım var orada hihihihihi
inşallah beğenirsin tarifleri canım, saksmavisinin dondurması enfesti, bir de dukan lahmacunu yazasım var oraya dur bakalım bir yapayım, güzel olursa yazıcam :)))

Son düzenleme:

o zaman problem yok şekerim...ben kendi aklına geleni yaptırcaksın gibi anladım...yaptır o zaman ne kaybediceksin %50 hiç fena değil...hadi yaptır bize güsel haberler ver :)

canım benim aynen allaha havale et yapıcak bişi yok bu vicdan işi...işte hayatta tam olarak bu zaten bi kızıyosun bi üzülüyosun bi mutlu oluyosun...yaşaya yaşaya herşeyi öğreniyosun..bunada tecrube deniyo...canın saolsun fıstığım ahh ahh neler geliyo insanın başına hiç ummadığın yerlerde..
güçlendirmende şimdiden hayırlı olsun...ben inanıyorum o evredede sen bizi bırakmaz devamlı bilgilendirirsin:) bence altına inersin en az 1-2 kilo...bi arkadaş yazmıştı güçlendirmedede veriyorum korkma die bana...zaten pat die bırakmayıp dikkat ettiğimizden vermemizde lazım...aynen bende tam bir haftadır aynı kilodayım gram gitmedi...demekki dönemsel şeyler ona takma kafanı cnmmm...

kahvaltımı yaptım. bu gün geç kaldı ama bundan sonra 7:30 da kahvaltıyı bitirmeyi düşünüyorum...
kahvaltım
1 kaşık lor, 2 yumurta birinin sarısını oğlum yedi..
1 bardak yeşil çay
üzerine de 2 bardak su içtim...

ben hiç su içmeyen biriyim ama kitapta su mutlaka 1.5 litreden az olmamalı diyo o yüzden zorlucam kendimi artık...

çok teşekkür ederim canım,hoşbuldum aranızda olmaktan mutluyum ben hazırlıklı geldim valla burda daha da bilinçlenicem

canım dukana inanman çok güzel ama m. kuşhan ile kıyaslaman bence yanlış. o adam şişmanları insanca değil kötü davranarak zayıflatıyordu. o küçük kız ölmeden de haberleri çıkıyordu. insanları aç bir şekilde 5 - 6 km koşturuyormuş o adam. çünkü ona gelen şişman bir proje. onu zayıflatmak zorunda yoksa başka şişmanlar gelmez oda para kazanamaz. dukan da babasının hayrına yapmıyor bu işi tabi ama dukan 35 yılını bu işe vermiş bi hekim. kışhanın kim olduu bile belli değil. bide değl aç karna spor yaptırmayı dukan atakta sporu yasaklıyooo.. aç bırakmayı bırak yiyin doyana kadar yiyoor. böle diyet mi var bee. keşke daha önce keşfetseydim şimdi belki de ideal km a inmiştim ::[/QUOTE]

aslında amacım ikisini kıyaslamak değildi canım,genel olarak toplumun bakış açısını eleştirmek istedim bunu da kuşhandan örnekledim.insanlarımız bişeyleri yüceltmeye ve aynı hızda da yerin dibine sokmaya çok meyilli ve tüm bu süreçte de enine boyuna değerlendirme yapmadan hareket ediyolar..eleştirdiğim aslında bu.. dukana da bi sürü şey söylüyolar ama işin özünden haberleri bile olmadan savuruyolar..o yüzden bu sistemi eleştiriyorum ben

inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız canım,zaten dayanamadığım için ilk adımı attım üye oldum ve başıma bunların geleceğini biliyodum ortam o kadar güzel ki kopabileceğimi sanmıyorum,zaten yazılanları kaçırmadan okurdum hep bundan sonra dayanamayacağım için benim de katkım olacaktır bol bol

hoşbulduk canım,bu yolda beraberiz senin oklavaların meşhur sitede biliyorum inşallah oklava yemeyeceğim güzel günler diliyorum kendime

hoşbuldum canımm..üzerimde etkin çok büyük burdan bir kez daha teşekkürlerimi sunarım sana,ben de burdan inanılmaz şeyler öğrendim ve inşallah öğrenmeye de devam edicem..ben de aranızda olmaktan çok memnunum..evet çok kararlıyım canım irademi o kadr uzun zaman sonra topladım ki kolay kolay pes etmeye niyetim yok en güzel yıllarımı kilolarımla kendime eziyet ederek geçirdim,bundan sonrası öyle gitsin istemiyorum

aynen canım kesinlikle katılıyorum...gülmekten deil sahiden katılıyorum:)resmen dukan uygulayın demiyoda lafı oraya getiriyo...ne demek kısa vadede zararlı değil...sanki ilaçmı kullanıyoruz adam akıllı herşeyden yiyoruz...ayrıca bizdeki menüleri görseler küçük dillerini yutarlar.bitek meyve yok onuda zaten hiçbiri önermiyo bugün müftüoğlunun yazısını okudum meyvedeki şekere sallıyodu...nolduu geçenlerde yok kalp krizi yok bilmemne intihar falan diyolardı...aslında yiğit olup diyemiyolar başarılı die işte laf olsun torba dolsun..şahsen ben sağlıksız bişi yaptığıma inanmıyorum evet şeker tatlı dondurma hamurişi yağ krema ıvır zıvır yemiyoruz...yakında dukana mok atmak için bunlar faydalı dicekler...pesssss...:[/QUOTE]

müftüoğlu konusunda tam olarak aynı şeyi düşündüm bugün canım,geçenlerde baya eleştirel bi yazısı vardı dukanla ilgili ama bugün baktım da dukanla aynı kapıya çıkmış..hatta yulaf kepeği önermiş ki ben o kadar yazı takip ederim yulaf kepeğinin adını ilk kez dukanla duydum ve bu yazarların hiçbirinden de duymadım daha önce..kimse açık açık onaylayıp da riske girmek istemiyo nedense[/QUOTE]

ne demek tatlım burda olma amacımız ne zaten..ben o yazıları yazarken benim gibi birsürü insanın olduğunu bilerek yazdım..birbirimizi tanımasakta burda inanılmaz bi gönül bağı oldu birliktelik oldu...aynı amaç için uğraşıyoruz..ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz...geçenlerde yolanda yazmıştı ve ben ogün onu düşünmüştüm...yolda orda burda birsürü kilolu bayanlar görüyorum ve gidipbakın bende 6 ayda 23 kilo verdim demek ve dukanı anlatmak istiyorum...keşke herkes duysada faydalansa...ancak beni daha evvelden tanıyanlar görünce şok olup soruyolar nasıl verdin die...3-4 ayda bir gittiğim epilasyonu yapan arkadaş bile dün gözlerine inanamadı:) bide genelde herpimizin başına geliyodur bana hep şey derlerdi kiloluyken ayy yüzün çok güzel..yani türkçe meali yüzün iyide bu kilolar neeee berbat:))) şimdi ay çok güsel oldun güzelliğin çıktı ortaya sakın alma diyolar...kendimi inanılmaz iyi hissediyorum ve bu duyguyu kilo şikayeti olan herkesin tatmasını istiyorummm...sende bikaç ay sonra bunları yazacaksın ve buraya iyiki katıldın daha fazla motive olacaksın..iyiki varsınız leeen valla seviyom siziiii

Su içmekten hoşlanmıyorsanız suyunuza taze nane ve limon katabilirsiniz, karanfil atabilirsiniz veyahut da taze zencefil ve tarçın ile ayrı ayrı ya da beraber tatlandırabilirsiniz. Ben öyle alıştırdım kendimi su içmeye. Şişenin dibine koyuyodum, su aromalanır gibi oluyodu :)))

Sadeca ablam ne güzel yazmışsın, sanal kayınvalidem benim hihi teşekkür ederim :)))
diyet hakkında da söylediklerin çok güzel ben de aynı moddayım seninle, güçlendirmede de dediğin gibi hep sizinle olacağım deneyimlerimi paylaşacağım sizlerle ay zeki müren gibi cağım-ceğim diye konuştum ama silmicem hehe kalsın :)))

Bundan sonra şöyle bi plan uygulamayı düşündüm ben efem, 2+0 şeklinde 2 gün saf protein geri kalan günler güçlendirmedeymişim gibi takılayım diyorum. Aslında bu tip seyirin mantığı bölgesel incelme ama birazcık daha 1 kilo kadar daha vermek ya benim dileğim, böyle uyarlama yaptım. Güçlendirmede de ben meyve yemem ya da kaçamak öğününü çok abartmam. ekmek de istemiyorum zati, hoş gözükmüyo gözüme. Bi de nefis çok menem bir şey bi kere değdi mi ağzına çok fena gelir gerisi. Ondan da çekiniyorum ama proteine güveniyorum iştahı maşallah çok güzel kapatıyo :)))
Yani aslında yiyip yemeyeceğim o anlara bağlı ama aramıyorum ya çok, iştahla gözümün önünde biri yemezse çekmiyor beni artık meyveler ekmekler falan. Bir tek bağırsaklarım için nohutu fasulyeyi falan yemek istiyorum, lifli oldukları için azıcık bayram ederler dedim

Bu düşüncelerimle ilgili yorumlarınızı bekliyorum dukanist ablalarım

Bir de simit özledim sanırım geçen canım çekti hala da çekiyor tariflerde kandil simidi paylaştım o nedenle ehehehe
ama yapmadım daha

Son düzenleme:

benim akıllı gelinim işte budur..planlı programlı bilinçli giriyosun güçlendirmeye...zaten ilk dönemde 1 gün kaçamak hakkında var nohut fasulyede diyetini bozmaz aksine çok faydalı bende güçlendirmede karbontidrat hakkımı baklagillerden yana yapıcam...2 dilim ekmek veriyo onun yerine yarım simit yiyebilirsin...daha evvelden gittiğin ünlü bi diyetisyen kişi öle buyurmuştu bi zamanlar:) ben meyve delisiyim ve hayatımda ilk kez bu kadar uzun süre yemedim..inan bende senin gibi oldum aklıma bile gelmiyo ilginç sahiden:)şöyle düşün nasılki bi ilacı pat die kesemiyosun doktorlar yavaş yavaş bırakın diyo azaltarak yani..bunuda öle düşünelim doğal olarak eskiye dönersek aynen geri alıcaz kiloları.. yavaş yavaş yemeye alıştırıyo bünyeyi bu diyet o yüzdende çok mantıklı geliyo bana...adam direk korumaya almıyo bizi...bende sanırım ağustos ortalarında en geç geçiyorum güçlendirmeye ama kafam karışık meyveyi yerken nasıl hissetcem suçlu gibimi olcam merak ediyorum :) bekleyip görücezzz...

afiyet olsunnn...tatlım su çok ama çok önemli yaz ayları içi 1.5 lt az bence...ne kadar su içersen o kadar çabuk ve sağlıklı verirsin...etten aldığımız kimyasal ve toksinleri bu yolla atıyoruz..bi arladaşım her wc ye gittiğimizde 33 kalori yaktığımızı sölemişti onu duyduğumdan beri koşa koşa gidiyorum ve su içiyorum:)) aman canım suyu sakın ihmal etme ben genelde şişeyle dolaşıyorum bardak bardak saymaktansa lıkır lıkır gidiyo bi dikişte..tavsiye ederim belki daha kolayına gelir

güünaydınn herkeseee günaydınn sadecam !
bugün benden 300 gr birden gitmiş ! dukan bana ideal olara 59.5 vermişti 22 haziran itibari ile ben o korkunç duraklamadan dolayı anca ulaşabildim ve geçtim o ideal kg yu. tabi benim idealim bu değil

canım evet birbirimizi az görüyoruz ama bende çalışan bi insanım. haftasonlarımı ona mı ayırcam ? arkadaşlarımla mı görüşçem temizlik mi yapacam alışveriş mi aile ziyareti mi. zor oluyo akşamlar yalnızlık bide. sabaha karşı saat 5 gibi geldi eşim sürpriz olsun sana dedim diyo delüüü.. iyi etti ama çok üzgündüm akşam
pilav için tamam bi kaç çatalda kalcam bu kadar bekledikten sonra hareketlendi ya artık hiç bi kaçamak ögesi için bunu riske etmeye degmez. ben bugün kıymalı dukan poçası yapim

neyi özledin kız kocişimi reglinimi allah eyiliğini versin senin hee

regli niye özliimm abla yaa tabi ki eşimi özledimmm :))))

vuvuuuuuuuuuuuuuu seni yakaladııııımmm:)) 66,1 im bu sabaaaaaaahhh 400 gr birden gitti, üstelik akşam da acaip bişi yememe rağmeeeeeeeennn

cinocum süper canımcım tebrik ederim nazar degmesin tü tüt üüüüü

Son düzenleyen: Moderatör:
Canlar günaydınn

Bugün azcık da olsa -100 gr ile uyandım

Kahvaltımı yaptım, (bu diyet bana kahvaltı alışkanlıgı kazandırdı; onceden kahvaltıda nutella kasıklardım, ya da sımıt felan alırdım ıse gıderken, bazen de ıstekıler gelırken su boregı felan alırdı onlardan yerdım) spora gideceğim şimdi, spora da gidene kadar insan üşeniyor, sonra iyi ki gelmişim diyorum.

Beberongocum ve onurgecım; sanırım tatile gidiyorsunuz şimdiden iyi tatiller size

Ve yolandamm; yarın aksam için iyi yolculuklar, hayırlısıyla git hayırlısıyla dön inşallah

Gerçi yine gorusuruz, haftasonu hep bilgisayarımda bu sayfayı takip edeceğim ama şimdiden aklımdayken soyleyeyim dedim

Yolandamm; tebrik ederim çok sevindim kilo kaybın çok güzel

Bu arada bugün GOLDENVENUS cugumuz evleniyor ya O nu tanımıyorum ama çok seviyorum ve çok mutlu oluyorum şimdi nasıl heyecanlıdır, dua edelim de her işi istediği gibi geçsin bugun onun en mutlu gunu

Son düzenleme:

ayyy canımsın sadeca ablam ne güzel yazmışsın :)
evet karbonhidrat hakkımızı fasulyeden kullanalım bu hem mantıklı hem de sağlıklı :)
meyve konusu bende de aynı senin gibi, klavyeden artık kayınvalide toprağı mı kaptım ne
şeker oranı en düşük meyvelerle başlamayı düşünüyorum apla, erik, yeşil elma-mevsimi değil ama- gibi
kelek kavun da olabilir

sağol canım benim -100ün de hayırlı olsun

goldenvenus'e şarkı uyarladım
gelin olmuuuuuş gidiyorsuuuunnn
dukana veda etmiyorsuuunnn
Güçlendirmeye geçtin ya haniiiiiii
Korumaya kadar gidiyorsuuunnn

Beberongo canim evet bu yapilan haksizlik cok koyuyor insana, ben de 1 yildir calistigim bürodan gecen ay ayrildim ve son ayin maasini vermedi patron, neymis önceden haber vermeliymisim, oysa 10 gün önceden de haber vermistim. Zaten genelde de maaslari hep en az 15 gün gec verirdi, dayanamadim ayrildim, son maasimi vermedi! Allaha havale ettim ben de kendisini. Elbet hak yerini bulur. Sen de sIkma canini, yukardaki görüyor herseyi.

Ben öyle bi durumda o büroda çalıştığım sürece (hukuk, mimarlık, muhasebe artık her ne işse) her ne iş yaptıysam hepsini alır eve götürür tek kopya bırakmazdım. Koşsunlar peşinde almak için ne zaman yatırır hakkını bankaya, alır o zaman belgeleri. Hem tüm ay çalıştıracaklar hem maaşını vemeyecekler. İş bu, kimse kimsenin hayrına çalışmıyor. Kendi çocuğunu bile kendi işyerinde parasız çalıştıramaz. Sen orda işe yarıyor olmasan patron bir gün tutmaz seni bürosunda. Hak yemek kadar kızdığım bişey yok. Çok sinirlendim tutamadım kendimi birden.. Üzüldüm başınıza gelenlere.. Ama işte özel sektörde duygulara yer yok, bir kere bile olsun tavize de..

selammm kızlar.goldenim e mutluluklar,tatile çıkanlara iyi tatiller,kısa yolculuk yapanlara hayırlı yolculuklar,kilo verenlere tebrikler,veremeyenlere üzülmesinler diye benden öpücükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…