Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

inanmıyorum sadeca süpersin...o kadar verdiğin kiloların üzerine 1 hafta tatilde bunları kaçamaktan bile saymam ben...meyveyi zaten ben rutine bağladım.birtek profiterol yemişsin olarak bakıyorum...ve süper hiç almamışsın..işte sende güçlendirme yapmış oldun resmen 1 hafta..süper walla maşallah..korkarım sabaha kilo bile vermiş olabilirsin..ya da sabaha olmasa da reglin bitince direk 1 kg gidecekmiş gibi duruyor..hoşgeldin tekrar..
ben tatilde direkt bozmayı düşünüyorum..yani ekmek yemem kesinlikle,öyle pilava makarnayı da yemem ama yemeklerden hertürlü yerim..içki içerim ve meyve yerim ,üzerine de gelince ramazan ohhh vuvu olsun mu sana 70 kilo
olmasın di mi olmasın
bu arada birisi magnum deyip duruyor sanki ama kim olduğunu çıkaramıyorum birtürlü...alla allaaaa:44::44:

Valla öyle bende sitedeki dombili doktorlardan biriyim. verdiğim kilolar sayesinde hastanedeki 3 doktor daha dukana başladı.Yani giderek çoğalıyoruz :)

Sevgili Mustlu,
Çok önemli bir başarı hikayesi bu. Bunun için ameliyat olmadın, balon taktırmadın, sadece diyet yaptın.
Helal olsun. O övgüleri hakediyorsun. Bence bu DUkan'ın değil senin azminin zaferi!
Yeniden tebrik ediyorum seni.

Valla öyle bende sitedeki dombili doktorlardan biriyim. verdiğim kilolar sayesinde hastanedeki 3 doktor daha dukana başladı.Yani giderek çoğalıyoruz :)

Bizim hastanede de herkes pür dikkat beni izliyor. Bazılarının bakışlarında "biz çok gördük bu rejimleri yine başlar bitiremez" ifadesi var.
Bu sefer bitsin isiyorum. 40'ıma bastım bu ay. Bundan sonra böyle bir problemim olmasın ve tüm yüklerimden kurtulayım istiyorum.

kızlar günaydın.
bu sabah haa +800 de olmama ragmen 59,8 çktım. sonunda yine ellidokuz okkay gördüm şükür.
ve ben bi karar aldım. haftada bir kez sadece cumartesileri tartılcam. zira en hafif çıktığım gün cumartesi oluyor. dukanın önerisi üzerine her gün tartılmak beni yoruyor. artılar moral bozuyor bıkkınlık yapıyor.

sadecam hoşlgemiş sefalar geitrmiş. ve hiç artısız gelmiş harika
vuvucum sende hoşgeldin canımcım bende tatilde diyet miyet yapamam. yanikarbo az olur ama meyve yerim et filan yerm dondurma da yerim yani yılda bir kez tatile çıkıyorum tabi ki tadını çıkarıcam. ama bol bol yürüyüş ve yüzmede olacak. ofiste o kadar hareket etmiyoruz ki. bide insan denizde çok acıkıyor. ayın 22 den sonra tatile çıkıcam

cino valla pess bende ay kant bilivv it yaa. sen bizi yiyon mu kızım kaçamak yapıyorum diye. sonra da kg veriyorum diyorsun. bence arada kaçamak şu açıdan iyi. beden diyete alışmıyor. sonra diyeti bırakınca hoop gelceeene işte arada bana olduu gibi hoop geliyorr. o yüzden ben her hafta sonu yine kaçamak larıma devam edicem. aylardır böle yaptım uzun sürdü ama bence saglıklı olan bu :))
mustlucum iltifat almana çok sevindim. bende 72 kg evlendim eşim bana o zamanda aşıktı şimdi de aşık ama hakikaten şimdi daha bir begeni ile bakıyor kıskanıyor hafiften eskiden bu kadar değildi. hayatının aşkı böle düşününce insan daha bi mutlu ouyor diyete sarılıyor. incelene kadar devammm .. inceden inceliyoruz hepimiz

ben de sevmiştim kemeri..ama en güzel koyu phaselis..çok güzel gerçekten..yeşillik seviyorum ben çok.o yüzden kemeri ve muğlanın heryerini seviyorum...ama kemerin havası gerçekten çok fena..bodrumu ben de tercih ederim..ya da marmarisi..boğulacam sanmıştım ilk gün gittiğimde...
ama yine de sakin tatil isteniyorsa favorim DATÇA...süper tatlı bi yer bayılıyorum...
muğlalı olan varmı aranızda yaa..çok isterdim muğlalı olmayı çok şanslısınız walla..kesin oraya yerleşirdim...ya yalıkavağa,ya datçaya ya marmarise..offff offf...
bu arada zeynep aplam hoşbuldum..hepinizi ösledim walla...ben tatilden 1 hafta sonra gökçeadaya gidiyorum...

cizelgemi guncelledim sizede yazayım dedim 20 kg yi tamamladıgımdan beri cok yavas ılerlıyor 4 gun atakta yaptım ama azcık hareketlendi sporun dısında metabolizmayı hızlandıran fikri olan var mı kızlar?

112'den burakamlara düşmek muhteşem bir başarı.
Azimli bir insan olmalısın. Tiroid hormonlarında bir problem olup olmadığına baktırdın mı?
Ülkemizde çok yaygın. Eğer var ise ilaç takviyesi ile metabolizman hızlanabilir.

Bende mayısta 30 uma bastım ve 30 yaşım bitmeden kilolarımın hepsinden kurtulmaya karar verdim.20 li yaşlarımın sonu hep kilolu istediğim şeyleri giyememmekle geçti.Şuan o kadar mutlu ve hafifim ki İlk başlarda banada o gözle bakıyolardı hissediyordum.Hatta yaptığım diyeti bildikleri halde burnumun dibine zorla simit bile dayayanlar oldu Ama ben değil onlar pes eeti.Şimdi övgülerin ardı arkası kesilmiyor.Erkekler bile nasıl yaptın diye gelip fikir soruyorlar :)

Valla dukan diyeti yapınca insan denizdede acıkmıyo tecrübe ile sabittir :)

Evet son günlerde tartıda gördüğüm 75.5 gibi kilolar tarihe karıştı ve bu sabahtan itibaren 75 kiloyum Bu da demek oluyorki bir kaç gün içinde (reglm bittiğinde) 74leri de görücem:)

Dukan diyetinde atak evresindeki son günüm bugün. Dukan amca diyoduki 1.9 kg vericeksin, henüz 1.2 kg vermiş oldum ama regl olduğum için şişkinlik var bu nedenle o 700 gramıda regl bitince atarım heralde

ben muğlalıyım

vuvucuuuuum hemen mızıkçılık yapma bebeeeeem:)) geçen haftalarda da sen bana neredeyse fark atmıştın reglimin 5, günü bugun ondan hızlı bi düşüş oldu diye tahmin ediyorum yoksa cino yine aynı cino yaniiiii:)) ümitsizliğe kapılma yaaa onun için söylemedim ki ben sana senin hedefine şurada ne kalmış ki zaten benim daha 4 ,7 kilom vaaarr

yaa dün yediklerimi yazsam you kant biliivv it evııırr nevııır hem deee abur cubur dolabını temizledim, yarım yarım paketlerde neler çıktı neleeeeeeer bayatlayı bayatlamadıklarını kontrol etmek için biraz tatlarına baktımmm sadece bilerek ve isteyerek 1 kase kiraz yidiiiiim, yaptım evet bunu isteyerek yaptım hem deeeee kızlar meyveyi ben de yiyom hergün yaaa napayım, yavaş giderse gitsin...kışın burada hiç doğru düzgün meyve olmadı, yazın olanlarda en doğalından burada yetişenler, yemeyim de ne yapayım karşılarına geçip seyredemem ama tabiii yesem de gidiyo olayı biraz cesaretlendirmiyo değil, daha kolay kaçamak yapıyosunahanda bööle dürtüyo şeytan

vuvuş ve yoliş tatil için düşündüklerinize katılıyorum, senede 1 kere oliiiyii zaten, ben olsam ben de keyfini çıkarırdımmmm:82:
seviyoreeeeee hepsinisiiiiii

evet canım ben de baktım resimlerine gerçekten şahaneymiş ama fiyatı temmuzda 500 lire kişi başı bir gece..çüşş diyorum walla
bu arada çeşmenin de denizi süperdir...ben en çok datçanın ve çeşmenin denizini sevmiştim...bodrumun da koyları süper tabii çok iyi bilmiyorum..ya walla ben de deniz gözlüğü bağımlısı oldum..onsuz giremiyoruz denize eşimle 2 senedir..amma zevkli oluyormuş ama yaa çok komiğiz denizin altında salak salak birbirimize balıkları,kayaları gösteriyoruz sanki çok ilginç birşeymiş gibi

canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama sanırım biraz psikolojin de bozuk senin,takıntı haline gelmiş..psikoloğa gitmeyi düşündün mü hiç?üzüldüm gerçekten haline,yapma böyle...yemenin sana hiçbir psikolojik faydası yok,hele bu durumdayken seni daha da bunalıma sokuyor...ama eğer veremiyorsan da (ki ben direnirsen verebileceğine inanaıyorum,çünkü biz burda neler gördük,hepimiz veriyoruz işte birşekilde) olduğun kiloyla mutlu olmayı bilmelisin...aşık olduğun adam sen zayıflamıyorsun diye aşkından vazgeçecekse zaten hiç aşık olmamıştırki..şu bi zayıflasın ona bi aşık olucam diye birşey olabilir mi_? bu laflar da seni üzüyordur biliyorum ama bence şu aşık olduğun adam sana hiç iyi gelmiyor

kızlarr ben metabolizmamı anlayamadım ya hiç kaçamak yapmadığım günler kilom düşmüyor , kaçamaklı günün ertesi günü en az -500 gr düşüyor bende ara sıra metabolizmamı şaşırtmak için kaçamak yapıyorum örneğin 1 haftadan beri kilom sabitti dün patates kızartması yedim bugün -600 gr daha azım

45. günümdeyim bugün verdiğim toplam kilo 5.700 gr sizce nasıl iyimi? yavaş mı kilo veriyorumm

hepinize iyi günler diliyorum

Online Psikoloğunuz geldi :)

Psikolojisi bozuk demeyelim sadece yıpranmış, ve bunun temelinde birazcık sevgili baskısı görüyorum. Öncelikle sevgilin seni "zayıf" görmek istiyorsa kusura bakma ama defolsun gitsin. Seni sen olduğun için sevmedikten sonra bir anlamı yok sevginin. Sen kendinle ilgili ilgili bir karar vereceksen sadece kendin istediğin için vermelisin. Ayrıca kilo bir yerlerde takılır kalır, orada pes etme ve devam et. Bakacaksın 2 hafta sonra 3 kilo birden azalmışsın:)

Son düzenleme:
cizelgemi guncelledim sizede yazayım dedim 20 kg yi tamamladıgımdan beri cok yavas ılerlıyor 4 gun atakta yaptım ama azcık hareketlendi sporun dısında metabolizmayı hızlandıran fikri olan var mı kızlar?

kesinlikle suyu artırmak....bu bir...
ikincisi acı biber yemek bol bol...(pro günlerinde turşusundan yersin)
üçüncüsü meto hızlandırıcı bitki çayları (tarçınlı,karanfilli vs.)

Süper veriyosun bence, gerçi ben 21 günde 4.1 kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…