Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bugün hep dışardaydım ama ilk defa dışarda hiç bişey yemedim sadece realde çay içtim ora serindi püfür püfürdü bugün ıst da felafet bi sıcak vardı bu arada kızlar ben realde y.kepeğini bulamadım ama 3 4 markanın b. kepeği vardı belkide kalmadı sadece b. kepeği aldım ama benim aldığım doğanınkinden çok farklı ve güzel

yasemiiin benım moralım bozuk ya.yapıştı bu kilolar +lardayım hatta.napıcam ben kuzum? seyirin şeklını mı degıştırsem? 2/0 ya da 2/7 mı yapsam.akıl ver bana kuzum

valla canım kelin merhemi olsa diycem ama

ya 2/0 sana olur mu bilmiyorum ki sanki onda kilo verilmez gibi geliyor bana, dukanın yazdığına göre bölgesel incelmek isteyenler diyor, 5+5 e mi geçsen napsan bilemedim hatta bende mi 5+5 e geçsem üüfff sıkıldım sanki ben artık o kadar dikkat ediyorum hiç portakal suyu falan içmiyorum ama yapıştı valla kilolar

Selam kızlar. Atağımın 4. günü bitmiş bulunmakta ama tartıya çıktığımdan sürekli 100 gram 200 gram belki daha fazla oynuyor sebebisu kaybı mı? Kendimi de kötü hissettim bak. Son 3 gün kaldı bitiyor atak hayırlısıyla . Allahtan yürüyüş yapmayı seviyorum her akşam 45 dk. ter mer atıyorum bi geliyorum 700 gram felan gitmiş. Ama göbek sıfır bende. Çok gitti. Bacaklarda pek yok ama kalçam ve göbeğim uçtu gitti çok sevindim her türlü m bedene giriyorum eski ceketler oluyor daha 2 3 kilo arası verdim inanılmaz iyi oldu ama inşallah durmaz bu kilo veriş. bir de ben tiroid hastasıyım günde 1 tam hap alıyorum. Kilo veremem diye çok endişelerim oldu. Hızlı veremem diye de üzüldüm ama 4 günün sonunda göbeğin g si yok her türlü kıyafetlerimin içine giriyorum bu da moral tabi ki hiçbiriniz üzmeyin kendinizi rahat raht vereceksiniz iş yürüyüşte. Öptüm :)

kızlar bugün birde ne yaptım şu dengeli beslenme ve kilo kontrolü diye adım başı yer açan mantar gibi her yerde türeyen herbalistler varya oraya koyuyolar aylıklı elemanı neyse dedim bi ölçtürim kilo doru çıktı fakat hanfendi başladı sıralamaya işte efendim yağ oranınız çok fazla kaskütleniz çok düşük ben ona hiç bir şeyden bahsetmedim napmanız lazım diyor beslenme programı vercem size pro ağırlıklı dedim sen benim aldığım günlük proyu almıyorsundur aldığım kalsiyumun haddi var hesabı yok almadığım bir tek şeker ve yağ dedim ay hanfendi diyor eminim böle beslendine ama sen suni yem yiyen tavuktan ne kadar proteğin aldını zannediyonki dedi niye dedim hayvan buldunu yiyor napsın suni yem dedi diye sittin sene proteğin olan tavuklar danalar karbonhidratamı döndü dedim sen boşver dedim mamalarınız ne kadar oldu fiyat olarak dedim 2 sene evvel 300 tl di dedim şu an aynı fiat olsa bile ki hiç zannetmem artmıştır o fiyatlar ben yinede o suni yem yiyen tavukları danaları tercih ederim dedim ayrıca şu ölçümlerinizede inanmıyorum dedim beni normal veya normale yakın çıkartsan bana nasıl mama satmayı teklif edecektin dedim ve byb deyip çıktım

ilahi çok güldürdün beni.valla korkulur senden.taşı da attın.evet ben de 2/0 ile kilo verilmez diye düşünüyorum.ne etsem napsam bilemedim

zeynebim ablaaam gitmio yapıştı kilolar gel bana azcık oklava ver.ablamsın yapıştır 2-3 tane kendime gelem

iyi akşamlar kızlar...

bugün 3. günümdü ben atak evresini 6 gün yapıcam. ama tartıda henüz güzel bir şey göremedim ya..regl olcam bunun etkisi olabilir mi acaba?

bir de tatlandırıcılı şeyler almaya çekiniyorum kilo vermemi etkiler diye light gazozları ne kadar içebiliriz bir sınırı var mı teşekkürler şimdiden...

ilahi çok güldürdün beni.valla korkulur senden.taşı da attın.evet ben de 2/0 ile kilo verilmez diye düşünüyorum.ne etsem napsam bilemedim

canım ay sonuna tam 5 gün var yarından itibaren 5+5 e mi geçsek seninle az kilomuz kaldı ya belki hızlı veririz ilerde yumruk işe yaramaz olayına gelince de 3 kilo kalmış 2 kez 5+5 çevirsek tamamlarız seyiri biz zaten bence, bi de şöyle bişey var oruç başlayana kadar 5 günlük pro bitmiş olur ramazana 5 günlük sp ile başlanır iyi denk gelir sanki

valla öyle yapalım o zman canım. 5+5 e geçelim de gitsn şu kilolar

valla öyle yapalım o zman canım. 5+5 e geçelim de gitsn şu kilolar

tamam o zaman yarından itibaren bizimde metoyu şaşırtma vaktimiz geldi bi de bunu deneyelim bi kere 5+5 yaparız sonucuna göre de hareket ederiz artık sonra da benim reglim geliyor ondan sonra da 2. evreyi bitiricem artık kilom ne olursa olsun çok sıkıldım bu rutinden accuk değişiklik istiyorum valla

Canım regl öncesindendir,yoksa atakta kilo atamama gibi olasılık yok diye düşünüyorum.Canım ben atakta çok susuzluk çektim,durmadan su ve yanında çeşitli içecekler içme ihtiyacı duyuyorum.Light gazoz,limonata,light süt ve kendi light yoğurtla yaptığım light ayran aklıma geldikçe içiyorum,yoksa yaz günlerinde bu diyete dayanamazdım canım.

Son düzenleme:

evet bende öyle düşünüyorum canım :)

aynen ya et yiyesim gelmiyor bu sıcakta süt ve yoğurt iyi gidiyor:) cevap verdiğin için teşekkürler bir şey daha soracağım stevya var ya tatlandırıcı bitkisel o serbest mi kullanabilir miyiz?

tamamdır yasminim öyle yapalım yarından itibaren başlıyoruz 5+5 e şaşırsın metabolizma

Canım onu hiç duymadım,ben splenda getirttim internetten Taylan Kümeli'nin tavsiye ettiği.

Canım onu hiç duymadım,ben splenda getirttim internetten Taylan Kümeli'nin tavsiye ettiği.

onuda dilara koçak tavsiye etmişti bir ara annem kullanıyodu da çaya filan atıyodu neyse splenda alırım olmazsa eczanelerde satılıyo stevya o da vardır heralde :) marketlerde bulabiliyomuyuz bu tatlandırıcıları çok soru sordum ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…