yasemiiin benım moralım bozuk ya.yapıştı bu kilolar +lardayım hatta.napıcam ben kuzum? seyirin şeklını mı degıştırsem? 2/0 ya da 2/7 mı yapsam.akıl ver bana kuzum
valla canım kelin merhemi olsa diycem ama
ya 2/0 sana olur mu bilmiyorum ki sanki onda kilo verilmez gibi geliyor bana, dukanın yazdığına göre bölgesel incelmek isteyenler diyor, 5+5 e mi geçsen napsan bilemedim hatta bende mi 5+5 e geçsem üüfff sıkıldım sanki ben artıko kadar dikkat ediyorum hiç portakal suyu falan içmiyorum ama yapıştı valla kilolar
kızlar bugün hep dışardaydım ama ilk defa dışarda hiç bişey yemedim sadece realde çay içtim ora serindi püfür püfürdü bugün ıst da felafet bi sıcak vardı bu arada kızlar ben realde y.kepeğini bulamadım ama 3 4 markanın b. kepeği vardı belkide kalmadı sadece b. kepeği aldım ama benim aldığım doğanınkinden çok farklı ve güzel
ilahi çok güldürdün beni.valla korkulur senden.taşı da attın.evet ben de 2/0 ile kilo verilmez diye düşünüyorum.ne etsem napsam bilemedim
canım ay sonuna tam 5 gün var yarından itibaren 5+5 e mi geçsek seninle az kilomuz kaldı ya belki hızlı veririz ilerde yumruk işe yaramaz olayına gelince de 3 kilo kalmış 2 kez 5+5 çevirsek tamamlarız seyiri biz zaten bence, bi de şöyle bişey var oruç başlayana kadar 5 günlük pro bitmiş olur ramazana 5 günlük sp ile başlanır iyi denk gelir sanki
valla öyle yapalım o zman canım. 5+5 e geçelim de gitsn şu kilolar
Canım regl öncesindendir,yoksa atakta kilo atamama gibi olasılık yok diye düşünüyorum.Canım ben atakta çok susuzluk çektim,durmadan su ve yanında çeşitli içecekler içme ihtiyacı duyuyorum.Light gazoz,limonata,light süt ve kendi light yoğurtla yaptığım light ayran aklıma geldikçe içiyorum,yoksa yaz günlerinde bu diyete dayanamazdım canım.iyi akşamlar kızlar...
bugün 3. günümdü ben atak evresini 6 gün yapıcam. ama tartıda henüz güzel bir şey göremedim ya..regl olcam bunun etkisi olabilir mi acaba?
bir de tatlandırıcılı şeyler almaya çekiniyorum kilo vermemi etkiler diye light gazozları ne kadar içebiliriz bir sınırı var mı teşekkürler şimdiden...
Kızlar az önce fena deprem oldu
korktum
Canım regl öncesindendir,yoksa atakta kilo atamama gibi olasılık yok diye düşünüyorum.Canım ben atakta çok susuzluk çektim,durmadan su ve yanında çeşitli içecekler içme ihtiyacı duyuyorum.Light gazoz,limonata,light süt ve kendi light yoğurtla yaptığım light ayran aklıma geldikçe içiyorum,yoksa yaz günlerinde bu diyete dayanamazdım canım.
tamam o zaman yarından itibaren bizimde metoyu şaşırtma vaktimiz geldi bi de bunu deneyelim bi kere 5+5 yaparız sonucuna göre de hareket ederiz artık sonra da benim reglim geliyor ondan sonra da 2. evreyi bitiricem artık kilom ne olursa olsun çok sıkıldım bu rutinden accuk değişiklik istiyorum valla
Canım onu hiç duymadım,ben splenda getirttim internetten Taylan Kümeli'nin tavsiye ettiği.
evet bende öyle düşünüyorum canım :)
aynen ya et yiyesim gelmiyor bu sıcakta süt ve yoğurt iyi gidiyor:) cevap verdiğin için teşekkürler bir şey daha soracağım stevya var ya tatlandırıcı bitkisel o serbest mi kullanabilir miyiz?
Canım onu hiç duymadım,ben splenda getirttim internetten Taylan Kümeli'nin tavsiye ettiği.
hepinize iyi geceler dukancılargece kuşları çok yazmayın ha sabaha az sayfa okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?