Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydıın, kaçak geri döndü

hatırlayan varsa bu ara çok yorgun düştüm ama bugün düze çıkıyorum sanırım kayımpederim bugün dönüyor, işler de hafifledi ofiste.

dün artık vucudum da dayanamadı migrenim tuttu, ağrı şidetlendi mideme vurdu akşam istifra ettim 6da uyudum (sabaha kadar kalmadan), sabah ta süpriz regl olmuşum bu arada kilom 56.1 ama muhtemelen dün çıkardığım için böyle.

ben kayıpken liste yaptınız mı?

günaydın arkadaşlar..
dün gece regli oldum ve sabah kesin şişlik vardır diye tartıya çıktım istemeye isteneye birde ne göreyim 400 gr daha gitmiş.. Ben bu saf protein günlerini çokk seviyorum yawww..
Bu arada kızlar size bir soru..
Malum bu dönemde tatlı krizleri kaçınılmız bunun için dukan tarifleri kısmındaki tatlılardan yapmak istiyorum..tatlandırıcı olarak splenda var 100 tabletlik ama ölçüleri genelde çorba kaşığı olarak verilmiş. bu durumda bir tatlı için 1 kutunun hepsini kullanmak gerekiyo yanlışmıyım? yoksa bendeki splenda mı yanlış yani bunun toz olanı falan mı var? birde çok pahalı değilmi yani 4 porsiyonluk bir tatlı için 1 kutu gidiyorsa iflas ettim demektir..100 lük kutusu 11 tl..abbboovvv
İkinci bir soru daha canderel in toz tatlandırıcısı var ama aspartam içeriyomuş.. Aspartam ile ilgili dukan amca kitabında bir zararı yok demiş.. birde benim son zamanlarda bolcana içtğim diet colada var aspartam şimdi benim bilmediğim sizin bidiğiniz bir zararı varsa banada anlatırmısınız?? tatlı krizindeyim...

amanın bir kutunun hepsi mi
niye öyle olsun ki bir çorba kaşığı yaklaşık 20 gram falandır toz madde değeri.
Tabletleri ezin olmadı? Olmaz mı ki öyle?
aspartam diyette serbest, yapılan araştırmalara göre hamilelerde bile yan etkisi yok ama henüz yeni bir madde olduğu için yapılan araştırmaların sayısı ve güvenilirliği yüksek olmadığından kullanmak isteyen kullanıyor fakat temkinli olarak. Yani bir zararı yok gibi görünüyo ama kimyasal madde sonuçta yararı da yok gibi.. O yüzden mümkün oldukça az ya da yapabiliyosanız sadece regl dönemi tatlı krizlerinde kullanmak en güzeli :)))
Ama bu dukan benim regl öncesi krizlerimi de durdurdu. sizde olmadı mı yahu benimki psikolojik mi yoksam :44:
regl için de hayırlı olsun ehehe benim gözüm yollarda bekliyorum

Son düzenleme:

hoşgeldin canııımmm :)))
sen yokken mustlu hocamız listeleri yine cumaya döndürmeyi teklif etmişti, herkes de onayladı herhalde ehehe ses soluk yok gibi listeden :)))
cumaya yapmak senin rahatlama durumuna göre daha mantıklı geldi bana da ama ben dış kapının dış mandalıyım şu an ehehe seyirci olarak yorum belirtiyorum çünkü listeye dahil olmuyorum ben benim fikrim etkisiz eleman

Saol canım yaaa. ay ne biliyim belki benim kaşıklarım büyüktür hani 50 gr falan alıyor olabilir..yani yapan arkadaşlar aslında kaç tablet kattılar splenda dan onu söyleseler daha yararlı olur oratalama olarak yani.. ya da toz olarak mı kullandılar?? yani çorba kaşığı göreceli oluyor biraz kaşığın büyüklüğüne göre...

canım tatlandırıcı tabletlerini ezerek yapacaksan ordaki ölçülere göre yapma,ben bir kutu splenda harcadım ve heba oldu ben ezerek yapmayı denedim 2 kez ama mesela en son yaptığımda tarifte 5-6 yemek kaşığı toz tatlandırıcı vardı ben ezerek yaptığımda 3 yemek kaşığı kattım ki genede çok çok tatlı oldu...ki tabletleri ezerek toz haline getirmek çok daha pahalıya neden oluyor çoğu yerde splenda toz tatlandırıcı kalmamış,internetten getittirirsen toz tatlandırıcı, tatlıların çok daha ucuza mal olabilir

bende mutfak terzisi var aslında ama akşamı bekleyemez gibi geliyo bu konu
regl krizi bu malum
mesela 1 yemek kaşığı toz şeker 25 gram ama tatlandırıcı o kadar ağır gelmez gibime geliyo. Kakaonun 1 yemek kaşığı değeri 16 grammış ona nazaran..
karşılaştırmaya göre işte tatlandırıcı da 20 gram falandır, en sağlıklısı tabletleri ezip toz haline getirmek.. Çok uğraştırmaz belki, havan kullanılabilir efem ya da ben toz şekeri rondodan geçirip pudra şekeri yapıyodum mesela
onu da deneyebilirsiniz yaniiii :)))
bir tabletin kaç grama tekabül ettiği gram/tablet sayısı şeklinde de bulunabilir.

türlü alternatifler bunlar işte sıradan bi yemek kaşığı iş görür tam olarak bu fotodaki:

ehehehe :76:

bak işte tecrübe varmış burada, hemen geri aldım laflarımı hemen saygıyla eğiliyorum efem

kimmiş o bakem benim bebeme dış kapı mandalı muamelesi yapan etkisiz elaman gibi gören hain domdomlar kimmiş onlar ya getirmesinler beni oraya heeeeeeee

Yolandaaaaaaaa, at o 14 beden pantolonları, şeytan doldurur!

Bu arada annenle baban en iyisini yapmışlar. Allahım sağlıkla tadını çıkarmalarını nasip etsin.

Elisacım hoşgeldin ve geçmiş olsun. Yokluğun hissedildi forumda vallahi. Listeyi de boşver şekerim, canımız isterse yaparız, istemezse yapmayız. Sen rahat ol.

Ben canderel toz tatlandırıcı ile kek yapıyorum. Pişmeye müsait olduğu için bir zararı yok. Tariflerdeki tatlandırıcı miktarları toz olanlar için bu arada. Tablet olanların bir tanesi genelde 1 çay kaşığına eşdeğer oluyor. Yalnız pişirilmeye müsait olup olmadığını kontrol etmelisin.

tatlım benim kim kızdırdı seni?kıyamam ben sana.anlat bakiyim bana

iniyorum çıkıyorum iniyorum çıkıyorum hem de kaçamak yapmadığım halde off..valla arkadaşlar kilosu çok olan daha kolay ve daha çok verir mantığı bana işlemiyo maalesef bu egemen ilk "bünyeden bünyeye değişir" mantığı..ay bi çift rakam görsem deli gibi oynicam

herkese selamlar, sabahtan beri hesap yapmaktan başım ağrıdı, doktor muyum, muhasebeci mi, bankacı mı bilemedim kendimi ve aynen şu şekil gibiyim..bugün -400 gördüm düne göre ben en iyisi 14 bedeni de değiştireyim..bu kiloyu neredeyse 4 yıldır görmüyordum, şevkle yine tavuk yedim ama zero olmasa kakıtılmıyor valla..elisa hoşgeldin, durumuna göre cuma yaparız belki listemizi..

Elisam gelmişşş canım benim.geçmiş olsun dikkat et canım kendine.sen yokken kilo bildirimi yaptı herkes ama liste yapılmadı tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…