Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende 2 mil yürüdüm yarım saate yakında pilates yaptım duşumu aldım geldim, puding yapıcaktım ama üşendim şimdi sıcakta odadan çıkmaya :107:

selam kızlar şu yürüdüğünüz şeyin indirme linki varmı sizde bende hazır internet bulmuşken indiriyim

selam kızlar şu yürüdüğünüz şeyin indirme linki varmı sizde bende hazır internet bulmuşken indiriyim

google a girip leslie sansone rapid share yazarsan ilk çıkan sitede var
burdan indirebilirsin biraz daha uzun sürebilir ama bence 5 mile olanı indir

bişey olursa tarif ederim

Son düzenleme:
evet canım aynen .aman dikkat sebze proteinden az olacak ağırlık proteinde.bide su bu sıcaklarda 2-3 az gelir çok tüket zor gelsede alışırsın bi kaç güne.

anladım canım çk saol cvpların için..evet yaa bu sıcaklarda susuzluk olmuo yürüyüş de yapıcam ama yürüyüş bandındabu kilolardan bi an önce kurtulmalıyım regl dönemime bikaç gün var ama mecbur başlamak zorundayım ramazanda seyir döneminin bitmesini istiorum çünkü ramazanda dikkat edemebilirmiyim ailemden gizli diyet yapcam da

arkadaşlar ben yarın dukana başlicam inşşş kitabı okudum atak evresini 5 gün yapacağım fakat seyir evresini kaç gün yapmam lzm onu size sormak istedim bana yardımcı olurmusunuz??

Hoşgeldin. Seyir evresi fazla kilonun tamamını verene kadar devam ediyor. Güçlendirme ise verdiğin toplam kilo başına 10 gün sürüyor. Kolay gelsin :)

İyi Akşamlar herkese

umarım herkesin rejimi iyi istediği gibi gidiyordur. (

Bişey sormak istiyorum aranızda bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Az önce limonata yaptım. Ama içmeden önce de emin olamadım. Sonuçta Limonda bir meyve ya da ice tea içsem acaba rejimime bir zararı olur mu dersiniz?

Ben hemen hemen her gün "ice tea şeftali light" ve hazır satılanlardan "light limonata" içiyorum. Şeker içermediği sürece sakıncası yok, afiyet olsun.

tıkır değiştirmek cocuk oyuncagı. keşke öyle kg verilse ablam. yaa sölesem getirirler mi acaba light dondurma ? özkuruşlar içerenköyde var bana minibüsle yarım saat mesafe yada kartal ugurmumcuda var orası da o kadar mesafe maalesef.tepeüstü meydan avm de gidebilirim ordaki realde var mı abla

canım yaaa ne kadar masumsun sen valla hiç oklava koyamadım bu resmin bi yerine

zeynep ablam birtane daha koyayım senın hatrına.aslında çok fotom vardı bılgısayara format atınca gıttı hepsini kurtaramadım
Eki Görüntüle 227537

berrinim hemşom böle masun masum resimler koyma valla oklava deyince kimse korkmicek ciddie almicak hee :82:
ayrıca bebem rongom bende artıdayım yalnız değilsin canım merak etme. ama takmıyorm tatle gidicem zaten bozulcek dönüşte bomba gibi dönerim sahalara

biraz geçmişe gidip baktım.

yürüyüş programı bayağı ilginç birşee benziyor ama
beni dondurma ve light puding olayı biraz şaşırttı. İkisinede dayanamam ama lightlarını alıp almama konusunda da fazlasıla tedirgin olmuştum.

içerisinde belli bir oradan da karbonhidrat var ne de olsa (

ayy ne şeker valla kızlar resimleriniz aynı kafamda canlandırdığım gibi . kimi nasıl canlandırdı isem öyle. özgül ablam ne kadar sıcak candan bi insan olduun yazdıklarından da belliydi resmi de gördüm tam oldu vala

oğluşim çekmişti ...ama beni nasılsa epey zayıf çıkarmış...:82:

bence çekende değil çekilende maharet. hanımefendi ve zarif çıkmışsın valla. tü tü tüüü maşallah.
hadi ben yatar kızlar iyi geceler

ehehe evet artık benim de çevremde herkes ooo berre yaptı mı sağlıklıdır deyip gönül rahatlığıyla yiyo
ben de şimmmdi çıktım mutfaktan ablacım hihi yarın için kolay gelsin sana, ellerine sağlık ve de :)))
aslında sadeca ablam ya sen de istersen yüzünü kapatıp bizimle öncesi-sonrası fotoğraflarını paylaşır mısın? Çok büyük motivasyon olur bize, en başarılı dukancı sensin! :)))

bende 2 mil yürüdüm yarım saate yakında pilates yaptım duşumu aldım geldim, puding yapıcaktım ama üşendim şimdi sıcakta odadan çıkmaya :107:

yasemin abla, yine mi leslie ile yürüdün? Sen hangisini takip ediyorsun? Bildiğim kadarıyla birkaç tane programı var onun.

canım bilgisayarında torent yüklü mü ona göre link vercem ?

bende torrent yüklü
bana virir misin link?

evde yaptığımız limonata serbest değil. Dukan kitapta içecek için kullanmayın, o zaman meyveye giriyor yazmış.
Mutlu hocamın tükettikleri hazır limmonatalar olduğu için serbest.
Evde limonata yapacaksanız da dukan diyeti için tarifleri yazdığımız sayfada 1 tane limondan 1 litre limonata yapmıştı dukanistlerden bir ablamız, onun tarifini uygulayabilirisiniz. Aşırı limon yasak. :)

tamam canım sizimi kırcammm..en kısa zamanda b, ayarlama yapıp yaynlıyorum cnmm...beni bekleyin anacımmmm:)

evet canım benim spor aletim yok, ben hep leslieyle yürüyorum torentli olan siteye girmeye çalışıyorum açılmıyor bu akşam bi sorum var sanırım ben ordan indirmiştim, rapid share olarak az önce yazdığım linki de kullanabilirsin ordakilerden ben 4 mile olanı indirdim istediğim kadar yürüyorum onda sonra denerim dersen torent olarak googlea piratebay yazınca ilk çıkan siteye girip leslie sansone diyeydi galiba aratınca çıkıyor download diye zaten farklı şekildeyse de site düzelince ben bakar yazarım sana yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…