Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bizde burada çok üzüntü duyuyoruzumarım bi daha bu tür acılar yaşanmaz anaların yüreği dağlanmaz...allah bütün şehitlere rahmet eylesin.... Evet canım sanırım haklısın 2 3 kilom kalmış hemen vereyim diye az yiyiyorum veremiyorum....:44::44::44::44:.halbuki tam yediğmde daha çabuk veriyordum....önerini dikkate alıcam

Yok yok heyecanlanmayın cinoya filan yetiştiğim yok..yok yok 64 leri de görmedim daha...
300 gramcık daha gitmiş ve 65.4 olmuşum,olsun oynayın yine de banane

günaydın arkadaşlarrr...geçmişi okuyup ona buna laf yetiştirip geliyorum...

günaydıııın listeye katılmak isteyenler saat 12ye kadar burdayım canlar

hadi bakalım az kaldı kııııız, nefesini ensemde hissediom heeeee:18::18::18:

günaydın kızlarrrr herkesin cuması ve kandili mübarek olsun..

benide yumruklasana noluuurrrr

günaydıııın listeye katılmak isteyenler saat 12ye kadar burdayım canlar

ben istemiyorum çünkü utanıyorum

ayyyy canımmm bugün bu güzel haberdi işte darısı başımıza

seni canı gönülden tebrik ediyorummmm..

Son düzenleme:

ohh be sonunda birazcık daha eksilebildim nihayet... elisacım geçen sefer lstede vardım bu hafta sadece kilomu söylemem yeterli oluyo mu canım? eğer yeterliyse 100.4 olarak yazabilirsin canım

veee dukanda ilk 1 ayını tamamlamış biri olarak toplamda 6.2 kg vermiş bulunuyorum,ve bu yolda pes etmeden bu süreci tamamlayabilmeme sebep olan siz sevgili dukanist dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorumilk defa bi diyeti kesintisiz kaçamaksız 1 aya tamamladım ya bunun devamı gelir artık diye düşünüyorum

tatlım benimmm...sağol bebişim...yine göndermişsin janjanlıları geçmişe dönemiyorum bak gözümü alıyosun
utanma utanma..söyle hadi 60 kilosun değil mi bizi yiyosun

Elisa day bu haftaki kilom 65.4 ( azık ucundan verdimya hemen istekliyim listeye girmeye,halbuki 2 hafta önceki fark -500 çıkacak sadce)

canı gönülden tebrik ediyorum seni süper gidiyorsun.inşallah bıkmadan devam edersin sizin bu yazılarınızı okudukça utanıyorum çünkü sallamaya başladım sanırım bu diyet işini

yok be tatlım o kadar değil ama işte yinede utanıyorum ay yaaaa

Sevgili Sadece,
101 kilodan 76'ya düşmek nasıl bir duygu?
Lütfen sende etrafındaki tepkileri anlatsana.
Bize moral olur.
Tebrik ediyorum seni..

çok teşekkür ederim:) ahh nasıl bi duygu vallahi kelimelerle anlatılcak gibi deil...ilk başladığımda gerçekten çok kararlıydım bu defa başarıcam die...ilk yazmaya başladığımda söylemiştim kendimi inanılmaz umutsuz hissediyodum..her denemem başarısız ve artı kilo olarak geri dönüyodu...allah dukanı bana söyleyen arkadaşımdan bin kere razı olsun valla onun sayesinde başladım bu diyete...hayatımda ilk kes kendi kendime bu kadar başarılı oldum...evvelden akapunkturundan diyetisyenine denemediğim yol kalmamıştı..sonuç aldım evet ama gerisin geri gelmişti kilolar...benim hedefim bunu korumak cnm..hayırlısıyla güçlendirmeye geçeyim sonuna kadar gitmek istiyorum benim güçlendirme doğal olarak nerdeyse 1 yıl sürecek..5 sene evvel 69 kiloyla koşa koşa akapunktura başlamıştım..şimdi gerçekci kilomu 72 olarak belirledim..güçlendirmedede 2 kilo falan verirsem inşallah 70 lerde hayatımı sürdürmek istiyorum...umarım bütün kilolular şuan yaşadığım mutluluğu yaşarlar sahiden inanılmaz bişi...herkesden tebrik ve iltifat alıyorum...eskiden yüzün çok güsel diyenler artık çok güselsin diyolar:))darısı herkesin basınaa

ablaaamm yaşasın bana da azıcık kolunu elni sürtsene hala 60.5 hala regl olamadım. 1 kilo fazlam var dukana göre.

ben de antepliyim.. kimse benim doğulu olmadığımı söylemedi.. bana anlatılanlar töre kurbanları, genç kızlar, evlilikler.. bunlar gerçekten de öyle mi diye merak ediyorum. köymüş, varoşmuş, şuymuş değil yani. ben sosyal -banlanıcam yakında- izm görüşe yakın bi insanım. İnsan hakları gerçekten de geri planda mı, bu yüzden sordum. ama herkes o kadar ön yargılı ki, maşallah en ufak kelimede ırk, dil, din ayrımı yapılıyormuş gibi anlaşılıyor. neyse, bu konu beni rahatsız etti biraz, üzerinde bir yorum yapmak istemiyorum. yine de teşekkür ederim, başka şekilde çıkışlar da yapabilirdiniz. böyle, konuşur gibi fikir alışverişi, -kavga etmek manasında değil de birincil anlamıyla- tartışmak, çok mutlu eder beni.

cino ablam benim
ne güzel yazmışsın
benim profilim tatilci profili ehehe kafamda hasır şapkamla gözümde kahve gözlük var turuncu bikinili
ben dışarıdan aramaya kapatmıştım profilimi hihi ondan görmüyo olabilirsin beni :)))
sen nerdesin dur bakayımmm :126:

Sevgili Sadece,
101 kilodan 76'ya düşmek nasıl bir duygu?
Lütfen sende etrafındaki tepkileri anlatsana.
Bize moral olur.
Tebrik ediyorum seni..

benim de size sorum olucak ama çekiniyorum biraz. :78:
gerçekten doktoru buldun mu yapıştıranlardan olucak ondan :78:
özel bi konu çünkü türkiyede bu konuda bilgisi olan doktor bulamadım :78:

Hanımlar hepinize günaydııın,
Size bir şey sorcam.Yürüyüş yapmakta kaslarda şişkinliğe sebep oluyor mu,oluyorsa bu şişkinlik ne kadar sürede geçer?1 gün mü,2 saat mi?

evet canım yeterli yazdım bile

elisacım regliyim 76.400 çıktım tartıda..bu hafta bu şekilde yazalım çizelgeye haftaya bakalım ne olcek kilom:) şimdiden teşekkrüler cnm...kilo verenleri tebrik ediyorum kızlar ben bu hafta kırmızılar arasında olcam büyük olasılıkla:)

Günaydın kızlar nasılsınız ?
kg veren kızları tebrik ederim ...
bugün 400 gr daha gitmiş 59,2 oldum. ama artık cumartesi sabahki kg mu baz alıp sonraki cumartesiye kadar tartılmayacağım. dukan her gün tartılın diyor ama bu bence sadece atakta olmalı. seyirde geri gelen kg lar can sıkıcı oluyor.

cumartesi tartılacağıma göre ben listeye de dahil olamıyorum pekte istekli de değilim zaten artılar yeterince can sıkıyor verilecek kg az olduğu için de kayıplarda az oluyor. dolayısı ile liste beni pek motive etmiyor aksine demoralize ediyor.
saygılarımla bildiririm

Yolly

cinocum erzincandı değil mi yaşadığın yer?
Bizim gibi batıya alışmış insanlar için yaşaması zor yerlerdir eminim oralar,Allah memleketinden uzak olanlara sabır ve kolaylık versin..
Bu arada siz bu kadar üstü kapalı anlattıkça daha çok göze batıyor arkadaşlar..Direk kürt arkadaşlar diyebilirsiniz,neden kasıyorsunuz bu kadar..Çoğu insan kürtçe konuşuyordu,anlamadığım için çok zorlanıyordum filan diyebilirsiniz..(sonuçta orada kürtçe konuşulmasından daha doğal birşey olamaz)ya da sınıfımda kürt arkadaşlarım çok var o yüzden merak ediyorum o tarafları diyebilirsiniz..Irkçılık yapmadığınıza eminim ama bu şekilde daha kötü gözüküyor bana kalırsa..
kızmayın ama bana canlar

yollişiiiim bravo walla heee 200-400 gönderiyon maşşallah gelenleriiii canım aralarda tartılmak bence kilonun durup durmadığını görmek açısından iyi oluyooo, yani bi hafta sonra aynı kiloda çıkarsan, 1 haftadır kilo veremedim mi acaba ya da aralarda indi çıktı mı diye muallakta kalacaksıın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…