Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben işyerine gelirken yanında getir diye demiştim.meyveli yoğurt filan da getirsen en azından geçiştirirsin.ya da ton balığı.akşamdan yapılmış krep ya da kek

berrincik senin yanımda getirsem o bile yeter bilgilerin karnımı doyurmaya yetiyo canım:))

Kızlar süper kaynatıyorsunuz işten güçten dersten filan yazamasamda sizi okuyorum.
magnum delisi sen varya seen tam bi kopuksun. o ne resimdi öle ya hahahha
hadi ben koşka kursuna kaçar akşam dokuz bbucuk gibi gelirim çok kaynatmayınbeni yormayın okumaklan hee şaka şaka

yolicik yolicik o senin kopukluğun canım günün anlam ve önemini anlatan bir resim o tamam mııııı

Valla süpersin
Afiyet olsun günlükler çok güzel gidiyor:)
bu surimi nasıl bişey suşi gibimi suşi hiç sevmem de

cizelgemi guncelledim sizede yazayım dedim 20 kg yi tamamladıgımdan beri cok yavas ılerlıyor 4 gun atakta yaptım ama azcık hareketlendi sporun dısında metabolizmayı hızlandıran fikri olan var mı kızlar?
massepain niye az yazıyorsun özletiyorsun kendini maşallah solladın geçtin bizleri ama sende spor var dimi fazlasıyla daha sık gir yaz neler yaptığını
bu kupalar sizin için hocam harikasınız

hiçbir erkek buna değmez
kesinlikle suyu artırmak....bu bir...
ikincisi acı biber yemek bol bol...(pro günlerinde turşusundan yersin)
üçüncüsü meto hızlandırıcı bitki çayları (tarçınlı,karanfilli vs.)
bak sen vuvuuma ne püf noktaları da veririmiş :)))

yaaaa bende gidip alcam ekmeklerdennn yağmırr kılığına gircem :)))
oklava gelio oklava.git peynir yoğurt süt bişeyler ye kızımben oruçluyum ben napam.bugün yarın ve öbür gün tutacam Allah nasıp ederse

allah kabul etsin cnm

allah zihin açıklığı versiiin yeeeavruummm

""Bilim adamlarına göre selüliti meydana getiren yağ hücreleri, beyindeki aktif çalışmayı tetikleyen yağ asitlerini temin ediyor. Bu yağ asitleri özellikle beynin merkezinde bulunan gri maddeyi güçlendiriyor.

Ayrıca uzmanlar selüliti bir dezavantaj görmenin yanlış olduğuna da dikkat çekiyor. Çünkü selülit kadın hormonlarının üretiminin normal olduğunu ve sağlıklı çocuklar dünyaya getirileceğini haber veriyor.""

kızlar milliyette okudum az önceeeee sevinseeek miii üzülseeeeek miii bilemediiim ben onu şimdiiii:78::78:

hah desene canım selülitte aklandı tevekkelimi benim hiç selülitim yok ayrıca tevekkelimi bende hormon bozukluğu var doğurganlığımı kaybettim amanın dostlar duyuyonuzmu demekki allah hiç bir şeyi boşu boşuna vermiyo insana:

bana 1.9 kilo vereceksin dedi, şu ana kadar 1.7 kilo verdim, yarın o 200 gramda giderse dukan amca haklı çkcak:)

hahahahha doğurganlığımı kaybettim hükümsüzdüüüüüüüür ee çok merak ediyorum bu sayın bilimadamları göbek bölgesinde selüliti olan erkekler ve doğurganlığı nasıl bağdaştıracaklaaarr

amin birtanem çoook sağol

ayy yok artık saçmalamanın da bu kadarı! Selülit bi dolaşım problemidir yağlanma problemi değil ki

sözlerim yazıyı yazana yalnız
aman diyim yanlış anlaşılmasın

ayy yok artık saçmalamanın da bu kadarı! Selülit bi dolaşım problemidir yağlanma problemi değil ki

sözlerim yazıyı yazana yalnız
aman diyim yanlış anlaşılmasın

walla bebeeeeem science da yayınlanmışmış da mışmışşşş:))) yanlış anlıcaaaaam ben de işte baneneeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…