Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benim eşim tavas devlet hastanesinde acilde 10 sene çalıştı.o stres yüzünden sigara içiyordu.aile hekimliğine geçince ve 4 senedirde sigara içmeyince aldı kilolara...

boşverin dukanla vereceğiz inş.kilolara..işiniz gerçeketen yorucu Allah kolaylık versin..sizi stresten uzak tutsun...

eşimin acildeyken yaşadığı bir anıyı anlatıyım gülün biraz:
yeni evli çift gelmiş bayanın cinsel bölgesinde yaramı yoksa mantar mı ne varmış.işte gerekenler yapılmış...sonra eşim bir süre cinsel perhiz uygulayın demiş.bizim yeni evliler odadan çıkmış.bir süre sonra erkek odaya gelip eşim ne yemiyecek doktor bey demiş.

Özgül ablacığım saydığın alternatifler gerçekten süper.! evde olsam emin ol bu diyet daha çekilirdi ama ofiste alternatifler belli. getirdiğim yemekleri ısıtıp yiyorum öyle değişik soslar filan yapma imkanım yok ne yazık ki. sonra bi bakmışım tavuk gögüs baget vs. gögüs etini en son yoort sosu ile yedim iki gün saf P yaptım yine de gelenler gitmedi. anlayabilmiş değilim. az önce patronla konuştum temmuz sonu için zar zor ikna ettim izine çıkıcam .. izmire eşimin yanına gidicem bişiler ayarlicakmış bizim için. tatiil atlatayım belki yine sımsıkı dönerim diyete ama inan alternatif üretemeyince çekilebilecek bir diyet değil bu. yapabilenlere aşkolsun evde olsam çok daha kolaydı. ne bileyim bi kıyma kavururdum böle bol soganlı üstüne bi yumurta kırardım ohh mis. yada bi çılbır yapardım az sarmısaklı bol yoortlu ama işyerinde yapamam da yapamam :18::18::18:

ya hakikaten ne çok doktor ve doktor eşi var. bildiğim doktorlar: vagus- dukan ( bu ara pek giremiyor ) - deridoktoru ve şimdi de aktraksiyon. doktor eşleri özgül abla ve melange.. ne güzel ne güzel

aleyküm selam bacım.. ooo o kadar yedin yedin artık sekizyüz gr ile geldin onlarıda pat diye verdin haa süper. evet ben irandan döndüm +1400 idim geçen hafta perşembe cuma iki gün P ile onları attım üstüne de 300 gr vermiş ellidokuz nokta sıfır okka çektim geçen cumartesi ama haftasonu düzen yine gitti ve gelenleri sölim sana şook ol
+1600 evet +1600 !
iki günde sadece 400 gr gitti 1200 gr hala benimle. yani anlamıyorum haftasonu bi iki günde o kadar geliveriyorda neden aynı hızla gitmiyor ? sıkkın ve de bıkkınım. üzgün ve de püskünüm. artık saf P yapmıyorum her günüm PS oldu benim leylaaaa
her günüm leylaaaaaaa
üzgünüm leylaaaaaaa
öle desem da sanmaki götürüyorum sebzeleri sadece domates salatalık işte bu yaz gübü patlıcan musakka yapcak halim yok zaten yapsam da ben onu ekmeksiz ve pilavsız hayatta yiyemem yaa
ne kaaa çok konuşltum dimeee. enişteniz bana izin al temmuz sonu eccük kafa dinleyelim dedi bakalım çook ihtiyacım var dedim patronu ikna ettim off sıkıldım işten güçten. kurstan yine kalıcam ama çok çalışıp telafi ederim artık napim

Son düzenleme:
kitapta surimiden bahsediyor.şöyle:
kesinlikle yağsız denebilecek beyaz etli balıklarla hazırlanan,aroması yengeç sosuyla verilmiş,japon usulü balık hazırlama yönteminide kesinlikle öneriyorum . bir miktar karbonhidrat içermekle birlikte yağ oranı düşük olan pratik bir besin.kokusuz ,rahatlıkla taşınabilir,herhangi bir hazırlık ve pişirme gerektirmiyor ve günün her saatinde yenebilir.

diye yazmış pierre dukan ... yemek isteyenlere duyurulur. sayfa 69.
surimiyi deridoktoru yemişti galiba

hem de eskişehirde yaşıyorsuuuuun:)) devlet hastanesinde misin?? ya eşim de ogü tıptan mezun, ben de fen-ed. fak. erzincandaki mecburiii biter bitmez oraya dönmek istiyoruz ama biz de yaaaa:97::97: banane banane ben de istedim ama yaaaaaaaaa

kaçak vuviiiiii löp löp löpletmişsin, götürmüşsün yineeee:)) neyse benim tıkırıma bak da biraz gaza gel madeeeeeemmm

yoliciiiiim bitaneciiiim tatilini yap sıkıınlık, bıkkınlık, tıkkınlık bişiciğin kalmaaaasss

yani bende stabil durumdayım esasında pek o mantık geçerli değil benced

ayy valla nerdesin vuvuu evet biz 3 ayı geçen grupta biraz sıkılmalar var gerçekten napsak bilmiyorum nasıl canlansak

heeeeee kızlar bu ara pek bi girip de yazamadım, pztesi eşimin halası geliyoreee,2. kaynanam eheue hatta hakiki kaynanam da diyebülürüüükk hafta başından beri evle uğraşıyorum, ev kapı pencere felan sildim, azcık mook götürüyodu daaaa neyse baya bi kolayladım gibin, ammmaaa o gelince diyetin gidişatı nasıl olcek bilmem olmadı kendime ayrı pişiririm, şimcik kocam aynılarını yiyo da kadına da yedirmeyim yağsız yağsız yimekleriiii:)))

devlet acildeyim canımda eskişehirde ailem var sürekli buradayım denebilir..bende OGÜ mzunuyum normalde ankaradayım.çok gezdim bende antep sakarya bilicek sonunda ankaradayım.eskişehir e hiç bişeyi değişmem..bende çokkkk seviyorum.işallah canım gelirsiniz ...
menümü vereyim ben
sabah yulaflı krep lor peyniri şekersiz çay
öğlen balık ızgara maydanoz azıcık soğan(balık et tek başına yenmiyor bende bişey olmaz diye genelde maydanozla soğan la süslüyorumdiyet kola
ara:maden suyunu bir litre soğuk suya ekledim buzlu iyi oluyor onu içiyorum türk kahve si içtim bi bardak
akşamda 2 haşlanmış tavuk budu veya göğsü yoğrut yiyeceğim...bakalıkm yarın kaç kilo olucam birazdanda yürüyüş yapmaya çıkıcam..görüşürüz kızlarrrr..

Kizlar ben de surumi cok yiyorum, önceleri aman bu ne cig yengec mi diye önyargiliydim ama alip denedim, bayildim. Cok lezzetli bence de. Hem hic zahmetsiz, pisirmeden, hemen paketinden cikar ye. Genelde öglenleri yiyorum ben, bol limonlu, kekikli harika oluyor. Bir paket 250 gr, icinde 10 adet dikdortgen seklinde parcalar var. 2 ögün gidiyor mesela. Fiyati da 5 TL. Isyerlerine cok rahat götürülebilir, tavsiye ederim.

Son düzenleme:
sabah 65,2 idim şu anda 65,3 ümmmmm yemek yedim ve 2 bardak kola içtiiiiiiiiimm...acaba tartı arıza mı yaptı??

heheheh magnumum da magnumum die okudum bi annnnn

hehehehe yok yaf aklıma getirme bugün 5.günüm ağzıma sürmedim mereti

ya ben bu diyeti sanırım bırakacam çok sıkıldım ve tatil sonrası motivasyonumu toparlayamıyorum

sabah 65,2 idim şu anda 65,3 ümmmmm yemek yedim ve 2 bardak kola içtiiiiiiiiimm...acaba tartı arıza mı yaptı??

tartı bozuk tartı

hehehehe yok yaf aklıma getirme bugün 5.günüm ağzıma sürmedim mereti

ya ben bu diyeti sanırım bırakacam çok sıkıldım ve tatil sonrası motivasyonumu toparlayamıyorum

tartı bozuk tartı

deme öööle demeeee, bırakcam felan yooook:)) hehe bu arada resmen bağımlılar gibin gün sayıyon hee, 5 gündür temizim diosun

4 kilocun kalmış zatiiii yaaa, ver de kurtul, bu kadar çektiğin magnumsuzluğa değsin...de mi ama

Son düzenleme:

sorma yaa bağımlısı oldum tabi ne sandın

az kaldı ama aksam diyeti bozmaya başladım offfffff

ama dayanacam inşallah

aaaaaa duuuuuurrr ben anladım galiba magnumu bırakınca kilo vermem durdu benim yeniden mi başlasam ki

Son düzenleme:

hazır kimse yokken sana sööliyim de duymasın diğer kızlar, kaçamak yaptığımda sanki ben de daha kolay veriyom kiloooo:26::26:

dayan yağmurcum dayaaaann, bişi kalmamış hedefeee, kara görünüyor

hazır kimse yokken sana sööliyim de duymasın diğer kızlar, kaçamak yaptığımda sanki ben de daha kolay veriyom kiloooo:26::26:

dayan yağmurcum dayaaaann, bişi kalmamış hedefeee, kara görünüyor

aramızda kalır bunlar canım sen merak etme kimsecikler duymaz

dayan yüreğim dayaaaan dayaaaaaan yarına inannnnn gün gelir hedefler gerçekleşirrrrrr devamını getiremedim inaaaaannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…