Kızlar 25-29 temmuzda izmire gidiyorum.
uygun fiyatlı bi yer bilen var mı oralarda? merak ediyorum daaa. güzel olsun denizi filan ama
istatikler senin cumartesi günleri zayıf olduğunu gösteriyor yani bu durumda,
düğün,dernek yok efendim özel yemek olaylarına cumartesi günleri gidiyosun ki iltifatlar fazlasıyla gelsin
bak ben hiç böyle liste tutmuyorum acaba ben hangi günler zayıf çıkıyorum ona göre manita yaparsam ilerde o günlerde buluşmaya özen gösteriyim
gitmen değil ama gitmemen gereken yeri söyleyebilirim :çeşme :))) baya tuzlu bi yer..ama olmazsa günübirlik ya da 1 gecelik gidin muhakkak..denizi ve eğlencesi gerçekten çok güzel..yabanı turist gelmediği için de daha kaliteli...
kuşadası ucuzdur ama denizi kötü...diğer yerlerini bilmiyorum yolicik
cinocumcum valla en zoru o nasıl tutucam kendimi onun üstüne çıkmadan?
evde onu bi dolaba filan mı kilitlesem sabah resmen hani tartı nerde? diye yataktan fırlıyorum çok kötü yaa
Kızlar 25-29 temmuzda izmire gidiyorum.
uygun fiyatlı bi yer bilen var mı oralarda? merak ediyorum daaa. güzel olsun denizi filan ama
deli kız
cumartesileri hafif çıkıyorum ama ölçülerimde bi fark olmuyo agır olduum günlerde aslında. onuniçin farketmez .. ben ilk günden beri tutuyorum kgların istatistiklerini. evde dolabın üstünde aylık kg çizelgem var. ama artık cumartesileri yazıcam sadece. cumartesileri yeni biri ile buluşabilirsin hemde haftasonu da denk geliyo işte
hayırlı cumalar.kandiliniz mübarek olsun dukancılar
Hayırlı kandıller dılıyorum herkese, Allah gonlumuze gorse versın, dualarımız kabul olsun ınsallah
Eki Görüntüle 225325
Evet liste hazır bu hafta katılım çok düşüktü ara verince böyle oldu heralde.
1. 1,5 kilo ile saksmavisi
2. 1,3 kilo ile cino
3.lüğü ise 0,7 kilo ile ben ve mustlu paylaşıyoruz.
Eki Görüntüle 225325
2. 1,3 kilo ile cino
Bak cnm sen bile üstü kapalı anlatmanız beni rahatsız etti diyorsun....Sanal ortamda yazıştığımız için bazen anlatmak istediğimizin çok dışında anlaşılmalara neden oluyor.....Sorun sanırım kendini ifade edememe,daha net konuşulsaydı bu tür anlaşılmalara neden olmazdı...Hepinizi çok seviyorum sevgiler....ablaaamm yaşasın bana da azıcık kolunu elni sürtsene hala 60.5 hala regl olamadım. 1 kilo fazlam var dukana göre.
ben de antepliyim.. kimse benim doğulu olmadığımı söylemedi.. bana anlatılanlar töre kurbanları, genç kızlar, evlilikler.. bunlar gerçekten de öyle mi diye merak ediyorum. köymüş, varoşmuş, şuymuş değil yani. ben sosyal -banlanıcam yakında- izm görüşe yakın bi insanım. İnsan hakları gerçekten de geri planda mı, bu yüzden sordum. ama herkes o kadar ön yargılı ki, maşallah en ufak kelimede ırk, dil, din ayrımı yapılıyormuş gibi anlaşılıyor. neyse, bu konu beni rahatsız etti biraz, üzerinde bir yorum yapmak istemiyorum. yine de teşekkür ederim, başka şekilde çıkışlar da yapabilirdiniz. böyle, konuşur gibi fikir alışverişi, -kavga etmek manasında değil de birincil anlamıyla- tartışmak, çok mutlu eder beni.
eheheh sağol tatlım..öyle yiyelim bakalım güzelmiymiş..eğer öyle yeniyorsa yolanda gibi işyerinde alternatif arayanlara süper olur..bu arada ben de dün hinfi ve dana füme aldım ,ikisi de güzeldi gerçekten..yolandacık bunlardan yesene iş yerinde yaa o tooklardan yiyeceğine...krep yap götür yanında,içine bunlardan sar yee(sebze gününse sebze koy,değilse turşu-roka-maydanoz koy)
migrosta arnavut tavuk ciğeri vardı bir de pişmiş satılıyor,sağl oranı da gibi birşeydi,çok fazla değl yani,öyle şeylerden al arada..
Bu arada ablacım melangeye çok yüklendin bence..kız sana birşey demedi zaten..ben daha sizin mesajlaşmalarınızı hiç okumamıştım,geçmişi okurken size cevap verdim..öyle üstü kapalı anlatmaya çalışmanız beni bile rahatsız etti...hemen mesaj yazdım ben de..sonradan okudum melangennin söylediklerini...
bu arada melangecim bunu doğu fobisi gibi algılama sen de lütfen canım..bunun alışık olmadığın bi yerde yaşamak ile alakası var..ben gidip adana da ya da rize de de yaşayamayabilirim alışmadığım için..e bir de dil sıkıntısı çekiyorsan gurbetteysen filan daha da zor oluyor...
Bütün arkadaşları tebrik ediyorumEki Görüntüle 225325
2. 1,3 kilo ile cino
Eki Görüntüle 225325
2. 1,3 kilo ile cino
Eki Görüntüle 225325
2. 1,3 kilo ile cino
Eki Görüntüle 225325
2. 1,3 kilo ile cino
Eki Görüntüle 225325
2. 1,3 kilo ile cino
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?