Sevgili Dukancılar,
Belirtmeden edemedim, daha önce de ben diyetlerle birlikte spor yapmıştım, ama ilk kez bu sefer bariz bir etki var.
İki günde bir gitmeye çalışıyorum spora. Kilo fazlası olunca her gün dizlerimi ve ayak bileklerimi acıtıyor. Her gittiğimde 40 dk. yürüyorum.
Basenler ve kalça hemen etkileniyor. Pantolonlar bol gelmeye başlıyor. 3kg yağ kaybı ile neredeyse bir beden küçüldüm.
Daha verecek 14 kilom var ama, bu değişiklik bile moralimi düzeltti.
Sanırım en az ve en son göbek etkileniyor.
Not: Kabızlık için doğadan zayıflama çayı iyi, ama onun da için de sinameki var!
Gram gram vermeye devam!
Hepimize kolay gelsin!
Yolandacım, çok güzelsin. Hakikaten Melek gibi...
birbirinizin fotograflarını nereden görebiliyorsunuz??
canım arabaya benzin koyasın ki motor çalışasın. yiyceksin ki yagları eriticek metabolizman . yoksa depo eder
Eki Görüntüle 227402 :90::90:
[
özgül abla biz birbimizi tokatlicamıza şu spora başlıyalım valal olmucak böle sarkıcaz ayol. eşim bile bunlar ne böle sarkıcaksın spor yap diyo 102 kg luk haline bakmadan bana akıl veriyo ama beni düşünüyo biiyorm
Eki Görüntüle 227403 Eki Görüntüle 227404 başlayalım canım
[
fıstık mı ? nerde? canım çekti
şaka bi yana sagol canımcım evet fotodaki yeni halim bugün çektim de. surattan epey incelmişim yalnız bana gençleşmişsin diyorlar
güzel hatun muşsunuz melek hanım
pardon canım sohbetinize bodoslama dalmış gibi oluyorum ama ALES için ingilize gerekmiyo ki. ben geçen sene girdim de o yüzden şeyttirdim yani.
nasıl gerekmiyo canım üniversitelerde sınavları bile oluyor,gerçi bazı üniversiteler ing istemiyo ama yinede şart diye biliyorum ben yada yanlış biliyorumdur.kaç puan aldın sen?yüksek lisans yapıyomusun şuan?
ALES'i halletmem lazım olmuyo böyle.
canım arabaya benzin koyasın ki motor çalışasın. yiyceksin ki yagları eriticek metabolizman . yoksa depo eder
ay sen çok yaşa emi gülmekten öldüm
özgül abla biz birbimizi tokatlicamıza şu spora başlıyalım valal olmucak böle sarkıcaz ayol. eşim bile bunlar ne böle sarkıcaksın spor yap diyo 102 kg luk haline bakmadan bana akıl veriyo ama beni düşünüyo biiyorm
sagol sadecacım valla paylaştığım resimleri kafandan sil onlar incelicek taaammmııı
ayrıca çok teşekkürler eminim sen de çok şekersindir. yürüyüş olmuyor canım işte yürüyorum işe gidip gelirken ama tempolu ve en az yarım saat olması lazım ben onu yapamıyorum . ama eliptik bisikletim var kol kısımlarını kullanmazsam koşu efekti bile yapabilirim kendisinde
fıstık mı ? nerde? canım çekti
şaka bi yana sagol canımcım evet fotodaki yeni halim bugün çektim de. surattan epey incelmişim yalnız bana gençleşmişsin diyorlar
yaramış sana dukan desene.zaten fıstıktın hepten fıstık oldun dimi?
yaa bende resim koymak istiyorum ama çok tombiş çıkıyorum ben fotolarda bi de hiç fotojenik değilim şimdi görünce aaa bu muymuş yasmin derseniz üzülürüm
Eki Görüntüle 227419
rica ederim herşey siz sevgili dukancılar için
kızlar sinameki çayı içebilirmiyiz?
benim bağırsakları fena çalıştırıyoda
canım yanlış ifade ettim sanıyorum. ales sınavı türkçe sorulardan oluşan bir sınav demek istedim. ben ALESten 75 puan aldım. yüksek lisans için ist. üniversitesine başvurdum. fakat orada ingilizde şartı var. KPDS den 43 aldım. okulun kendi yaptıı ing sınavından 45 aldım. yani bir başka bahara kaldı yüksek lisans. sonradan marmara üni ingilizce şartı yok diye duydüm ama başvurmadım. KPDS yi bu sonbaharda halletmek istiyorum. kursa gitmiyorum Cesur Öztürk ün kitabındaan kendim çalışıyorum. Geçen ki KPDS de kitaba yeni başlamıştım şimdi daha iyi alırım diye düünüyorum. Bebişle çalışmak baya zor oluyo ama yapcak bişey yok artık. sana da çalışmalarında başarılar dilerim.
yaa bende resim koymak istiyorum ama çok tombiş çıkıyorum ben fotolarda bi de hiç fotojenik değilim şimdi görünce aaa bu muymuş yasmin derseniz üzülürüm
Eki Görüntüle 227419
aaaa yasmin bu muymuş ne kadar güzel bir hatunmuş. fıstık gibisin yasmincim .
Eki Görüntüle 227419
aaaa yasmin bu muymuş ne kadar güzel bir hatunmuş. fıstık gibisin yasmincim .
iç kuzum iç ama fazla abartma.tuvaletten çıkamazsın sonra
Aslında buyum ama ne biliyim yaa ben resimlerde hiç sevmiyorum kendimi görmeyi hem farklı hemde tombiş çıkıyorum bi de küçükken annem hep büzme şu dudaklarını resim çektirirken derdi sinir olurdum
avatarımızdan canım ben avatara koydum da
Eki Görüntüle 227419
selamlar arkadaslarr.bende dukan istiyorum.ama vermek ıstedıgım kılo 4-5 kılo kadar.bu kadarcık kılo içinde kitap alıp okumak cok uzar gıbı geldı.bırkac kısınınde 4-5kılo ıcın kıtabı almana gerek yok arastır yapanlara sor demesınden dolayı dun proteın gunlerıme basladım.ama benı sasırtan bır sey var.bu kekler ekmekler sanırım seyırde yenıyor.ben 5 gun proteın yapıp sonra seyıre gecmek ıstıyorum.sanırım seyırde proteınle bırlıkte az yaglı hazırlanmıs sebze yemeklerı de tuketebılıyoruz.cunku cumartesı pazar kayınvalıdemlere gıdıcez.orada da dıyetteyım deyınce ''vay efendım zaten zayıfsın, ne demeye yapıyosun ,bosver bı kere ye.hafta ıcı yap dıyetını'' vs gıbı soylemler cok oluyor.onlara caktırmadan bu ıkıncı asamayı nasıl yapabılırım.yanı az yaglı sebze yemegıne proteın ılavesıyle tuketmem uygun muuu??
lütfen yardımmm.
bide kaç kere sordum ama kımse cevap vermedı.bu kılo cızelgelerını hazırlayamadım bı turlu.yardım istiyorum bu konuda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?