Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugün yaşadıkların nasıl mutlu edici biliyorum .seni kutluyorum en güzel motivasyon güzel övgüler duymak ve aynaya bakmakdan keyf almak.kardeşinde hoşgelmiş aramıza

İyi akşamlar kızlar bugün zero cola aldım daha önce içtiğimde tadı iğrenç gelmişti ama bugün çok hoşuma gitti 2 bardak üst üste hüplettim. Dukan amca serbest demiş ama ben yinede kendimi kötü hissediyorum bi suçluluk var içimde..

zero cola ben bir bardak diye serbest biliyordum, valla serbestse günde bir litre içebilirim :44: :44:

45dk dır foruma girmeye çalışıyorum hata veriyor. :82: ben yatam yarın da oruçluyum gece kalkıcam o yüzden erken iyi geceler diycem size.hepinizi tek tek öpüyorum.beni özleyin yarın görüşürüz inşallah.hadi iyi geceler

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım ... Bantta 6 ile 7 arasında ve rampada hızlı hızlı yürüyorum ve arada 2 şer dk. koşuyorum 10 da...
o yüzden bu kadar yüksek kalori yakmış oluyorum canım...
Ben kabızlık problemi çekmiyorum öyle bir sıkıntım olduğunda da acı biber yiyorum yemeklerin yanında iyi geliyor bağırsakları çalıştırıyor...

Sanada iyi geceler Berrincim...

Son düzenleme:
ben oralarda yaşayan biri olarak sana söyliyim cnm...hiç te öyle ön yargıyla bakıldığı gibi değil...ben de batıda yaşadığım sırada buraları çok özledim. ne bu ya doğu fobisi böyle...batıdada konuşurken ağzından çıkan kelimelerin birin bile anlaşılmadığı insanlar var...yani ben birebir gördüm öylelerini...lütfen ırk din dil ayrımı yapmayalım...

canım sen nerde okuyorsun merak ettim,sana ne anlatılıyoda inanmak istemiyorsun...ben seni davet ediyorum buraya gel seni gezdireyim dolaşalım sana rehberlik ederim ozaman belki inanırsın..hatta seni üniversiteme de götürürüm konservatuara bi güzel müzik dinlersin oooh değmeyin keyfimize..benim alt komşum muğlalıydı buraya gelirken ağlayarak geldi,giderken de ağlayarak gitti...sana söz dukan yemekleri de yapıcam..sonra bi güzel dolaşır veririz kilolarımızı..

Son düzenleme:

zero cola ben bir bardak diye serbest biliyordum, valla serbestse günde bir litre içebilirim :44: :44:

Arkadaşlar, diyet kola konusunda bir kısıtlama yok. Rahat rahat içebilirsiniz.

zeynep ablam,beberongom ,onuregem,melangem ,nınım görünmeyen diğer dukancılar iyi geceler hepinize

berriniim dün gece forum hep hata verdi, giremedim; dolayısıyla yazamadım. İyi bi gece geçirip eksiyle uyanmışsındır inşallah :))

Kabızlık problemi çekmediğinize sevindim, kimse çekmesin, istemem. :))
koştuğunuz ve yürüdüğünüz tempolar aslında güzel ama 1.5 saat kalbinizi tehdit edebilir. Kardiyo çalışmalarının 30 dk periyodlarla ve aralarında 12 gün molalarla haftada 2 gün yapılması daha mantıklı geliyo bana. Kondüsyonunuz varsa, uzun zamandır spor yapıyorsanız o zaman bi sorun yok tabii :))

acaba ırkçı bir görünüm sergiledim de benim mi haberim yok? :44:

Ben Marmara'da okuyorum. Fen-Edebiyat Fakültesi / Türk Dili ve Edebiyatı. Sanırım siz yanlış anladınız demek istediklerimi. Mevzuyu burada açıklığa kavuşturmamız imkansız, yine de nazik davetiniz için teşekkür ederim. :)

Herkesleree kocaman günaydınnnn

Bu sabah tatilden döndük nihayet aranızdayım yine, tatilde de yazamasam da ufak ufak yazılanları takip ettim hepinizi çok özledimm aramıza yeni arkadaşlarımızda katılmış onlara da hoş geldiniz diyorum

Bu arada gerçekten bir haftadır hiç dikkat etmedim tatlıların yemeklerin biri geldi biri gitti otelde ama sanırım fazlaca yüzmüş olmanın etkisiyle +2,200 kiloyla döndüm geriye bugünden itibaren 5 günlük yumruk hareketime başlıyorum hadi bakalım başarılar bana

günaydın yasemincim...hoşgeldin yuvaya:) tatilde yiyenlere oklava ceza falan yokmuş o yüzden senin kendi kendini yumruklaman yeterli olcaktır cnm:)inşallah fazlasıyla verirsin aldıklarını kolaylıklar dilerim şekerimm...

hayır tatlım olurmu öyle şey asla öyle bir tutum ne sen ne bi başkası sergiledi...genel bi kanı vardırya melange onu kastetti yoksa vatan bütünüyle herşeyiyle hepimizin..sadece allah bazı illere daha cömert davranmış nasıl bazı kişiler yer yer kilo almaz onun gibi buda işte:))eminim herkesin hayalinde vardır deniz kıyısında ufakda olsa bi yerde ömrünü geçirmek..benimde özlemim o açıkcası...aslen boluluyum ve tabiki çok seviyorum ama hayallerim arasında boluya dönüp yaşamak yok bu ordan nefret ediyorum anlamına gelmez...sadece alışkanlılar var ve özlemler var o kadar...uzakta görevde olanlara hak veriyorum doğal olarak alışkanlıklarını arıyolar...bende bir dönem diyarbakırda yaşamış biri olarak çok önyargılı gitmiştim..ama son derece güseldi herşey..o yüzdne nerde olduğun deil bence kiminle nerde olduğun çok öenmli..neyse kızlar sahiden klavyedne gerçek duygu ve düşünceleri aktarmak çok kolay deil..o yüzdenbiz allahın fransızı dukanımıza geri dönelim:)) hepinizi seviyorumm güzel bir gün diliyorum dukandaşlarımmm
bu arada şu regl bitsede kilomu bi anlasam yaa...dün akşam arkadaşlara gittik tahtalara vurdular nazar değmesin die...çoook mutlu oldum...

Hayır canım öyle bir görünüm sergilemedin ben burada yaşayan biri olarak sadece dışardan göründüğü gibi olmadığını söylüyorum...Örneğin medyada genelde çok ters durumlarda görüntüler yayınlanıyor,yada gidip en varoş yerlerin görüntüleri sunuluyo...ben ankarada yaşadığım dönemlerde çevremdeki insanlar doğulu olduğuma inanmıyorlardı.Çünkü gelip hiç buraları görmemişler...ayrıca buraya görev gereği gelenlere de hak veriyorum...Çünkü herkes yaşamak istediği yerde mutlu olur..örneğin ben akdeniz aşığıyım ve orda yaşamayı çok isterim...neyse yanlış anlaşılmasın kimseyi itham ettiğim yok...yinede gelmek istersen seni seve seve ağırlarım...sevgilerle...

heheh yok canım o ben deilim...orayı sadece takipteyim, aktif olarak girip yazmıyorum...bu forum paylaşımlar açısından daha iyi benceeee london eye fonlu resim olan profil mi yaniii??

berrincim allah kabul etsin canım....

ırk, dil ya da din ayrımı yapmadık...ben sadece 3 senedir yaşamakta olduğum yerlerde gözlemlerimi anlattım..asla önyargılı da olmadım, öyle olsaydım asla eşimin peşinden kalkıp da oralara gidip, sıkıntı yaşamayı göze almazdım...neyse bunlar zaten burada konuşulacak konular da deil...

Teşekkürler sadeca duygularıma tercuman oldun..neyse bırakalım bunları ya ben 2 3 gündür + lardayım...bikaç gün 58 dim,3 gündür önce 59 sonra 59.5 öyle kaldı.kaçamakta yapmıyorum çok az yiyiyorum reglim yeni bitti.:44::44::44:..bilemedim bi kaç gün daha böyle devam ederse yumruk yapıcam

Sevgili Sadece,
101 kilodan 76'ya düşmek nasıl bir duygu?
Lütfen sende etrafındaki tepkileri anlatsana.
Bize moral olur.
Tebrik ediyorum seni..

hepimiz bu şekilde düşünüyoruz hassas bi konu heleki bugün çok üzgünüm şehitlerimiz için allahtan rahmet anacıklarına sabır diliyorum allah tekrarını nasip etmesin inşallah

melangecim sen kendin sölemişsin problemi 'AZ YİYORUM' :) az yersen veremezsin vücudun su tutar..sen dukana uygun yemekleri çoğalt bence zaten verecek kilonda az kalmış..baktın olmuyo o zaman yumruk yaparsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…