bu haftaki listeye yetişemedim. belki de birinci olacaktım. çünkü 200 gr daha gitmiş. 54.8
Eki Görüntüle 225325
Evet liste hazır bu hafta katılım çok düşüktü ara verince böyle oldu heralde.
1. 1,5 kilo ile saksmavisi
2. 1,3 kilo ile cino
3.lüğü ise 0,7 kilo ile ben ve mustlu paylaşıyoruz.
bu haftaki listeye yetişemedim. belki de birinci olacaktım. çünkü 200 gr daha gitmiş. 54.8
gönlümüzün birincisi.tebrikler .hakikaten birinci olacakmışsın
amaninnn 1. mi olmuşum benn
ayy tutmayın beni ben bu motivasyonla iyice çabalarım artık
tebriklerini sunan arkadaşlara da teşekkürlerimi sunarım
ay kız dur bak daha 2.haftamdan 1.liği oturmuşum vermem ben tahtımı kimseye banane banane benim 1.işteee
wallaaa bilmem nasıl gizlediysen kendini artıksinem yazdığında da ilk çıkan beniiiiiiiiiiiiimmm
cinocum erzincandı değil mi yaşadığın yer?
Bizim gibi batıya alışmış insanlar için yaşaması zor yerlerdir eminim oralar,Allah memleketinden uzak olanlara sabır ve kolaylık versin..
Bu arada siz bu kadar üstü kapalı anlattıkça daha çok göze batıyor arkadaşlar..Direk kürt arkadaşlar diyebilirsiniz,neden kasıyorsunuz bu kadar..Çoğu insan kürtçe konuşuyordu,anlamadığım için çok zorlanıyordum filan diyebilirsiniz..(sonuçta orada kürtçe konuşulmasından daha doğal birşey olamaz)ya da sınıfımda kürt arkadaşlarım çok var o yüzden merak ediyorum o tarafları diyebilirsiniz..Irkçılık yapmadığınıza eminim ama bu şekilde daha kötü gözüküyor bana kalırsa..
kızmayın ama bana canlar
eheheh sağol tatlım..öyle yiyelim bakalım güzelmiymiş..eğer öyle yeniyorsa yolanda gibi işyerinde alternatif arayanlara süper olur..bu arada ben de dün hinfi ve dana füme aldım ,ikisi de güzeldi gerçekten..yolandacık bunlardan yesene iş yerinde yaa o tooklardan yiyeceğine...krep yap götür yanında,içine bunlardan sar yee(sebze gününse sebze koy,değilse turşu-roka-maydanoz koy)
migrosta arnavut tavuk ciğeri vardı bir de pişmiş satılıyor,sağl oranı da %10 gibi birşeydi,çok fazla değl yani,öyle şeylerden al arada..
Bu arada ablacım melangeye çok yüklendin bence..kız sana birşey demedi zaten..ben daha sizin mesajlaşmalarınızı hiç okumamıştım,geçmişi okurken size cevap verdim..öyle üstü kapalı anlatmaya çalışmanız beni bile rahatsız etti...hemen mesaj yazdım ben de..sonradan okudum melangennin söylediklerini...
bu arada melangecim bunu doğu fobisi gibi algılama sen de lütfen canım..bunun alışık olmadığın bi yerde yaşamak ile alakası var..ben gidip adana da ya da rize de de yaşayamayabilirim alışmadığım için..e bir de dil sıkıntısı çekiyorsan gurbetteysen filan daha da zor oluyor...
Bak cnm sen bile üstü kapalı anlatmanız beni rahatsız etti diyorsun....Sanal ortamda yazıştığımız için bazen anlatmak istediğimizin çok dışında anlaşılmalara neden oluyor.....Sorun sanırım kendini ifade edememe,daha net konuşulsaydı bu tür anlaşılmalara neden olmazdı...Hepinizi çok seviyorum sevgiler....
kendini ifade edememekten çok kısıtlı imkanlarla açık oturum desek?
Bu mevzunun kapatılmasını istemiştim sizden aslında. Diyet topiğindeyiz, büyük ihtimalle bu konuşmaları görenler içerisinde öff leyip gerilenler vardır. Son noktayı koyduk, darısı dukanın noktalanışına
Yemek için keyfim yok benim bugün hala regl olamadım, bi anda çok çok yemek istiyorum, bi anda tıkanıveriyorum, canım istemese de midem bulana bulana yiyorum, elim gidiyor ama kendimi durduramıyorum canım istemiyo aslında diyemiyorum. Napıcam bilemedim ama yemek mevzusu sıkıntılı bende bugün.. Gidip bi spor mu yapsam napsam stres mi atsam
Dereceye girenlere tebrikleeeerrr
Ben yumruk yapsam bile farketmez 5+5 yapıyorum ben etki etmez ki.. 1 haftadır 60.5
herkese hayırlı kandiller ve hayırlı cumalar diliyorum kızlar bu gün ben çok üzgün ve bitkinim inanın 1 saat evvel ilk kez şehitlerimizin adları açıklandı hüngür hüngür ağladım eşim diyoki senin oğlun olsa eminim askere yollamazdın diyor şu durumda yollamazdım gibime geliyor arkdaşlar ben acıya niye bu kadar dayanıksızım ben böle oluyosam o anacazlar ne yapacaklar şimdi ya bu acının tarifi yokkkk vesselam ben çok kötüyüm
amanın bi dakika poyraz mı soyadın??
yok yaf poyraz değilll...ilk o mu çıktı sen de?? ben kendimi arattığım için demek ki ilk kendim çıkıyorumşimşek im ben:)) tüm kimliğimi de açık ettim böylece:)
hahahha aynen ben de ööleyimhatta bu aralar gün içinde tuvaletten sonra felan da tartılmaya başladım kiii, sanırım feci alışkanlık yaptııııııııı
Eki Görüntüle 225325
2. 1,3 kilo ile cino
herkese hayırlı kandiller ve hayırlı cumalar diliyorum kızlar bu gün ben çok üzgün ve bitkinim inanın 1 saat evvel ilk kez şehitlerimizin adları açıklandı hüngür hüngür ağladım eşim diyoki senin oğlun olsa eminim askere yollamazdın diyor şu durumda yollamazdım gibime geliyor arkdaşlar ben acıya niye bu kadar dayanıksızım ben böle oluyosam o anacazlar ne yapacaklar şimdi ya bu acının tarifi yokkkk vesselam ben çok kötüyüm
yok yaf poyraz değilll...ilk o mu çıktı sen de?? ben kendimi arattığım için demek ki ilk kendim çıkıyorumşimşek im ben:)) tüm kimliğimi de açık ettim böylece:)
anoovv cinom valla seni merak ettim face hesabımı kapamıştım senin yüzünden aktive edicem heee
hehehehe bende de sen çıkmiysın ablişim
fazla seküriti manyağı olunca böyle oluyo kikikikikiki
Bugün dukan atakta son günüm. İlk hedefime olan yolu yarıladım. 4.6 kilo verdim toplamdaki diyet maceramda, verecek 4.6 kilom kaldı
Dukan amca atak döneminde 1.9 kilo verceksin demişti, 1.7 kilo verdim:) Kabızlık durumu olduğu için tam kilom belli değil, bir de regl olduğum için. Gerçekten doğru söylemiş dukan amca:) Dukana devammmmmm.
Yalnız çok büyük bir sorunum var, aşırı derecede yorgunluk, hastalık derecesinde hareket edememe
Ve bunun üzerine bir sorum olacak 1+1 seyir yapan arkadaşlar, sebzelerden sonra yorgunluk durumunuz devam etti mi? Ben bir de günde 1 adet erik falan yemeyi düşünüyorum seyirde. Bazende şeftali ya da elma.O günler yürüyüşü biraz arttırırım. Hiç etkileyeceğini düşünmüyorum kilo vermemi. Ben zaten normalde çok az yiyorum, öyle dukanın dediği gibi listedeki herşeyden istediğim kadar yemiyorum:)
hehehehe bende de sen çıkmiysın ablişim
fazla seküriti manyağı olunca böyle oluyo kikikikikiki
şimdi arat bakalım, açtım güvenlik ayarlarını:)
cinocan ben iyi ki evde değilim paso üstündeyim yoksa. vallahi çok kötü bi alışkanlık taktın mı takıyorsun sanki sigara tiryakisi gibi tartılma tiryakisi oldum yaaa
ben listeye dahil olmucam artık demiştim ama yine de nasılsa eksi yazmışsın beni canım. tabi bu iki haftalık fark ama olsun. iki haftada 400 gr.
dereceye giren dostlara birer kupaa
ama herkese teppprik koyuyorum
ablam üzülme bu tür haberlere ben de dayanamıyorum o yüzden okumuyorum detayları ablam dayanamıyorum çok fena oluyorum hayat çekilmez oluyor kendi sevdiklerimi kaybetme korkusu çok büyük bende zaten kafadan kontakım bir de bu haberleri detayları ile okursam tam sıyırırım. allah rrahmet eylesin şehitlerimize analarımıza metanet ihsan eylesin mübarek günde mekanları cennet olsun kalleşlerin de elleri kırılsın iki cihanda mahvolsunlar inşallah
anoovv cinom valla seni merak ettim face hesabımı kapamıştım senin yüzünden aktive edicem heee
walla merak eden aktif eder, bakar arkadaşıııııımben de çoook aktf bi kullanıcı deilim zaten, sadece bazen iletişim kurmam gerekenler oluyo, onu da ööle hallediom
Eki Görüntüle 225325
2. 1,3 kilo ile cino
şimdi arat bakalım, açtım güvenlik ayarlarını:)
walla merak eden aktif eder, bakar arkadaşıııııımben de çoook aktf bi kullanıcı deilim zaten, sadece bazen iletişim kurmam gerekenler oluyo, onu da ööle hallediom
heeeeyyy gördüüüümmmm!!!
oha ne güzelsin
cinocan ben iyi ki evde değilim paso üstündeyim yoksa. vallahi çok kötü bi alışkanlık taktın mı takıyorsun sanki sigara tiryakisi gibi tartılma tiryakisi oldum yaaa
ben listeye dahil olmucam artık demiştim ama yine de nasılsa eksi yazmışsın beni canım. tabi bu iki haftalık fark ama olsun. iki haftada 400 gr.
dereceye giren dostlara birer kupaa
ama herkese teppprik koyuyorum
ablam üzülme bu tür haberlere ben de dayanamıyorum o yüzden okumuyorum detayları ablam dayanamıyorum çok fena oluyorum hayat çekilmez oluyor kendi sevdiklerimi kaybetme korkusu çok büyük bende zaten kafadan kontakım bir de bu haberleri detayları ile okursam tam sıyırırım. allah rrahmet eylesin şehitlerimize analarımıza metanet ihsan eylesin mübarek günde mekanları cennet olsun kalleşlerin de elleri kırılsın iki cihanda mahvolsunlar inşallah heh işte yolicim çok sağol aynı benim duygularımı tercüme ettin inanki onları bu acıyla düşündükçe sevdiklerimi kaybetme korkosu bende kafayı alıp götürüyo resmen heleki bunlar evlat bitanem evlat allahım kimsenin ciğerini yakmasın kimseye evlat acısı yaşatmasın o anaların yüreğine tez zamanda serin sular serpsin allahım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?