Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

holeeeeeeeeeeeeyyyyyyy kaçamak yapoyooooossssss holeeeeeeeeeeyyyyyyyy

bekle beni magnum ben geliyoruuuuuummmm

selam kızlaarr:) ben geldiiim..nihayet evimdeyim...valla evimide sizide çooook özledim...umarım herkes iyidir henüz geçmişte boğulmaya başlamadımda:) tatilde giremedim pek nete çok yavaştı bende hiç uğraşmadım...kısaca özet geçiyorummm...ilk 4 gün sıfır kaçamak..4.günün sonunda hastalandım halsizlik had safhadaydı tansiyonum düştü soğuk algınlığı falan klasik klima çarptı kısaca...aşırı sıcakta diyet yapmak sahiden çok zormuş..son 3 gün fazla abartmadan meyve yemek durumunda kaldım...dün akşam yemeğinde finali profitrolle yaptığımı utanarak itiraf ediyorum bugünde regl oldum...eve gelir gelmez tartıya çıktım akşam saati olmasına rağmen ve regl olmama rağmen almış görünmüyorumbakalım asıl kilo sabah belli olcak...şimdilik benden bu kadar bakalım sizler neler yapmışsınız bi bakayım geçmişe...hepinizi öpüyorumm artık burdayım canlarr

berrin nerdesin kaçamak yapanlar var koş yetiş durdur kız bunlarııı.... bak ben ispiyona sevmem ispiyonculuk kim ben kimim ..o yüzden isimlerinizi yazmadım..
oklava geliverir aman dikkat.vazgeçin emi kaçamaktan.bakın oğlan kardeşim geldi...ne et böreği,ne tereyağlı bazlama,nede evde yaptığım kek ,poğaça,tuzlu ve tatlı kurupastalardan daha neler hiç hiç kaçamak yapmadım.ben kuru tavuk göğsüne talim ettim.hadi sabır az kalmış sıkın dişinizi ....

hoşgeldin ...
bravo ben tatilden +3.100gr dönmüştüm.inş.sabah daha zayıf çıkarsın:128:

Son düzenleme:

onuregem benimmm küsüm ben onlara dinlemiyorlar beni+ları olunca görürler uğraşır dururlar sonra:82:

Canım ablam doktor ablam hiiiiç moralini bozma yoğurt dondurması tek sağlıklı adres, ben de tüketiyorum gönül rahatlığıyla.
İkincisi 1+1de yumruk daha etkili ve sıkılmıyosun sadece sabır gerektiriyo 5+5 yapıyorum ben yolum kısa olduğu için 1-1.5 kilom var regl olduktan sonra görücem günümü ehehe 1+1 güzel eğer seyir evren biraz uzunsa.
füme etleri ben sürekli tüketiyorum malum her dakika yemek yapamıyorum acıktım mı dalıveriyorum markete ohhh bi hindi füme misss..
Somon konusunda bi sıkıntı yok yağlı ya da yağsız her balık serbest ki somon en zengin omega-3 kaynağıdır, muhtemelen vücudundaki omega6-omega3 oranı 4:1 den fazladır bol bol omega 3 tüket ki yağların erisin, sağlığına kavuş

Son düzenleme:

Bugün eczacıdan aldığım bilgiye göre kızlar 3-4 tablet bir yemek kaşığı toz tatlandırıcıya eş değermiş...bilgilerinize

surimi bende ilk defa duydum,hangi markanınkini kullanıosun canım

Canim ben de Dükan kitabinda ilk kez duydum, sonra markette de karsilasinca anam bunu diyodu iste bi deneyeyim diye aldim. Simdiye kadar bi tek marka gördüm ben zaten, o da RedTiger diye bi ismi var, üreticisi de alimar gida san. tic. a.$. Gerci icindekilere bakinca nisasta da var icinde, ama olsun, deniz ürünü ne de olsa diye ben rahat rahat yiyorum valaa, öyle arti olarak da etkilenmedim hic onu yedigim günlerde.

Hoşgeldin Sadeca, biz de seni özledik :) Tatide kilo almamana çok sevindim İşallah sabaha daha da hafif uyanırsın.

oyy ne güzel evet otel ve her şey dahil olunca gittiğimiz tatil ben de çok büyük bi kilo alımı yaşamadan döndüm tatilden sadeca ablacım, 4 sene önce ben de gitmiştim kemere çok sevmiştim, antalyanın plajından falan daha güzeldi sanki öyle düşündüğümü hatırlıyorum bi de daha küçük bir yer ya, kanım ısınıvermişti
ruslar mevzusuna gelince, kemerde kaldığımız süre içerisinde seslerine uyandığım olmuştu geceleri, sayıları çok fazla hakiakten

Canim migrosta var, füme etlerin oldugu reyonda, baska bazi marketlerde de var, mesela Ücler markete de gelmis son 10 gündür hep görüyorum.

aaa ben genelde migrostan alışveriş yapıyorum çünkü bize yakın olan o du ben bi bakayım akşama. Fiyatı da çok uygunmuş ben kuru et yemekten kokuşucam yakında ve daha pahalı kuru etler neredeyse 2 katı. İliğim kemiğim kurudu valla dukan yüzünden cep tilifonu alamadım kendime kredi kartımın limitini doldurmuşum et süt yoğurt yumurta peynir ala ala

bu arada artık ağzıma manda yoğurdundan başka yoğurt süresim gelmiyür naaassssı güzel bir şeymiş o yaa uykudan "yoooort" diye uyanıyorum geceleri
ayrıca herkeslere günaydın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…