berkmine benmi yanlış gördüm ya 500grlık 9.26 diyo çok pahalı ya batarık valla en iyisi rosmanı beklemekdoğalsan diye arat google dan telefonlarına falan ulaşırsın.400 gramlık paketler 12 paketlik küçük koli siparişi verdim eve teslim45 tl ödedim.ödemeyi banka hesabından yapıyorsun.dur telefonuda yazayım. o312 397 45 30 bir günde yolladılar.
hoşgeldin aramıza,istediğin kiloya inene kadar yapacaksın seyir evresini.
evtt süper fikir bak o aklıma gelmediydi tmm oda olur aman bütün dostlar görsede bişey olmazda iştenolur ablam nolur.burdan görünmesin dersen özelden bana mesaj atabilirsin
arkadaşlar ben yarın dukana başlicam inşşş kitabı okudum atak evresini 5 gün yapacağım fakat seyir evresini kaç gün yapmam lzm onu size sormak istedim bana yardımcı olurmusunuz??
evtt süper fikir bak o aklıma gelmediydi tmm oda olur aman bütün dostlar görsede bişey olmazda işteutanıyom birass
zeynep ablam birtane daha koyayım senın hatrına.aslında çok fotom vardı bılgısayara format atınca gıttı hepsini kurtaramadım
Eki Görüntüle 227537
Ay kıskandım da ben de avatarımı değiştirdim :)):26:
canım yaaa ne kadar masumsun sen valla hiç oklava koyamadım bu resmin bi yerine
Dukan diyeti mükemmel yaa.Aç kalmadan kilo vermek müthiş bir duygu.Atak evrem bitti ve 2 kilo vermiş durumdayım Dukandan önce çok düşük kalorili diyetler yapmıştım ama neredeyse açlıktan bayılacaktım.:84:Şimdi seyirdeyim 1+1 yapmayı düşünüyorumm.Vermem gereken 5 kilo daha var. 4 gün sonra tatile gidicemm ve sonrada ramazan .Ramazan ayında ne yaparım diye kara kara düşünüyorum
ben hep dedim size bu kız mülayim akşama kadar oiş senin bu iş benim temizlik yapar mutfaktan çıkmaz gıgıda çıkmaz yani canımbenim çok tatlısın yazeynep ablam birtane daha koyayım senın hatrına.aslında çok fotom vardı bılgısayara format atınca gıttı hepsini kurtaramadım
Eki Görüntüle 227537
ben hep dedim size bu kız mülayim akşama kadar oiş senin bu iş benim temizlik yapar mutfaktan çıkmaz gıgıda çıkmaz yani canımbenim çok tatlısın ya
Bence yeterli canım seyire geç
tebrik ederim ayrıca. insanın vereceği kg az olunca çabuk sonuç alıyor ne güzel :)
zeynep ablam birtane daha koyayım senın hatrına.aslında çok fotom vardı bılgısayara format atınca gıttı hepsini kurtaramadım
Eki Görüntüle 227537
onurege aklıma soktu yerimden fırladım dondurmamabaktım aaaaa kalmamış hemen aldırdım sıkılana kadar yedim ama nasıl serinledimmmm ev sauna mübarek şimdide kalkıyom kendime bi sütlü gayfe yapem onuda höpürdedim tam olsun keyfimm sefam olsunnn
iyi fikir canım. o halde fransızca bilen biri varsa aramızda bu işe öncülük edebilir.
berkmine benmi yanlış gördüm ya 500grlık 9.26 diyo çok pahalı ya batarık valla en iyisi rosmanı beklemek
hoşbulduk:) 1gün sadece protein ertesi gün de protein+sebze yapcam di mi? kusurabakmayın başlicam diye emin olmak istiorm o yüzden çk soru soruorm
bu dondurmayı ben de gördüm ama almaya cesaret edemedim, ablam kiloda hiç problem oluyo mu? 100 gramında 10 gram karbonhidrat vaa bunun :)))
aslında ingilizce olarak da atılabilir mail. Yolanda iyi biliyodu sanırım ingilizce. Ben de atabilirim ama ben upperdan düşmüşümdür ehahaha lisseden sonra 2 senedir ingilizceye uzağım
bir saat sıkı tempoda spor yaptım, umarım artılarım yarına ve öbürgüne gider. Göbeğim şiş, regl yakın diye umut ediyorum efeem.
Bugün forumu pek takip edemedim, zeynep ablamı gördüm face te abla diyesim gelmedi hehehehe
sadeca abla nerelerde, gören var mı?
Kilo durumları nedir bağyanlar artıda olan yok mu çok yalnızım
ama yalnız olmaya razıyım aman artıda olmayın, insanın siniri bozuluyo!!! :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?