berriniim dün gece forum hep hata verdi, giremedim; dolayısıyla yazamadım. İyi bi gece geçirip eksiyle uyanmışsındır inşallah :))
Kabızlık problemi çekmediğinize sevindim, kimse çekmesin, istemem. :))
koştuğunuz ve yürüdüğünüz tempolar aslında güzel ama 1.5 saat kalbinizi tehdit edebilir. Kardiyo çalışmalarının 30 dk periyodlarla ve aralarında 12 gün molalarla haftada 2 gün yapılması daha mantıklı geliyo bana. Kondüsyonunuz varsa, uzun zamandır spor yapıyorsanız o zaman bi sorun yok tabii :))
acaba ırkçı bir görünüm sergiledim de benim mi haberim yok? :44:
Ben Marmara'da okuyorum. Fen-Edebiyat Fakültesi / Türk Dili ve Edebiyatı. Sanırım siz yanlış anladınız demek istediklerimi. Mevzuyu burada açıklığa kavuşturmamız imkansız, yine de nazik davetiniz için teşekkür ederim. :)
sanmıyorum canım gittiği gün geri gelemez zaten
napem hayat işte ne getirceee belli olmaz canı sagolsun da onun başka bişi istemem
seninde doom günün müüüüüüüü şimdidien kutlu mutlu olsun canımmmm.. demek 4. flörtöz senee. bizim de 3. sene doldu haziranda..
amanınnn sen beni buldun mu ki hemen afferim kız akıllı kızsın zaten cin gibisin cinooo. beberongom ben seni bulamiim biraz ipucu pliiiiiiiiiiiiiz
vallaha ekledim
öyle bi densizlik yaptım ama :78:
dukanın tarifleri sayfasında arkadaşlarına bakmak için sol tarafta "arkadaşlar" yazıyo zeynep ablam yanında da bi 1500lü bi rakam var ehehe görürsün mutlaka
ona tıkla, orada isme göre arat var arkadaşlar arasında arat bak cinomuzu gör fıssstık gibi fıssstık!!!
video nerede?
hihihihi dur sana özel bi tatil fotosu ekleyeyim bikinili sonra hemen kaldırçam ama sen baktım de :)))
yolly aplaaa ben sana da bakmak istiyoyum :78:
sevgili modelimiz sinem hanım siz de facebooktan takipte olunuz pikinili seksi fotolarımı ekliyorum :))))
sizin için
yolly ablam sen de merak ediyosan seninle de paylşabilirim
yolly aplaaa ben sana da bakmak istiyoyum :78:
sevgili modelimiz sinem hanım siz de facebooktan takipte olunuz pikinili seksi fotolarımı ekliyorum :))))
sizin için
yolly ablam sen de merak ediyosan seninle de paylşabilirim
sağlık olsuuun canım naapcen, allah huzur, sağlık versin daha nice seneler ossun inşallahhh
benimle arkadaş olur musun yolly?? hahah
hadi bekliom ekleeeeeeee
cinooo seni de yolandayı da ve hatta gerçek yolandayı da gördümmm
bebeeee ok gördüm fotoyuuuuu, face den mesaj atamıyom, yüreği kaldırmadı herhalll
tatlım ekle beni cinocuummdan onun listesindeki güneş gözlüklüüüozgur kız
anooooooooov
cinooo
ben sen
ve benim yolly
deşifre olduk toplucana
kız sen ablanı ne zandın kız esabımda var büle şeyleride bilırım be yaadu şinnik bi bakem
valla abla dukan diyeti tariflerine aboneyiz biz face da. süpper tarfiler var fotolu filan. ben yapabilsem bunları asla sıkılmam diyetten ama işte imkanları kısıtlı valla diet tarif demeye bin şahit lazım hefacebook hesabın varsa sende ekle öyle görüşek bilemiim ki o hesabın var mı. ? kızların bilir böle şeyleri yardımcı olsınlar sana
he walla htun oda silmeye gitmiş yaa burda sıcak muhabbet dönerkenee.. böle de hamaratım diyo yaneeeeeee
ayyyyyyyyy 4. tanışma yıldönümümü yoksa evlenme mi
pazartesi de benim ve aşkımın 2. evlilik yıldönümü olcek ama kocişim yanımda olmicak bu sene
şeyy bende güneş gözlüklü özgür biriyim desem
benim hiç face hesabım olmadı kiiiiiiii ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
yollym ablam ben seni bulamadım. Melek değil miydi ki adın?((
sana da atayım fotolarımı ehehehehe
walla ööle olduuuk
nesse kızlar ben kaçar, kocam eve gelcek, elektrük süpürkesi ortalarda duriiiiiiiiyyyy
benim hiç face hesabım olmadı kiiiiiiii ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
he walla bende sen cahalmışın gibi sıfırdan anlatmışım bide hesabın var mı diyorum cık cık cıkkk olcek şey deelkız sen ablanı ne zandın kız esabımda var büle şeyleride bilırım be yaadu şinnik bi bakem
hadeee canım inanmamm valla kız sen harbi küçük emrah modundasın heee
yolii bu özgür meleklerin hangisi sensin koşkam
heee o benim bebem özgür Melek ekle daa ne bekliyin yaahuu
tamam cinom memnun oldum tanıştıımıza hadi baş baş
deli kız mode on
he walla bende sen cahalmışın gibi sıfırdan anlatmışım bide hesabın var mı diyorum cık cık cıkkk olcek şey deel
Merhabalar, bugün diyete başlayalı 2 hafta oldu, 99.5 kilodan 94.8a düştüm, 2 haftada 4.7 kilo iyi mi? Güzel gidiyor muyum acaba? spor yapmaya vaktim olmadığı için daha ağır gidiyor sanırım ama haftaya spora da başlayabiliyorum sonunda, daha düzene giricem umarım :)
cinomu gördüm sonunda çok hoşsun cinom memnun oldum yolim galiba şöyle oturan bikız var gözlüklü eşofmanlı omusun sen oysan senide buldum geriye bebem kaldı onu nasıl bulcez bebem saçına kırmızı karanfil tak bebem seni bulamıyommm
heee o benim bebem özgür Melek ekle daa ne bekliyin yaahuu
tamam cinom memnun oldum tanıştıımıza hadi baş baş
deli kız mode on
he walla bende sen cahalmışın gibi sıfırdan anlatmışım bide hesabın var mı diyorum cık cık cıkkk olcek şey deel
yolii bu özgür meleklerin hangisi sensin koşkam
cinomu gördüm sonunda çok hoşsun cinom memnun oldum yolim galiba şöyle oturan bikız var gözlüklü eşofmanlı omusun sen oysan senide buldum geriye bebem kaldı onu nasıl bulcez bebem saçına kırmızı karanfil tak bebem seni bulamıyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?