Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bu arada facede akşam gördüm allahım o ne yemekler tatlılar beynim döndü 4 5 tarif yazdım uygulamaya geçince bizim yemek müzesine atacam hemen onları belki görmüşsünüzdür ama ben yeni gördüm şuk oldum resmen

ya abla bi ben bulamadım şu light dondurmayı çıldırıciim ya :84::84::84::84: akşam kurs çıkışı karfura bakim oda ekspres gerçi orda da yoktur light pof ki ne pof. büyük marketlere gidince de beynim dönüyo o kadar çeşit var bi lightı yok :84::84:
ayrıca ayıpsın madem -400 geldin bugün hemmen eksilttim yarın de düz 66 yaparız inşalla

oh harikasın keyfi alem senindir. hadi ben kaçar ii akşamlar

Bence ramazan konusunda nasıl bir yol alınması geektiği Dükana bir mail yazarak sorulabilir. Sonuçta tüm dünyadan müslümanlar var onun diyetini yapan , hem ona hem bize çok faydalı olur...

iyi fikir canım. o halde fransızca bilen biri varsa aramızda bu işe öncülük edebilir.

oyyyyyyyy eline sağlık canım benim ya sende benim tickırımı zırt pırt değişmekten zayıflican he böle giderse ya ne bilim yolicim aslında benim gibi yapsan algida her yerde var mesela en çok sürekli alışveriş yaptığın yere sölesen madem algida satıyonuz ligtınıda istesinler oldu bitti işte valla bende her zaman karfura üşeniyodum gitmeye mesela bide üsküdarda özkuruşlar var ama sana tersmi oli bilmiyomki

ben karpuzcu değil de kavuncuyum valla eşime kesince de minik minik 2-3 çatal atıyorum ağzıma dayanamam hiçç kavuna

evime geldim dukan ekmeğimi ortadan kestim içine hamburger köftesi accuk kıvırcık ve domates salatalık turşusu minicikte ketçup döktüm yanında da light kola akşam yemeğimi yiyorum, bi saatte yürüyüş yapıcam sonra, belki sonra dukan pudingi yaparım üşenmezsem

yaa bende resim koymak istiyorum ama çok tombiş çıkıyorum ben fotolarda bi de hiç fotojenik değilim şimdi görünce aaa bu muymuş yasmin derseniz üzülürüm

Eki Görüntüle 227419

Canım fıstık gibisin, maşallah. Bu arada hakikaten fotoğraflarda daha yapılı çıkıyoruz değil mi? Ben de daha inceyim aslında fotoğraflarıma göre :))

Canım fıstık gibisin, maşallah. Bu arada hakikaten fotoğraflarda daha yapılı çıkıyoruz değil mi? Ben de daha inceyim aslında fotoğraflarıma göre :))

evet çok sinir oluyorum bende o yüzden hiç sevmiyorum foto çektirmeyi aynaya bakıyorum kendime bakıyorum gayet normalim fotolarda tombiş tombiş her yerim arkadaşlarımda diyor ama yok böyle değilsin rahat ol diye o yüzden foto yüklerken bile tereddüt ettim

dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(dukan test)
canım atağı ve diğer evreleri hesaplamak için burdan bakabilirsin.ben oruç tuttuğum zamanlarda bir sorun yaşamadım.sadece susuzluk sorun oluyordu.bu diyet sayesinde suya çok alıştım.

tatlım ben 3aylarda oruç tutum tek sıkıntım susuzluk oldu.onu da gece yatmadan bır kısmını içip gerı kalanı sahur vaktı içerek hallettım.yulaf kepeğinden krepler ya da kekler yapıp daha kolay tutabılırsın.ben tavuk ve balığa yöneldım.krep ve keke bıle gerek kalmadı.onlar tok tutuyor zaten.ki ben 17-18 saat tuttum o zamanlarda günler uzundu.

yaaa ben de görmek istiyorum ablam senı.fotonu istiyorum.face de mı paylaştın ben mı kaçırdım burada paylaştın da görmedım mı?nerye koydun ya?

nerden sipariş veriyorsun doğalsan a

doğalsan diye arat google dan telefonlarına falan ulaşırsın.400 gramlık paketler 12 paketlik küçük koli siparişi verdim eve teslim45 tl ödedim.ödemeyi banka hesabından yapıyorsun.dur telefonuda yazayım. o312 397 45 30 bir günde yolladılar.

arkadaşlar ben yarın dukana başlicam inşşş kitabı okudum atak evresini 5 gün yapacağım fakat seyir evresini kaç gün yapmam lzm onu size sormak istedim bana yardımcı olurmusunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…