canım herşeyi istiyor bu aralar regl dönemime çok az kaldı çünkü...Evdekiler o karpuzu,kirazı yerken içim gidiyor ama zor tutuyorum kendimiKaçamaksız hiç bu kadar uzun diet yapmamıştım hayatımda...Hep bir hafta yapar arada tüm gün midem bozulana kadar herşeyi yerdim sonra tekrar diet dukan aslında aburcubursuz beslenmeyi de öğretti bana:))) off kızlar yaa karnım acıktı ve ben bu saatte bişi yemek istemiyorum :))
ye ye dukan amca aç yatanı sevmez yemek sati yok yada daha erken saatte biraz doyurucu yeseydin şimdide hafif şeyler yiyebilirsin süt iç yoğurt ye peynir çay meselaacanım herşeyi istiyor bu aralar regl dönemime çok az kaldı çünkü...Evdekiler o karpuzu,kirazı yerken içim gidiyor ama zor tutuyorum kendimiKaçamaksız hiç bu kadar uzun diet yapmamıştım hayatımda...Hep bir hafta yapar arada tüm gün midem bozulana kadar herşeyi yerdim sonra tekrar diet dukan aslında aburcubursuz beslenmeyi de öğretti bana:))) off kızlar yaa karnım acıktı ve ben bu saatte bişi yemek istemiyorum :))
Bim de satıyorlardı bir ara canım ama ben tadını sevmediğimden yemedim...Şu an var mı bilmiyorum amaEvet bu saatte bir sey yeme canim bence de, icebiliyorsan süt ic, o da doyurucudur. Ya da büyük bi bardak su ic hemen yat, sabaha kahvaltida acligini giderirsin :)
Bu arada sen Afyon`da gojiberry bulabilmis miydin?
ye ye dukan amca aç yatanı sevmez yemek sati yok yada daha erken saatte biraz doyurucu yeseydin şimdide hafif şeyler yiyebilirsin süt iç yoğurt ye peynir çay meselaa
ooooooooo bitane hindi füme çok yemişsin yane ona kız civcivemi veriyosun ya yağsız prolardan korkmadan doya doya ye yeki vucut enerji harcasın onu yakmak içinakşamda az yemedim aslında ama acıktım,bir tane hindi füme yedim üstüne de bir bardak light kola tıkadı birazdışardan geldim insanların tıka basa yediklerini görünce iştahım kabardı sanırım şimdide yeşil çay yapıyorum yatana kadar idare eder beni
bana kalsa herşeyi yicem de zeynep ablacım sabah biraz daha eksik çıkmak için tutuyorum kendimiooooooooo bitane hindi füme çok yemişsin yane ona kız civcivemi veriyosun ya yağsız prolardan korkmadan doya doya ye yeki vucut enerji harcasın onu yakmak için
bir haftada 7 kilo mu :44: :44: :44:
vallahide billahide defalarca bunu bende denedim hep fazla çıkmışımdır o tartıdan ağlayarak isyan ederek iniyordum bu nasıl iş anlamış değilim sende çok kasma kendini bencebana kalsa herşeyi yicem de zeynep ablacım sabah biraz daha eksik çıkmak için tutuyorum kendimi
ya kızlar bişey dicem benim splendam çok azaldı bende geçen carrefourda takita toz tatlandırıcı görüp aldım ama bunda sorbitol varmış ya o yüzden laksatif etki yapabilirmiş bende ilk bugün açtım kendime limonata yaptım anam bişey yiyorum doruuu wc ye koşuyorum zaten bu aralar belki bir haftadır bu bende böyle ama takitayı yeni kullandım bu neydi anlamadım ama ossun gelen artılar geldiği gibi gitti bu yüzden olsa gerek ama takita zararlımıdır acep
vavvvvvvv vaguscum bu süper yaa vallahi kutlarım seni he oh oh inş dahada küççücük pantolonlara girersinakşam marks&spencera uğradım annemin siparişi vardı ona bişey alamadım ama kendime 14 beden bir pantalon aldım 2. ürünün yarısı bedavaydı bulamadım başka alacak bişey aynısının başka renginden 12 beden aldım biraz daha verince giyerim diye düşündüm ve eve gelince bi bakayım dedim 12 beden de olduuuu...diğerini de değiştirsem mi ne..4-5 yıldır 12 beden giymemiştim hiç..
heee aspartam içerdini ve kaynatılmaya gelmedini bende biliyordum ama işte hangi akla hizmetle aldım onu bende bilmiyorum yani neyseki fazla bi para değildiAblam ben de ilk marketten Takita almistim, ama sonra baktim hem dedigin gibi sorbitol hem de aspartam iceriyor, hem de isitilan yiyeceklerde kullanilmaz yaziyor üstünde, ona dikkat et aman sen de.
vavvvvvvv vaguscum bu süper yaa vallahi kutlarım seni he oh oh inş dahada küççücük pantolonlara girersin
talhagizemcim ya sen nerelerdesin kuzum özledik valla iyisin deme bi sorun yok inşben geldim biraz geç oldu ama.eski dostlar nerdesiniz ay oldu nerdese girmeyeli yepyeni arkadaşlar gelmiş.burdan herkese merhaba beni tanıyanlar biliyor tanımayanlara anlatayım başlayalı 65 gün oldu bugün.tam 13 kilo verdim.bu aralarda biraz ailesel sorunlarımız olduğu için hem girip size yazamadım hemde diyeti hiç bozmadan devam ettiğim halde bu aralar hiç veremiyorum 20 güne yakındır bi alıp bi veriyorum inşallah eskisi gibi vermeye devam ederim.bırakmak yok sabırrrrrrr.aynen devam.benim gibi olanlardan yazılarını bekliyorum.hepinizi öptümmmmmmmmmmmmm.
güzelde canımcım bence çok az yiyorsun ya saf ama yağsız prolardan bol bol yemen lazım biliyorum şimdi diceksinki ama bunun adı diyet evtt ama bu yedikçe incelten diyet valla benden sölemesiiyi geceler selam olsun yolu dukandan geçenler... ivettt bugünki zayıflama adına yaptıklarım
sabahmlet bol maydonozlu lor peyniri şekersiz çay
öğlen:biftek yağsız maydonoz bol diyet kola
akşam:ligt yoğurt limonata şekersiz bir maden suyu..bu gün çok yürüdüm hızlı tempo vee yeni aklı başında bir baskül aldım..akşam 78 kilo çıktım bakalım yarın sabah kaç çıkıcam.yarın atağın 4.günü olacak...ertesi gün yeni bir menüyle karşınızdayım anacım bekleyin beni..
Deridoktoru merhaba aramıza hoşgekdin....
vallahi tebrik ettim!!! Yeminle tebrik ettim!!! Maşallah Maşallah
ilaç meselesine gelince;
Ben de dün l-carnitini araştırdım.
Aslında ben omega-3 ve c-b kompleks vitamin takviyesi almayı düşünüyorum.
+1500 moralimi çok bozduğu ve spora başladığım için l-carnitinden de faydalanmak istedim. Bodybuilding sitelerinde olumlu yorumlar var. l-carnitin vücudumuza spor yaparken ya da efor sarfederken enerjiyi yağlardan almamızı sağlayan bir madde.
Olumlu görüşlerinizi esirgemeyin efem özellikle sevgili hocam mustlu, bu tür kimyasallar hakkında bilgisi varsa bizimle paylaşabilir belki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?