Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada kutlu olsun yıldönümleriniz yaaa nazarlardan saklasın allahım
maşallah maşallah darısı başıma 6 sene sonra

Evet zordur kabızlık olayı...Geçenlerde bir kaç gün yaşadım eşim bir ilaç getirdi ( ameliyat edeceği hastalarına bu ilacı veriyorlarmış )
kullandım sonrasında düzeelme oldu...
Sürekli spor yapıyorum hemen hemen haftanın 4-5 günü bantta yürüyorum...
Yani bir problem yok teşekkür ederim....

sağlık olsuuun canım naapcen, allah huzur, sağlık versin daha nice seneler ossun inşallahhh
benimle arkadaş olur musun yolly?? hahah

hadi bekliom ekleeeeeeee

yolly aplaaa ben sana da bakmak istiyoyum :78:
sevgili modelimiz sinem hanım siz de facebooktan takipte olunuz pikinili seksi fotolarımı ekliyorum :))))
sizin için
yolly ablam sen de merak ediyosan seninle de paylşabilirim

tatlım ekle beni cinocuummdan onun listesindeki güneş gözlüklüüüozgur kız

sağlık olsuuun canım naapcen, allah huzur, sağlık versin daha nice seneler ossun inşallahhh
benimle arkadaş olur musun yolly?? hahah

hadi bekliom ekleeeeeeee

ekledim bilenem

bebeeee ok gördüm fotoyuuuuu, face den mesaj atamıyom, yüreği kaldırmadı herhalll

hehe bi tane daha mesaj olarak attım, yorumlarınızı bekliyüüürüm

tatlım ekle beni cinocuummdan onun listesindeki güneş gözlüklüüüozgur kız

yollym ablam ben seni bulamadım. Melek değil miydi ki adın? ((
sana da atayım fotolarımı ehehehehe

benim hiç face hesabım olmadı kiiiiiiii ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

kız sen ablanı ne zandın kız esabımda var büle şeyleride bilırım be yaadu şinnik bi bakem

yollym ablam ben seni bulamadım. Melek değil miydi ki adın? ((
sana da atayım fotolarımı ehehehehe

heee o benim bebem özgür Melek ekle daa ne bekliyin yaahuu

walla ööle olduuuk

nesse kızlar ben kaçar, kocam eve gelcek, elektrük süpürkesi ortalarda duriiiiiiiiyyyy

tamam cinom memnun oldum tanıştıımıza hadi baş baş

benim hiç face hesabım olmadı kiiiiiiii ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

deli kız mode on

kız sen ablanı ne zandın kız esabımda var büle şeyleride bilırım be yaadu şinnik bi bakem
he walla bende sen cahalmışın gibi sıfırdan anlatmışım bide hesabın var mı diyorum cık cık cıkkk olcek şey deel

yolii bu özgür meleklerin hangisi sensin koşkam

slm kızlar bende dukana yeni başladım.Çok ümitlenmiştim kilo vericem die ama sabah uyandığımda ne göreyimmm 1 kilo almışım Dukana başlayıp ilk kilo alan kişi benimdir herhalde.....hevesimmm kırıldı yaa...benim gibi kilo almayı başaran var mıki acaba..

Halbuki gün boyunca kitaba uydum.toplam 250 gr yağsız tavuk ve 160 gr ton balığı 1 yemek kaşığı yulaf kepeği ve 50 gr da light yogurt yemiştim yaaa.Çok mu yedim
acabaa.

Daha ne olsun yahu. hem se süper gidiyosun. aynen devam et.

cinomu gördüm sonunda çok hoşsun cinom memnun oldum yolim galiba şöyle oturan bikız var gözlüklü eşofmanlı omusun sen oysan senide buldum geriye bebem kaldı onu nasıl bulcez bebem saçına kırmızı karanfil tak bebem seni bulamıyommm

yok aplam eşortman yok üstümdee zaten altı kısım da görünmez yakın çekim kuuulbi resim eski bi resim gerçi pek begendiim resmimdir o benimd ee
orda 67 kg idim. eski resimlerime bakarsanız epey bi besili koşka görüceksiniz hahahhahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…