ben işyerine gelirken yanında getir diye demiştim.meyveli yoğurt filan da getirsen en azından geçiştirirsin.ya da ton balığı.akşamdan yapılmış krep ya da kek
ben de giderim görürsünözlersin oklavamı
gitme ham yaparlar yabancılar senikatilmi etcen kız bizi kızdırma beni akıllı ol kır dizini otur oturduğun yerde
berrincik senin yanımda getirsem o bile yeter bilgilerin karnımı doyurmaya yetiyo canım:))
gitme ham yaparlar yabancılar senikatilmi etcen kız bizi kızdırma beni akıllı ol kır dizini otur oturduğun yerde
canım benim o senin güzel düşüncen.ayrıca seve seve gelirim yanında
Kızlar süper kaynatıyorsunuz işten güçten dersten filan yazamasamda sizi okuyorum.
magnum delisi sen varya seen tam bi kopuksun. o ne resimdi öle ya hahahha
hadi ben koşka kursuna kaçar akşam dokuz bbucuk gibi gelirim çok kaynatmayınbeni yormayın okumaklan heeşaka şaka
berrincik senin yanımda getirsem o bile yeter bilgilerin karnımı doyurmaya yetiyo canım:))
canım benim o senin güzel düşüncen.ayrıca seve seve gelirim yanında
bak yaaa hemende kabul ediyo insan naz yapar biraz ben seni denemiştim
canımsın valla ya bugün uğraştım seninle valla hakkını helal et.bende seve seve seni yanımda gezdiririm
kızlar ben bi çengel yapıp geziyim şöyle mesai biter yağmur gider
mucuxxxx hepinisi öptümmmm
1. Dün gece Dukan krebini yaptım, süt, yumurta ve yulaf kepeği ile.
Akşam iki tane yedim. Sabah kahvaltıda bir tane yedim lor peyniri ve domates ile.
Kendimi ekmek yemiş gibi mutlu hissettim. Tadı da fena olmadı.
Göz kararı yaptım krebi. Gün başına 2 kaşıktan fazla koymuş olabilirim tabi.
Krep yoğrutla karıştırmadan daha lezzetli. Tavsiye ederim.
2. Surimi de yedim dün. Realde ve Kipalarda da var. Çok lezzeti, taşıması kolay.
ABD'de yaşayan endokrinolog kayınbiraderim yine de bundan çok yeme, somon daha iyi dedi.
3. Kendime bir sürahi aldım. İş yerinde sabah bir sürahi akşam bir sürahi içiyorum.
Tavsiye ederim.
4. Lor peynirini dün ve bugün epey fazla yedim. Ondan biraz huzursuzum.
5. Kabızlık için her gün bir tane doğadan zayıflama çayı içiyorum, tavsiye derim.
Bir de hep rejim hakkında konuştuğum için etrafım için epey sıkıcı bir insan olmaya başladım :)) Böyle giderse ileride zayıf ama yanlız olacağım :))
massepain niye az yazıyorsun özletiyorsun kendini maşallah solladın geçtin bizleri ama sende spor var dimi fazlasıyla daha sık gir yaz neler yaptığınıcizelgemi guncelledim sizede yazayım dedim 20 kg yi tamamladıgımdan beri cok yavas ılerlıyor 4 gun atakta yaptım ama azcık hareketlendi sporun dısında metabolizmayı hızlandıran fikri olan var mı kızlar?
Canım kesinlikle çooooooook muhteşem bir duygu. Gerçi kilolu olduğum dönemde hor görüldüğümü pek söyleyemem. Genelde bana bu kiloyu nasıl böyle taşıyabiliyorsun, biz olsak çok fena görünür, giyecek hiçbir şey bulamazdık ama sen yine de güzel görünüyorsun diyorlardı. Ben hiçkimseye şikayet etmezdim neden kiloluyum diye, çünkü hiç sevmem aciz görünmeyi ve biliyordum ki gerçekten kilo vermek benim elimdeydi. Tabi ki çok memnuniyetsizdim kilolu olmaktan. Sanırım ben çok şanslı bir insanım ki eşim de beni her halimle çok beğendiben zaten evlendiğimde 90 kiloydum. Ama şimdi onun da çok hoşuna gidiyor bu hallerim. Çok çekici buluyor, hele yeni yeni güzel kıyafetler giydiğimde gözünü alamıyor
Yalnız kilo verip herkesten iltifatlar duymak harika bir duygu. Ben üniversitede öğretim üyesiyim ve bizde herkes beni konuşuyor. Geçende eski rektör hocamıza veda yemeği vardı, gecede en çok benim kilo vermem ve ne kadar iyi göründüğüm konuşuldu :)))
Kilosu fazla olan arkadaşlar, sıkın dişinizi. İnanın sonucunu görünce çabalarınıza değecek. Hem sağlık, hem de görünüş açısından! İnanın çok enerjik ve sağlıklı yepyeni bir insan olacaksınız. Ve tabi ki DUKAN SAYESİNDE BU SON OLACAK VE VERDİĞİMİZ KİLOLARI GERİ ALMAYACAĞIZ!!!
Herkesi kocaman öpüyorum.
hiçbir erkek buna değmezOnline Psikoloğunuz geldi :)
Psikolojisi bozuk demeyelim sadece yıpranmış, ve bunun temelinde birazcık sevgili baskısı görüyorum. Öncelikle sevgilin seni "zayıf" görmek istiyorsa kusura bakma ama defolsun gitsin. Seni sen olduğun için sevmedikten sonra bir anlamı yok sevginin. Sen kendinle ilgili ilgili bir karar vereceksen sadece kendin istediğin için vermelisin. Ayrıca kilo bir yerlerde takılır kalır, orada pes etme ve devam et. Bakacaksın 2 hafta sonra 3 kilo birden azalmışsın:)
bak sen vuvuuma ne püf noktaları da veririmiş :)))kesinlikle suyu artırmak....bu bir...
ikincisi acı biber yemek bol bol...(pro günlerinde turşusundan yersin)
üçüncüsü meto hızlandırıcı bitki çayları (tarçınlı,karanfilli vs.)
Canım ben de aralık ayında 34 olduğumda gaza geldim zaten. Dedim ki 35'e de böyle girersen artık hayat boyu sürer gider. 35'ime ince girme isteği çok tetikledi beni. Şu da benim şarkım olacak aralıkta 35 yaşımdayken:
O ne biçin manita
Otuzbeşinde lolita
Aman tanrım
hahahahah ben de aralık doğumluyum ama itiraf ediyorum bu aralıkta 39 olcam bende 40 dan önce kurtulcam bu kilolardan
yaaaa bende gidip alcam ekmeklerdennn yağmırr kılığına gircem :)))yağmırımmm senin dilin ne söliii canom benim hangi ziraat küçüksu caddesindekimi hemen bakim bu akşam evtt kesin orası hee kız ben ekmek yapınca sana bırakim oraya valla sen al ordan olmanmı kekde bırakırım
oklava gelio oklava.git peynir yoğurt süt bişeyler ye kızım ben oruçluyum ben napam. bugün yarın ve öbür gün tutacam Allah nasıp ederse
Kızlar süper kaynatıyorsunuz işten güçten dersten filan yazamasamda sizi okuyorum.
magnum delisi sen varya seen tam bi kopuksun. o ne resimdi öle ya hahahha
hadi ben koşka kursuna kaçar akşam dokuz bbucuk gibi gelirim çok kaynatmayınbeni yormayın okumaklan heeşaka şaka
hayır hayır hayır devam etmiyor. tabii c vitamini ve goji berryi imal etmezsen.
hah desene canım selülitte aklandı tevekkelimi benim hiç selülitim yok ayrıca tevekkelimi bende hormon bozukluğu var doğurganlığımı kaybettim amanın dostlar duyuyonuzmu demekki allah hiç bir şeyi boşu boşuna vermiyo insana""Bilim adamlarına göre selüliti meydana getiren yağ hücreleri, beyindeki aktif çalışmayı tetikleyen yağ asitlerini temin ediyor. Bu yağ asitleri özellikle beynin merkezinde bulunan gri maddeyi güçlendiriyor.
Ayrıca uzmanlar selüliti bir dezavantaj görmenin yanlış olduğuna da dikkat çekiyor. Çünkü selülit kadın hormonlarının üretiminin normal olduğunu ve sağlıklı çocuklar dünyaya getirileceğini haber veriyor.""
kızlar milliyette okudum az önceeeeesevinseeek miii üzülseeeeek miii bilemediiim ben onu şimdiiii:78::78:
bol su içiyosan yulaf kepeği tüketiyorsan hayır.hatta daha enerjik ve sağlıklı oluyorsun merak etme canım.
son zamanlarda çok duydum dukan amcamın adını.merak ettim.araştırmadayım.dünden beride size takıldım .gerilerden başladım okumaya.dukan sitesine girdim çıktım.okudukça aklımı çeliyorsunuz.yapabilirmiyim diye düşünmeye başladım.
sanırım önce kitabını alarak başlamak lazım yola,birde lıght malzemeler ve yulaf kepeği:))
dukan amcamın sitesinde bana atak evresini 4 gün verdi ve 1.7 kilo vereceğimi ön girdü.bu sitede ön görülen kilonun üstündede kilo verilebiliyor mu?ben biraz zor kilo veren biri olarak merak ediyorum hedefe ulaşanlar dukanın ön gördüğü tarihlerde mi ulaştı?
hah desene canım selülitte aklandı tevekkelimi benim hiç selülitim yok ayrıca tevekkelimi bende hormon bozukluğu var doğurganlığımı kaybettim amanın dostlar duyuyonuzmu demekki allah hiç bir şeyi boşu boşuna vermiyo insana:
bak yaaa hemende kabul ediyo insan naz yapar biraz ben seni denemiştim
canımsın valla ya bugün uğraştım seninle valla hakkını helal et.bende seve seve seni yanımda gezdiririm
kızlar ben bi çengel yapıp geziyim şöyle mesai biter yağmur gider
mucuxxxx hepinisi öptümmmm
helal olsun canım ne demek
Valla süpersin
Afiyet olsun günlükler çok güzel gidiyor:)
bu surimi nasıl bişey suşi gibimi suşi hiç sevmem de
massepain niye az yazıyorsun özletiyorsun kendini maşallah solladın geçtin bizleri ama sende spor var dimi fazlasıyla daha sık gir yaz neler yaptığını
bu kupalar sizin için hocam harikasınız
hiçbir erkek buna değmez
bak sen vuvuuma ne püf noktaları da veririmiş :)))
yaaaa bende gidip alcam ekmeklerdennn yağmırr kılığına gircem :)))
allah kabul etsin cnm
""Bilim adamlarına göre selüliti meydana getiren yağ hücreleri, beyindeki aktif çalışmayı tetikleyen yağ asitlerini temin ediyor. Bu yağ asitleri özellikle beynin merkezinde bulunan gri maddeyi güçlendiriyor.
Ayrıca uzmanlar selüliti bir dezavantaj görmenin yanlış olduğuna da dikkat çekiyor. Çünkü selülit kadın hormonlarının üretiminin normal olduğunu ve sağlıklı çocuklar dünyaya getirileceğini haber veriyor.""
kızlar milliyette okudum az önceeeeesevinseeek miii üzülseeeeek miii bilemediiim ben onu şimdiiii:78::78:
ayy yok artık saçmalamanın da bu kadarı! Selülit bi dolaşım problemidir yağlanma problemi değil ki
sözlerim yazıyı yazana yalnız
aman diyim yanlış anlaşılmasın
walla bebeeeeem science da yayınlanmışmış da mışmışşşş:))) yanlış anlıcaaaaam ben de işte baneneeeeeeeeeeee
yaa abbam tamam öpeyim gel barışalım
sana sarı papatyalar aldım sokaktaki çingeneden
MFÖ uyarlaması yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?