heheh bende bende ozaman hade hep birlikte taçamakk yapalımmmhazır kimse yokken sana sööliyim de duymasın diğer kızlar, kaçamak yaptığımda sanki ben de daha kolay veriyom kiloooo:26::26:
dayan yağmurcum dayaaaann, bişi kalmamış hedefeee, kara görünüyor
selam kızlaarr:) ben geldiiim..nihayet evimdeyim...valla evimide sizide çooook özledim...umarım herkes iyidir henüz geçmişte boğulmaya başlamadımda:) tatilde giremedim pek nete çok yavaştı bende hiç uğraşmadım...kısaca özet geçiyorummm...ilk 4 gün sıfır kaçamak..4.günün sonunda hastalandım halsizlik had safhadaydı tansiyonum düştü soğuk algınlığı falan klasik klima çarptı kısaca...aşırı sıcakta diyet yapmak sahiden çok zormuş..son 3 gün fazla abartmadan meyve yemek durumunda kaldım...dün akşam yemeğinde finali profitrolle yaptığımı utanarak itiraf ediyorumbugünde regl oldum...eve gelir gelmez tartıya çıktım akşam saati olmasına rağmen ve regl olmama rağmen almış görünmüyorum bakalım asıl kilo sabah belli olcak...şimdilik benden bu kadar bakalım sizler neler yapmışsınız bi bakayım geçmişe...hepinizi öpüyorumm artık burdayım canlarr
holeeeeeeeeeeeeyyyyyyy kaçamak yapoyooooossssss holeeeeeeeeeeyyyyyyyy
bekle beni magnum ben geliyoruuuuuummmm
hehehehe yok yaf aklıma getirme bugün 5.günüm ağzıma sürmedim mereti
ya ben bu diyeti sanırım bırakacam çok sıkıldım ve tatil sonrası motivasyonumu toparlayamıyorum
hoop noluyoruz bakalım benden izin çıkmadan nereye?döverim seni oklavayla gram gram kilo veriyorum zaten.aldırma oklavamı elime
berrin nerdesin kaçamak yapanlar var koş yetiş durdurkız bunlarııı.... bak ben ispiyona sevmem ispiyonculuk kim ben kimim ..o yüzden isimlerinizi yazmadım..
oklava geliverir aman dikkat.vazgeçin emi kaçamaktan.bakın oğlan kardeşim geldi...ne et böreği,ne tereyağlı bazlama,nede evde yaptığım kek ,poğaça,tuzlu ve tatlı kurupastalardan daha neler hiç hiç kaçamak yapmadım.ben kuru tavuk göğsüne talim ettim.hadi sabır az kalmış sıkın dişinizi ....
Sorularım şöyle;
1. Bu öğlen kahve dünyasındaydık. Dün gece kendi light dondurma deneyimim başarısız olduktan sonra (xxxx kullanmıştım) öğlen Armada kahve dünyasına gittik. Orada garson kendi yaptığı bu dondurmayı tavsiye etti. Pınar'ın light süt ve yoğurdunu ve splenda benzeri bir tatlandırıcı kullanıyorlarmış.
Nefisti. Ama içime bir kurt düştü, acaba rejime ihanet mi ettim?
2. 1+1'e geçtim acaba beni çok yavaşlatır mı?
Aranızda yapanlar var mı?
3. Hindi füme et (satan en az yağ bunda dedi) tavuk göğüs eti fümeden daha az yağlı olmalı diye onu aldım bugün.
Daha önce kaburga etten fümeler almıştım, anlaşılan onlar epey yağlı imiş. Siz ne dersiniz?
4. Surimi ve karides lezzetli oluyor ama sürekli yenirse çok pahallı olacak..
Somon füme konusunda sorun var mı? Paketten çıktığında çok yağlı gibi görünüyor.
Bugün tartılmaya korktum (dün sebze günümdü) yarın tartılacağım..
Nedense bugün biraz yılgın hissediyorum kendimi. Başaramayacakmışım korkusu geldi..
aldığım +lar gitti çok şükür ama 53.7 yim halafazlasını veremedim sadece +lar gitti.olsun bu bile sevinç verici
aynen canım ya ama ben hala artılardayım ha gayret senin yağları yolla da tutsunlar benimkilerin ellerinden şöyle seyahate çıksınlar uzaklara..
merhaba onur ege ee kıratın yanında durursan ha suyundan ha huyundan demişler.. bizimki aşırı stres diye düşünüyorum ben 7 senedir devlet acildeyim acilin stresiyle 57 kiloyla çıktığım üniversiteden 80 kiloya vurdum.kimisi stresten kilo verir ben alıyorum ne hikmetse..
ben de stresten kilo verenlere hep şaştım, hiç onlardan olamadım...
Selamün aleyküüüümmmmmm
Aranıza döndüüüümmmm....walla canlar çok yoğun bir haftaiçi ve çok yoğun bir h.sonundan sonra ancak şimdi girebildim,hepinizi öpüyorum kocamannn...yolanda ne durumdasın kuzum merak ediyorum,tickerdaki 59 doğru mu,indin tekrar değil mi?
Ben de durumlar kötü çünkü h.sonu adapazarında sünnet düğünü için gittim ve bütün bir h.sonu kıtlıktan çıkmış gibi pilavlar,dönerler,tatlılar,dondurmalar yedim e tabiki +800 olarak döndüm..ama 3.günün sabahı şüür yine düşmüşüm 65.9'a tekrar.walla kızlar 26 gündür bu kilodayım..siz siz olun böyle kaçamak filan yapmayın..baksanıza resmen seyirdeyken güçlendirmeye geçtim,mecburen,kilomu korumakla geçiyor haftalarımh.sonu boz,h.içi onları ver :)))
ya kızlar ya size yalvarırım geçmişi okumaya hiç halim yok..nolursunuz çok öenmli birşey olduysa söyleyin,elinizi ayağınızı öpeyim :)
mesela kepek satılan yenibir yer,yeni bir market (rossmannda hala yok çünkü),keşfedilen çok yeni ve çok güzel bir tarif vs.vs.
ohhh hazıra konma öyle diyceksiniz biliyorum ama işten 10,30 da filan çıkyıorum bu aralar napayım siz deyiverin bana
hiii vuvu ablam gelmiş nerelerdesin yaaa özledik..
vuvuu hoşgeldin. aslında çok denenecek tarifler var ama zamansızlıktan bişey yapamıyorum, bir ara denerim artık, keşke işim şöyle serin güzel bir mutfakta yemek yaratmak olsaydı
ayyy ben hep vuvuu nickli bağyanla sizi karıştırıyorum, ondan bugün bööle cıvık cıvık mesajlar yazdım ay çok utandım nickler yakın ya aslında çok da yakın değil ama işte benim saflığım.. affedin :78:
hem de eskişehirde yaşıyorsuuuuun:)) devlet hastanesinde misin?? ya eşim de ogü tıptan mezun, ben de fen-ed. fak.erzincandaki mecburiii biter bitmez oraya dönmek istiyoruz ama biz de yaaaa:97::97: banane banane ben de istedim ama yaaaaaaaaa
ay ben de fen edebiyatım hihihi heyecanlandım hangi bölüm ki hehehehe ben de mezun olsam
Kizlar ben de surumi cok yiyorum, önceleri aman bu ne cig yengec mi diye önyargiliydim ama alip denedim, bayildim. Cok lezzetli bence de. Hem hic zahmetsiz, pisirmeden, hemen paketinden cikar ye. Genelde öglenleri yiyorum ben, bol limonlu, kekikli harika oluyor. Bir paket 250 gr, icinde 10 adet dikdortgen seklinde parcalar var. 2 ögün gidiyor mesela. Fiyati da 5 TL. Isyerlerine cok rahat götürülebilir, tavsiye ederim.
hangi marketlerde bulabiliyoruz ki surimiyi? Ben hiç rast gelemedim, gelsem de yesem
selam kızlaarr:) ben geldiiim..nihayet evimdeyim...valla evimide sizide çooook özledim...umarım herkes iyidir henüz geçmişte boğulmaya başlamadımda:) tatilde giremedim pek nete çok yavaştı bende hiç uğraşmadım...kısaca özet geçiyorummm...ilk 4 gün sıfır kaçamak..4.günün sonunda hastalandım halsizlik had safhadaydı tansiyonum düştü soğuk algınlığı falan klasik klima çarptı kısaca...aşırı sıcakta diyet yapmak sahiden çok zormuş..son 3 gün fazla abartmadan meyve yemek durumunda kaldım...dün akşam yemeğinde finali profitrolle yaptığımı utanarak itiraf ediyorumbugünde regl oldum...eve gelir gelmez tartıya çıktım akşam saati olmasına rağmen ve regl olmama rağmen almış görünmüyorum bakalım asıl kilo sabah belli olcak...şimdilik benden bu kadar bakalım sizler neler yapmışsınız bi bakayım geçmişe...hepinizi öpüyorumm artık burdayım canlarr
ayyyy gelmiş gelmiş benim güzel kayınvalidem gelmiş sadeca ablam hoşgeldin
nasılsın neler ettin anlat :)))
tatil neredeydi hihhi ben de tatilden +1000le geldim sonra da mis gibi +400 geldi ama regl bekliyorum gözüm yollarda
karnım da na bu kadar
Canım ablam doktor ablam hiiiiç moralini bozma yoğurt dondurması tek sağlıklı adres, ben de tüketiyorum gönül rahatlığıyla.
İkincisi 1+1de yumruk daha etkili ve sıkılmıyosun sadece sabır gerektiriyo 5+5 yapıyorum ben yolum kısa olduğu için 1-1.5 kilom var regl olduktan sonra görücem günümü ehehe 1+1 güzel eğer seyir evren biraz uzunsa.
füme etleri ben sürekli tüketiyorum malum her dakika yemek yapamıyorum acıktım mı dalıveriyorum markete ohhh bi hindi füme misss..
Somon konusunda bi sıkıntı yok yağlı ya da yağsız her balık serbest ki somon en zengin omega-3 kaynağıdır, muhtemelen vücudundaki omega6-omega3 oranı 4:1 den fazladır bol bol omega 3 tüket ki yağların erisin, sağlığına kavuş
aynen canım ya ama ben hala artılardayım ha gayret senin yağları yolla da tutsunlar benimkilerin ellerinden şöyle seyahate çıksınlar uzaklara..
ben de stresten kilo verenlere hep şaştım, hiç onlardan olamadım...
hiii vuvu ablam gelmiş nerelerdesin yaaa özledik..
ayyy ben hep vuvuu nickli bağyanla sizi karıştırıyorum, ondan bugün bööle cıvık cıvık mesajlar yazdım ay çok utandım nickler yakın ya aslında çok da yakın değil ama işte benim saflığım.. affedin :78:
ay ben de fen edebiyatım hihihi heyecanlandım hangi bölüm ki hehehehe ben de mezun olsam
hangi marketlerde bulabiliyoruz ki surimiyi? Ben hiç rast gelemedim, gelsem de yesem
ayyyy gelmiş gelmiş benim güzel kayınvalidem gelmiş sadeca ablam hoşgeldin
nasılsın neler ettin anlat :)))
tatil neredeydi hihhi ben de tatilden +1000le geldim sonra da mis gibi +400 geldi ama regl bekliyorum gözüm yollarda
karnım da na bu kadar
canım gelinim sende hoşgeldin tatlım tatilden...reglidendir o fazlalıklar cnm üzülme...valla tatilde o kadar yürüyosunki kilo almak için onurege gibi teknede falan olmak lazım..biz antalya kemerdeydik nemden sıcaktan geberdik...bodrumun püfür püfür havasını tercih ederdim tabi ama oğluş kaydırağı bol bi yer istedi die mecburen gittik..otelimiz süperdi allahdan genelde herşey dahile dönünce kalite yerlerde oluyo antalyada ama biz memnun kaldık..biyerden bi yere gitmek için yürü babam yürü enerji namına bişi kalmıyo tabi:) rus hatunlar bol miktarda vardı doğal olarak...çoğunluğu bildiğimiz taş ama yaşları ilerleyenler erbet bişi oluyolar:) gene ne varsa bizim kadınlarda en azından biz gibiler:)
bu arada geçmişi biraz okudum kio verenleri candan tebrik ediyorummmyeni gelen arkadaşlarım sizlerde hoşgeldiniz...berrin,zeynep ve yolanda valla çok sevindim kilolar gitmiş nihayet:)demekki direnç kırılıncaya kadar umutsuzluğa kapılammak gerekiyomuş..
onuregecim sende üzülme sakın normal seyire dönünce fazlasıyla vereceksin tatil kilolarını...zaten onun hepsinin kilo olması mümkün deil su ttun muhtemelen..hem sonradan alınan kilolar çabucak gider yer etmez cnm...
Canım ablam doktor ablam hiiiiç moralini bozma yoğurt dondurması tek sağlıklı adres, ben de tüketiyorum gönül rahatlığıyla.
İkincisi 1+1de yumruk daha etkili ve sıkılmıyosun sadece sabır gerektiriyo 5+5 yapıyorum ben yolum kısa olduğu için 1-1.5 kilom var regl olduktan sonra görücem günümü ehehe 1+1 güzel eğer seyir evren biraz uzunsa.
füme etleri ben sürekli tüketiyorum malum her dakika yemek yapamıyorum acıktım mı dalıveriyorum markete ohhh bi hindi füme misss..
Somon konusunda bi sıkıntı yok yağlı ya da yağsız her balık serbest ki somon en zengin omega-3 kaynağıdır, muhtemelen vücudundaki omega6-omega3 oranı 4:1 den fazladır bol bol omega 3 tüket ki yağların erisin, sağlığına kavuş
canım gelinim sende hoşgeldin tatlım tatilden...reglidendir o fazlalıklar cnm üzülme...valla tatilde o kadar yürüyosunki kilo almak için onurege gibi teknede falan olmak lazım..biz antalya kemerdeydik nemden sıcaktan geberdik...bodrumun püfür püfür havasını tercih ederdim tabi ama oğluş kaydırağı bol bi yer istedi die mecburen gittik..otelimiz süperdi allahdan genelde herşey dahile dönünce kalite yerlerde oluyo antalyada ama biz memnun kaldık..biyerden bi yere gitmek için yürü babam yürü enerji namına bişi kalmıyo tabi:) rus hatunlar bol miktarda vardı doğal olarak...çoğunluğu bildiğimiz taş ama yaşları ilerleyenler erbet bişi oluyolar:) gene ne varsa bizim kadınlarda en azından biz gibiler:)
bu arada geçmişi biraz okudum kio verenleri candan tebrik ediyorummmyeni gelen arkadaşlarım sizlerde hoşgeldiniz...berrin,zeynep ve yolanda valla çok sevindim kilolar gitmiş nihayet:)demekki direnç kırılıncaya kadar umutsuzluğa kapılammak gerekiyomuş..
onuregecim sende üzülme sakın normal seyire dönünce fazlasıyla vereceksin tatil kilolarını...zaten onun hepsinin kilo olması mümkün deil su ttun muhtemelen..hem sonradan alınan kilolar çabucak gider yer etmez cnm...
sadecam hoş geldin bravo sana kocaman tebrikler kız ne güzel kilo almadan gelmişsin muhtemelen sıcaktanda erimişsin herhaldeoh ya çok seviniyom valla tatilcilerin dönmesine buğün pek giremedim bi göz attım vuvumda gelmiş yazmurum gelmiş bütün dönenleri sevgiyle kucaklıyorum yuvanıza hoşgeldiniz kızlar
Bugün eczacıdan aldığım bilgiye göre kızlar 3-4 tablet bir yemek kaşığı toz tatlandırıcıya eş değermiş...bilgilerinizegünaydın arkadaşlar..
dün gece regli oldum ve sabah kesin şişlik vardır diye tartıya çıktım istemeye isteneye birde ne göreyim 400 gr daha gitmiş.. Ben bu saf protein günlerini çokk seviyorum yawww..
Bu arada kızlar size bir soru..
Malum bu dönemde tatlı krizleri kaçınılmız bunun için dukan tarifleri kısmındaki tatlılardan yapmak istiyorum..tatlandırıcı olarak splenda var 100 tabletlik ama ölçüleri genelde çorba kaşığı olarak verilmiş. bu durumda bir tatlı için 1 kutunun hepsini kullanmak gerekiyo yanlışmıyım? yoksa bendeki splenda mı yanlış yani bunun toz olanı falan mı var? birde çok pahalı değilmi yani 4 porsiyonluk bir tatlı için 1 kutu gidiyorsa iflas ettim demektir..100 lük kutusu 11 tl..abbboovvv
İkinci bir soru daha canderel in toz tatlandırıcısı var ama aspartam içeriyomuş.. Aspartam ile ilgili dukan amca kitabında bir zararı yok demiş.. birde benim son zamanlarda bolcana içtğim diet colada var aspartam şimdi benim bilmediğim sizin bidiğiniz bir zararı varsa banada anlatırmısınız?? tatlı krizindeyim...
:
surimi bende ilk defa duydum,hangi markanınkini kullanıosun canımCanim migrosta var, füme etlerin oldugu reyonda, baska bazi marketlerde de var, mesela Ücler markete de gelmis son 10 gündür hep görüyorum.
surimi bende ilk defa duydum,hangi markanınkini kullanıosun canım
Canim migrosta var, füme etlerin oldugu reyonda, baska bazi marketlerde de var, mesela Ücler markete de gelmis son 10 gündür hep görüyorum.
sadecam hoş geldin bravo sana kocaman tebrikler kız ne güzel kilo almadan gelmişsin muhtemelen sıcaktanda erimişsin herhaldeoh ya çok seviniyom valla tatilcilerin dönmesine buğün pek giremedim bi göz attım vuvumda gelmiş yazmurum gelmiş bütün dönenleri sevgiyle kucaklıyorum yuvanıza hoşgeldiniz kızlar
canım çok teşekkür ederim hoşbuldum..evet tilki kürkçü hesabı hepimiz teker teker dönüyoruz yuvaya:)
Hoşgeldin Sadeca, biz de seni özledik :) Tatide kilo almamana çok sevindimİşallah sabaha daha da hafif uyanırsın.
teşekkürler mutlucum hoşbuldum:) bende çoook sevindim sabah tartıldım 76.500 çıktım ama regliyim ona rağmen 500 gr fazla çıktımneyse atlattım şu tatil virajını darısı tüm gidecek arkadaşlarımın başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?