selam kızlaarr:) ben geldiiim..nihayet evimdeyim...valla evimide sizide çooook özledim...umarım herkes iyidir henüz geçmişte boğulmaya başlamadımda:) tatilde giremedim pek nete çok yavaştı bende hiç uğraşmadım...kısaca özet geçiyorummm...ilk 4 gün sıfır kaçamak..4.günün sonunda hastalandım halsizlik had safhadaydı tansiyonum düştü soğuk algınlığı falan klasik klima çarptı kısaca...aşırı sıcakta diyet yapmak sahiden çok zormuş..son 3 gün fazla abartmadan meyve yemek durumunda kaldım...dün akşam yemeğinde finali profitrolle yaptığımı utanarak itiraf ediyorumbugünde regl oldum...eve gelir gelmez tartıya çıktım akşam saati olmasına rağmen ve regl olmama rağmen almış görünmüyorum bakalım asıl kilo sabah belli olcak...şimdilik benden bu kadar bakalım sizler neler yapmışsınız bi bakayım geçmişe...hepinizi öpüyorumm artık burdayım canlarr
tombil tombil tüm tanıdığım doktorlar tombil:129: 2-3 hariç.
valla benim eşimde doktor oda +10 kg. var oda başlamıştı ama 5 gün sonra bıraktı.ama verdiğini geri almadı.hala başlayacak ama ne zaman bilmiyorum.doktor eşleride kilolu oluyor galiba doktor eşi olanda çok...
Canım kesinlikle çooooooook muhteşem bir duygu. Gerçi kilolu olduğum dönemde hor görüldüğümü pek söyleyemem. Genelde bana bu kiloyu nasıl böyle taşıyabiliyorsun, biz olsak çok fena görünür, giyecek hiçbir şey bulamazdık ama sen yine de güzel görünüyorsun diyorlardı. Ben hiçkimseye şikayet etmezdim neden kiloluyum diye, çünkü hiç sevmem aciz görünmeyi ve biliyordum ki gerçekten kilo vermek benim elimdeydi. Tabi ki çok memnuniyetsizdim kilolu olmaktan. Sanırım ben çok şanslı bir insanım ki eşim de beni her halimle çok beğendiben zaten evlendiğimde 90 kiloydum. Ama şimdi onun da çok hoşuna gidiyor bu hallerim. Çok çekici buluyor, hele yeni yeni güzel kıyafetler giydiğimde gözünü alamıyor
Yalnız kilo verip herkesten iltifatlar duymak harika bir duygu. Ben üniversitede öğretim üyesiyim ve bizde herkes beni konuşuyor. Geçende eski rektör hocamıza veda yemeği vardı, gecede en çok benim kilo vermem ve ne kadar iyi göründüğüm konuşuldu :)))
Kilosu fazla olan arkadaşlar, sıkın dişinizi. İnanın sonucunu görünce çabalarınıza değecek. Hem sağlık, hem de görünüş açısından! İnanın çok enerjik ve sağlıklı yepyeni bir insan olacaksınız. Ve tabi ki DUKAN SAYESİNDE BU SON OLACAK VE VERDİĞİMİZ KİLOLARI GERİ ALMAYACAĞIZ!!!
Herkesi kocaman öpüyorum.
Valla öyle bende sitedeki dombili doktorlardan biriyim. verdiğim kilolar sayesinde hastanedeki 3 doktor daha dukana başladı.Yani giderek çoğalıyoruz :)
günaydııın bebem...evet dene cnm surumiyi değişik geliyo insana..ben bi ara çok dadanmıştım bıkkınlık geldi epeydir almadım..ama elinin altında rahat oluyo insanın atıştırmalık...hem ben ilk zamanlar baya yedim kilo vermemde bi sıkıntı olmamıştı..manda yoordu sahiden süper lezzetli ama bulmak mesele tabi...bizim orda doğumu geciken hamilelere yedirirler artık nası bi etki yapıyosa:)
kemerin denizi nispeten daha güzel cnm biz gençken çok giderdik hatta denizin yüzünü görmeden gelirdik havuzdan çıkmazdık..yaşlandıkca denizin kıymetini anlamaya başladım..şimdi havuzun yüzüne bakmıyorum:)
cizelgemi guncelledim sizede yazayım dedim 20 kg yi tamamladıgımdan beri cok yavas ılerlıyor 4 gun atakta yaptım ama azcık hareketlendi sporun dısında metabolizmayı hızlandıran fikri olan var mı kızlar?
Bizim hastanede de herkes pür dikkat beni izliyor. Bazılarının bakışlarında "biz çok gördük bu rejimleri yine başlar bitiremez" ifadesi var.
Bu sefer bitsin isiyorum. 40'ıma bastım bu ay. Bundan sonra böyle bir problemim olmasın ve tüm yüklerimden kurtulayım istiyorum.
kızlar günaydın.
bu sabah haa +800 de olmama ragmen 59,8 çktım. sonunda yine ellidokuz okkay gördüm şükür.
ve ben bi karar aldım. haftada bir kez sadece cumartesileri tartılcam. zira en hafif çıktığım gün cumartesi oluyor. dukanın önerisi üzerine her gün tartılmak beni yoruyor. artılar moral bozuyor bıkkınlık yapıyor.
sadecam hoşlgemiş sefalar geitrmiş. ve hiç artısız gelmiş harika
vuvucum sende hoşgeldin canımcım bende tatilde diyet miyet yapamam. yanikarbo az olur ama meyve yerim et filan yerm dondurma da yerim yani yılda bir kez tatile çıkıyorum tabi ki tadını çıkarıcam. ama bol bol yürüyüş ve yüzmede olacak. ofiste o kadar hareket etmiyoruz ki. bide insan denizde çok acıkıyor. ayın 22 den sonra tatile çıkıcam
cino valla pess bende ay kant bilivv it yaa. sen bizi yiyon mu kızım kaçamak yapıyorum diye. sonra da kg veriyorum diyorsun. bence arada kaçamak şu açıdan iyi. beden diyete alışmıyor. sonra diyeti bırakınca hoop gelceeene işte arada bana olduu gibi hoop geliyorr. o yüzden ben her hafta sonu yine kaçamak larıma devam edicem. aylardır böle yaptım uzun sürdü ama bence saglıklı olan bu :))
mustlucum iltifat almana çok sevindim. bende 72 kg evlendim eşim bana o zamanda aşıktı şimdi de aşık ama hakikaten şimdi daha bir begeni ile bakıyor kıskanıyor hafiften eskiden bu kadar değildi. hayatının aşkı böle düşününce insan daha bi mutlu ouyor diyete sarılıyor. incelene kadar devammm .. inceden inceliyoruz hepimiz
ben de sevmiştim kemeri..ama en güzel koyu phaselis..çok güzel gerçekten..yeşillik seviyorum ben çok.o yüzden kemeri ve muğlanın heryerini seviyorum...ama kemerin havası gerçekten çok fena..bodrumu ben de tercih ederim..ya da marmarisi..boğulacam sanmıştım ilk gün gittiğimde...
ama yine de sakin tatil isteniyorsa favorim DATÇA...süper tatlı bi yer bayılıyorum...
muğlalı olan varmı aranızda yaa..çok isterdim muğlalı olmayı çok şanslısınız walla..kesin oraya yerleşirdim...ya yalıkavağa,ya datçaya ya marmarise..offff offf...
bu arada zeynep aplam hoşbuldum..hepinizi ösledim walla...ben tatilden 1 hafta sonra gökçeadaya gidiyorum...
burdayım canlar
hepinize sarılıyorum ha böle...
walla violet aynen yaa bugün diyorum saf pro günüm,yok anam ben de yoli gibi artık saf protein filan yapamıyorum..hergün az da olsa sebzem var..2-3 tane biber,2 domates kesin yiyorum..
bugün diyorum meyve yok..yok anam yine 3-5 tane atıyorum ağzıma..e böyle olunca da resmen güçlendirme olmuş oluyor kilo milo verditmiyor,ha ama allahtan arada alınanları bu yeme temposuyla bile verebiliyorsun..yani dukan gerçekten bu işi biliyor..diyordukya güçlendirmede nasıl koruruz kilomuzu diye,aha böle işte,2 gün yi yi,sonra 3 gün dikkat et,almıyorsun ben daha geçmeden 1 aydır yaşadım ve gördüm mecburenbiri bana daha seyirde olmam gerekltiğini,aslında 63 kiloya inmek istediğimi söyleyebilir mi lütfeeeennnn
vagus hoşbulduk anacım..
cino ay kant biliv dissss..oha diyorum da başka da bişi diyemiyorum,resmen 1 kilo fark atmışınya bana...cadaloz beni ayarttın ayarttın kaçamak yap vuvu,birşey olmuyo vuvu,götür pilavları vuvu,ben yanındayım vuvu,ohhhhh hanım meğer atı almış da üsküdarı
geçmiş...
ben bittim,bi kiloya hayatta yetişemembu bana gaz vermedi cinocuk,ümitsizliğe kapıldım
ama senin adına gerçekten de ( biraz kendimi zorlayarak da olsa ) çoookk sevindim(dişlerimi sıkıyorum) odunla dövün beni,kıskandım yine işte..
yolicik seni çok iyi anlıyorum,doğal olarak bıktın kızım..normal çok normal...+1600 pek normal gibi durmuyor ama şansını fazla zorlamış gibi oldu galiba,üstüste olunca olmuştur belki...ama yine de sendeki artışlar pek bi fazla oluyor..ya çok tuzlu şeylerle yapıyorsun kaçamağı,ya içki içiyorsun ya da bünyen böyle..üzülme bacım sen biliyorsun geldikleri gibi gidecekler...
kızlar günaydın.
bu sabah haa +800 de olmama ragmen 59,8 çktım. sonunda yine ellidokuz okkay gördüm şükür.
ve ben bi karar aldım. haftada bir kez sadece cumartesileri tartılcam. zira en hafif çıktığım gün cumartesi oluyor. dukanın önerisi üzerine her gün tartılmak beni yoruyor. artılar moral bozuyor bıkkınlık yapıyor.
sadecam hoşlgemiş sefalar geitrmiş. ve hiç artısız gelmiş harika
vuvucum sende hoşgeldin canımcım bende tatilde diyet miyet yapamam. yanikarbo az olur ama meyve yerim et filan yerm dondurma da yerim yani yılda bir kez tatile çıkıyorum tabi ki tadını çıkarıcam. ama bol bol yürüyüş ve yüzmede olacak. ofiste o kadar hareket etmiyoruz ki. bide insan denizde çok acıkıyor. ayın 22 den sonra tatile çıkıcam
cino valla pess bende ay kant bilivv it yaa. sen bizi yiyon mu kızım kaçamak yapıyorum diye. sonra da kg veriyorum diyorsun. bence arada kaçamak şu açıdan iyi. beden diyete alışmıyor. sonra diyeti bırakınca hoop gelceeene işte arada bana olduu gibi hoop geliyorr. o yüzden ben her hafta sonu yine kaçamak larıma devam edicem. aylardır böle yaptım uzun sürdü ama bence saglıklı olan bu :))
mustlucum iltifat almana çok sevindim. bende 72 kg evlendim eşim bana o zamanda aşıktı şimdi de aşık ama hakikaten şimdi daha bir begeni ile bakıyor kıskanıyor hafiften eskiden bu kadar değildi. hayatının aşkı böle düşününce insan daha bi mutlu ouyor diyete sarılıyor. incelene kadar devammm .. inceden inceliyoruz hepimiz
eveet gümüşlüğü de duydum ama biz tatil planını biraz geç yaptık o yüzden çok fazla otel seçeneğimiz yoktu, hepsi doluydu. Ama olsun deniz kötüymüş nolucak ben mutluydum :))
Otele baktım ablacım çook güzel bayıldım bayıldım bayıldım harika harika harika
bakmıştım bu otele ama tebi fiyatını görünce vazgeçmişimdir ehehehe zira öğrenciyim o kadar lükse kaçamam yaniii
ama erken rezervasyonla gidilirse fiyatı iyice düşer gibi :)))
yazdım valla kenara annemlere söyliyim de onlar götürsün beni
babam sağolsun yazarım popoma da
herkese merhaba yaklaşık 3 haftadır sizi takip ediyorum kızlar sizleri örnek alarak 5 günlük atak evresini 1500 grmla tamamladım ve hiç kaçamak yapmadım ama bu bi hafta öyle rezil geçti ki yoruldum ve size yazmak istedim ancak siz anlarsınız beni
1 yıl içerisinde 96 kilodan 75 e kadar indim acı çekerek hemde ama sürekli bi istikrarsızlık ruh durumuma göre al ver al ver nisanda 76 kg iken haziranda bi baktım 80 oolmuşum kriz geçiriyodum nerdeyse 4hafta en az 5 gün 2.5-3 saate kadar yürüdüm l carnitin de içtim ama veremedim veremedim veremeyince yemedim sporu arttırdım ona rağmen veremedim tabi sizi görene kadar burda okuyup öğrendiklerimle 1500 gr verdim ne kadar iyi geldi bilemezsiniz amacım temmuzun 18 ine kadar 75 i görmekti çünkü aşık olduğum adam beni zayıf görmek istiyodu onunla kavga edince bu hafta benim için ölüm oldu kızlar yoruldum halim kalmadı sürekli halsizim sürekli içimdeki sese karşı kavga ediyorum
ya patlayana kadar yiyorum yada bayılana kadar açım dengem kalmadı yiyorum 2 dk sonra pişmanlık ölesiye bi türlü denge tutturamadım halimde kalmadı nasıl düzelirim bilmiyorum 3 gün önce 76.400 ken bugün 77.700 ü gördüm ve bittim
canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama sanırım biraz psikolojin de bozuk senin,takıntı haline gelmiş..psikoloğa gitmeyi düşündün mü hiç?üzüldüm gerçekten haline,yapma böyle...yemenin sana hiçbir psikolojik faydası yok,hele bu durumdayken seni daha da bunalıma sokuyor...ama eğer veremiyorsan da (ki ben direnirsen verebileceğine inanaıyorum,çünkü biz burda neler gördük,hepimiz veriyoruz işte birşekilde) olduğun kiloyla mutlu olmayı bilmelisin...aşık olduğun adam sen zayıflamıyorsun diye aşkından vazgeçecekse zaten hiç aşık olmamıştırki..şu bi zayıflasın ona bi aşık olucam diye birşey olabilir mi_? bu laflar da seni üzüyordur biliyorum ama bence şu aşık olduğun adam sana hiç iyi gelmiyor
cizelgemi guncelledim sizede yazayım dedim 20 kg yi tamamladıgımdan beri cok yavas ılerlıyor 4 gun atakta yaptım ama azcık hareketlendi sporun dısında metabolizmayı hızlandıran fikri olan var mı kızlar?
kızlarr ben metabolizmamı anlayamadım ya hiç kaçamak yapmadığım günler kilom düşmüyor , kaçamaklı günün ertesi günü en az -500 gr düşüyor bende ara sıra metabolizmamı şaşırtmak için kaçamak yapıyorum örneğin 1 haftadan beri kilom sabitti dün patates kızartması yedim bugün -600 gr daha azım
45. günümdeyim bugün verdiğim toplam kilo 5.700 gr sizce nasıl iyimi? yavaş mı kilo veriyorumm
hepinize iyi günler diliyorum
ben muğlalıyım
Süper veriyosun bence, gerçi ben 21 günde 4.1 kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?