oha bende gördüm beberongom
ee bu kızın kilo sorunun yok ki. incecik yüzlü bi kız bu. yanında gözlüklü bi bey olan ince yüzlü hatunsun sen dimi cinom
Eki Görüntüle 225325
Evet liste hazır bu hafta katılım çok düşüktü ara verince böyle oldu heralde.
1. 1,5 kilo ile saksmavisi
2. 1,3 kilo ile cino
3.lüğü ise 0,7 kilo ile ben ve mustlu paylaşıyoruz.
Merhabalar, bugün diyete başlayalı 2 hafta oldu, 99.5 kilodan 94.8a düştüm, 2 haftada 4.7 kilo iyi mi? Güzel gidiyor muyum acaba? spor yapmaya vaktim olmadığı için daha ağır gidiyor sanırım ama haftaya spora da başlayabiliyorum sonunda, daha düzene giricem umarım :)
heh işte yolicim çok sağol aynı benim duygularımı tercüme ettin inanki onları bu acıyla düşündükçe sevdiklerimi kaybetme korkosu bende kafayı alıp götürüyo resmen heleki bunlar evlat bitanem evlat allahım kimsenin ciğerini yakmasın kimseye evlat acısı yaşatmasın o anaların yüreğine tez zamanda serin sular serpsin allahım inş
evet galiba o
ay aşık oldum sanırsam erkek arkadaşımı bırakıcam :90:
eee ben 30lu yaşlarda sanıyodum bu çıtır hatunu
Merhabalar, bugün diyete başlayalı 2 hafta oldu, 99.5 kilodan 94.8a düştüm, 2 haftada 4.7 kilo iyi mi? Güzel gidiyor muyum acaba? spor yapmaya vaktim olmadığı için daha ağır gidiyor sanırım ama haftaya spora da başlayabiliyorum sonunda, daha düzene giricem umarım :)
iki haftada dört hatta beş kg vermişsin.
benim iki ay oldu 3,4 kg verdim
şimdi sen söle iyi mi gidiyorsun
ahh yolly ablam ah ben de dertliyim valla bi 60.1 gördüm sevindim, tık yok 60.5 um((
1 kilo ya fazla istemiyorum
tebrik ederim valla iki haftada ben o kadar versem var ya ne oynarım :118:
evet ablam sen ana olarak daha çok hissedersin daha hassasın ama ne olur gözünü seveyim izleme bu tür haberleri benim anam da öyle ona da tembih ettim çok hassas insan okumasın izlemesin. zaten medya iyice ddramatize edip veriyor biz üzülsek ne olur ki ateş düştüğü yeri yakıyor
he walla hatun hala diyet yapıyii. acaba kalçada mı kg var
cinoooooooooooooooooooooooo
eneeeeeeeeeee
hatun kaçmış
heeeeyyy gördüüüümmmm!!!
oha ne güzelsin
oha bende gördüm beberongom
ee bu kızın kilo sorunun yok ki. incecik yüzlü bi kız bu. yanında gözlüklü bi bey olan ince yüzlü hatunsun sen dimi cinom
yavv nereye bakıyonuz ne diye aratıyoruz facede açıklama yapın lütfen beberengo yulandaaaa
abla bana bakıyolar, heheh görücü geldiiiiii
ya kızlar çatlicam valla nasıl bakıyonuz face de banada söleyin bende bakmak istiyom hem belki faydalanırımda
kaçtı valla utandı galiba
cinooooo pabucu yarııım çık dışarıııyyaaa oynayalııııımmmmm
yaaaa kızlaaaarn durun bi yere kaçmadım yahuuuu, 2 oda silip geldiiim:)) canlarım bu fotoda 58 kilocukuuum:) eheheh 4 sene öncesinin fotosuuu, bugun 4, yılımız doldu da onun şerefine koduuum fotoyuuuefeniiim ayrıca iltifatlarınıss için tişikkür ederim, utanıoyrum ööle şeyler dimeyin heee bi de bakıp kaçmak yoook, hani ben de sizi merak edioom
yavv nereye bakıyonuz ne diye aratıyoruz facede açıklama yapın lütfen beberengo yulandaaaa
valla abla dukan diyeti tariflerine aboneyiz biz face da. süpper tarfiler var fotolu filan. ben yapabilsem bunları asla sıkılmam diyetten ama işte imkanları kısıtlı valla diet tarif demeye bin şahit lazım hefacebook hesabın varsa sende ekle öyle görüşek bilemiim ki o hesabın var mı. ? kızların bilir böle şeyleri yardımcı olsınlar sana
he walla htun oda silmeye gitmiş yaa burda sıcak muhabbet dönerkenee.. böle de hamaratım diyo yaneeeeeee
ayyyyyyyyy 4. tanışma yıldönümümü yoksa evlenme mi
pazartesi de benim ve aşkımın 2. evlilik yıldönümü olcek ama kocişim yanımda olmicak bu sene
şeyy bende güneş gözlüklü özgür biriyim desem
iki haftada dört hatta beş kg vermişsin.
benim iki ay oldu 3,4 kg verdim
şimdi sen söle iyi mi gidiyorsun
Merhabaaa,hoşgeldin aramızaaa
2 haftada 4,7 süper..ben ilk ayımda 5 kilo,2.ayımda 4 kilo, 3.ayımda 2 kilo verdim..sen düşün yani..
sen 6-7 kiloyu bulursun inşallah ilk ay..sonrasında da en az 5 er 5 er gider..ohhh ne güzel...Allah kolaylıklar versin...
aaa çok sevindim gerçekten :) benim kilomun çok olmasının da etkisi vardır eminim bu hızlı kilo verişimde ama bu diyeti çok sevdim, hiç zorlanmadan uygulayabiliyorum :)
size de çok kolay gelsin, umarım bu hepimizin son diyeti olur :)
merhabalar, Motivasyon arttırıcı bu videoyu sizlerle paylaşmak istedimm.Bu videoda kilo vermenin imkansız olmadığını gördüm.İnsanların önceki ve sonraki halleri.İyi seyirler:)
4. flörtöz senemiz diyeliiiim:))) pztesi de benim doum günüm ayrıcanaaaa:)) 18 temmuz hee evlilik yıldönümünüüüzz:)belli olmas süprüs yapar belki deee:)
bu arada yollicim aynı adın gibisin heeee, maşallah kızlar sizeeee
yaaaa kızlaaaarn durun bi yere kaçmadım yahuuuu, 2 oda silip geldiiim:)) canlarım bu fotoda 58 kilocukuuum:) eheheh 4 sene öncesinin fotosuuu, bugun 4, yılımız doldu da onun şerefine koduuum fotoyuuuefeniiim ayrıca iltifatlarınıss için tişikkür ederim, utanıoyrum ööle şeyler dimeyin heee bi de bakıp kaçmak yoook, hani ben de sizi merak edioom
bu arada bebeciiiim bence sende daha zayıflama yaniiiii:)) gerçi alt tarafı görebilemedim amaaaaa
onu anladım zaten cinomda nasıl bakıyolar daha öncede sormuşlardı facede takılan varmı dukana diye bi kısmet olmamıştı yani şimdi buna nasıl bakılıyor ne diye aratcaz aceppp
merhabalar, Motivasyon arttırıcı bu videoyu sizlerle paylaşmak istedimm.Bu videoda kilo vermenin imkansız olmadığını gördüm.İnsanların önceki ve sonraki halleri.İyi seyirler:)
4. flörtöz senemiz diyeliiiim:))) pztesi de benim doum günüm ayrıcanaaaa:)) 18 temmuz hee evlilik yıldönümünüüüzz:)belli olmas süprüs yapar belki deee:)
bu arada yollicim aynı adın gibisin heeee, maşallah kızlar sizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?