Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım neden eliptik bana yaramasın ki ? çalıştırdığı bölgeler arasında başlıca olarak benim sorunlu bölgelerim olan basen var. ayrıca yürüyüş yapamıyorum mahalle müsait değil demiştim. koşu bandına para veremem valla eliptik varken bide. sıkılıyorum zaten
ayrıca evet yavaş da olsa gidiyor. toplamda iki cm incelmişim. olsun bu ay iki ceemee önümüzdeki ay iki ceeme incelsem süper. kalınlaşmıyorum inceliyorum inceden

kitabını oku herşey orda var..
yoli eliptik yaramaz derken kaş yaparken göz çıkartma açısından dedim.zamanla bacak kalınlaşır yoksa sporun faydası elbette var ..

Canım ben gerektiği kadar yiyorum, tıka basa yememe lüzum yok çünkü bu şekilde doyabiliyorum. Ayrıca akşam et yedim:) Sabah et yemem ben, dukan poğaçası zaten yulaf kepeğinden yapılıyor. Bu arada, kas, su ve yağ ölçümümü yaptırdım ben. Giden tüm kilolar yağdan gitmiş, kaslarım kuvvetlenmiş, su oranım artmış:)

Teşekkürler canım benim boyum 1.65

Gene menümde köfte vardı. 6 tane köfte yedim akşam yemeğinde.. Benden mutlusu yok.. Biliyor musunuz artık doyuyorum kendimi aç hissetmiyorum. Köftelerin arkasından bir de soda içtim.. Ohhh
Kızlar bi de bugün activia yedim. :)))
Acaba yarın tartıda ne görücem merak ediyorum..:97:

arkadaslar bisiy sorucam ben simdi 3 gun atak devresini uyguladim seyir evresindeyim vermem gereken 4 kilom kaldi
peki bu seyir donemini ne kadar devam ettiricem bugun ikinci gunum bitti yardimci olursaniz sevinirim:93:

arkadaslar bisiy sorucam ben simdi 3 gun atak devresini uyguladim seyir evresindeyim vermem gereken 4 kilom kaldi
peki bu seyir donemini ne kadar devam ettiricem bugun ikinci gunum bitti yardimci olursaniz sevinirim:93:

istediğin kiloya inene kadar devem edilecek.

bu gün sabah tartıldım 69.00 ama 68.800 de gördüm.kaçamak olarak normal peynir ve yoğurt dışında birşey yemedim.azıcık bozmama rağmen yinede kendimle gurur duyuyorum .2 günlüğüne antalya ya gitmiştim.arkadaşlar neler getirmişti neler AMA BEN YEMEDİM :)

dün geceden beri okumaya çalışıyorum ama çocuklar ve arkadaşlar sağolsun fırsat vermediler.en sonunda bitti .ama tahminimden az yazmışsınız nasıl mutlu oldum anlatamam .birşeyi bile kaçırmak istemiyorum.yeni gelenler ve başlayanlara hoşgeldiniz hepinize başarılar diliyorum.

DUKAN DİYETİ

kişin kilo durumuna göre atak evresi 3-4-5-....10 güne kadar uzuyor .sonra seyire geçiliyor.sonra güçlendirme verdiğin kilo çarpı 10 gün devam edilecek.son evre tek protein günü.diyete süresince ve deva mında 1,5 kaşık yulaf kepeği.

ATAK EVRESİ:saf protein:et (koyun eti ve yağlı etler yasak)tavuk ,balık,süt,peynir yumurta,kabuklu deniz ürünleri vs.istediğin kadar (sınırsız) yeniyor.baharat ,maydanoz,tere baharlı otlar serbest +1,5 kaşık yulaf kepeği +1,5 lt ve üstü çok su içmek
SEYİR EVRESİ:saf protein +sebze(yoğurtlu semiz otu,kıymalı menemen ,peynir domates biber gibi se bzenin yanında protein bol olacak)istediğin kiloya düşene kadar 1 gün saf protein +1gün saf protein yanında sebze bakliyatlar yasak(mercimek,kurufasulye vs.)meyva yasak.şeker yasak .ama light dondurma ,light içecekler serbest..1,5 kaşık yulaf kepeği ve yine en az 1,5 lt su
GÜÇLENDİRME EVRESİtoplamda 9 KİLO VERİLDİYSE 90 GÜN SÜRECEK OLAN ZAMAN):ilk 45 gün hafta 1 gün ödül yemeği istediğin bir yemek.normal 40gr peynir(istediğin),2 dilim ekmek ,1porsiyon meyva (üzüm ,kiraz,muz yasak)küçük taneliler 1 kase ,diğerleri 1 adet(elma ,şeftali,portakal gibi)haftada 2 porsiyon nişaştalı gıda (makarna,patates gibi.)kuzu budu.ikinci 45 günde ödül yemeği haftada 2 öğün oluyor ama bu 2 öğün üst üste olmayacak.haftada 1 gün saf protein.kitap perşembeleri öneriyor.5gün saf protein,5gün safprotein +sebzede yapılabilir
SON EVRE :haftanın 6 günü her istediğii yiyorsun. bu arada kilo koruma amaçlı önerilen gıdaları aklında tutup gerektikçe bunlara başvuruyorsun.hayatın geri kalanında haftada 1 gün saf protein uyguluyorsun.3 çorba kaşığı yulaf kepeği yiyorsunuz.

bun evrelerin hepsinde en az 25 dk yürüyüş var.birde bol bol su

peki canım ne diyeyim dogru yoldasın portakal suyu ile ögle yemegi yap böyle saglıklı zayıflarsın. madem dogru olduğunu düşünüyorsun sen böylece devam et. senin için yazdıklarımı da başka arkadaşlara kötü örnek olma diye yazdığımı farzet

Merhaba arkadaşlar
57 kiloyum 52 olmak istiyorum dukan diyetinide araştırdım kafama yattı eşimde kilolu ikimizde diyet yapalım istiyorum sizden ricam atak evresinde yiyebileceğimiz yemek tarifleri var mı.

mrb arkadaslar bundan bır ay kadar once kitabı aldım okudum defalarca ınceledım.atak devresını dokuz gun yaptım ve bes bucuk kılo verdım sonrası gelmedı gecen hafta yenıden basladım bu sefer o kadar etkılı olmadı ama pesını bırakmıycam yarın sıkı atak devresıne baslıyorum. yulaf kepeği bulunmuyor yanı bulmak zor. ama bugday kepeğide olabılır maksat dıyetle olusan bagırsak problemını az da olsa gıdermek.herkese basarılar :)

valla canım bilemıyorum napsam 5+5 mi 2/7 mi yoksa 2/0 ı mı denesem.

canikom sen yumruğunu yaptın zaten 2. yumruk bu kadar kısa sürede etki etmez, sen istersen seyrin programını değiştir, kafana yatanı uygula istersen. Canını sıkma ben de artılardayım hep.

arkadaşlar kullandığınız bölgesel kas aletleri inceltmez, o bölgelerdeki kasları çalıştırdığı için sıkılaştırır, fit bir görünüm sağlar. Siz yağları ancak ve ancak düzgün bir beslenme programı ve kardiyo ile yakabilirsiniz. Ama vücudunuzun nereden yağ yakacağına siz karar veremezsiniz. Mesela benim kaburgalarım sayılıyor ama göbek deliği çevremde yağlanma var. Yani omentum yağlarım fazla kiki abdominal obezim

beberongo 5 gün ps yapsam kilo verirmiyim???? yardımcı olun kızlarrrr ya:2:

canımın içi nasıl 5 gün ps? 5+5 mi yapıcaksın? Ben 1+1den 5+5 e döndüm vereceğim kilo az, hızlı vereyim diye. Etkili de olmuştu açıkçası. Ama şimdi artıdayım ve 5+5 te yumruk işe yaramaz gibime geliyor, seyirin uzun sürecekse bence 1+1 yap ki yumruk vaktin geldi mi vücudunu etkileyebilsin derim. :)))
bu arada sorun için teşekkür ederim :)))

bebeem benim geldim arkadaşımın düğünü kınası filan derken giremedim epeydir.moralim de bozuk zati +lardaym gene ooof oof

yavrukuşum yaa nappıcaz böyle?

valla galiba haklısın ben de spor yapmadım dün ve 300 gram az çıktım. Ama ilgilenmiyorum 300 gramla büyük ihtimal 2-3 güne geri gelir onlar bana. Güçlendirmede mi spora kassak diyosun ya? Aslında yanlış da sayılmaz. Ben bu aralar kilo vereyim artıdayım diye spor yaptıkça kilom artıyor.

en büyük önerim dukan diyeti kitabını almanız ve forumu şöyle bi incelemeniz. :)

canım dukanın sitesinde US - Dukan US sağda "find your true weight" yazan morlu kısımdan sana uygun seyir, atak, güçlendirme evresini hesaplayabilirsin.

Merhaba arkadaşlar
57 kiloyum 52 olmak istiyorum dukan diyetinide araştırdım kafama yattı eşimde kilolu ikimizde diyet yapalım istiyorum sizden ricam atak evresinde yiyebileceğimiz yemek tarifleri var mı.

tarifler için:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html

atak devresi en fazla 10 gun surebılır. seyır evresı hedefledıgınız kıloya ulasana kadar devam edıcek. 3. asamada ıse verılen her kılo basına on gun koruma yapıyoruz arkadaslar.

kitabı defalarca incelediğinize göre, bu diyeti ömrünüzde sadece 2 defa en baştan yapmanız gerektiğini biliyorsunuzdur dimi artık bozmazsınız diyeti

sağlığınız açısından hem metabolizmamızın işleyişini o kadar bozmayız sık sık bu diyete tekrardan başlamazsak hem de vücudumuz bağışıklık kazanmaz. Bu diyeti sadece 2 defa yapabilecek olmamızın nedeni bu.

Başarılar diliyorum :))))

tsk ederım canımsaol sende haklısın zaten basarılı olsam burda olmazdım demı ne yapalım yenıden baslıycaz ve bozmuycaz ama sız benden cok ıncelemıssınız bellı tsk ler verdıgınız bılgı ıcın ben bunu ılk defa duydum.

ne demek efendim ne demekkkk görevimizzz ikinci defa atak yaptım o kadar etkili olmadı yazısını okuyunca aklıma geldi şakkadanak söyliyim dedim, hem deneyimlemişsiniz ya :)))
hem burada birbirimize bilgi vermezsek nasıl geliştiricez diyetimizi omuz omuza haydi bismillah başarıcaaazzz :13:

canın çok tatlı istediğinde sıcak süte bol tarçın dök yudum yudum iç.tatlı isteğini frenliyor enazından bende bu etkiyi yapıyor bi dene derim.belki başka önerilerde olur arkadaşlardan .ben 4 aydır böyle idare ettim.çok dayanamadığında suni tatlandırıcılarıda dene tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…