Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar 25-29 temmuzda izmire gidiyorum.
uygun fiyatlı bi yer bilen var mı oralarda? merak ediyorum daaa. güzel olsun denizi filan ama

gitmen değil ama gitmemen gereken yeri söyleyebilirim :çeşme :))) baya tuzlu bi yer..ama olmazsa günübirlik ya da 1 gecelik gidin muhakkak..denizi ve eğlencesi gerçekten çok güzel..yabanı turist gelmediği için de daha kaliteli...
kuşadası ucuzdur ama denizi kötü...diğer yerlerini bilmiyorum yolicik

deli kız
cumartesileri hafif çıkıyorum ama ölçülerimde bi fark olmuyo agır olduum günlerde aslında. onuniçin farketmez .. ben ilk günden beri tutuyorum kgların istatistiklerini. evde dolabın üstünde aylık kg çizelgem var. ama artık cumartesileri yazıcam sadece. cumartesileri yeni biri ile buluşabilirsin hemde haftasonu da denk geliyo işte

anooooooooooooov enişten kuşadası güzel filan diyoduu söliim ordan bişi ayarlamasın. çeşme çok pahalı ise üstüne çizik attım bil. bi kere gittim oraya o zamanda ocak ayıydı

cinocumcum valla en zoru o nasıl tutucam kendimi onun üstüne çıkmadan?
evde onu bi dolaba filan mı kilitlesem sabah resmen hani tartı nerde? diye yataktan fırlıyorum çok kötü yaa

hahahha aynen ben de ööleyim hatta bu aralar gün içinde tuvaletten sonra felan da tartılmaya başladım kiii, sanırım feci alışkanlık yaptııııııııı

Kızlar 25-29 temmuzda izmire gidiyorum.
uygun fiyatlı bi yer bilen var mı oralarda? merak ediyorum daaa. güzel olsun denizi filan ama

canım izmir tarafına hiç gitmedim ama orada yaşayan çok yakın bi arkadaşım var, eski foça çok güzel felan diye anlatıyodu, ama kalınacak yer ve fiyatlar vs. hakkında inan ki bi fikrim yoook

Evet kızlar dün son günümdü atakta, 5 günlük yaptım ve toplam 1.7 kilo verdim. Dukan amca 1.9 vericeksin demişti ama adetteki şişkinliğe bağlıyorum onu da.. Bugün seyirde ilk günüm. hesaplarıma göre toplam 4 ay 3 haftada, haftada 1 kilo vermem kaydıyla 55 kilo olucaammmmmmmmmmmmmm inşalllaahhh!!!!! Dukana da iyice alıştım, artık acıkmıyorumda, çok rahatım. Süper bir diyet herkese tavsiye ediyorum, kolayca aç kalmadan kilolarınızdan kurtulucaksınız:)

Bu arada dün akşam ilk kaçamağımı yaptım ama kilomu etkilemedi:) Akşam bi tanecik şeftali yedim çok iyi geldi oh :)

tamam abla mesaj alındı manita olaylarını cumartesiden halletmek lazım dimi

durun bugün cuma hazırlıklara başlayım:)

önce sporumu yapayım
sonra çeyizimi hazırlayım hazırda bulunsun belki bi dahaki cumartesi kaçarım kocaya:123:

eveeeeet ben hazırımmmm bekle beni cumartesi

:124::124::124::124:hobaaaaaaaa

kilom bu sabah 93.8 dı
ama aslında dun 92.9 du nıye boyle oldu anlamadım

canım sen benı
93.8 dıye kaydedermısın
Tesekkurler

Evet liste hazır bu hafta katılım çok düşüktü ara verince böyle oldu heralde.

1. 1,5 kilo ile saksmavisi
2. 1,3 kilo ile cino
3.lüğü ise 0,7 kilo ile ben ve mustlu paylaşıyoruz.

aman allaaaaaaaaahhhhhhııııııııııııım derece mi yaptım beeeeeeeennn inanamıyoruuuuuuuuuuuummm Elisacım teşekkür ederiz emeklerin içiin

herkeşleri teprik edioruuuuuuuuuuuuuummm:)))

Son düzenleme:

Beni de ekler misin? Şimdi seyirdeyim.
Ben Salı'dan salıya tartılıyorum.
Salı günü atak devremi bitirdim. 77.3'den 74.9'a düştüm.
Cuma'dan cumaya mı tartılmalıyız?
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…