ulleeeeeyyyn 2 dk trip yaptırmıyon heeee, hemen öpem de öpeeemm dion, dayanamadım hadi öp bariiiiiisen master mı yapıyosun
yok efenim henüz lisanstayım. Kısmetse 2 sene sonra bitiyo fakültem, sonra yüksek lisans, gazetecilik.. Ya da medya programcılığı /radyo, sinema, televizyon gibi bölümlerde istiyorum yüksek lisansımı. Bu senenin başında da anadolu üniversitesi medya programcılığı 2 yıllık önlisans programına kayıt olucam. Okul bittikten sonra onu 4 yıllık fakülteye çevirebilirsem yüksek lisans yapmama pek gerek kalmayacak, şansımı bi süre denerim basın-yayın-medyada. Amacım editör olmak. Olmazsa akademisyenlik istiyorum. Kafamda 2 seçeneğim var yani. Öncelikli olan editörlük, o yüzden onda şansım yaver gitmezse, istediğim diğer bir alana yönelicem.
Gerçi ülkedeki gençleri gördükçe, yaşıtlarım ve diğerleri, insanın öncelikle akademisyen olası geliyo ama.
Seni biliyorum sen biyologsuuunn :))))
heheh ewt canım maalesef öyleyim( ben de eskişehirdeyken başlamıştım y.lisansa ama evlilik çıkınca bi anda bırakmak zorunda kaldım, çünküm erzincana çıktı eşimin tayini...kesinlikle en güzeli akademisyenlik...ehehhe ben de şimdi 2. ünv okuyom, evde sıkılıyorum bari bi yandan da onu okuyayım dedim, biyloji diplomasından hayır yok bana 2 yıllığı 4 yıllığa çevirmeyi iyi araştır ama...inşallah canım benim hedefine ulaşırsın
bu bürokratik işlemleri iyice öğrendim şükür, fakültede part-time çalıştığım için tüm evrakları takip edebilyorum, önüme çıkabilecek tehlikelerden de haberdar oluyorum böylelikle :)))
peki peki pekiiii 2. branş ne ola kiii??? :)))
yüksek lisansta yatay geçiş yok mu? Yüksek lisans hakkında çok bilgim yok, onlar enstitülerin işi ya :)))
ben henüz enstitüye bulaşamadım.
yatay geçiş olaydı erzincanda devam edeydin dicektim cino aplacım ama :)))
ne kadar yerinde olur bilemedim :))))
açıköğretimden işletme okuyom, 2. sınıfa geçtim bilee, keşke daha evvel başlasaydım şimdiye daha da kolaylamış olurdum ama zararın neresinden dönsen kardır... yok canım y.lisansta yatay geçiş olmuyo, zaten bizim buraya geldiğimiz ilk sene daha yeni kuruyorlardı biyoloji bölümünü
:44:
off olsa bile zor olurmuş yine. çünkü bi bölüm yeni kuruluyosa tercih etmemek gerek. benim girdiğim sene marmaranın iö türk dili yeni açılmıştı. tüm ceremesini çektim. i.ö. sün, üst sınıfın yok ders alamazsın.. iö sün yaz okulundan ders alamazsın.. iölerin üst sınıfı yok dönem içinde üst sınıftan ders alamazsın.. iö sün birinci öğretimlerle çift anadal yapamazsın...
hayatımı kararttılar.
lisede de girdiğim sene lisenin ilk yılıydı -rotary 100.yıl a.l.-
ilk senemiz olduğu için şu yok
ilk senemiz, lab ımız yok
ilk senemiz, projeksiyonumuz yok..
çok şükür şimdi ççok güzel olmuş okulum ama..
ben göremedim.
yani ilk olmanın dezavantajı çok!
o zaman artık bir işletmeci olarak özel laboratuvar açarsın ablam ehehehe cino laboratuvar :76:
hehehe walla bakalım, alayım hayırlısıyla da diplomayı, olmadı burhan gibi çerçeveletir salona asarıkk
ben de i.ö. dim..aslında çok severk girdim ve okudum bölümümü..isteyerk tercih ettim ama mezun olunca bööle olacağını bilemedim bennaapalım, hayırlısıyla şuradan bi taşınak da...doğu overdose oldum yaniii
ben de çok severek ve isteyerek girdim bölümüme hihihi o yüzden çok mutluyum
oraları anlatsana bize.. şehrin merkezinde misiniz şu an?
ben gerçekten merak ediyorum oranın sosyal ve ekonomik şartlarını..
görmek istiyorum yani..
walla neresinden başlasam bilemedimşehir merkezinde yaşıyoruz, aslında güzel bi yer, yani doğası felan, çoğu şeyin doğalını bulabiliyoruz, köy yumurtası, sütler, yoğurtlar ama heryere çok uzağız...fazla bir sosyal yaşam yok burada, yaz oldu mu herkes köyüne ya da bağevine gidiyor..kışlar fena değil işte, biraz kar, soğuk oluyor tabi..ama kültürel olarak yapabileceğin hiçbişi yok...sadece biraz çevren varsa bol bol ev oturması anlıycaaan...civarda agezilebilecek bi şelalemiz var işte, aslında kemaliye çok güzel diyorlar ama fırsat bulup da gidemedik haaala..burada keskin sınırlar var-burada anlatmam ne kadar doğru olur bilmiyorum ama- alevi sunni ayrımı çok var..hayatımda ilk defa karşılaştığım şeyler...birbirlerinin marketlerinden alışveriş yapmazlar, lokantalarından yemezler felan...küçük yer işte, hapşursan çarşıdan çok yaşa diyolar:)) çarşısı da küçük, 1 tane migrosumuz var sadece, ama insan zamanla alışıyor tabi...eşim askerliğini de ağrı-doğubeyazıtta yaptı geçen sene de oradaydık..9 ay kaldım...orasuı buradan daha fenaaa...burada en azından türkçe konuşuluyor, öyle diyim sana sen de anlaa
ama işte ekim sonunda bitiyor artık mecburi hizmet, inşallaaaaahhh biraz batıya kayabiliriz...insan şööle bi gönül rahatlığıyla giyinip sokağa çıkmak istiyor ama işte...
bu arada dukan diyeti tarifleri'yle arkadaş olan var mı facebook'ta?
bu arada dukan diyeti tarifleri'yle arkadaş olan var mı facebook'ta?
evet burada anlatmanın doğru olmayabileceğini geç farkettim ben de.. Bu kadar bilgi de yeter ama gerçekten yaşamış görmüş insandan, yani cino dukanistten dinlemek lazım eheh. Benim çevremde gitmiş çok kişi yok. Merak ediyorum çünkü benim de bölümümde -üstü kapalı söyleyeyim- türk çok az.. Böyle anlatmak istemezdim özür diliyorum öncelikle, ben ırkçı bi görüşe sahip değilim. Çevremde çok olunca, anlattıklarına inanmak istemiyorum, inanasım gelmiyor o yüzden gidip görmek istiyorum. Neyse efem diyet topiğini nelere çevirdim, banlayacaklar bizi cino apla bir ara ben sana dukan günü yaparım şöyle muffinli kurabiyeli kıymalı tavuklu :)))
gel bize konuşalım :)))
""Bilim adamlarına göre selüliti meydana getiren yağ hücreleri, beyindeki aktif çalışmayı tetikleyen yağ asitlerini temin ediyor. Bu yağ asitleri özellikle beynin merkezinde bulunan gri maddeyi güçlendiriyor.
Ayrıca uzmanlar selüliti bir dezavantaj görmenin yanlış olduğuna da dikkat çekiyor. Çünkü selülit kadın hormonlarının üretiminin normal olduğunu ve sağlıklı çocuklar dünyaya getirileceğini haber veriyor.""
kızlar milliyette okudum az önceeeeesevinseeek miii üzülseeeeek miii bilemediiim ben onu şimdiiii:78::78:
goji berryi nerden bulcam canım?
hoş geldin berrinim allah kabul etsin canım ne muradın varsa versin inşben geldimmmm
Var canim olmaz mi? Ordan burdan ortak takip ediyorum yani. Hic bisey kacmaz :) Sen?
bu arada iviiit ben de takipdeyim orayııı, hatta buradaki nicklerden acaba kim kimdir acaba felan diye tahmin etmeye çalışıyooom hhihi:)
eheheh özetle gitmediğin görmediğin yer senin değildir bebeeeeeeeeem, çok derin mevzular, daha da burada bahsedemeyecği şeyler...imkan olsa da uzuuuuuuuuuun uzuuuun sohbet etsek...gözünle görüp değerlendirmen lazımatacaklar hakkaten bizi heeee, bebeeem hassas noktama barnak bastın konuştukça konuştum bendeee...bak buraları görmek istiyomuşun atla uçağa gel, gezdireyim ben seni, dukan günün de burada yaparuk heee
hoş geldin berrinim allah kabul etsin canım ne muradın varsa versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?