Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sağol yollycimmm çok teşekkürler iltifatların için sende çok güzelsin tu tu tuuu maşallahhh inşallah bi gün yüzyüze de buluşup görüşürüz hep birlikte

Çok sağol canım.İnternette birkaç gündür araştırma yapıyorum,hiç zararlı diyen bir yoruma rastlamadım,cuma başlıyorum hadi hayırlısı

hadi hayırlısı tekrardan hoşgeldin.ben light dondurmada çok yiyorum.ama seyirde başladım.çok yiyorum yiyince vucut onu ısıtmak için enerji(yağ) yaksın diye..

ay bu cvp çok hoş olmuş ramiz dayının sözlerini dukana uyarlamak

sağol yollycimmm çok teşekkürler iltifatların için sende çok güzelsin tu tu tuuu maşallahhh inşallah bi gün yüzyüze de buluşup görüşürüz hep birlikte

ay ben çok isterim.
zaten 69 lar topiğinden çok cici bi arkadaşım var arada buluşuyoruz kg vermişmiyiz ? nerden vermişiz oramızı buramızı inceliyoruz çok komik oluyo neden olmasın süper olur dükanik yemekler yeriz valla buluşunca

ehehehe bendensin sen de valla ben de bir şeye bir kere olumsuz bakmayayım mümkünatı yok ısınameeeyom

Yasemin Ablam, ne güzel yazmışsın :)))
yarın kalktığımda 59.9 görsem bana yeter :)))

hadi bakalım sporaaa
bu da ters tarafa uçuyo ama olsun

hadi hayırlısı tekrardan hoşgeldin.ben light dondurmada çok yiyorum.ama seyirde başladım.çok yiyorum yiyince vucut onu ısıtmak için enerji(yağ) yaksın diye..

Ben de şimdi yulaf kepeği,buğday kepeği üçlü set sipariş ettim 8 liraya netten.Kaymaklı oluyor değil mi canım bu light dondurma?

arkadaşlar benim merak ettiğim ramazanda nasıl devam edeceğim.uygulayan yada önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.bugün 1 ay oldu benim 5 kg gitti.ama regl dönemindeyim belki fazlasıda vardır.bozmak istemiyorum.ilk dafa bu kadar kararlıyım.kilolu olmaktan çok sıkıldım. bide arada kaçamak yapanlarınız varmı ve neler? çok etkiliyormu yani kitaptaki gibi balon etkisi yapıyormu? bende defa karpuz yedim

Algida dengeli beslenmenin yanı sıra damak tatlarından da vazgeçmek istemeyenlere 2 özel seçenek sunuyor: Carte d’Or Light ve Carte d’Or Light Cup.
Maxicep.com - Carte d'Or Light ve Carte d'Or Light Cup
Yeni ürünler, kilolarını kontrol altında tutanlara ve diyabet hastalarına, keyifli ve sağlıklı bir yazı müjdeliyor.

Her yaşa, her damağa hitap eden geniş ürün yelpazesiyle birbirinden lezzetli dondurmaları bünyesinde barındıran Algida, Carte d’Or Light çeşitleriyle yazın müjdecisi oluyor. Aynı zamanda diyabetik beslenmeye de uygun olan Carte d’Or Light ve Carte d’Or Light Cup, evde ve sokakta tüketilebilecek ambalaj alternatifleri sunuyor.

Carte d’Or Light Cup

Carte d’Or Light Cup, sokakta dondurma yeme keyfini, vanilya ve çikolatanın muhteşem birlikteliğiyle sunuyor. Enerjisi %40 azaltılmış Carte d’Or Light Cup, 100 mililitrelik kaplarda keyif ve sağlığı bir araya getiriyor. Light Cup, diyabet hastaları tarafından da tüketilebiliyor.

Carte d’Or Light

Vanilyalı, çikolatalı ve çilekli dondurmayı, çikolata parçalarıyla birlikte tek pakette buluşturan Carte d’Or Light, standart Carte d’Or çeşitlerine oranla %50 daha az kalorili. Şeker ve sakaroz içermeyen Carte d’Or Light, diyabet sorunu olan dondurma tutkunları için de benzersiz bir alternatif.

Sağlıklı beslenmenin eğlenceli yanı Algida!

Damaklara olduğu kadar duygulara da hitap eden bir ürün yelpazesine sahip Algida, dondurma yemenin insana mutluluk verdiğini bilimsel olarak kanıtlayan ilk şirkettir. Algida, Londra Psikiyatri Enstitüsü’nde 2005 yılında yürüttüğü bir çalışmayla dondurma yemenin beynin keyif bölgelerini harekete geçirerek, insanları mutlu ettiğini ispatlamıştır.

:131:500 Avrupalı Beslenme Uzmanı arasında yapılan güncel bir araştırmada ise, uzmanların %70’i şunu söylemiştir: “İnsanların dengeli bir diyeti sürdürememelerinin önemli nedenlerinden biri; dondurma gibi keyifli gıdaları diyetlerinin dışında tutma çabalarıdır.”

:131::131::131::131:

yolikam gerçekten bu bir içimsu hatunların içinde bende varmıyım gııııııııııı dorumu deyonn sennnn fotolar son halim canlarım orhan ölmeze gittiğimizde çekmiştik benim zillide diyoki yakın çek sinem biraz şişko çıkar annemi diyo valla sanki daha bi kilolu çıkmışım hee ama ossun hergün eriyom işte ayy canım sen neka haklısın o bendenizde insana bir gram elektrik vermiyo ya bildiğin donuk yağğ resmen heee bide aslan burcuyum birşeyden birinsandan ilk görüşte haz aldım aldım yoksa birdaha asla ondan haz etmem lesliyi ben hiç sevmedim ben evdeki bantımda bile yürüyemiyom sıkılıyom çünkü beni salacan çayıra mevlam kayıra 30 km yürürüm of bile çekmem yeterki ayacıklarım rahat olsun

sağolasın onuregecim ben hergün tüketiyom bu dondurmayı da çok zor bulunuyor heryerde yok sağolsun mahalle marketine getirttimde bittikçe alıyom ama o sokakta yenen versiyonu bulabilcemizi hiç sanmıyorum

berrinimiz var canım oruç tutan o yardımcı olacaktır ama sonuçta dukanda sınır yok gece otur iki tane yumurta haşla veya omlet yap peynir çeşitlerini ye goji reçeli yap belki seyire uygun gidebilirsin geceleri biraz daha domates salata vs yiyebilirsin, e zaten iftar kolay tavuk çorbası yoğurt çorbası sebze domates vs büsürü çorba seçeneğimiz var e zaten etli tavuklu büsürü yemek seçeneği var e sebze yemekleri de aynı şekilde, sonuçta önemli olan karbo ve yağ kullanmamak onun haricinde kalanı senin yaratıcılığına kalmış

kaçamak konusunda ben başlarda yapıyordum minik minik bi kaşık pilav bi kaç meyve veya canım bişey isterse accuk yiyoduk hala da ufak ufak olur ama yapmadan da olmuyor çekilmiyor kendimi kasmak istemiyorum ama örnek olmasın tabi kimseye bi de mesela 1,5 kaşık yulaf kepeği diyor ama ben günlük aşıyorum biraz onu ama napıyım 1 ayda vericeğime 1,5 ta veriyim ama rahat olayım diyet modunda hissetmeyim istiyorum

tabi ki sende varsın o hatunların arasında neden olmayasın. ayrıca valla da da billaha da şişman çıkmamışsın ufaklık boşa çabalamış..
bedeniz işte böle bi kadın yani seven sevsin ben almiim. donukl yag benzetmesine de koptum...
yaa ben senin aslan olduunu hissetmiştim benim bi ablam vardı sırdaşım dertdaşım oda aslandı öyle kanım ısınmıştı işte sana da vay be bende temiz kalpli kadınmışım. bende koçum aynı gruptanızateş gibiyiz ateşş..
evde eliptikim var bende sıkılıyorum bana da yürüyüş olacak takarım empeeüç çalarımı saatlerce yürürüm bana mısın demem ama işte zaman meselesi.

evet canım aynı fikirdeyim . kişilik olarak asla baskıya gelemeyen biriyim aylardır kaçamaklı bi diyet uyguladım bu kgları sekiz dokuz ayda verdim ama olsun sorun değil uzun sürsün ama diyetimsi olmasın istiyorum bende. şey bende karpuz yedim dün akşam ve bugün öglen kızlar napim meyve delisiyim dayanamıyorum

valla kızlar ne yalan sölim sigara dışında ramazan beni hiç korkutmuyor çünkü ben ramazanda şimdiye kadar hep kilo verdim tabi oruç bitince hopppppp geri almıştım inş ramazan beni daha çabuk zayıflatır ee dükan geride aldırmıyor dahane olsun bana hiç diyet gibi gelmiyoki seçenek yemek gani dükann amcada açıkçası ben dukan öncesi bu kadar rahat yiyip bu kadar tok olduğumu hattırlayıp üstüne bide kilo verdimi hiç bilmem ohh dukanla her daim karnım tok gözüm pek yaşasın dukan amcam heykelini diktircemm amcamın

he walla öle
bende şimd haşlanmış took yedim yanımda biberiye denen acı biber turşularından vardı onları hüplettim yeşil biber ve yoortta tükettim böle harika oluyo valla :)
bu arada 66.8 di en son sanırım tıkırını güncelledim oldu mu

Bence ramazan konusunda nasıl bir yol alınması geektiği Dükana bir mail yazarak sorulabilir. Sonuçta tüm dünyadan müslümanlar var onun diyetini yapan , hem ona hem bize çok faydalı olur...

ohhh afiyet olsun balım eve giderken bide ligt dondurma al kendine onuda yidinmi tmmdır serin serin ayyyy aşkım benim yaa o dünkü kilomdu bugün 66.4 okka çektim neyse çok sağol ablam harikasın oldu olcek yarın şu 400 gr da gitsin ben eminim her gün gidiyaa artık düz 66 yaparık olarmı tatlım

onurege aklıma soktu yerimden fırladım dondurmamabaktım aaaaa kalmamış hemen aldırdım sıkılana kadar yedim ama nasıl serinledimmmm ev sauna mübarek şimdide kalkıyom kendime bi sütlü gayfe yapem onuda höpürdedim tam olsun keyfimm sefam olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…