eliptik süper kalori yaktırıyor ama senin popo problemin var eliptik çokda uyugun değil yolim.yürüyüş daha iyi ..
yoliş bende bu diyetle 3600 gr vermişim:13:..yavaş yavaş gidiyor yağdan gidiyor..ki, 3 kilo demek 1 beden inceldik demek..:13:
kitabını oku herşey orda var..mrb dukancılar benimde 5 kilo fazlalığım var bugün kitabımı aldım yarın bir hısla başlıyorum bana örnek menüler söyliyebilir misiniz?
birde yeni başlamış dukancı olarak bana tavsiyeleriniz nelerdir.
çok teşekkür ederim...
yoli eliptik yaramaz derken kaş yaparken göz çıkartma açısından dedim.zamanla bacak kalınlaşır yoksa sporun faydası elbette var ..
canım neden eliptik bana yaramasın ki ? çalıştırdığı bölgeler arasında başlıca olarak benim sorunlu bölgelerim olan basen var. ayrıca yürüyüş yapamıyorum mahalle müsait değil demiştim. koşu bandına para veremem valla eliptik varken bide. sıkılıyorum zaten
ayrıca evet yavaş da olsa gidiyor. toplamda iki cm incelmişim. olsun bu ay iki ceemee önümüzdeki ay iki ceeme incelsem süper. kalınlaşmıyorum inceliyorum inceden
niye aklına ben geliyorum yaa:84::84:
koca totişli olduumiçn miii
şaka bi yana ben bu haftada ps yapacam zira reglim yakın atak yumruk falan filan bi fayda etmez. ayrıca spora da başladım duyrulur. dün toplamda 2 saatten fazla yürüdüm
tamamdır anlaştık abla
ev işi bana hiç komaz ama çocuk bakma işi başka sen onları hallet yemekleri de pişirsen harika olur bulaşıkları dert etme benim gelinim var evde siemens marka o yıkar hahaha
beberongom artık şu pilatese başliim diyorum ne zamandır başlicam diyordum aman altmışı görim aman ellileri görim gördüm göricemi ama pilatese başlıyamadım. yabancı sitelerden indirebilir miyim ben bu videoları? ebru şallı yı pek sevmiyorum da
ayrıca rüyamda seni oranjjjjjj pikininin içinde gördüm yafrim
sen de çok yaşa canım. sizi güldürebildisek ne mutlu. hayat o kadar kasıcı ki
canım ne bebegi yaa. duyanda bebeklerim var sanıcak
onlar daha portakalda vitamin
yada tavuk budunda protein molekülüü
hahahha
yok canımcım yılmak yok hiç yılar mıyım zaten çok alıştım bu düzene ben hoop eski düzene geçemem zaten çok zor . kg alırım diye ödüm patlar benimben çook uzun bir yoldan geldim. şu an geldiğim kg çok güzel inan bana ben hiç bu kadar zayıf olduumu hatırlamıyorum
ama daha da ince olmak istiyorum inşallah uzun vadede de olsa bu olucak. eşimle anlaştık. acele etmemem koşulu ile kendimi mutlu hissettiğim kg ya inmeme izin verdi. ayda bi kg da olsa yavaş da olsa gidicek bu kglar gidicekkk
sen buna menü mü diyorsun !!! arkadaşlar aşkolsun hiç biriniz de bişi dememişsiniz. ben menü diye bişi görmedim ki sabah pogaca yemişsin ! no protein !
öglen kahve içmiş portakal suyu yudumlamışsın. no protein. besleyici hiç bişi yok gibi. bişi yemiyorsun ki kg nu etkilesin.allahtan akşam yediklerin tatmin edici ama böyle devam edersen kastan gider bedenin kası eritir yag tutar sen de zayıfladım sanırsın ama vucutta yag oranın çok önemli. hani incecik olan ama kocaman göbegi olaninsanlar vardır ya onlardan biri olmak istersen böyle devam edebilisin :26:
hoşbulduk cadı
canım maşallah ya çok fark etmiş bi de bişey sorcam boyun kaç? benim boyun ve omuzlar da aynı şu an senin eski halin gibi ...
bende zaten öle düşünmüştüm sabah kahvaltıdan sonra marketin yolunu tuttum light olayına girdim .. inş canım ya peki sonuç nasıl ne istiyosun?
bugünki menümü yazayım siz deneyimlisiniz bakın bi eksik hata fln var mı?
sabah: 2 yumurta biraz lor peyniri çay
ara: 1 bardak tarçınlı light süt
öğle: tavuk jambon ve 2 kaşık yoğurt
şimdilik böle gidiyor saat 5 te yine aram var sütlü kahve yapmayı düşünüyorum akşam 7 de de sadece yoğurt yicem kendimi çok tok hissediyorum ve acayip midem bulanıyor sizde de böle oldu mu? birazdan da kalkıp sporumu yapmam lazım :79: allahtan sütü ve yoğurdu çoook seven biriyim yoksa çekilmez gibi
arkadaslar bisiy sorucam ben simdi 3 gun atak devresini uyguladim seyir evresindeyim vermem gereken 4 kilom kaldi
peki bu seyir donemini ne kadar devam ettiricem bugun ikinci gunum bitti yardimci olursaniz sevinirim:93:
Canım ben gerektiği kadar yiyorum, tıka basa yememe lüzum yok çünkü bu şekilde doyabiliyorum. Ayrıca akşam et yedim:) Sabah et yemem ben, dukan poğaçası zaten yulaf kepeğinden yapılıyor. Bu arada, kas, su ve yağ ölçümümü yaptırdım ben. Giden tüm kilolar yağdan gitmiş, kaslarım kuvvetlenmiş, su oranım artmış:)
valla canım bilemıyorum napsam 5+5 mi 2/7 mi yoksa 2/0 ı mı denesem.
inş.. senin ilk senendi sanırım ben üni bıraktım tekrar hazırlandım.. 1. sınav fena deildi de bende 2 de batırdım.. hayırlısı. inş istediğin yere gidersin.
twister kullanan var mı aranızda bel inceltmek için? işe yarıyo mu acaba merak ediyorum..
beberongo 5 gün ps yapsam kilo verirmiyim???? yardımcı olun kızlarrrr ya:2:
bebeem benim geldim arkadaşımın düğünü kınası filan derken giremedim epeydir.moralim de bozuk zati +lardaym gene ooof oof
ben bu işi çok önce farkettim hatta yazmışdım.spor yapınca kilo artıyor.sadece yürüyüş onuda abartmadan.spora güçlendirmede ağırlık vermek gerek.ben güçlendirmedeyim ama şimdide hava çok sıcak spor yalan oldu tabii
mrb dukancılar benimde 5 kilo fazlalığım var bugün kitabımı aldım yarın bir hısla başlıyorum bana örnek menüler söyliyebilir misiniz?
birde yeni başlamış dukancı olarak bana tavsiyeleriniz nelerdir.
çok teşekkür ederim...
arkadaslar bisiy sorucam ben simdi 3 gun atak devresini uyguladim seyir evresindeyim vermem gereken 4 kilom kaldi
peki bu seyir donemini ne kadar devam ettiricem bugun ikinci gunum bitti yardimci olursaniz sevinirim:93:
Merhaba arkadaşlar
57 kiloyum 52 olmak istiyorum dukan diyetinide araştırdım kafama yattı eşimde kilolu ikimizde diyet yapalım istiyorum sizden ricam atak evresinde yiyebileceğimiz yemek tarifleri var mı.
mrb arkadaslar bundan bır ay kadar once kitabı aldım okudum defalarca ınceledım.atak devresını dokuz gun yaptım ve bes bucuk kılo verdım sonrası gelmedı gecen hafta yenıden basladım bu sefer o kadar etkılı olmadı ama pesını bırakmıycam yarın sıkı atak devresıne baslıyorum. yulaf kepeği bulunmuyor yanı bulmak zor. ama bugday kepeğide olabılır maksat dıyetle olusan bagırsak problemını az da olsa gıdermek.herkese basarılar :)
kitabı defalarca incelediğinize göre, bu diyeti ömrünüzde sadece 2 defa en baştan yapmanız gerektiğini biliyorsunuzdur dimi artık bozmazsınız diyeti
sağlığınız açısından hem metabolizmamızın işleyişini o kadar bozmayız sık sık bu diyete tekrardan başlamazsak hem de vücudumuz bağışıklık kazanmaz. Bu diyeti sadece 2 defa yapabilecek olmamızın nedeni bu.
Başarılar diliyorum :))))
tsk ederım canımsaol sende haklısın zaten basarılı olsam burda olmazdım demı ne yapalım yenıden baslıycaz ve bozmuycaz ama sız benden cok ıncelemıssınız bellı tsk ler verdıgınız bılgı ıcın ben bunu ılk defa duydum.
merhaba kızlar ben 35 gündür dukancıyım.6 kg gitti ama dünden beri çok sıkıldım hamurişi yiyorum ve kendime engel olamıyorum burada 50li kilolara inmiş kişileri görünce hırslanıyorum.bu sıcakta benim her günüm p+s şeklinde geçiyor. bana biri yardımcı olursa sevinirim.bide ben küçük bi yerde yaşadığım için sizin bulduğunuz spelanda yada değişik şeyleri bulamıyorum.sadece yulaf kepeğim var.tavuk ve çeşitleri,köfte,balık, lor yoğurt yiyorum acayip tatlı istiyor canım mesela.sütlü tatlı yapmak istiyorum sakkaroz gibi suni tatlandırıcılarla yapılırmı acaba. ilk zamanlar iyidi ama bu ara kendime hakim olamayacak gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?