Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benden başka kimse kalmamış nihayet regli oldum bugün 7gündür tartı oynamıyor bakalım bitince tartıda bi oynama olacakmı birde bu takitadan bende aldım ama üzerini okumadım çay çok içmem ama sabahları içerim bitek ve şekersiz içemem sadece 2tane kullanıyorum günde bazen hiç kullanmıyorum zararlıysa bırakırım sorun değil tablet benim aldığım migrostan almıştım

aaa görmedim zeynep ablam çok bi zımbırtısı yok tariflere eklerim şimdi dukan krebinin üstüne kıyma kavurup kodum fırınladım yidim

işte işte işteeee örnek dukancııı

Zeynep ablam sorbitolle ilgili dukan sakızlar konusuna yer vermiş. Şekersiz sakızları tüketirseniz sorbitol şurubu içermelerine dikkat edin demiş. Sorbitol, diğer aspartam, sakkaroz, glikoz,...oz,-oz (salyangoz, maydanoz demeyin yine ) o şekerlerin kana daha yavaş karışmasını sağlıyormuş. Ama pişirilmeye gelmiyorsa kullanma, çok tehlikeli kanserojen maddeler üretebiliyo vücudumuzda hehe isimlerini söylemek istiyorum onların da serbest radikalleeeerrr

Ablam ben de ilk marketten Takita almistim, ama sonra baktim hem dedigin gibi sorbitol hem de aspartam iceriyor, hem de isitilan yiyeceklerde kullanilmaz yaziyor üstünde, ona dikkat et aman sen de.

bende de var takita dondurulan tariflerde kullanıyorum ben de napim :97:

ay daha dün aklıma geldi dedim ki bir talhagizem vardı nerelere kayboldu iyi midir nasıldır diye. Arada bi görünse böyle çok uzun kaybettirmese kendini de az ve sık yazsa dedim

ay hocam çok teşekkür ederim valla ilginiz ve kıymetli görüşleriniz için

ohh kendim regl olmuş kadar rahatladım valla
darısı başıma efem hayırlı olsun

Ağzına sağlık mustlu sanırım bir kimyager olarak senin görüşlerin bizler için çok tatmin edici...ve de çok daha önemli.....Yıllardır her gün yüzde yüz bitkisel diye bir çok ürün türüyor....Ve hiçbiri ne mucizeler yaratıyor nede piyasada uzun süre tutunabiliyor.....Sadece insamların umutlarından rant sağlıyorlar.....Geçenlerde doktorum programında bu konu ele alınıyordu.....Programdaki konuk itirafta bulunuyordu çoğunun içine hayvan pisliği koyup satıyorduk diye.....yani anlayacağımız bu tür ürünlerden medet ummamak lazım....Zayıflamak istiyorsak yemeğimizi kısıcaz,vede hareketli yaşam,anca o şekilde sağlıklı kilo verilir....Hepimize boool eksili ve sağlıklı günler diliyorummm.....

Son düzenleme:

Bizim hastanede diyetisyenlerin özel bir tartısı var; Inbody720 Vüct kompozisyon analizi..

gunaydın herkese,
bı 300 gram daha vermısım cok mutluyum nıhayet gidiyorlar.. :82:

maşallah maşallah

Çok başarılısın tebrik ederim..

talhagizemim gelmiş.canım benim.umarım sorunlarını halletmişsindir.özledik valla.20 gündür kilo veremedim demişsin.4 gün atak yap istersen

Günaydın kızlar,
haftasonu gelen 1600 gr mın 200 gr mı daha gitti bugün ama hala 1200 gr duruyor. yaa ben anlamıyorum bir günde gelen 1200- 1500 gr neden iki üç günde gitmiyor o zaman. offf of hala altmışları görüyorum deli olcam yaaaaa:84:

vagusum çoook tebrik ederim canım bende 14 beden iki adet pantolon almuştım indirimden iki renk diye ama kg verince onlarda ıskartaya çıktı bence birini 12 beden al ötekini de 10 beden ki ileride giy. valla benimkiler karton kutularda duruyo öle mahsun mahsun. napalım onlarda 14 beden olmasalardı

ooooooooo bitane hindi füme çok yemişsin yane ona kız civcivemi veriyosun ya yağsız prolardan korkmadan doya doya ye yeki vucut enerji harcasın onu yakmak için

evet zeynep ablama katılıyorum. bende bu diyete başlarken ama bu diyet diyip az yiyordum açılmam zaman aldı

bana kalsa herşeyi yicem de zeynep ablacım sabah biraz daha eksik çıkmak için tutuyorum kendimi
hata yapıyorsun canım. eksik çıkarsın ama mide boş diye eksik çıkarsın sonra benim gibi suları alırsın hoop gerii yine altmıuşları görürsün ellidokuz okka çekerkenee. kendini aç bırakma

ablam bende takita aldım toz olanından çok tüketmediim için bende bi etkisi olmadı ama o splenda da minicik bi kutu 28 lira takita ise 7
95 yani epey bi fark var yahuuu.. neyse ki fzla tatlandırıcı kullanmıyorum dert değil benim için ama splendayı daha çok tavsiye ederim tabee

işte uzman görüşü farkı.. ampul kıvamında aydınlandık sevgili mustlu .. teşekkürler

benim anneciğim babam emekli olduktan sonra kastamonunun bir köyüne geri taşındılar. annem babam inekler tavuklar kediler bi de köpecik edindi. yaklaşık 16 senedir de oradalar. benim tereyagım köydengelir. istesem yogurtta yollar ama çok yaglı olduğundan yiyemiyorum yogurdunuuu. bi kaç ayda bir de karton karton yumurtalar yollar ki sarısı sapsarıdır

oohooo
topikte in cin top oynuyiii
korktum ben kaçıyorum burdan :83::83::83::83::83::83:

bayanlar adım özgül onur ege oğlumun ismi bana benden küçükler özgül abla diyebilir:116: 37 yaşındayım:):112:

Sabah sabah aydın başlayan günüm niye insanlar tarafından karartılıyor ben bunu anlamıyorum.
Biri bana lütfen neden insanların yaşı küçük diye tecrübesiz, cahil, aptal konumunda olmak zorundalar?
Sahip olunan her şeyin yaşla ilgisi olduğunu kim öğretti insanlara?
Ben henüz gencim diye kendin fikirlerime, tercihlerime, doğru ve yanlışlarıma sahip değil miyim yani bu mudur genel yargı?
Saygı, olgunluk ya da bunun gibi benzer çokça erdem yaşla mı kazanılıyor?
Belli bi yaşa ermiş kişiler neden kendilerini çok büyük zannedip kendilerinden küçüklerden sürekli ve sürekli olumlu davranışlar bekliyolar? Bu insanlar da yanlış yapabilir ve hatta kendileri küçükler tarafından uyarılabilir. Niye bunu hazmedemiyorlar?
Birisi lütfen ama lütfen bana açıklasın. Çok rica ediyorum.
İnsanların yaş kompleksleri beni çok rahatsız ediyor çünkü.
Çok sinirli olduğumu açıklamama gerek yok herhalde?
Verdiğim rahatsızlıktan dolayı da özür dilerim. Şu smile modundayım aynen: :99:
yine de gülücem :)

hayırdır canım ne oldu ki (belli çok kızmışsın)ama içeriği bilsek sana yardımcı oluruz...

bayanlar adım özgül onur ege oğlumun ismi bana benden küçükler özgül abla diyebilir:116: 37 yaşındayım:):112:

Özgül abla memnun oldumm bende Melek 33 yaşındayım :)

Özgül abla ben bu kgları çoook uzun zamandır görmemiştim artık iyice inat ediyorlar.ben vermek istedikçe onlar geri gelmeye çalışıyor. bazen diyorum ki epey kg verdim bi süre güçlendirme yapsamda sonra bir atakla sahalara geri mi dönsem bilemiyorum. zaten eger tatile filan gidersem orda güçlendirmede olacam diyet yapamam zaten boşu boşuna olmayacak duaya amin diyemem tatilde. ayrıca artık haşlanmış tavuk hele de gögüs yiyemiyorum yemin ederim bogazımdan geçmiyor dün kusacak gibi oldum inan bana çok zorlanıyorm. ben P günü yapamıyorum bu ara hep PS yapıyorum napim yiyemiyorum işte bu sıcaklarda tavuk tavuk bıktım artık yaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırdır canım ne oldu ki (belli çok kızmışsın)ama içeriği bilsek sana yardımcı oluruz...

işte klasik türk insanı mantığı yahu, büyüklere saygı küçüklere sevgi. Bir bayan bana espri yapıyodu foruma girdiğimi görünce sen de hiç çalışmıyosun canım falan diye ben de rica ettim kendisinden dedim ki bana böyle şakalar yapmayın lütfen ben hassas bi insanım, alınırım diye.. Tekrar tekrar insanın damarına basılmaz ki ama.. 3 defadır aynı şeyi yapıyo neymiş efendim ben kızsam nolurmuş, ben ondan küçükmüşüm de ona saygı göstermek zorundaymışım da öğrenciymişim.. Öğrenciyim diye, gencim diye canım yok, sinirlenemem, isteklerim olamaz sanki.. Benim de sabrım var ve taşabiliyo sonuçta dimi?
İsyanımı dile getirdim ya tamam :)
sakinleştim şimdi :))
destek için çok çok ama çok teşekkür

2 günde bir sabahları tartılıyorum ve 600 gr eksik çıktım bu sabah çoook mutluyummmm

ay tebrikler hadi inşallah darısı artıda olanların başına kiki bu ben oluyorum

Günaydın dukandaşlarıııııım

Birkaç gündür sınavlar ve yolculuk hazırlıkları yüzünden sıklıkla takip edemiyordum forumu ama arada girip şöyle bir okuyordum. Tüm sınavlarımı verdim bi rahatladım bir rahatladım sonuncusu dündü. Bu sabah yurt odamı boşalttım teslim ettim yanıma alacaklarım, depoya bırakacaklarım in-çık koşturmaca derken.. Valizleri tartarken bir de ne göreyim düz 68 kg olmuşum. Bugün 34. günüm ve benim toplam kaybım 5 kilo

Şu an kendimi hem psikolojik hem fiziksel çooook hafif hissediyorum ve akşam Türkiye'de evde olacağımı düşündükçe inanılmaz heyecanlanıyorum. Birazdan yola çıkıyorum,yanıma tavuk parçalarımı aldım ama her zaman yaptığım gibi Istanbul'da aktarma sırasında havaalanında simit-çay (ennnn özlediğim ikili) geleneğini yapıp yapmayacağımı merak ediyorum hehehehe :) Umarım ülkemizin mükemmel mutfağına kavuşunca kendimden geçmem... Çünkü daha vermem gereken bi 5 kilo daha var..

Hepinize güzel birgün diliyoruuuuum :80:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…