Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

amaninnn 1. mi olmuşum benn
ayy tutmayın beni ben bu motivasyonla iyice çabalarım artık
tebriklerini sunan arkadaşlara da teşekkürlerimi sunarım

bu haftaki listeye yetişemedim. belki de birinci olacaktım. çünkü 200 gr daha gitmiş. 54.8

ay kız dur bak daha 2.haftamdan 1.liği oturmuşum vermem ben tahtımı kimseye banane banane benim 1.işteee

sevinçten coşmuş aynı şeyleri gene gene yazmışım gibi görüncek o yüzden değiştiriim dedim kızlar..sayfam sürekli gidip geliyo yazdığım görünmüyo sonra çıkmış gözüküyo anlamadım ben bu işi ama olsun 1.yim ben

Son düzenleme:

yokluğumdan faydalanıp 1. liğe oturan sevgili saksmavisini tebrik ediyorum ....

merhaba arkadaşlar,geçen gün migrostan eşime tahın helvası aldım.Eve getirdim eşi tam tadına baktı dedi bunun tadı yok.Üzerine bir baktım ne göreyim lıght helvaymış dediki sen bunu bana değil kendine almışsın dedi.Tavsiye ederim arkadaşlar deneyin bu helvayı.

herkese hayırlı kandiller ve hayırlı cumalar diliyorum kızlar bu gün ben çok üzgün ve bitkinim inanın 1 saat evvel ilk kez şehitlerimizin adları açıklandı hüngür hüngür ağladım eşim diyoki senin oğlun olsa eminim askere yollamazdın diyor şu durumda yollamazdım gibime geliyor arkdaşlar ben acıya niye bu kadar dayanıksızım ben böle oluyosam o anacazlar ne yapacaklar şimdi ya bu acının tarifi yokkkk vesselam ben çok kötüyüm

wallaaa bilmem nasıl gizlediysen kendini artık sinem yazdığında da ilk çıkan beniiiiiiiiiiiiimmm

amanın bi dakika poyraz mı soyadın??

yok ablacım ne kızması aşk olsun, yapıcı eleştiriler her zaman var olmalı zaten. Önemli olan kullandığımız usuller.

yolanda için evet belki dikkat etmemiştir.. Ben okula götürüyorum onları. sadece bazıları fazla sarımsak kokuyo..
ben söyledim ya arkadaşlarım hep anlatıyodu oradaki akraba ilişkilerini, sosyal yaşantılarını, töre cinayetlerini.. onları merak ediyorum dedim ya.. niye ırkçılık çıktı bi anda ortaya onu anlamadım.. O çıkınca da ben çok heyecanlandım
sanal ortamda link bile veremiyoruz vuvuu ablaaa zart diye kürt dersem atıverirler sandım napim

Son düzenleme:

ablacım bu dayanılacak gibi bir acı değil ki....bu ateş hepimizi yakıyor ama en çok da düştüğü yeri tabii ki...hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız, paylaşılamayan ne onu da aklım almıyor yani...2 gündür çok bahsettim ama geçen sene doğubeyazıttayken 2 şehit verdik, çok acı gerçekten...ben artık izleyemiyorum bile...hepimizin başı sağolsun, bişi yapamamak, böyle bi durum karşısında eli kolu bağlı kalmak çok acı...Allah o ailelere sabır versin...

hahahha aynen ben de ööleyim hatta bu aralar gün içinde tuvaletten sonra felan da tartılmaya başladım kiii, sanırım feci alışkanlık yaptııııııııı

cinocan ben iyi ki evde değilim paso üstündeyim yoksa. vallahi çok kötü bi alışkanlık taktın mı takıyorsun sanki sigara tiryakisi gibi tartılma tiryakisi oldum yaaa

ben listeye dahil olmucam artık demiştim ama yine de nasılsa eksi yazmışsın beni canım. tabi bu iki haftalık fark ama olsun. iki haftada 400 gr.
dereceye giren dostlara birer kupaa
ama herkese teppprik koyuyorum

ablam üzülme bu tür haberlere ben de dayanamıyorum o yüzden okumuyorum detayları ablam dayanamıyorum çok fena oluyorum hayat çekilmez oluyor kendi sevdiklerimi kaybetme korkusu çok büyük bende zaten kafadan kontakım bir de bu haberleri detayları ile okursam tam sıyırırım. allah rrahmet eylesin şehitlerimize analarımıza metanet ihsan eylesin mübarek günde mekanları cennet olsun kalleşlerin de elleri kırılsın iki cihanda mahvolsunlar inşallah

bende de ilk zamanlarda yorgunluk çok olmuştu ama gojiberry ile geçti, ilk dönemde yeterli mineralleri alamadığımız için vücut depodan kullanıyor ve boşalınca depo yorgunluk, kramplar olabiliyor..,soda iç günde 2 kez, tansiyon sorunu yoksa, gojiberry yerine de multivitaminlerden alabilirsin

hay allah geçmişi okurken listeyi kaçırmışım, ben bildirimi yaptıktan 4 dk sonra elisa yayınlamış..gelecek haftaya artık

Ben listeye gereken diğer detayları en kısa zamanda yazıcam ama bu aralar ısten her gece 12 de cıkıyorum
Fırsat buldukca nete girdiğim için okuyabılıyorum.

heeeeyyy gördüüüümmmm!!!
oha ne güzelsin

Merhabalar, bugün diyete başlayalı 2 hafta oldu, 99.5 kilodan 94.8a düştüm, 2 haftada 4.7 kilo iyi mi? Güzel gidiyor muyum acaba? spor yapmaya vaktim olmadığı için daha ağır gidiyor sanırım ama haftaya spora da başlayabiliyorum sonunda, daha düzene giricem umarım :)

walla merak eden aktif eder, bakar arkadaşıııııım ben de çoook aktf bi kullanıcı deilim zaten, sadece bazen iletişim kurmam gerekenler oluyo, onu da ööle hallediom

heeeeyyy gördüüüümmmm!!!
oha ne güzelsin

oha bende gördüm beberongom
ee bu kızın kilo sorunun yok ki. incecik yüzlü bi kız bu. yanında gözlüklü bi bey olan ince yüzlü hatunsun sen dimi cinom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…