Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya demek ki spor yapsam bu kglar gidicek te yapmıyorum .. tü bana tüü

Yolandacım, çok güzelsin. Hakikaten Melek gibi...

teşekkür ederim hocam iltifatlarınızla beni utandırdınız efendim saygılar sunarım

Eklentiler

• $dans6.webp
    524 bayt · Görüntüleme: 46
  • $dans1.webp
    486 bayt · Görüntüleme: 39
  • $angelnottn6.gif
    4,3 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
pardon canım sohbetinize bodoslama dalmış gibi oluyorum ama ALES için ingilize gerekmiyo ki. ben geçen sene girdim de o yüzden şeyttirdim yani.

nasıl gerekmiyo canım üniversitelerde sınavları bile oluyor,gerçi bazı üniversiteler ing istemiyo ama yinede şart diye biliyorum ben yada yanlış biliyorumdur.kaç puan aldın sen?yüksek lisans yapıyomusun şuan?

ALES'i halletmem lazım olmuyo böyle.

canım yanlış ifade ettim sanıyorum. ales sınavı türkçe sorulardan oluşan bir sınav demek istedim. ben ALESten 75 puan aldım. yüksek lisans için ist. üniversitesine başvurdum. fakat orada ingilizde şartı var. KPDS den 43 aldım. okulun kendi yaptıı ing sınavından 45 aldım. yani bir başka bahara kaldı yüksek lisans. sonradan marmara üni ingilizce şartı yok diye duydüm ama başvurmadım. KPDS yi bu sonbaharda halletmek istiyorum. kursa gitmiyorum Cesur Öztürk ün kitabındaan kendim çalışıyorum. Geçen ki KPDS de kitaba yeni başlamıştım şimdi daha iyi alırım diye düünüyorum. Bebişle çalışmak baya zor oluyo ama yapcak bişey yok artık. sana da çalışmalarında başarılar dilerim.

yaa bende resim koymak istiyorum ama çok tombiş çıkıyorum ben fotolarda bi de hiç fotojenik değilim şimdi görünce aaa bu muymuş yasmin derseniz üzülürüm

yaaa bende sevinmiştim ne güzel offffff

canım inşallah sende istediği gibi yerleşirsin.ben ingilizce kursu araştırıyorum şimdi ingilizceyi hallettikten sonra ALES'e gircem sonrasında ne olur bilemem,pek fazlada şuan bilgim yok araştırma kısmındayım ALESi.sanada başarılar canımm

yaa bende resim koymak istiyorum ama çok tombiş çıkıyorum ben fotolarda bi de hiç fotojenik değilim şimdi görünce aaa bu muymuş yasmin derseniz üzülürüm

Eki Görüntüle 227419

ahaaaa yakaladım

çok güzel görünüyorsun hemşom süpersin hatta..

boyabatın kızları güzel olur zaten kendimden biliyorum

Eki Görüntüle 227419

aaaa bu muymuş yasemin dedim ama güzel bayan olduğun için:98:. maş.hepiniz çok güzelsiniz.dukan diyeti değil
GÜZELLER DİYETTE!!!! ...:103:

Son düzenleme:

canım kararın güzel ama kitap sırf kilonu vermek değil sağlıklı yaşamak ve bir daha almamak adına gerekli.tabiii hepimiz yardım ederiz o ayrı ,ama bazı durumlar kişinin anlayışıyla ilgili oluyor ve yanlışlar yapılabiliyor sonra kilolarda geri geliyor.bu diyette yağsız ürünler tüketiyoruz.seyirde de atakda da.başkalarına çaktırmadan biraz zor yaparsın açık ve net söyle.vereceğin kilo bayaa azmış çabucak halledersin ama az yağlı veya aman darılmasınlar şunu tadıyım modunda olursan uzar senide sıkar.yağsız bol proteinli bol su,muhakkak yulaf kepeği.meyve yok kuru yemiş yok inan 1 ay sürmez verirsinbide güçlendirme yaparsan ömrün boyu zayıf bi hatun olursun inşallah.

hehehe herkese selam mutlu neşeli bol eksili günlerrrrr yolikaaaaaaaa bugün avatardan neka güzel bakıyon öle kız koşka kibinsin haaaaa çok tatlısın allah sevdiceklerine bağışlasın seni bidenemmm ayyyyy kızlar bana bişeyler oluyo ya artık hergün eksiliyom allahım şükürler olsun yarebbümmm bugün 66.4 düne göre -400hahahay bende anlamıyom sanırım kaçamaklardan dolayı vermeye başladım heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…