Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydııın bebem...evet dene cnm surumiyi değişik geliyo insana..ben bi ara çok dadanmıştım bıkkınlık geldi epeydir almadım..ama elinin altında rahat oluyo insanın atıştırmalık...hem ben ilk zamanlar baya yedim kilo vermemde bi sıkıntı olmamıştı..manda yoordu sahiden süper lezzetli ama bulmak mesele tabi...bizim orda doğumu geciken hamilelere yedirirler artık nası bi etki yapıyosa:)
kemerin denizi nispeten daha güzel cnm biz gençken çok giderdik hatta denizin yüzünü görmeden gelirdik havuzdan çıkmazdık..yaşlandıkca denizin kıymetini anlamaya başladım..şimdi havuzun yüzüne bakmıyorum:)

hehehe benim de teyzeme 8-9 aylıkken mi ne manda yoğurdu yedirmişler, ondan mıdır bilmem derler hep manda yoğurdu yedin ondan diye, 11 ayda doğurmuş, kuzenim o yüzden benden 3 ay kadar küçük
ehehehe ondan dolayı manda yoğurdunun hikayesi var bizim ailede annem bulmuş getirmiş, benim böyle doğal şeylere düşkünlüğümü biliyo ya, ohh yesss yoğurt diye yiyorum

Kemer ebet pek güzel ama ben de yüzme dersleri verdiğimden beri havuza alıştım, denizde dibini göremediğim yerden çok korkuyorum :18::18:
halbuki küçükken dudaklarım morarana kadar denizden çıkmazdım
ama bodrumda tekne turu yaptık 40 metre yerde yüzdüm valla dibini görüyodum resmen. Ama şu deniz nelere kadir sadeca ablam ya tüm sivilcelerim geçti, bacaklarımda batıklar oluyodu yara gibi, onlar geçti, bi güzel bronzlaştım, saçlarımda kepek gibi yaralar oluyodu stresten sedef hastalığı gibi, onlar bile geçti 4 -5 günde.. Dedim ben bundan sonra denizi bırakmam. Hadi denize gidek diye tutturuyorum herkes çok güzelleşmişsin diye iltifatlar edince ehehehehe halbuki dışarıdan bakınca sadece sivilcelerim geçti ama moral bende tavan

Son düzenleme:

ahhh bodrumun denizi muhteşem ben bayılıyorumm...ama ordada bilinen herkesin gittiği plajlar yerine kuytu köşe yerleri bilen biriyle gitmek gerekiyomuş..biz ilk 4 sene evvel iber otele gitmiştik allahım o nasıl bi deniz vallahi dünya üzerinde ilk 3 e girer..sonra bodrumda yaşayan bi arkadaş bize öğretti bikaç yer o kadar paralar verip gitmeye hiiiç gerek yokmuş meğersem..heryeri olağanüstü..bende huylanıyorum dibini görmezsem:) gözlüklerle önce bi keşif sonra yüzüyorum..
evet cilde çok iyi geliyo ben 35 yaşındayım ama ergenlikte çıkmayan sivilceler şimdi çıkıyo:) bende zaten bu diyetten sonra baya düzelme olmuştu şimdi bronzlaşıncada düzeldi iice...fıstık oldun iyice zayıf bronz daha ne olsun..eminim iltifatlar az kalıyodur cnm...deniz suyu sağlık resmen şifa olsun inşallahh yıl boyu faydasını görelim:)

holeeeeeeeeeeeeyyyyyyy kaçamak yapoyooooossssss holeeeeeeeeeeyyyyyyyy

bekle beni magnum ben geliyoruuuuuummmm

aaahhh yağmur aaahhh, sessiz sedasız halletcektik bak deşifre ettik kendimizi, berrin oklavasıynan bitivermiş yanımızdaaa

sadecaa hoşgeldin...kazasız belasız, + gramsız dönmüşsün tebrik ederiiiiim walla istikrar abiddesisin

ay ben de fen edebiyatım hihihi heyecanlandım hangi bölüm ki hehehehe ben de mezun olsam

canım biyoloji blölüm mezunuyuuum...mezun olması en zor ama mezuniyetten sonra adam yerine konmayan bi biz varız sanırım fen- ed. fak. mezunları ne yazık ki2007 mezunuyum ve haaaala evde oturuyorum, gerçi erzincanda olmamızın da etkisi var tabii, biraz büyük şeherde olaydık çalışıyo olabülüüüdüm deee, hayırlısım artıkınnn...

bu arada akşam tartı felan bozuk sandım yatmadan önce 65,1 gördüm kiiiii bu sabah 64,7 yiiiiimm yani 1 günde 500 gr birden gittii...hep özeniyodum bööle yazanlara, nasıl olur yaaa 500 nasıl bi anda gider dioduuum amaaaaaa gidiomuş yaaaa

tebrik ederim canım...
ben de sabah 54.7 çıktım... çok mutlu oldum...
700 gr gitmiş benim de...
bu arada dukana göre benim ideal kilom 55,7 ve güçlendirmeye 3 ağustosta geçecekmişim...
ama ben şu anda 54.7 yim...güçlendirmeye pazartesi geçmek istiyorum...
ne dersiniz...bu

arada xxxx sipariş etmiştim sizden sonra vazgeçtim iptal ettim...

Son düzenleyen: Moderatör:

olleeeyyy hadi geç geç geç hehe en birinci ben geçicem diye sevinmiştim güçlendirmeye kikikiki maşallah maşallah aman nazar değmesin yarışı kazanaaaaan maibeyaaazzzzz
ben de vazgeçtim l-carnitin falan kullanmaktan benim de hedef kiloma dönmeme 800 gram kaldı ((
ah regl gelmedin yaktın beni hala tavuğa talimim ((

ayy ben de özendim şu an çok fena biyolog ablam sana :97:
Biyoloji ve kimya zaten bizim fakültenin de en çok mazeret sınavı olan ve her sene en az mezun verenlerden

ayyy sadeca ablam ne güzel yazmışsın ama biz gümbetteydik, denizi pisti ((
ama bodruma yine giderim yani sevdim ben de hele sevdiğiyle olunca insan :78::109:
senin dediğin iber otel neresinde kalıyo ki bodrumun, seneye biz de o beldeye gitsek..
bu arada ben çocuklar gibiyim yüzücü gözlüğüm olmadan yüzemiyorum aramızda kalsın, keşif meşif değil her daim gözümde
hakikaten bu diyetten sonra benim de sivilcelerim azaldı bak söylemeyi unutmuşum buraya bilgi edinmek isteyen vardır belki Dukan, sivilcelere iyi gelir efendim hihihi tecrübe edilmiştir.

şifa dileklerine aynen katılıyorum sadeca ablacım, inşallah yıl boyu şifa olur, kısmetse arada yine kaçmak istiyorum ben denize bööle bööle yüzücem keyifle mıymıy

hoşbuldum cinom:) tebriklerrr çok sevindim canım tez zamanda 60 ları gör inşallahhh

süpersin ya tebriklerr..ideal kilonun altına düşmüşsünn valla ne mutlu sana..bence uygun geç p.tesi tatlım..hem belki şu küsürlerde gider bi bakmışsın..tekrar tebrikler cnm

dayan cnm az kaldı seninde güçlendirmen..
otelin yeri göltürkbükü die geçiyo cnm..tamamen otele ait bi koyu var zaten orası kurtarıyo oteli başkada aman aman bi özelliği yok...biz gittiğimizde iber princess dı şimdi hilton olmuş..ayrıca dışardan günübirlik girilebiliyo beach ine...biraz kazıklanmayı göze alırsan güzel birgün geçirilebilinir...cam gibi bi deniz sahiden muhteşem..tatil sitelernden resimlerine bak bi nası güslll...onun dışında ortakentte eskiyalı otel var ufak sessiz sakin oranın denizide çok güzel..hemde giriş ücreti yok sadece yediğinin içtiğinin parasını alıyolar çok keyifli orayıda tavsiye ederim..ortakentle gümbet arasında bitez die geçiyo sanırım aktur die bi site var oranın beach leride çok güsl...denizi aynı havuz gibi git git belinde su...valla bozrumda o kadar çokki seçenek hangisini yazayım:) ben türkbükü dışında heryerini seviyorum orası piyasa yeri gibi bize hitap etmiyo açıkcası..gümüşlüğede mutlaka git tavşan adası var yürüyerek adaya gidiyosun çok keyifli mesela:)

herkese merhaba yaklaşık 3 haftadır sizi takip ediyorum kızlar sizleri örnek alarak 5 günlük atak evresini 1500 grmla tamamladım ve hiç kaçamak yapmadım ama bu bi hafta öyle rezil geçti ki yoruldum ve size yazmak istedim ancak siz anlarsınız beni
1 yıl içerisinde 96 kilodan 75 e kadar indim acı çekerek hemde ama sürekli bi istikrarsızlık ruh durumuma göre al ver al ver nisanda 76 kg iken haziranda bi baktım 80 oolmuşum kriz geçiriyodum nerdeyse 4hafta en az 5 gün 2.5-3 saate kadar yürüdüm l carnitin de içtim ama veremedim veremedim veremeyince yemedim sporu arttırdım ona rağmen veremedim tabi sizi görene kadar burda okuyup öğrendiklerimle 1500 gr verdim ne kadar iyi geldi bilemezsiniz amacım temmuzun 18 ine kadar 75 i görmekti çünkü aşık olduğum adam beni zayıf görmek istiyodu onunla kavga edince bu hafta benim için ölüm oldu kızlar yoruldum halim kalmadı sürekli halsizim sürekli içimdeki sese karşı kavga ediyorum
ya patlayana kadar yiyorum yada bayılana kadar açım dengem kalmadı yiyorum 2 dk sonra pişmanlık ölesiye bi türlü denge tutturamadım halimde kalmadı nasıl düzelirim bilmiyorum 3 gün önce 76.400 ken bugün 77.700 ü gördüm ve bittim

Hoşgeldin Sadeca, biz de seni özledik :) Tatide kilo almamana çok sevindim İşallah sabaha daha da hafif uyanırsın.

Sevgili Mustlu,
94.4'den 71'e inmek nasıl bir duygu? Bizimle paylaşır mısın? Şişmansın diye seni hor görenler nasıl karşıladı?
Biraz anlatsana bize moral verir..

eveet gümüşlüğü de duydum ama biz tatil planını biraz geç yaptık o yüzden çok fazla otel seçeneğimiz yoktu, hepsi doluydu. Ama olsun deniz kötüymüş nolucak ben mutluydum :))
Otele baktım ablacım çook güzel bayıldım bayıldım bayıldım harika harika harika
bakmıştım bu otele ama tebi fiyatını görünce vazgeçmişimdir ehehehe zira öğrenciyim o kadar lükse kaçamam yaniii
ama erken rezervasyonla gidilirse fiyatı iyice düşer gibi :)))
yazdım valla kenara annemlere söyliyim de onlar götürsün beni
babam sağolsun yazarım popoma da

hoşgeldiiiiinnn çok özledik seni

bak sölerim ha berrine karışmam...

söyleme amaaaa

1. Dün gece Dukan krebini yaptım, süt, yumurta ve yulaf kepeği ile.
Akşam iki tane yedim. Sabah kahvaltıda bir tane yedim lor peyniri ve domates ile.
Kendimi ekmek yemiş gibi mutlu hissettim. Tadı da fena olmadı.
Göz kararı yaptım krebi. Gün başına 2 kaşıktan fazla koymuş olabilirim tabi.
Krep yoğrutla karıştırmadan daha lezzetli. Tavsiye ederim.

2. Surimi de yedim dün. Realde ve Kipalarda da var. Çok lezzeti, taşıması kolay.
ABD'de yaşayan endokrinolog kayınbiraderim yine de bundan çok yeme, somon daha iyi dedi.

3. Kendime bir sürahi aldım. İş yerinde sabah bir sürahi akşam bir sürahi içiyorum.
Tavsiye ederim.

4. Lor peynirini dün ve bugün epey fazla yedim. Ondan biraz huzursuzum.

5. Kabızlık için her gün bir tane doğadan zayıflama çayı içiyorum, tavsiye derim.

Bir de hep rejim hakkında konuştuğum için etrafım için epey sıkıcı bir insan olmaya başladım :)) Böyle giderse ileride zayıf ama yanlız olacağım :))

hehehe bi ara ben de öyleydim takıntıydı artık bendeki :)))
gerçi hala öyle azalma var ama tamamen geçmedi :)))
surimi ile ilgili bilgiler için de teşkür ederiz tohtur hanıımm
bi de eriklinin 1 litrelik şişeleri var kolay oluyor taşıması falan zırt pırt bitmiyo suyunuz, sıcaklarda ısınır o içemem az ve sık almak daha iyi soğuk isterim demiyosanız o da güzel bi alternatif
abd ye selam olsun buradan aah ah bi türkoloji bölümü kurmadılar ki gidelim

yani bende stabil durumdayım esasında pek o mantık geçerli değil benced

ayy valla nerdesin vuvuu evet biz 3 ayı geçen grupta biraz sıkılmalar var gerçekten napsak bilmiyorum nasıl canlansak

burdayım canlar
hepinize sarılıyorum ha böle...
walla violet aynen yaa bugün diyorum saf pro günüm,yok anam ben de yoli gibi artık saf protein filan yapamıyorum..hergün az da olsa sebzem var..2-3 tane biber,2 domates kesin yiyorum..
bugün diyorum meyve yok..yok anam yine 3-5 tane atıyorum ağzıma..e böyle olunca da resmen güçlendirme olmuş oluyor kilo milo verditmiyor,ha ama allahtan arada alınanları bu yeme temposuyla bile verebiliyorsun..yani dukan gerçekten bu işi biliyor..diyordukya güçlendirmede nasıl koruruz kilomuzu diye,aha böle işte,2 gün yi yi,sonra 3 gün dikkat et,almıyorsun ben daha geçmeden 1 aydır yaşadım ve gördüm mecburen biri bana daha seyirde olmam gerekltiğini,aslında 63 kiloya inmek istediğimi söyleyebilir mi lütfeeeennnn
vagus hoşbulduk anacım..
cino ay kant biliv dissss..oha diyorum da başka da bişi diyemiyorum,resmen 1 kilo fark atmışınya bana...cadaloz beni ayarttın ayarttın kaçamak yap vuvu,birşey olmuyo vuvu,götür pilavları vuvu,ben yanındayım vuvu,ohhhhh hanım meğer atı almış da üsküdarı
geçmiş...
ben bittim,bi kiloya hayatta yetişemem bu bana gaz vermedi cinocuk,ümitsizliğe kapıldım
ama senin adına gerçekten de ( biraz kendimi zorlayarak da olsa ) çoookk sevindim (dişlerimi sıkıyorum) odunla dövün beni,kıskandım yine işte..
yolicik seni çok iyi anlıyorum,doğal olarak bıktın kızım..normal çok normal...+1600 pek normal gibi durmuyor ama şansını fazla zorlamış gibi oldu galiba,üstüste olunca olmuştur belki...ama yine de sendeki artışlar pek bi fazla oluyor..ya çok tuzlu şeylerle yapıyorsun kaçamağı,ya içki içiyorsun ya da bünyen böyle..üzülme bacım sen biliyorsun geldikleri gibi gidecekler...

zayıf ve yalnız hehehehe bunu sevdim kulağa hoş geliyor

sevmediğim insanlara anlatıyımda yokolsunlar

cizelgemi guncelledim sizede yazayım dedim 20 kg yi tamamladıgımdan beri cok yavas ılerlıyor 4 gun atakta yaptım ama azcık hareketlendi sporun dısında metabolizmayı hızlandıran fikri olan var mı kızlar?

Sevgili Mustlu,
94.4'den 71'e inmek nasıl bir duygu? Bizimle paylaşır mısın? Şişmansın diye seni hor görenler nasıl karşıladı?
Biraz anlatsana bize moral verir..

Canım kesinlikle çooooooook muhteşem bir duygu. Gerçi kilolu olduğum dönemde hor görüldüğümü pek söyleyemem. Genelde bana bu kiloyu nasıl böyle taşıyabiliyorsun, biz olsak çok fena görünür, giyecek hiçbir şey bulamazdık ama sen yine de güzel görünüyorsun diyorlardı. Ben hiçkimseye şikayet etmezdim neden kiloluyum diye, çünkü hiç sevmem aciz görünmeyi ve biliyordum ki gerçekten kilo vermek benim elimdeydi. Tabi ki çok memnuniyetsizdim kilolu olmaktan. Sanırım ben çok şanslı bir insanım ki eşim de beni her halimle çok beğendi ben zaten evlendiğimde 90 kiloydum. Ama şimdi onun da çok hoşuna gidiyor bu hallerim. Çok çekici buluyor, hele yeni yeni güzel kıyafetler giydiğimde gözünü alamıyor

Yalnız kilo verip herkesten iltifatlar duymak harika bir duygu. Ben üniversitede öğretim üyesiyim ve bizde herkes beni konuşuyor. Geçende eski rektör hocamıza veda yemeği vardı, gecede en çok benim kilo vermem ve ne kadar iyi göründüğüm konuşuldu :)))
Kilosu fazla olan arkadaşlar, sıkın dişinizi. İnanın sonucunu görünce çabalarınıza değecek. Hem sağlık, hem de görünüş açısından! İnanın çok enerjik ve sağlıklı yepyeni bir insan olacaksınız. Ve tabi ki DUKAN SAYESİNDE BU SON OLACAK VE VERDİĞİMİZ KİLOLARI GERİ ALMAYACAĞIZ!!!

Herkesi kocaman öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…