selam kızlar şu yürüdüğünüz şeyin indirme linki varmı sizde bende hazır internet bulmuşken indiriyim
selam kızlar şu yürüdüğünüz şeyin indirme linki varmı sizde bende hazır internet bulmuşken indiriyim
evet canım aynen .aman dikkat sebze proteinden az olacak ağırlık proteinde.bide su bu sıcaklarda 2-3 az gelir çok tüket zor gelsede alışırsın bi kaç güne.
arkadaşlar ben yarın dukana başlicam inşşş kitabı okudum atak evresini 5 gün yapacağım fakat seyir evresini kaç gün yapmam lzm onu size sormak istedim bana yardımcı olurmusunuz??
Hoşgeldin. Seyir evresi fazla kilonun tamamını verene kadar devam ediyor. Güçlendirme ise verdiğin toplam kilo başına 10 gün sürüyor. Kolay gelsin :)
İyi Akşamlar herkese
umarım herkesin rejimi iyi istediği gibi gidiyordur. (
Bişey sormak istiyorum aranızda bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Az önce limonata yaptım. Ama içmeden önce de emin olamadım. Sonuçta Limonda bir meyve ya da ice tea içsem acaba rejimime bir zararı olur mu dersiniz?
Ben hemen hemen her gün "ice tea şeftali light" ve hazır satılanlardan "light limonata" içiyorum. Şeker içermediği sürece sakıncası yok, afiyet olsun.
oyyyyyyyy eline sağlık canım benim ya sende benim tickırımı zırt pırt değişmekten zayıflican he böle giderse ya ne bilim yolicim aslında benim gibi yapsan algida her yerde var mesela en çok sürekli alışveriş yaptığın yere sölesen madem algida satıyonuz ligtınıda istesinler oldu bitti işte valla bende her zaman karfura üşeniyodum gitmeye mesela bide üsküdarda özkuruşlar var ama sana tersmi oli bilmiyomki
canım yaaa ne kadar masumsun sen valla hiç oklava koyamadım bu resmin bi yerine
zeynep ablam birtane daha koyayım senın hatrına.aslında çok fotom vardı bılgısayara format atınca gıttı hepsini kurtaramadım
Eki Görüntüle 227537
oğluşim çekmişti ...ama beni nasılsa epey zayıf çıkarmış...:82:
ayy ne şeker valla kızlar resimleriniz aynı kafamda canlandırdığım gibi . kimi nasıl canlandırdı isem öyle. özgül ablam ne kadar sıcak candan bi insan olduun yazdıklarından da belliydi resmi de gördüm tam oldu valabuda benim resmimEki Görüntüle 227582
oğluşim çekmişti ...ama beni nasılsa epey zayıf çıkarmış...:82:
burdayım bebişimmm...akşamüstü tv karşısında uyuyakalmışımm..7.30 da kalktım hemen mutfağa yemek hazırlığı falan derken şimdi oturdum pc başına...bu arada tavuğu haşladım fırın poşetine yoğurt ve brz salça koydum tavuğu attım içine iyice buladım sosa..fırında pişirdim gene tavsşye ederim haşlamadan sıkılanlar fena olmadı yaniii..şimdi light colayla onu yedim...yarın misafirim gelcek tamamen dukan usulü ikramlar hazırladım...dukan kekimizin üstüne light puding döktüm tatlım hazır sabahda pazılı börek yapıcam yarın s+p günüm eşlik edebilirim hem:)ekstra onlara kısır yapıcam...alışsınlar onlarda ucundan kıyısından sağlıklı yemeye..ne o yağlı yağlı börekler tatlılar:)
bende 2 mil yürüdüm yarım saate yakında pilates yaptım duşumu aldım geldim, puding yapıcaktım ama üşendim şimdi sıcakta odadan çıkmaya :107:
canım bilgisayarında torent yüklü mü ona göre link vercem ?
İyi Akşamlar herkese
umarım herkesin rejimi iyi istediği gibi gidiyordur. (
Bişey sormak istiyorum aranızda bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Az önce limonata yaptım. Ama içmeden önce de emin olamadım. Sonuçta Limonda bir meyve ya da ice tea içsem acaba rejimime bir zararı olur mu dersiniz?
neyse o çıkmış onuregecim valla bütün kk ve dukancılar güzelliğin sınırlarını zorluyo...süpersiniz kızlar :)
ehehe evet artık benim de çevremde herkes ooo berre yaptı mı sağlıklıdır deyip gönül rahatlığıyla yiyo
ben de şimmmdi çıktım mutfaktan ablacım hihi yarın için kolay gelsin sana, ellerine sağlık ve de :)))
aslında sadeca ablam ya sen de istersen yüzünü kapatıp bizimle öncesi-sonrası fotoğraflarını paylaşır mısın? Çok büyük motivasyon olur bize, en başarılı dukancı sensin! :)))
yasemin abla, yine mi leslie ile yürüdün? Sen hangisini takip ediyorsun? Bildiğim kadarıyla birkaç tane programı var onun.
bende torrent yüklü
bana virir misin link?
evde yaptığımız limonata serbest değil. Dukan kitapta içecek için kullanmayın, o zaman meyveye giriyor yazmış.
Mutlu hocamın tükettikleri hazır limmonatalar olduğu için serbest.
Evde limonata yapacaksanız da dukan diyeti için tarifleri yazdığımız sayfada 1 tane limondan 1 litre limonata yapmıştı dukanistlerden bir ablamız, onun tarifini uygulayabilirisiniz. Aşırı limon yasak. :)
ehehe evet artık benim de çevremde herkes ooo berre yaptı mı sağlıklıdır deyip gönül rahatlığıyla yiyo
ben de şimmmdi çıktım mutfaktan ablacım hihi yarın için kolay gelsin sana, ellerine sağlık ve de :)))
aslında sadeca ablam ya sen de istersen yüzünü kapatıp bizimle öncesi-sonrası fotoğraflarını paylaşır mısın? Çok büyük motivasyon olur bize, en başarılı dukancı sensin! :)))
yasemin abla, yine mi leslie ile yürüdün? Sen hangisini takip ediyorsun? Bildiğim kadarıyla birkaç tane programı var onun.
bende torrent yüklü
bana virir misin link?
evde yaptığımız limonata serbest değil. Dukan kitapta içecek için kullanmayın, o zaman meyveye giriyor yazmış.
Mutlu hocamın tükettikleri hazır limmonatalar olduğu için serbest.
Evde limonata yapacaksanız da dukan diyeti için tarifleri yazdığımız sayfada 1 tane limondan 1 litre limonata yapmıştı dukanistlerden bir ablamız, onun tarifini uygulayabilirisiniz. Aşırı limon yasak. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?