merhaba onur ege ee kıratın yanında durursan ha suyundan ha huyundan demişler.. bizimki aşırı stres diye düşünüyorum ben 7 senedir devlet acildeyim acilin stresiyle 57 kiloyla çıktığım üniversiteden 80 kiloya vurdum.kimisi stresten kilo verir ben alıyorum ne hikmetse..
melek ciğim haklısın geçen gün bende öğürerek yedim.tavuğu light cola ,ayranla içsen... ben bir bütün tavuk göğsünü haşlayarak veya tavada yağsız baharatlı olarak yapıyorum hardal varsa bandır ye sadece 2 gün sabret ve inatla ye bakalım birde çok su diğer alternatifler tavuk ciğeri dana ciğeri yada ton balığı (ben ton balığının light ve light olmayının yağını ve suyunu süzüp 2 sini karıştırarak yiyorum o zaman tadı daha güzel oluyor). şu ligt dondurma varya hergün 2-3 kere büyük porsiyon yiyorum.soğuğu ısıtmak için bünye kalori harcıyor.
6 günde 3.100 gr almıştım bu gün 5.gün yumruk atağın 2.400 gr vermişim. sırf tavuk göğsü ve yağsız peynir maydonozlu lor ve light cola ve dondurma.
sabah limonlu sıcak su aç karna.2-3 parça peynir ve çay ve bol su
açıktıkça maydonozlu lor veya peynir.arada ayran...öğlen bazen maydonozlu lor ve çay,bazen haşlama yarım tavuk göğsü arada light dondurma ayran bol çay ve su
akşam haşlama yarım tavuk göğsü light cola veya su ,maden suyu ...acıktıkça yağsız peynir ve maydanozlu peynir yiyorum.
öğlenlere doymazsam saat 3 gibi 2 gündür ton balığı yiyorum light olanı pas gibi koktuğunda yağlı olanla yağını süzüp karıştırıyorum.light suyunu süzüyorum..
tombil tombil tüm tanıdığım doktorlar tombil:129: 2-3 hariç.
valla benim eşimde doktor oda +10 kg. var oda başlamıştı ama 5 gün sonra bıraktı.ama verdiğini geri almadı.hala başlayacak ama ne zaman bilmiyorum.doktor eşleride kilolu oluyor galiba doktor eşi olanda çok...
Selamün aleyküüüümmmmmm
Aranıza döndüüüümmmm....walla canlar çok yoğun bir haftaiçi ve çok yoğun bir h.sonundan sonra ancak şimdi girebildim,hepinizi öpüyorum kocamannn...yolanda ne durumdasın kuzum merak ediyorum,tickerdaki 59 doğru mu,indin tekrar değil mi?
Ben de durumlar kötü çünkü h.sonu adapazarında sünnet düğünü için gittim ve bütün bir h.sonu kıtlıktan çıkmış gibi pilavlar,dönerler,tatlılar,dondurmalar yedim e tabiki +800 olarak döndüm..ama 3.günün sabahı şüür yine düşmüşüm 65.9'a tekrar.walla kızlar 26 gündür bu kilodayım..siz siz olun böyle kaçamak filan yapmayın..baksanıza resmen seyirdeyken güçlendirmeye geçtim,mecburen,kilomu korumakla geçiyor haftalarımh.sonu boz,h.içi onları ver :)))
ya kızlar ya size yalvarırım geçmişi okumaya hiç halim yok..nolursunuz çok öenmli birşey olduysa söyleyin,elinizi ayağınızı öpeyim :)
mesela kepek satılan yenibir yer,yeni bir market (rossmannda hala yok çünkü),keşfedilen çok yeni ve çok güzel bir tarif vs.vs.
ohhh hazıra konma öyle diyceksiniz biliyorum ama işten 10,30 da filan çıkyıorum bu aralar napayım siz deyiverin bana
Özgül ablacığım saydığın alternatifler gerçekten süper.! evde olsam emin ol bu diyet daha çekilirdi ama ofiste alternatifler belli. getirdiğim yemekleri ısıtıp yiyorum öyle değişik soslar filan yapma imkanım yok ne yazık ki. sonra bi bakmışım tavuk gögüs baget vs. gögüs etini en son yoort sosu ile yedim iki gün saf P yaptım yine de gelenler gitmedi. anlayabilmiş değilim. az önce patronla konuştum temmuz sonu için zar zor ikna ettim izine çıkıcam .. izmire eşimin yanına gidicem bişiler ayarlicakmış bizim için. tatiil atlatayım belki yine sımsıkı dönerim diyete ama inan alternatif üretemeyince çekilebilecek bir diyet değil bu. yapabilenlere aşkolsun evde olsam çok daha kolaydı. ne bileyim bi kıyma kavururdum böle bol soganlı üstüne bi yumurta kırardım ohh mis. yada bi çılbır yapardım az sarmısaklı bol yoortlu ama işyerinde yapamam da yapamam :18::18::18:
doğru çalışınca işin zor ama kitabın bir yerinde bu hamburger köftelere izin vermiş.hazır olan şu 5li 10 lu olan hamburger köfte ,tavuk burgerlere filan ben yanlış anlamamışımdır inş.bir bakayım...onlar bazen indirime giriyor takip edip almak lazım.bende kasabada olunca şu kalmamış gidip alayım olmuyor.elimin altında sırf tavuk ve tavuk göğsü var.küçük markette light olan hiçbirşey yok bazen kendim yapmak istemeyince light yoğurt sütte yok kaymağını al yağsız olur diyorlar ama ben tereddütten yiyemiyorum... .hafta sonu olunca bazen denizli ye gidersek alıyorum..light ları
Özgül ablacığım saydığın alternatifler gerçekten süper.! evde olsam emin ol bu diyet daha çekilirdi ama ofiste alternatifler belli. getirdiğim yemekleri ısıtıp yiyorum öyle değişik soslar filan yapma imkanım yok ne yazık ki. sonra bi bakmışım tavuk gögüs baget vs. gögüs etini en son yoort sosu ile yedim iki gün saf P yaptım yine de gelenler gitmedi. anlayabilmiş değilim. az önce patronla konuştum temmuz sonu için zar zor ikna ettim izine çıkıcam .. izmire eşimin yanına gidicem bişiler ayarlicakmış bizim için. tatiil atlatayım belki yine sımsıkı dönerim diyete ama inan alternatif üretemeyince çekilebilecek bir diyet değil bu. yapabilenlere aşkolsun evde olsam çok daha kolaydı. ne bileyim bi kıyma kavururdum böle bol soganlı üstüne bi yumurta kırardım ohh mis. yada bi çılbır yapardım az sarmısaklı bol yoortlu ama işyerinde yapamam da yapamam :18::18::18:
doğru çalışınca işin zor ama kitabın bir yerinde bu hamburger köftelere izin vermiş.hazır olan şu 5li 10 lu olan hamburger köfte ,tavuk burgerlere filan ben yanlış anlamamışımdır inş.bir bakayım...onlar bazen indirime giriyor takip edip almak lazım.bende kasabada olunca şu kalmamış gidip alayım olmuyor.elimin altında sırf tavuk ve tavuk göğsü var.küçük markette light olan hiçbirşey yok bazen kendim yapmak istemeyince light yoğurt sütte yok kaymağını al yağsız olur diyorlar ama ben tereddütten yiyemiyorum... .hafta sonu olunca bazen denizli ye gidersek alıyorum..light ları
kitabın 67.sayfanın sonu ve 68. sayfanın başında bir oku ..hazır köfteden bahsediyor ben tam olarak anlamadım..
biliyorum ama gerçekten canım hiç bişey istemedi akşam yemek yapıp yemedim bende gece 1 bardakta süt içip yattım.bu diyet cidden bi garip kızlar acıktırmıyor dimi..vee bu sabah tartıldım 4. günüm atakta 76.800 çıktım çokk mutlu oldum...
bu arada ne çok doktor varmış bu topic te bende doktorum kızlar deri doktoru cidden şimdi tam tüm doktorlar tombil mi diyecekler ahahah..
ohhh afiyet şeker olsun :)) zaten hiçbirşey ziyan olmaz bu diyete,hiçbirşey yapamasan kaynatıp etsuyu-tavuksuyu çorba yaparsın.
Sağol tatlım..ben de ordan alıyorum şuanda zaten...dün sipariş vermiştim hatta tekrar..ama rossmanndakileri daha çok sevmiştim o yüzden ordan almak istedim..
Pişirilen şeylerde gayet güzel bu rusheim'in kepeği ama sütle filan sade yerken sabahları tadı çok iyi değil..
yani bende stabil durumdayım esasında pek o mantık geçerli değil bencediniyorum çıkıyorum iniyorum çıkıyorum hem de kaçamak yapmadığım halde off..valla arkadaşlar kilosu çok olan daha kolay ve daha çok verir mantığı bana işlemiyo maalesef bu egemen ilk "bünyeden bünyeye değişir" mantığı..ay bi çift rakam görsem deli gibi oynicam
Selamün aleyküüüümmmmmm
Aranıza döndüüüümmmm....walla canlar çok yoğun bir haftaiçi ve çok yoğun bir h.sonundan sonra ancak şimdi girebildim,hepinizi öpüyorum kocamannn...yolanda ne durumdasın kuzum merak ediyorum,tickerdaki 59 doğru mu,indin tekrar değil mi?
Ben de durumlar kötü çünkü h.sonu adapazarında sünnet düğünü için gittim ve bütün bir h.sonu kıtlıktan çıkmış gibi pilavlar,dönerler,tatlılar,dondurmalar yedim e tabiki +800 olarak döndüm..ama 3.günün sabahı şüür yine düşmüşüm 65.9'a tekrar.walla kızlar 26 gündür bu kilodayım..siz siz olun böyle kaçamak filan yapmayın..baksanıza resmen seyirdeyken güçlendirmeye geçtim,mecburen,kilomu korumakla geçiyor haftalarımh.sonu boz,h.içi onları ver :)))
ya kızlar ya size yalvarırım geçmişi okumaya hiç halim yok..nolursunuz çok öenmli birşey olduysa söyleyin,elinizi ayağınızı öpeyim :)
mesela kepek satılan yenibir yer,yeni bir market (rossmannda hala yok çünkü),keşfedilen çok yeni ve çok güzel bir tarif vs.vs.
ohhh hazıra konma öyle diyceksiniz biliyorum ama işten 10,30 da filan çıkyıorum bu aralar napayım siz deyiverin bana
hem de eskişehirde yaşıyorsuuuuun:)) devlet hastanesinde misin?? ya eşim de ogü tıptan mezun, ben de fen-ed. fak.erzincandaki mecburiii biter bitmez oraya dönmek istiyoruz ama biz de yaaaa:97::97: banane banane ben de istedim ama yaaaaaaaaa
kitapta surimiden bahsediyor.şöyle:
kesinlikle yağsız denebilecek beyaz etli balıklarla hazırlanan,aroması yengeç sosuyla verilmiş,japon usulü balık hazırlama yönteminide kesinlikle öneriyorum . bir miktar karbonhidrat içermekle birlikte yağ oranı düşük olan pratik bir besin.kokusuz ,rahatlıkla taşınabilir,herhangi bir hazırlık ve pişirme gerektirmiyor ve günün her saatinde yenebilir.
diye yazmış pierre dukan ... yemek isteyenlere duyurulur. sayfa 69.
surimiyi deridoktoru yemişti galiba
mağdurum mağdurum çok mağdurum mağduruuuuuuuummmm
heheheh magnumum da magnumum die okudum bi annnnn
sabah 65,2 idim şu anda 65,3 ümmmmm yemek yedim ve 2 bardak kola içtiiiiiiiiimm...acaba tartı arıza mı yaptı??
hehehehe yok yaf aklıma getirme bugün 5.günüm ağzıma sürmedim mereti
ya ben bu diyeti sanırım bırakacam çok sıkıldım ve tatil sonrası motivasyonumu toparlayamıyorum
tartı bozuk tartı
deme öööle demeeee, bırakcam felan yooook:)) hehe bu arada resmen bağımlılar gibin gün sayıyon hee, 5 gündür temizim diosun
4 kilocun kalmış zatiiii yaaa, ver de kurtul, bu kadar çektiğin magnumsuzluğa değsin...de mi ama
sorma yaa bağımlısı oldum tabi ne sandın
az kaldı ama aksam diyeti bozmaya başladım offfffff
ama dayanacam inşallah
aaaaaa duuuuuurrr ben anladım galiba magnumu bırakınca kilo vermem durdu benim yeniden mi başlasam ki
hazır kimse yokken sana sööliyim de duymasın diğer kızlar, kaçamak yaptığımda sanki ben de daha kolay veriyom kiloooo:26::26:
dayan yağmurcum dayaaaann, bişi kalmamış hedefeee, kara görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?