gitti bebem gitti hemde gelenden daha fazlası gitti ama dün kayniyananamın kampında baya bir cozuttuydum da bugün 700gr fazlaydım yarına şutlarım ben onu sen de yolla gitsinler bidahada söle gelmesinler eeee ama sen hakettin hatırladınmı tatile giderken lahmacunları yidin gittin biz hala tarif bekliyoz bebem yazacak diye yaaaa öle artıya döndü işte lahmaçlarr
akşamda az yemedim aslında ama acıktım,bir tane hindi füme yedim üstüne de bir bardak light kola tıkadı birazdışardan geldim insanların tıka basa yediklerini görünce iştahım kabardı sanırım şimdide yeşil çay yapıyorum yatana kadar idare eder beni
ya kızlar bişey dicem benim splendam çok azaldı bende geçen carrefourda takita toz tatlandırıcı görüp aldım ama bunda sorbitol varmış ya o yüzden laksatif etki yapabilirmiş bende ilk bugün açtım kendime limonata yaptım anam bişey yiyorum doruuu wc ye koşuyorum zaten bu aralar belki bir haftadır bu bende böyle ama takitayı yeni kullandım bu neydi anlamadım ama ossun gelen artılar geldiği gibi gitti bu yüzden olsa gerek ama takita zararlımıdır acep
Ablam ben de ilk marketten Takita almistim, ama sonra baktim hem dedigin gibi sorbitol hem de aspartam iceriyor, hem de isitilan yiyeceklerde kullanilmaz yaziyor üstünde, ona dikkat et aman sen de.
ben geldim biraz geç oldu ama.eski dostlar nerdesiniz ay oldu nerdese girmeyeli yepyeni arkadaşlar gelmiş.burdan herkese merhaba beni tanıyanlar biliyor tanımayanlara anlatayım başlayalı 65 gün oldu bugün.tam 13 kilo verdim.bu aralarda biraz ailesel sorunlarımız olduğu için hem girip size yazamadım hemde diyeti hiç bozmadan devam ettiğim halde bu aralar hiç veremiyorum 20 güne yakındır bi alıp bi veriyorum inşallah eskisi gibi vermeye devam ederim.bırakmak yok sabırrrrrrr.aynen devam.benim gibi olanlardan yazılarını bekliyorum.hepinizi öptümmmmmmmmmmmmm.
Canım beberongom, ben bir kimyager olarak ilaç desteklerini pek fazla önermiyorum. Hatta %100 bitkisel denenlere hepten karşıyım çünkü insanları yanıltıyorlar. Bir ilacın bitkisel olması masum olduğu anlamına gelmez. Sadece içindeki kimyasal maddenin lab'da sentezlenmediği, bitkilerden ekstrakte edildiği anlamına gelir. Ama sonuçta o da kimyasal bir maddedir. L-karnitini Ankara'da yaşadığım dönemde spor salonuna gitmeden 45 dakika önce falan benim de kullanmışlığım var. Ama yağ yakımı konusunda aman aman bir fark hissetmedim. Bildiğim kadarıyla sporda dayanıklılığı arttırıp daha zinde kalmayı sağlıyor. Sevgilerimle...
benden başka kimse kalmamış nihayet regli oldum bugün 7gündür tartı oynamıyor bakalım bitince tartıda bi oynama olacakmı birde bu takitadan bende aldım ama üzerini okumadım çay çok içmem ama sabahları içerim bitek ve şekersiz içemem sadece 2tane kullanıyorum günde bazen hiç kullanmıyorum zararlıysa bırakırım sorun değil tablet benim aldığım migrostan almıştım
ya onuregeee!!! kıskanıyorum deme şöyle yaaa :))
beni de al ben de çapa yapçem! Bilirim de yapmayı, küçükken bizim de köyümüz vardı, yalıvada (yalova) köy içinde evi vardı dedemin gideer gider çapa yapardık da bitkiler ekerdi dedem oraya, üzümleri vardı incirleri vardı cevizi vardı dutu vardı ühü ühü yandaki komşunun ineği vardı keçisi vardı sağar sütünü getirirdi, yoğurt yapardı anneannem bize onlardan, peynir yapardı köy mamülleri oh oh sağlıklı vücudumuz vardı o zaman besiliydim işte
almam mı hemen gel bugün son çapa ama sen yinede gel.
benim çocukluğum bursa da geçti.köye bizde izine gelince çok hoşuma giderdi.dalaman çayı geçiyor kelekçiden...birde sokaklardan eskiden küçük su arıkları vardı o arıklardan akan suyun şırıltısı ,1km ara ile soğuk su pınarları harika.o soğuk su pınarlarında bazıları kurumuş bazıları kurumak üzere...tütün dizmek ,ekin biçmeğe gitmek için can atardık ...ama götürmezlerdi.bizde biçmek için değil piknik gibi geldiği için can atardık.dalamn çyının soğuk suyundan yürüyerek geçmek o zamanlar tertemizdi dalaman çayı içindeki taşlar gözükürdü berraklığından .....ama şimdi çok bulanık bazende ağır bir koku oluyor...herneyse gelmek isteyene kapım açık ne zaman isterseniz gelin...
Ağzına sağlık mustlu sanırım bir kimyager olarak senin görüşlerin bizler için çok tatmin edici...ve de çok daha önemli.....Yıllardır her gün yüzde yüz bitkisel diye bir çok ürün türüyor....Ve hiçbiri ne mucizeler yaratıyor nede piyasada uzun süre tutunabiliyor.....Sadece insamların umutlarından rant sağlıyorlar.....Geçenlerde doktorum programında bu konu ele alınıyordu.....Programdaki konuk itirafta bulunuyordu çoğunun içine hayvan pisliği koyup satıyorduk diye.....yani anlayacağımız bu tür ürünlerden medet ummamak lazım....Zayıflamak istiyorsak yemeğimizi kısıcaz,vede hareketli yaşam,anca o şekilde sağlıklı kilo verilir....Hepimize boool eksili ve sağlıklı günler diliyorummm.....Canım beberongom, ben bir kimyager olarak ilaç desteklerini pek fazla önermiyorum. Hatta 0 bitkisel denenlere hepten karşıyım çünkü insanları yanıltıyorlar. Bir ilacın bitkisel olması masum olduğu anlamına gelmez. Sadece içindeki kimyasal maddenin lab'da sentezlenmediği, bitkilerden ekstrakte edildiği anlamına gelir. Ama sonuçta o da kimyasal bir maddedir. L-karnitini Ankara'da yaşadığım dönemde spor salonuna gitmeden 45 dakika önce falan benim de kullanmışlığım var. Ama yağ yakımı konusunda aman aman bir fark hissetmedim. Bildiğim kadarıyla sporda dayanıklılığı arttırıp daha zinde kalmayı sağlıyor. Sevgilerimle...
deridoktoru kullanıcısından alıntı
Merhaba,
Hastanemizin diyetisyeni tüm diyetisyenler gibi bu diyet sağlıksız kilo verirseniz kastan sudan verirsiniz diyip duruyordu bana;
1 haftalık protein diyeti sonrasındaki sonucu açıklıyorum;
1 hafta evvel 77.3, bugün 74.9, 2.7 gram yağ kaybetmişim. Kas kitlem ve suyum artmış.
Kalçam ve uyluk bölgelerimde 3 cm kadar incelme var, karnım iki cm'e yakın azalmış.
Boynum bile incelmiş :))
1+1 ile devam etmeyi düşünüyorum.
Hepimize kolay gelsin...
Sayfayı bulamadığım için böyle copy paste alıntı yaptım, acaba bu ölçümlerin nasıl yapıldığını bize de anlatabilir misiniz?
Ben de uzun zamandır böyle bir test arıyordum, tabii fiyatı da önemli
Bir de mesaim bitti, spora gidiyorum. :))
Evden yazıcam cevaplarınızı bekliyorum
gunaydın herkese,
bı 300 gram daha vermısım cok mutluyum nıhayet gidiyorlar.. :82:
ya onuregeee!!! kıskanıyorum deme şöyle yaaa :))
beni de al ben de çapa yapçem! Bilirim de yapmayı, küçükken bizim de köyümüz vardı, yalıvada (yalova) köy içinde evi vardı dedemin gideer gider çapa yapardık da bitkiler ekerdi dedem oraya, üzümleri vardı incirleri vardı cevizi vardı dutu vardı ühü ühü yandaki komşunun ineği vardı keçisi vardı sağar sütünü getirirdi, yoğurt yapardı anneannem bize onlardan, peynir yapardı köy mamülleri oh oh sağlıklı vücudumuz vardı o zaman besiliydim işte
almam mı hemen gel bugün son çapa ama sen yinede gel.
benim çocukluğum bursa da geçti.köye bizde izine gelince çok hoşuma giderdi.dalaman çayı geçiyor kelekçiden...birde sokaklardan eskiden küçük su arıkları vardı o arıklardan akan suyun şırıltısı ,1km ara ile soğuk su pınarları harika.o soğuk su pınarlarında bazıları kurumuş bazıları kurumak üzere...tütün dizmek ,ekin biçmeğe gitmek için can atardık ...ama götürmezlerdi.bizde biçmek için değil piknik gibi geldiği için can atardık.dalamn çyının soğuk suyundan yürüyerek geçmek o zamanlar tertemizdi dalaman çayı içindeki taşlar gözükürdü berraklığından .....ama şimdi çok bulanık bazende ağır bir koku oluyor...herneyse gelmek isteyene kapım açık ne zaman isterseniz gelin...
ayy ne güzel ama pınarların kuruması beni üzdü işte.. Nasıl özeniyorum valla, imkanım olsa en yüzsüzünden gelicem ehehe ama işte iş güç, bahaneler gidilmiyo. Ben akademisyen olup izmire, orduya, rizeye , trabzona ya da artvine falan taşınmaya karar verdim. Hatta Bodrum'a gittiğimiz dönemde bodrumun köylerine bile taşınabilirim dedim. Akşam bodrumun merkezine geçtiğimizde semt pazarını gördüm çünkü basma etekli, çiçek desenli şalvarlarıyla teyzeler kendi mamüllerini satıyolardı. Ellerinden belli kendilerinin işledikleri :)))
canlarım ya istanbula götürücek imkanım olsa her şeyden alıcaktım.
Şu kitaplara fazla dadandım ben galiba yaklaşık 1-2 senedir sağlık üzerine çokça araştırma yapıyorum ve artık elim gitmiyo marketten şundan bundan bir şey almaya. Fakültede sağlıklı yaşam kampanyası başlattım tüm köy bağlantılı memurlara bir şeyler sipariş ediyorum
Ramazana bizim fotokopideki memurun eşinden tereyağı geliyoooo:81::124::118:
hehehe sevincimden smile çılgınlığı yaptım
Deridoktoru merhaba aramıza hoşgekdin....bütün doktorlar şişman mı bilmem ama benim eşimde doktor ve 10 kilo fazlası var.. .benim 40 günde 7 kilo verdiğimi görünce kendiside dukana başladı ....1 hafta oldu başlayalı ve 4 kilo verdi... eeeeeeeeee burası zayıflama topiği zayıf doktorun zayıf öğretmenin vs ne işi olurki burda.. Bu topikteki motivasyona ise diyecek yok aradığın motivasyon ise tam yerindesin
ben geldim biraz geç oldu ama.eski dostlar nerdesiniz ay oldu nerdese girmeyeli yepyeni arkadaşlar gelmiş.burdan herkese merhaba beni tanıyanlar biliyor tanımayanlara anlatayım başlayalı 65 gün oldu bugün.tam 13 kilo verdim.bu aralarda biraz ailesel sorunlarımız olduğu için hem girip size yazamadım hemde diyeti hiç bozmadan devam ettiğim halde bu aralar hiç veremiyorum 20 güne yakındır bi alıp bi veriyorum inşallah eskisi gibi vermeye devam ederim.bırakmak yok sabırrrrrrr.aynen devam.benim gibi olanlardan yazılarını bekliyorum.hepinizi öptümmmmmmmmmmmmm.
vagusum çoook tebrik ederim canım bende 14 beden iki adet pantolon almuştım indirimden iki renk diye ama kg verince onlarda ıskartaya çıktı bence birini 12 beden al ötekini de 10 beden ki ileride giy. valla benimkiler karton kutularda duruyo öle mahsun mahsun. napalım onlarda 14 beden olmasalardıakşam marks&spencera uğradım annemin siparişi vardı ona bişey alamadım ama kendime 14 beden bir pantalon aldım 2. ürünün yarısı bedavaydı bulamadım başka alacak bişey aynısının başka renginden 12 beden aldım biraz daha verince giyerim diye düşündüm ve eve gelince bi bakayım dedim 12 beden de olduuuu...diğerini de değiştirsem mi ne..4-5 yıldır 12 beden giymemiştim hiç..
ooooooooo bitane hindi füme çok yemişsin yane ona kız civcivemi veriyosun ya yağsız prolardan korkmadan doya doya ye yeki vucut enerji harcasın onu yakmak için
hata yapıyorsun canım. eksik çıkarsın ama mide boş diye eksik çıkarsın sonra benim gibi suları alırsın hoop gerii yine altmıuşları görürsün ellidokuz okka çekerkenee. kendini aç bırakmabana kalsa herşeyi yicem de zeynep ablacım sabah biraz daha eksik çıkmak için tutuyorum kendimi
ya kızlar bişey dicem benim splendam çok azaldı bende geçen carrefourda takita toz tatlandırıcı görüp aldım ama bunda sorbitol varmış ya o yüzden laksatif etki yapabilirmiş bende ilk bugün açtım kendime limonata yaptım anam bişey yiyorum doruuu wc ye koşuyorum zaten bu aralar belki bir haftadır bu bende böyle ama takitayı yeni kullandım bu neydi anlamadım ama ossun gelen artılar geldiği gibi gitti bu yüzden olsa gerek ama takita zararlımıdır acep
Canım beberongom, ben bir kimyager olarak ilaç desteklerini pek fazla önermiyorum. Hatta %100 bitkisel denenlere hepten karşıyım çünkü insanları yanıltıyorlar. Bir ilacın bitkisel olması masum olduğu anlamına gelmez. Sadece içindeki kimyasal maddenin lab'da sentezlenmediği, bitkilerden ekstrakte edildiği anlamına gelir. Ama sonuçta o da kimyasal bir maddedir. L-karnitini Ankara'da yaşadığım dönemde spor salonuna gitmeden 45 dakika önce falan benim de kullanmışlığım var. Ama yağ yakımı konusunda aman aman bir fark hissetmedim. Bildiğim kadarıyla sporda dayanıklılığı arttırıp daha zinde kalmayı sağlıyor. Sevgilerimle...
ayy ne güzel ama pınarların kuruması beni üzdü işte.. Nasıl özeniyorum valla, imkanım olsa en yüzsüzünden gelicem ehehe ama işte iş güç, bahaneler gidilmiyo. Ben akademisyen olup izmire, orduya, rizeye , trabzona ya da artvine falan taşınmaya karar verdim. Hatta Bodrum'a gittiğimiz dönemde bodrumun köylerine bile taşınabilirim dedim. Akşam bodrumun merkezine geçtiğimizde semt pazarını gördüm çünkü basma etekli, çiçek desenli şalvarlarıyla teyzeler kendi mamüllerini satıyolardı. Ellerinden belli kendilerinin işledikleri :)))
canlarım ya istanbula götürücek imkanım olsa her şeyden alıcaktım.
Şu kitaplara fazla dadandım ben galiba yaklaşık 1-2 senedir sağlık üzerine çokça araştırma yapıyorum ve artık elim gitmiyo marketten şundan bundan bir şey almaya. Fakültede sağlıklı yaşam kampanyası başlattım tüm köy bağlantılı memurlara bir şeyler sipariş ediyorum
Ramazana bizim fotokopideki memurun eşinden tereyağı geliyoooo:81::124::118:
hehehe sevincimden smile çılgınlığı yaptım
Günaydın kızlar,
haftasonu gelen 1600 gr mın 200 gr mı daha gitti bugün ama hala 1200 gr duruyor. yaa ben anlamıyorum bir günde gelen 1200- 1500 gr neden iki üç günde gitmiyor o zaman. offf of hala altmışları görüyorum deli olcam yaaaaa:84:
yolandacım bende anlamadım bu senin inatçı yağlarını yaaa!! bende çok kızıyorum o kilolarınarahat bırakın yolandaya geliyorum bak
canım birde tavuk yada tavuk göğüslerine haşla ağzından gelenekadar ye hatta yatarken bile ye ...ama yanında ekstra şu tariflerdeki malzemeler olmasın.ekmekmiş galetaymış falan saf protein gününde...
hayırdır canım ne oldu ki (belli çok kızmışsın)ama içeriği bilsek sana yardımcı oluruz...Sabah sabah aydın başlayan günüm niye insanlar tarafından karartılıyor ben bunu anlamıyorum.
Biri bana lütfen neden insanların yaşı küçük diye tecrübesiz, cahil, aptal konumunda olmak zorundalar?
Sahip olunan her şeyin yaşla ilgisi olduğunu kim öğretti insanlara?
Ben henüz gencim diye kendin fikirlerime, tercihlerime, doğru ve yanlışlarıma sahip değil miyim yani bu mudur genel yargı?
Saygı, olgunluk ya da bunun gibi benzer çokça erdem yaşla mı kazanılıyor?
Belli bi yaşa ermiş kişiler neden kendilerini çok büyük zannedip kendilerinden küçüklerden sürekli ve sürekli olumlu davranışlar bekliyolar? Bu insanlar da yanlış yapabilir ve hatta kendileri küçükler tarafından uyarılabilir. Niye bunu hazmedemiyorlar?
Birisi lütfen ama lütfen bana açıklasın. Çok rica ediyorum.
İnsanların yaş kompleksleri beni çok rahatsız ediyor çünkü.
Çok sinirli olduğumu açıklamama gerek yok herhalde?
Verdiğim rahatsızlıktan dolayı da özür dilerim. Şu smile modundayım aynen: :99:
yine de gülücem :)
bayanlar adım özgül onur ege oğlumun ismi bana benden küçükler özgül abla diyebilir:116: 37 yaşındayım:):112:
yolandacım bende anlamadım bu senin inatçı yağlarını yaaa!! bende çok kızıyorum o kilolarınarahat bırakın yolandaya geliyorum bak
canım birde tavuk yada tavuk göğüslerine haşla ağzından gelenekadar ye hatta yatarken bile ye ...ama yanında ekstra şu tariflerdeki malzemeler olmasın.ekmekmiş galetaymış falan saf protein gününde...
hayırdır canım ne oldu ki (belli çok kızmışsın)ama içeriği bilsek sana yardımcı oluruz...
2 günde bir sabahları tartılıyorum ve 600 gr eksik çıktım bu sabah çoook mutluyummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?