Bende çapaya gidiyorum... gelince görüşürüz....
ay bugün neka güzel geçti kızlar 2 günde çok özlemişim hepinizi bende şimcik çıkim kızlarıma doru yürüyüş yapim orda bi soluklanıp çay içim onlarla beraber gelirim kızlar 4 durak yürüyorum 4 durakta geri geliyorum az biliyom ama kıssa günün karıdır deme yiteee gaaaari
dukan diyeti tariflerim: YULAF KEPEĞİNİ NEREDEN BULABİLİRİZ?(GÜNCEL ADRESLER)
canım burda internette adresler var bir bak istersen
Canim izgara tavuk burger derken üzeri galeta kapli burgerlerden mi acaba? Öyleyse galetalari soyup yeseydi. Bir de yagsiz yapilmissa dükana uygun tabi ki. Gerci hazir burgerler genelde nisasta iceriyor yenmemesi gerekiyor ama arada bir yense cok da negatif etkisi olmaz. O kadar korkmayin yani, bozulmadi rejim, ataga aynen devam siz, sadece her gün bu sekilde tüketmemeye gayret edin. Bir de böyle yediginiz günler az daha fazla yürüyüs yapin birbirini götürür :)atakta 2 inci günüm bir sorum var kitap elime hala geçmedi o yüzden burdan biri yardımcı olurmu bana eşimle beraber yapıyoruz bugün işyerinde ızgara şeklinde tavuk burger çıkmış eşimde yemiş şimdi bana sorup duruyor acaba bozdukmu rejimi acaba yernirmi diye bilgisi olan varmı
Çok teşekkür ediyorum canım...
vde buğday ruşeymisi var yulafı alana kadar onla idare etsem olurmuki acepp????
oyyyyyy sakın ablam sakın hemde kemalpaşa aman orda kalsın onun paşalığı nasıl tuz gölü var oda şerbet gölü valla çok sıkışırsam keşkül yerim kazndibi yerim olmadı hütlaç yirün ama o paşayı yimem ben senede aferin kocaman hemde yememişsin ayrıca enişte tam dukanlık olmuşyani tam tavında benimkide 90geçtim accık diyoo
anamm benim kocişin iki katı nerdeyse..
benmki de aşırı zayıf 59 kilo...
kilo aldırcem diye uğraşıyorum..
canım normal tavuk burger üstü kaplamasız marketlerde satılan varya paketli onlardan 2 tane yemiş işyerinde başka yemek alternatifi olmadığı için şimdi kızınla bir saat yürüyüşe çıktı bebek arabasınla ittire ittire artık giderler baya:) zaten bşir daha yemez sanırım vicdan azabından
atakta 2 inci günüm bir sorum var kitap elime hala geçmedi o yüzden burdan biri yardımcı olurmu bana eşimle beraber yapıyoruz bugün işyerinde ızgara şeklinde tavuk burger çıkmış eşimde yemiş şimdi bana sorup duruyor acaba bozdukmu rejimi acaba yernirmi diye bilgisi olan varmı
canım normal tavuk burger üstü kaplamasız marketlerde satılan varya paketli onlardan 2 tane yemiş işyerinde başka yemek alternatifi olmadığı için şimdi kızınla bir saat yürüyüşe çıktı bebek arabasınla ittire ittire artık giderler baya:) zaten bşir daha yemez sanırım vicdan azabından
Canim izgara tavuk burger derken üzeri galeta kapli burgerlerden mi acaba? Öyleyse galetalari soyup yeseydi. Bir de yagsiz yapilmissa dükana uygun tabi ki. Gerci hazir burgerler genelde nisasta iceriyor yenmemesi gerekiyor ama arada bir yense cok da negatif etkisi olmaz. O kadar korkmayin yani, bozulmadi rejim, ataga aynen devam siz, sadece her gün bu sekilde tüketmemeye gayret edin. Bir de böyle yediginiz günler az daha fazla yürüyüs yapin birbirini götürür :)
Bu arada kizlar ben simdi Leslie ile 3 mil yürüdüm, off canim cikti, aslinda cok sIk yaparim bunu, cok da böyle yorulmazdim ama bgnlerde bende de bir halsizlik, bir yorgunluk var, anlatamam, elimi kolumu kaldirmak bile istemiyom.
Ha bi de coooooooooooooooookkkk fena bir durum oldu, kesin olmamakla birlikte bu pazar erkek arkadasim ve onun arkadaslari olan bir ciftle bir kac günlük tatile cikma durumu var. Ve bu cift icindeki bayan inanilmaz zayif, cöp gibi, e bi de beden ögretmeni yani göbegin g`si yok kizda. Benimse ohooo, daha verilecek en az 6 kilom olmasinin yaninda bir de tabi o 6 kiloyu versem bile inatla yerinde duracak olan kocaman göbegim ve arti bingillarim var,selülitlerim de bonusu!!! off ben napicam bu kizin yaninda yaaaaaaaaaaaaaaaa! Isyanlardayim, magdurum
Bu önümdeki 5 gün icinde en azindan 2 kilo daha verebilir miyim acaba? Her gün Leslie yapsam falan? Verirsin hatta o kizi bile sollarsin deyin lütfennooffff ooofff
sağolun kızlar eşim allahtan ekmek yememiş bende kaçamk hiç yok ama ah şu meyveler gel ye beni diyor 2.5 yaşında kızım olduğu için mecburen meyve bulunduruyoruz
Sakın canını sıkma canım eminim sen o kıza bin basarsın, eh o kadar da zayıf olsun bedenciymiş napalım ama sen bakımlı ol ve kendinden emin dik dur bak nasıl farkediliyor güzelliğin , ya allah aşkına kaç kilocukcun ki bıngılların olsun senin, tamamen duruşunla alakalıdır onlar , göbeğini içine çek dik dur, gerekirse değişik güzel bi bikini al inan çok güzel olursun :)
gitti bebem gitti hemde gelenden daha fazlası gitti ama dün kayniyananamın kampında baya bir cozuttuydum da bugün 700gr fazlaydım yarına şutlarım ben onu sen de yolla gitsinler bidahada söle gelmesinler eeee ama sen hakettin hatırladınmı tatile giderken lahmacunları yidin gittin biz hala tarif bekliyoz bebem yazacak diye yaaaa öle artıya döndü işte lahmaçlarrya onuregeee!!! kıskanıyorum deme şöyle yaaa :))
beni de al ben de çapa yapçem! Bilirim de yapmayı, küçükken bizim de köyümüz vardı, yalıvada (yalova) köy içinde evi vardı dedemin gideer gider çapa yapardık da bitkiler ekerdi dedem oraya, üzümleri vardı incirleri vardı cevizi vardı dutu vardı ühü ühü yandaki komşunun ineği vardı keçisi vardı sağar sütünü getirirdi, yoğurt yapardı anneannem bize onlardan, peynir yapardı köy mamülleri oh oh sağlıklı vücudumuz vardı o zaman besiliydim işte
zeynep ablaaa öldürdün beni gülmekten yaaa senin artılar gitti mi tamameen?
Ben bugün çok su içtim, çok spor yaptım, pek iştahım yoktu inşallah eccük de olsa gitmiştir artılarım ya.. Reglde de tık yok.. :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?