bizde burada çok üzüntü duyuyoruzhepimiz bu şekilde düşünüyoruz hassas bi konu heleki bugün çok üzgünüm şehitlerimiz içinallahtan rahmet anacıklarına sabır diliyorum allah tekrarını nasip etmesin inşallah
melangecim sen kendin sölemişsin problemi 'AZ YİYORUM' :) az yersen veremezsin vücudun su tutar..sen dukana uygun yemekleri çoğalt bence zaten verecek kilonda az kalmış..baktın olmuyo o zaman yumruk yaparsın cnm
günaydıııın listeye katılmak isteyenler saat 12ye kadar burdayım canlar
Yok yok heyecanlanmayın cinoya filan yetiştiğim yok..yok yok 64 leri de görmedim daha...
300 gramcık daha gitmiş ve 65.4 olmuşum,olsun oynayın yine de banane
günaydın arkadaşlarrr...geçmişi okuyup ona buna laf yetiştirip geliyorum...
Herkesleree kocaman günaydınnnn
Bu sabah tatilden döndük nihayet aranızdayım yine, tatilde de yazamasam da ufak ufak yazılanları takip ettim hepinizi çok özledimm aramıza yeni arkadaşlarımızda katılmış onlara da hoş geldiniz diyorum
Bu arada gerçekten bir haftadır hiç dikkat etmedim tatlıların yemeklerin biri geldi biri gitti otelde ama sanırım fazlaca yüzmüş olmanın etkisiyle +2,200 kiloyla döndüm geriye bugünden itibaren 5 günlük yumruk hareketime başlıyorum hadi bakalım başarılar bana
Yok yok heyecanlanmayın cinoya filan yetiştiğim yok..yok yok 64 leri de görmedim daha...
300 gramcık daha gitmiş ve 65.4 olmuşum,olsun oynayın yine de banane
günaydın arkadaşlarrr...geçmişi okuyup ona buna laf yetiştirip geliyorum...
Valla süpersin
Afiyet olsun günlükler çok güzel gidiyor:)
bu surimi nasıl bişey suşi gibimi suşi hiç sevmem de
bak sen vuvuuma ne püf noktaları da veririmiş :)))
ehiiihihih dalga geçtin benimlen dimi,sanki massepain bilmiyo da bunları ben de bilmişlik yapıyorum di mi kardeş
walla canım surimiyi de daha önce birçok şeyi olduğu gibi yine bu sitedeki çatlaklardan duydum ve hep yaptığım gibi özenip gittim aldım...yengeç surimi aldım,istakoz da vardı onu almadım..normalde ben böyle şeyleri hiç sevmem,karides kalamar bile yiyemem...balığa bile 3-5 senedir alıştım...bakalım yine özentilik yapıp aldım bunu..görüntüsünde tuhaf birşey yok,güzel bile duruyor,dil peyniri gibi duruyorlar..anladığım kadarıyla balıktan yapılıyor ama yengeç tadı veriliyor,çakma yengeç yani :)
arkidişler bu surimiyi böyle pişirmeden mi yicez,yoksa bu zaten pişmiş mi,yoksa pişircezmi,ben midem filan bulanır yanlış yersem diye hiç açmadım paketini..bi anlatın gözünüzü seveyim..nasıl yerim ben bunu...istakoz surimiyi deneyen oldu mu bir de?
he bir de parça yengeç surimi vardı,ben bütünlerinden aldım daha bi güzel gözüktü gözüme,farketmez herhalde değil mi?
Valla süpersin
massepain niye az yazıyorsun özletiyorsun kendini maşallah solladın geçtin bizleri ama sende spor var dimi fazlasıyla daha sık gir yaz neler yaptığını
bu kupalar sizin için hocam harikasınız
hiçbir erkek buna değmez
ehiiihihih dalga geçtin benimlen dimi,sanki massepain bilmiyo da bunları ben de bilmişlik yapıyorum di mi kardeş
walla canım surimiyi de daha önce birçok şeyi olduğu gibi yine bu sitedeki çatlaklardan duydum ve hep yaptığım gibi özenip gittim aldım...yengeç surimi aldım,istakoz da vardı onu almadım..normalde ben böyle şeyleri hiç sevmem,karides kalamar bile yiyemem...balığa bile 3-5 senedir alıştım...bakalım yine özentilik yapıp aldım bunu..görüntüsünde tuhaf birşey yok,güzel bile duruyor,dil peyniri gibi duruyorlar..anladığım kadarıyla balıktan yapılıyor ama yengeç tadı veriliyor,çakma yengeç yani :)
arkidişler bu surimiyi böyle pişirmeden mi yicez,yoksa bu zaten pişmiş mi,yoksa pişircezmi,ben midem filan bulanır yanlış yersem diye hiç açmadım paketini..bi anlatın gözünüzü seveyim..nasıl yerim ben bunu...istakoz surimiyi deneyen oldu mu bir de?
he bir de parça yengeç surimi vardı,ben bütünlerinden aldım daha bi güzel gözüktü gözüme,farketmez herhalde değil mi?
vuvuşuuum ben de hiç yimedim ama bildiğim kadarıylaa çiğ yeniyor, paketi açıp lüpletiyorsun yaniiiii
günaydın kızlarrrr herkesin cuması ve kandili mübarek olsun..
benide yumruklasana noluuurrrr
ben istemiyorum çünkü utanıyorum
ayyyy canımmm bugün bu güzel haberdi işte darısı başımıza
seni canı gönülden tebrik ediyorummmm..
ohh be sonunda birazcık daha eksilebildim nihayet... elisacım geçen sefer lstede vardım bu hafta sadece kilomu söylemem yeterli oluyo mu canım? eğer yeterliyse 100.4 olarak yazabilirsin canım
veee dukanda ilk 1 ayını tamamlamış biri olarak toplamda 6.2 kg vermiş bulunuyorum,ve bu yolda pes etmeden bu süreci tamamlayabilmeme sebep olan siz sevgili dukanist dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum ilk defa bi diyeti kesintisiz kaçamaksız 1 aya tamamladım ya bunun devamı gelir artık diye düşünüyorum
tatlım benimmm...sağol bebişim...yine göndermişsin janjanlıları geçmişe dönemiyorum bak gözümü alıyosun
utanma utanma..söyle hadi 60 kilosun değil mi bizi yiyosun
Elisa day bu haftaki kilom 65.4 ( azık ucundan verdimya hemen istekliyim listeye girmeye,halbuki 2 hafta önceki fark -500 çıkacak sadce)
Sevgili Sadece,
101 kilodan 76'ya düşmek nasıl bir duygu?
Lütfen sende etrafındaki tepkileri anlatsana.
Bize moral olur.
Tebrik ediyorum seni..
hayır tatlım olurmu öyle şey asla öyle bir tutum ne sen ne bi başkası sergiledi...genel bi kanı vardırya melange onu kastetti yoksa vatan bütünüyle herşeyiyle hepimizin..sadece allah bazı illere daha cömert davranmış nasıl bazı kişiler yer yer kilo almaz onun gibi buda işte:))eminim herkesin hayalinde vardır deniz kıyısında ufakda olsa bi yerde ömrünü geçirmek..benimde özlemim o açıkcası...aslen boluluyum ve tabiki çok seviyorum ama hayallerim arasında boluya dönüp yaşamak yok bu ordan nefret ediyorum anlamına gelmez...sadece alışkanlılar var ve özlemler var o kadar...uzakta görevde olanlara hak veriyorum doğal olarak alışkanlıklarını arıyolar...bende bir dönem diyarbakırda yaşamış biri olarak çok önyargılı gitmiştim..ama son derece güseldi herşey..o yüzdne nerde olduğun deil bence kiminle nerde olduğun çok öenmli..neyse kızlar sahiden klavyedne gerçek duygu ve düşünceleri aktarmak çok kolay deil..o yüzdenbiz allahın fransızı dukanımıza geri dönelim:)) hepinizi seviyorumm güzel bir gün diliyorum dukandaşlarımmm
bu arada şu regl bitsede kilomu bi anlasam yaa...dün akşam arkadaşlara gittik tahtalara vurdular nazar değmesin die...çoook mutlu oldum...
Hayır canım öyle bir görünüm sergilemedin ben burada yaşayan biri olarak sadece dışardan göründüğü gibi olmadığını söylüyorum...Örneğin medyada genelde çok ters durumlarda görüntüler yayınlanıyor,yada gidip en varoş yerlerin görüntüleri sunuluyo...ben ankarada yaşadığım dönemlerde çevremdeki insanlar doğulu olduğuma inanmıyorlardı.Çünkü gelip hiç buraları görmemişler...ayrıca buraya görev gereği gelenlere de hak veriyorum...Çünkü herkes yaşamak istediği yerde mutlu olur..örneğin ben akdeniz aşığıyım ve orda yaşamayı çok isterim...neyse yanlış anlaşılmasın kimseyi itham ettiğim yok...yinede gelmek istersen seni seve seve ağırlarım...sevgilerle...
heheh yok canım o ben deilim...orayı sadece takipteyim, aktif olarak girip yazmıyorum...bu forum paylaşımlar açısından daha iyi benceeeelondon eye fonlu resim olan profil mi yaniii??
berrincim allah kabul etsin canım....
ırk, dil ya da din ayrımı yapmadık...ben sadece 3 senedir yaşamakta olduğum yerlerde gözlemlerimi anlattım..asla önyargılı da olmadım, öyle olsaydım asla eşimin peşinden kalkıp da oralara gidip, sıkıntı yaşamayı göze almazdım...neyse bunlar zaten burada konuşulacak konular da deil...
Sevgili Sadece,
101 kilodan 76'ya düşmek nasıl bir duygu?
Lütfen sende etrafındaki tepkileri anlatsana.
Bize moral olur.
Tebrik ediyorum seni..
Valla süpersin
ööylece açıp yicen ablam ehehehe benim gibisin sen de korkmadan at ağzına :)))
ben de ancak sağlıklı sağlıklı bedenime şifa ohh yarasın diye telkin ederek yiyorum balığı napim
ohh be sonunda birazcık daha eksilebildim nihayet... elisacım geçen sefer lstede vardım bu hafta sadece kilomu söylemem yeterli oluyo mu canım? eğer yeterliyse 100.4 olarak yazabilirsin canım
veee dukanda ilk 1 ayını tamamlamış biri olarak toplamda 6.2 kg vermiş bulunuyorum,ve bu yolda pes etmeden bu süreci tamamlayabilmeme sebep olan siz sevgili dukanist dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum ilk defa bi diyeti kesintisiz kaçamaksız 1 aya tamamladım ya bunun devamı gelir artık diye düşünüyorum
ablaaamm yaşasın bana da azıcık kolunu elni sürtsene hala 60.5 hala regl olamadım. 1 kilo fazlam var dukana göre.
ben de antepliyim.. kimse benim doğulu olmadığımı söylemedi.. bana anlatılanlar töre kurbanları, genç kızlar, evlilikler.. bunlar gerçekten de öyle mi diye merak ediyorum. köymüş, varoşmuş, şuymuş değil yani. ben sosyal -banlanıcam yakında- izm görüşe yakın bi insanım. İnsan hakları gerçekten de geri planda mı, bu yüzden sordum. ama herkes o kadar ön yargılı ki, maşallah en ufak kelimede ırk, dil, din ayrımı yapılıyormuş gibi anlaşılıyor. neyse, bu konu beni rahatsız etti biraz, üzerinde bir yorum yapmak istemiyorum. yine de teşekkür ederim, başka şekilde çıkışlar da yapabilirdiniz. böyle, konuşur gibi fikir alışverişi, -kavga etmek manasında değil de birincil anlamıyla- tartışmak, çok mutlu eder beni.
cino ablam benim
ne güzel yazmışsın
benim profilim tatilci profili ehehe kafamda hasır şapkamla gözümde kahve gözlük var turuncu bikinili
ben dışarıdan aramaya kapatmıştım profilimi hihi ondan görmüyo olabilirsin beni :)))
sen nerdesin dur bakayımmm :126:
benim de size sorum olucak ama çekiniyorum biraz. :78:
gerçekten doktoru buldun mu yapıştıranlardan olucak ondan :78:
özel bi konu çünkü türkiyede bu konuda bilgisi olan doktor bulamadım :78:
ööylece açıp yicen ablam ehehehe benim gibisin sen de korkmadan at ağzına :)))
ben de ancak sağlıklı sağlıklı bedenime şifa ohh yarasın diye telkin ederek yiyorum balığı napim
wallaaa bilmem nasıl gizlediysen kendini artıksinem yazdığında da ilk çıkan beniiiiiiiiiiiiimmm
evet burada anlatmanın doğru olmayabileceğini geç farkettim ben de.. Bu kadar bilgi de yeter ama gerçekten yaşamış görmüş insandan, yani cino dukanistten dinlemek lazım eheh. Benim çevremde gitmiş çok kişi yok. Merak ediyorum çünkü benim de bölümümde -üstü kapalı söyleyeyim- türk çok az.. Böyle anlatmak istemezdim özür diliyorum öncelikle, ben ırkçı bi görüşe sahip değilim. Çevremde çok olunca, anlattıklarına inanmak istemiyorum, inanasım gelmiyor o yüzden gidip görmek istiyorum. Neyse efem diyet topiğini nelere çevirdim, banlayacaklar bizi cino apla bir ara ben sana dukan günü yaparım şöyle muffinli kurabiyeli kıymalı tavuklu :)))
gel bize konuşalım :)))
Günaydın kızlar nasılsınız ?
kg veren kızları tebrik ederim ...
bugün 400 gr daha gitmiş 59,2 oldum. ama artık cumartesi sabahki kg mu baz alıp sonraki cumartesiye kadar tartılmayacağım. dukan her gün tartılın diyor ama bu bence sadece atakta olmalı. seyirde geri gelen kg lar can sıkıcı oluyor.
cumartesi tartılacağıma göre ben listeye de dahil olamıyorum pekte istekli de değilim zaten artılar yeterince can sıkıyor verilecek kg az olduğu için de kayıplarda az oluyor. dolayısı ile liste beni pek motive etmiyor aksine demoralize ediyor.
saygılarımla bildiririm
Yolly
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?