ohhh afiyet olsun balım eve giderken bide ligt dondurma al kendine onuda yidinmi tmmdır serin serin ayyyy aşkım benim yaa o dünkü kilomdu bugün 66.4 okka çektim neyse çok sağol ablam harikasın oldu olcek yarın şu 400 gr da gitsin ben eminim her gün gidiyaa artık düz 66 yaparık olarmı tatlım
onurege aklıma soktu yerimden fırladım dondurmamabaktım aaaaa kalmamış hemen aldırdım sıkılana kadar yedim ama nasıl serinledimmmm ev sauna mübarek şimdide kalkıyom kendime bi sütlü gayfe yapem onuda höpürdedim tam olsun keyfimm sefam olsunnn
Bence ramazan konusunda nasıl bir yol alınması geektiği Dükana bir mail yazarak sorulabilir. Sonuçta tüm dünyadan müslümanlar var onun diyetini yapan , hem ona hem bize çok faydalı olur...
ya abla bi ben bulamadım şu light dondurmayı çıldırıciim ya :84::84::84::84: akşam kurs çıkışı karfura bakim oda ekspres gerçi orda da yoktur light pof ki ne pof. büyük marketlere gidince de beynim dönüyo o kadar çeşit var bi lightı yok :84::84:
ayrıca ayıpsın madem -400 geldin bugün hemmen eksilttim yarın de düz 66 yaparız inşalla
oh harikasın keyfi alem senindir. hadi ben kaçar ii akşamlar
tabi ki sende varsın o hatunların arasında neden olmayasın. ayrıca valla da da billaha da şişman çıkmamışsın ufaklık boşa çabalamış..
bedeniz işte böle bi kadın yani seven sevsin ben almiim. donukl yag benzetmesine de koptum...
yaa ben senin aslan olduunu hissetmiştim benim bi ablam vardı sırdaşım dertdaşım oda aslandı öyle kanım ısınmıştı işte sana da vay be bende temiz kalpli kadınmışım. bende koçum aynı gruptanızateş gibiyiz ateşş..
evde eliptikim var bende sıkılıyorum bana da yürüyüş olacak takarım empeeüç çalarımı saatlerce yürürüm bana mısın demem ama işte zaman meselesi.
evet canım aynı fikirdeyim . kişilik olarak asla baskıya gelemeyen biriyim aylardır kaçamaklı bi diyet uyguladım bu kgları sekiz dokuz ayda verdim ama olsun sorun değil uzun sürsün ama diyetimsi olmasın istiyorum bende. şey bende karpuz yedim dün akşam ve bugün öglen kızlar napim meyve delisiyim dayanamıyorum
yaa bende resim koymak istiyorum ama çok tombiş çıkıyorum ben fotolarda bi de hiç fotojenik değilim şimdi görünce aaa bu muymuş yasmin derseniz üzülürüm
Eki Görüntüle 227419
Canım fıstık gibisin, maşallah.Bu arada hakikaten fotoğraflarda daha yapılı çıkıyoruz değil mi? Ben de daha inceyim aslında fotoğraflarıma göre :))
Ben de foto mu koydum bakalım çıktı mı??
Toplam 27 kullanıcı konuyu okuyor. (15 üye ve 12 ziyaretçi)
nev81 yAseemiin onurege yesilelma_ beberongo emrege ~YaZYaĞMuRu~ busonolsun elettra dtsly vagus zeynep_kurubas pperi angel5481 savageroseBu rakam diyetin başarısını da doğruluyor gibi...
Canlarım benim de kitabım kargoya verilmiş,yarın elime geçecek.Sonra bu topikte bol bol görüşürüz.Başlamadan cevaplarsanız çok sevineceğim birkaç sorum var:
*Ben 86 kiloyum yaklaşık,atak evresini ne kadar yapmam gerekiyor?
*Bir de ramazanda daha önce uygulamış olan var mı,sorun oluyor mu?
arkadaşlar benim merak ettiğim ramazanda nasıl devam edeceğim.uygulayan yada önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.bugün 1 ay oldu benim 5 kg gitti.ama regl dönemindeyim belki fazlasıda vardır.bozmak istemiyorum.ilk dafa bu kadar kararlıyım.kilolu olmaktan çok sıkıldım. bide arada kaçamak yapanlarınız varmı ve neler? çok etkiliyormu yani kitaptaki gibi balon etkisi yapıyormu? bende defa karpuz yedim
yolikam gerçekten bu bir içimsu hatunların içinde bende varmıyım gııııııııııı dorumu deyonn sennnn fotolar son halim canlarım orhan ölmeze gittiğimizde çekmiştik benim zillide diyoki yakın çek sinem biraz şişko çıkar annemi diyo valla sanki daha bi kilolu çıkmışım hee ama ossun hergün eriyom işte ayy canım sen neka haklısın o bendenizde insana bir gram elektrik vermiyo ya bildiğin donuk yağğ resmen heee bide aslan burcuyum birşeyden birinsandan ilk görüşte haz aldım aldım yoksa birdaha asla ondan haz etmem lesliyi ben hiç sevmedim ben evdeki bantımda bile yürüyemiyom sıkılıyom çünkü beni salacan çayıra mevlam kayıra 30 km yürürüm of bile çekmem yeterki ayacıklarım rahat olsun
Ay kıskandım da ben de avatarımı değiştirdim :)):26:
nerden sipariş veriyorsun doğalsan a
evett tatlım ya facede paylaşdım ama dur vaktim oldunda burayada koyacam senimi kırcam yaaaaayaaa ben de görmek istiyorum ablam senı.fotonu istiyorum.face de mı paylaştın ben mı kaçırdım burada paylaştın da görmedım mı?nerye koydun ya?
evett tatlım ya facede paylaşdım ama dur vaktim oldunda burayada koyacam senimi kırcam yaaaaa
arkadaşlar ben yarın dukana başlicam inşşş kitabı okudum atak evresini 5 gün yapacağım fakat seyir evresini kaç gün yapmam lzm onu size sormak istedim bana yardımcı olurmusunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?