Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

berkmine benmi yanlış gördüm ya 500grlık 9.26 diyo çok pahalı ya batarık valla en iyisi rosmanı beklemek

zeynep ablam birtane daha koyayım senın hatrına.aslında çok fotom vardı bılgısayara format atınca gıttı hepsini kurtaramadım

Son düzenleme:
Ay kıskandım da ben de avatarımı değiştirdim :)):26:

bu daha güzel olmuş öbüründe çok uzaktın göremiyorduk sanırım bu gruptaki herkes şimdi bile çok güzel peki herkes hedef kilosuna ulaşınca nolcak onu merak ediyorum seyire geçenlerde foto koyucak artık bundan sonra karşılaştırma yapıcaz karışmam vallaaa

Dukan diyeti mükemmel yaa.Aç kalmadan kilo vermek müthiş bir duygu.Atak evrem bitti ve 2 kilo vermiş durumdayımDukandan önce çok düşük kalorili diyetler yapmıştım ama neredeyse açlıktan bayılacaktım.:84:Şimdi seyirdeyim 1+1 yapmayı düşünüyorumm.Vermem gereken 5 kilo daha var. 4 gün sonra tatile gidicemm ve sonrada ramazan .Ramazan ayında ne yaparım diye kara kara düşünüyorum

canım yaaa ne kadar masumsun sen valla hiç oklava koyamadım bu resmin bi yerine

valla birtanem kimse yakıştırmadı görevi berkmineye devrettı o da istemeyınce ben devraldım.ama kaçamak yaparken bu yüzü unutcanız artıkoklavanın başında sert bırı var gıbı yapın

hoşgeldin tatlım aramıza

zeynep ablam birtane daha koyayım senın hatrına.aslında çok fotom vardı bılgısayara format atınca gıttı hepsini kurtaramadım
Eki Görüntüle 227537
ben hep dedim size bu kız mülayim akşama kadar oiş senin bu iş benim temizlik yapar mutfaktan çıkmaz gıgıda çıkmaz yani canımbenim çok tatlısın ya

Bence yeterli canım seyire geç
tebrik ederim ayrıca. insanın vereceği kg az olunca çabuk sonuç alıyor ne güzel :)

Teşekkür ederim canım....
Aslında hamilelikde 18 kilo aldım ..Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim..
İnşallah son kilocuklarımıda verecğim..
Oğlum 2 yaşına girecek ben hala eski kiloma dönemedim...
Bu dukanla ve tabiii sizlerle başaracağim....

bu dondurmayı ben de gördüm ama almaya cesaret edemedim, ablam kiloda hiç problem oluyo mu? 100 gramında 10 gram karbonhidrat vaa bunun :)))

iyi fikir canım. o halde fransızca bilen biri varsa aramızda bu işe öncülük edebilir.

aslında ingilizce olarak da atılabilir mail. Yolanda iyi biliyodu sanırım ingilizce. Ben de atabilirim ama ben upperdan düşmüşümdür ehahaha lisseden sonra 2 senedir ingilizceye uzağım

bir saat sıkı tempoda spor yaptım, umarım artılarım yarına ve öbürgüne gider. Göbeğim şiş, regl yakın diye umut ediyorum efeem.
Bugün forumu pek takip edemedim, zeynep ablamı gördüm face te abla diyesim gelmedi hehehehe
sadeca abla nerelerde, gören var mı?
Kilo durumları nedir bağyanlar artıda olan yok mu çok yalnızım
ama yalnız olmaya razıyım aman artıda olmayın, insanın siniri bozuluyo!!! :95:

hoşbulduk:) 1gün sadece protein ertesi gün de protein+sebze yapcam di mi? kusurabakmayın başlicam diye emin olmak istiorm o yüzden çk soru soruorm

evet canım aynen .aman dikkat sebze proteinden az olacak ağırlık proteinde.bide su bu sıcaklarda 2-3 az gelir çok tüket zor gelsede alışırsın bi kaç güne.

burdayım bebişimmm...akşamüstü tv karşısında uyuyakalmışımm..7.30 da kalktım hemen mutfağa yemek hazırlığı falan derken şimdi oturdum pc başına...bu arada tavuğu haşladım fırın poşetine yoğurt ve brz salça koydum tavuğu attım içine iyice buladım sosa..fırında pişirdim gene tavsşye ederim haşlamadan sıkılanlar fena olmadı yaniii..şimdi light colayla onu yedim...yarın misafirim gelcek tamamen dukan usulü ikramlar hazırladım...dukan kekimizin üstüne light puding döktüm tatlım hazır sabahda pazılı börek yapıcam yarın s+p günüm eşlik edebilirim hem:)ekstra onlara kısır yapıcam...alışsınlar onlarda ucundan kıyısından sağlıklı yemeye..ne o yağlı yağlı börekler tatlılar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…