Çok sağol canım.İnternette birkaç gündür araştırma yapıyorum,hiç zararlı diyen bir yoruma rastlamadım,cuma başlıyorum hadi hayırlısıtatlandırıcı ,tarçın,bitki çayları benim aklıma gele nler
teşekkür ederim efendim eminim sizde öylesinizdir ah bir görebilsek:97:
aa yaseminim fıstık gibisin hayatım neden kötü çıkasın ki. valla çok güzelsin maşallah nazarımız değmesin inşallah
vallahi yaradı berrinim ya .. hepimize yaradı yaglar gitti gidicek gidiyorlar gitsinlerr:84:
evet elettracım. çok sinirliyim asabiyim dedim dedim şimdi sırıtan resmime inanmazsınız tabi siz de haklısınız. ama ben gülümseyince güzel çıkıyorum yoksa nemrutun elimaşalının tekiyim bakmayın siz o resme hahhaha
hakikaten öyle. resmimi gördüğüm tüm hanımlar bir içim su yahuu.digerleri de öyle eminim. güzellerin seçimi Dukan
zeynep abla zeynep abla
bende seni gördüm face da..kızn var yanında. valla aynı hayalimdeki gibisin .. çok şekersin maşallah çokta genç görünüyorsun hiç yaşını göstermiyorsun ki tü tü tüü
çıktı çıktı pek güzel çıktıı...
bebem rongomne bileyim kadın car car konuşuyoo ama işte hiç samimi gelmedi hareketler de malum durduğun yerde asker gibi rap rap hiç bi esprisi yok bi kere sogudummu bişiden ömür billah sevemem mesela ben bendenizi hiç sevmem acaip sinir olurum hiç bi sebebi yok sevemiyorum içim ısınmıyo kadına..
sebebi yok valla yok
Çok sağol canım.İnternette birkaç gündür araştırma yapıyorum,hiç zararlı diyen bir yoruma rastlamadım,cuma başlıyorum hadi hayırlısı
evet hepsini dukanla verdim..çok tşkrler valla eziyet çekmeden anca bu kadar güzel kilo verilir zaten:)) çok iyi yapmışsın kitabı istemekle zaten okuduğunda hemen başlama isteği uyandırıyo insanda...ben verdikten sonra eminim herkes verir hatta MESELE KİLO VERMEKTE DEİL YEĞEN,VERİP TEKRAR ALMAMAKTA :))ay bugün niyeyse çok mutluyum ya sulu cevaplar yazıyorum arada kusura bakmayın artık idare edin beniii:))
sağol yollycimmm çok teşekkürler iltifatların için sende çok güzelsin tu tu tuuu maşallahhhinşallah bi gün yüzyüze de buluşup görüşürüz hep birlikte
bebem rongomne bileyim kadın car car konuşuyoo ama işte hiç samimi gelmedi hareketler de malum durduğun yerde asker gibi rap rap hiç bi esprisi yok bi kere sogudummu bişiden ömür billah sevemem mesela ben bendenizi hiç sevmem acaip sinir olurum hiç bi sebebi yok sevemiyorum içim ısınmıyo kadına..
sebebi yok valla yok
hadi hayırlısı tekrardan hoşgeldin.ben light dondurmada çok yiyorum.ama seyirde başladım.çok yiyorum yiyince vucut onu ısıtmak için enerji(yağ) yaksın diye..
yolikam gerçekten bu bir içimsu hatunların içinde bende varmıyım gııııııııııı dorumu deyonn sennnn fotolar son halim canlarım orhan ölmeze gittiğimizde çekmiştik benim zillide diyoki yakın çek sinem biraz şişko çıkar annemi diyo valla sanki daha bi kilolu çıkmışım hee ama ossun hergün eriyom işte ayy canım sen neka haklısın o bendenizde insana bir gram elektrik vermiyo ya bildiğin donuk yağğ resmen heee bide aslan burcuyum birşeyden birinsandan ilk görüşte haz aldım aldım yoksa birdaha asla ondan haz etmem lesliyi ben hiç sevmedim ben evdeki bantımda bile yürüyemiyom sıkılıyom çünkü beni salacan çayıra mevlam kayıra 30 km yürürüm of bile çekmem yeterki ayacıklarım rahat olsun
teşekkür ederim efendim eminim sizde öylesinizdir ah bir görebilsek:97:
aa yaseminim fıstık gibisin hayatım neden kötü çıkasın ki. valla çok güzelsin maşallah nazarımız değmesin inşallah
vallahi yaradı berrinim ya .. hepimize yaradı yaglar gitti gidicek gidiyorlar gitsinlerr:84:
evet elettracım. çok sinirliyim asabiyim dedim dedim şimdi sırıtan resmime inanmazsınız tabi siz de haklısınız. ama ben gülümseyince güzel çıkıyorum yoksa nemrutun elimaşalının tekiyim bakmayın siz o resme hahhaha
hakikaten öyle. resmimi gördüğüm tüm hanımlar bir içim su yahuu.digerleri de öyle eminim. güzellerin seçimi Dukan
zeynep abla zeynep abla
bende seni gördüm face da..kızn var yanında. valla aynı hayalimdeki gibisin .. çok şekersin maşallah çokta genç görünüyorsun hiç yaşını göstermiyorsun ki tü tü tüü
çıktı çıktı pek güzel çıktıı...
sebebi yok valla yok
sağolasın onuregecim ben hergün tüketiyom bu dondurmayı da çok zor bulunuyor heryerde yok sağolsun mahalle marketine getirttimde bittikçe alıyom ama o sokakta yenen versiyonu bulabilcemizi hiç sanmıyorumAlgida dengeli beslenmenin yanı sıra damak tatlarından da vazgeçmek istemeyenlere 2 özel seçenek sunuyor: Carte d’Or Light ve Carte d’Or Light Cup.
Maxicep.com - Carte d'Or Light ve Carte d'Or Light Cup
Yeni ürünler, kilolarını kontrol altında tutanlara ve diyabet hastalarına, keyifli ve sağlıklı bir yazı müjdeliyor.
Her yaşa, her damağa hitap eden geniş ürün yelpazesiyle birbirinden lezzetli dondurmaları bünyesinde barındıran Algida, Carte d’Or Light çeşitleriyle yazın müjdecisi oluyor. Aynı zamanda diyabetik beslenmeye de uygun olan Carte d’Or Light ve Carte d’Or Light Cup, evde ve sokakta tüketilebilecek ambalaj alternatifleri sunuyor.
Carte d’Or Light Cup
Carte d’Or Light Cup, sokakta dondurma yeme keyfini, vanilya ve çikolatanın muhteşem birlikteliğiyle sunuyor. Enerjisi %40 azaltılmış Carte d’Or Light Cup, 100 mililitrelik kaplarda keyif ve sağlığı bir araya getiriyor. Light Cup, diyabet hastaları tarafından da tüketilebiliyor.
Carte d’Or Light
Vanilyalı, çikolatalı ve çilekli dondurmayı, çikolata parçalarıyla birlikte tek pakette buluşturan Carte d’Or Light, standart Carte d’Or çeşitlerine oranla %50 daha az kalorili. Şeker ve sakaroz içermeyen Carte d’Or Light, diyabet sorunu olan dondurma tutkunları için de benzersiz bir alternatif.
Sağlıklı beslenmenin eğlenceli yanı Algida!
Damaklara olduğu kadar duygulara da hitap eden bir ürün yelpazesine sahip Algida, dondurma yemenin insana mutluluk verdiğini bilimsel olarak kanıtlayan ilk şirkettir. Algida, Londra Psikiyatri Enstitüsü’nde 2005 yılında yürüttüğü bir çalışmayla dondurma yemenin beynin keyif bölgelerini harekete geçirerek, insanları mutlu ettiğini ispatlamıştır.
:131:500 Avrupalı Beslenme Uzmanı arasında yapılan güncel bir araştırmada ise, uzmanların %70’i şunu söylemiştir: “İnsanların dengeli bir diyeti sürdürememelerinin önemli nedenlerinden biri; dondurma gibi keyifli gıdaları diyetlerinin dışında tutma çabalarıdır.”
:131::131::131::131:
arkadaşlar benim merak ettiğim ramazanda nasıl devam edeceğim.uygulayan yada önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.bugün 1 ay oldu benim 5 kg gitti.ama regl dönemindeyim belki fazlasıda vardır.bozmak istemiyorum.ilk dafa bu kadar kararlıyım.kilolu olmaktan çok sıkıldım. bide arada kaçamak yapanlarınız varmı ve neler? çok etkiliyormu yani kitaptaki gibi balon etkisi yapıyormu? bende defa karpuz yedim
yolikam gerçekten bu bir içimsu hatunların içinde bende varmıyım gııııııııııı dorumu deyonn sennnn fotolar son halim canlarım orhan ölmeze gittiğimizde çekmiştik benim zillide diyoki yakın çek sinem biraz şişko çıkar annemi diyo valla sanki daha bi kilolu çıkmışım hee ama ossun hergün eriyom işte ayy canım sen neka haklısın o bendenizde insana bir gram elektrik vermiyo ya bildiğin donuk yağğ resmen heee bide aslan burcuyum birşeyden birinsandan ilk görüşte haz aldım aldım yoksa birdaha asla ondan haz etmem lesliyi ben hiç sevmedim ben evdeki bantımda bile yürüyemiyom sıkılıyom çünkü beni salacan çayıra mevlam kayıra 30 km yürürüm of bile çekmem yeterki ayacıklarım rahat olsun
berrinimiz var canım oruç tutan o yardımcı olacaktır ama sonuçta dukanda sınır yok gece otur iki tane yumurta haşla veya omlet yap peynir çeşitlerini ye goji reçeli yap belki seyire uygun gidebilirsin geceleri biraz daha domates salata vs yiyebilirsin, e zaten iftar kolay tavuk çorbası yoğurt çorbası sebze domates vs büsürü çorba seçeneğimiz var e zaten etli tavuklu büsürü yemek seçeneği var e sebze yemekleri de aynı şekilde, sonuçta önemli olan karbo ve yağ kullanmamak onun haricinde kalanı senin yaratıcılığına kalmış
kaçamak konusunda ben başlarda yapıyordum minik minik bi kaşık pilav bi kaç meyve veya canım bişey isterse accuk yiyoduk hala da ufak ufak olur ama yapmadan da olmuyor çekilmiyor kendimi kasmak istemiyorum ama örnek olmasın tabi kimseyebi de mesela 1,5 kaşık yulaf kepeği diyor ama ben günlük aşıyorum biraz onu ama napıyım 1 ayda vericeğime 1,5 ta veriyim ama rahat olayım diyet modunda hissetmeyim istiyorum
valla kızlar ne yalan sölim sigara dışında ramazan beni hiç korkutmuyor çünkü ben ramazanda şimdiye kadar hep kilo verdim tabi oruç bitince hopppppp geri almıştım inş ramazan beni daha çabuk zayıflatır ee dükan geride aldırmıyor dahane olsun bana hiç diyet gibi gelmiyoki seçenek yemek gani dükann amcada açıkçası ben dukan öncesi bu kadar rahat yiyip bu kadar tok olduğumu hattırlayıp üstüne bide kilo verdimi hiç bilmem ohh dukanla her daim karnım tok gözüm pek yaşasın dukan amcam heykelini diktircemm amcamın
arkadaşlar benim merak ettiğim ramazanda nasıl devam edeceğim.uygulayan yada önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.bugün 1 ay oldu benim 5 kg gitti.ama regl dönemindeyim belki fazlasıda vardır.bozmak istemiyorum.ilk dafa bu kadar kararlıyım.kilolu olmaktan çok sıkıldım. bide arada kaçamak yapanlarınız varmı ve neler? çok etkiliyormu yani kitaptaki gibi balon etkisi yapıyormu? bende defa karpuz yedim
he walla öle
bende şimd haşlanmış took yedim yanımda biberiye denen acı biber turşularından vardı onları hüplettim yeşil biber ve yoortta tükettim böle harika oluyo valla :)
bu arada 66.8 di en son sanırım tıkırını güncelledim oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?