Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tabıkı bırlıkte bıldıklerımızı paylasmak ıcın bır aradayız. deneyımlemıs olsada ınsan bazı seylerı bılemeyebılıyor.sende hemen bana yardımcı olmaya calısmıssın ne kadar sanslıyım kı arada elestırmıs gıbısın ama neyse hadı by

herkese merhaba ...
dukan diyetine başlıycam fakat kitaptan anlamadıklarım var ...
atak evresi 5 gün yapıcam sadece proteinle seyir evresini hedeflediğim kiloya varıncaya kadar mı ?
yoksa atak evresii yapıp seyiri yapıp kilo korumayamı geçiçem ondan sonra gene başamı dönücem .. nasıl olucak

Kızlar az önce fena deprem oldu
korktum

ben de korktum ya bi an kalbim pırpır etti durmicak sandımm

yine bekleriiizzz

atak yapıp istediğiniz kiloya inene kadar seyir evresi. Sonra verdiğiniz kiloyu 10la çarpıp çıkan sonuç kadar gün güçlendirme evresi yapacaksınız.

önce kitabı okumalısın,açık ve net anlatıyor sonra sorun olursa burdayız canım

Herkese iyi geceleer, ben yatıyorum. Malum yarın doktorcuğumla randevum var, bugün de çok yoruldum; tonlarca öğrenci mezun ettik. :95:

yarın için hepinize eksi dolu günler diliyorum.

Portakal suyu ile öğle yemeği yapamam, dukan diyetinde seyir evresinde meyvenin yasak olduğunu bilmeniz gerekiyor. Benden kötü değil ancak çok iyi bir örnek çıkar:) Siz ağzınızı bana yorum yapmakla yormayın lütfen. Arkadaşlara daha yararlı bilgiler verebileceğinizi umuyorum.

Son düzenleme:
ablammmm benim moralim bozuk +lardayım yine .hoşgeldin.bana şefkat göster.
berrincim ben kaçırdım yahu ne kınası ne düğünü yoksam sendemi gittin kız noli canımcım inan bana bu dukanın rotası hiç şaşmıyor o artıları ben nasıl yaşadım biliyonuz ya 4.800 verene kadar hep artı eksi şeklinde gitti hiç şaşmadan ama şimdi bak sürekli inişe geçtim kaldıki ben mutlaka bozuyorum ben bırak bozmayı azıcık yemeği kaçırsam sabah hemen artı olurdum ama gözlerime inanamıyorum ha bire eksiliyom sabredin darısı başınıza olcak inş

ewet canım.bende korkdum.sen yanlızmıydın.bizler varız rahatla

evet canım yalnızcım ama geçti iyiyim şimdi sagol iyi ki varsın

portakal suyu ile ögle yemegi yaptım diyen sendin. sanki ben sana bunu öneriyormuşum gibi yazmışsın pes diyorum sana! dukan diyetinde neyin yasak neyin serbest olduğunu bilecek kadar uzun zaman bu diyeti yaptım ve bu topikteyim. amacım yeni gelen arkadaşları uyarıp kendilerine zarar vermelerine, bedenlerinden kasları eritip yag depolamalarına engel olmaktı ama sanırım bunu haketmeyenlerde varmış. merak etme artık senin için parmak oynatacak değilim.bunu haketmeyenlerden olduğunu gördüm zaten söylemene gerek yok. ayrıca hala kötü bir örneksin bu konuda fikrimi değiştiremezsin.

Hanımlar bu diyet çok ilginç bir diyet ya,gerçekten şaşkınım.2 gün oldu başlayalı ama, 20 kilo verdim farketmeyenler Dukan'dan sonra ne hikmetse sen kilo verdin demeye başladılar Ben de bugün 44 beden bi pantolona girdim,şaşkınım gerçekten.Daha atağın yarısı bitti,ama etki aleni.Kızlar bir de lütfen lütfen 3-5 kilo fazla için 9 gün atak yapanlar,ben yaptım birdaha yapıcam seyiri bırakıp diyenler,ne olur ya.Bunları okuyunca çok kaygılanıyorum.Geç olsun ama sağlıklı olsun.Hangi hız,hangi erken zayıflık böbreğinden kıymetlidir bir insanın ya ne olur silkelenin.120 kilo arkadaşıma bile 7 gün çıktı atak,60 kiloyla 9 gün atak yaptım diyenin sağlığından ben bu kadar endişe ederken kendisinin bu derece rahat olması pek ilginçtir.

nasıl ya ben şaşkınım anlayamadım bağışla canım 2 gün oldu diyosun 20 kilomu verdin nasıyani

yolicik bende çok korktum seni düşünemüyom bile allaha emenet ol canım benim mevlam beterinden saklasın cümlemizi

yolandam ben sana indirdiğim linki vereyim özelden eve gidince. Yabancı site benim indirdiğim kadın resmi biraz ama ehehe ebru şallıdan iyidir ben de pek sevemedim ebruyu ama pilates inanılmaz bir şeymiş söyliyim

Beberongom canim ya bana da özelden atsan su plates linkini, amanin ben de anladim ki ne kadar zayiflasam da bu göbek gitmeyecek, sikilastirmaya ihtiyacim var. Plates yapmaliyim. Nolur bana da ativer? :)

Sevgili zayifliyorum arkadasim, yolandaya aynen katiliyorum, " portakal suyu ictim, ben doyana kadar yemiyorum, doymadan sofradan kalkiyorum, her canimin cektigini azicik yiyorum, dükan diyetine en uygun bisküvi nedir" vb. seyler söyleyen sendin yanlis hatirlamiyorsam, belli ki kitabi hic okumamissin, ordan burdan duyduklarinla yapmaya calisiyorsun, ya da okuduysan da tekrar okuman gerekiyor anlasilan. Lütfen yanlis anlama hemen, burada ben de yolanda da, arkadaslar da sen gibi yanlis yapanlari uyarip sonradan "aman dükan da ise yaramadi, ustelik sagligim da bozuldu" vb. gibisinden yorumlara engel olmak, sizin sagliginiza zarar verecek seyleri bildigimiz kadariyla engellemek. Bence de yanlis yapiyorsun ama tabi saglik da senin, karar da... Kendini nasil rahat hissediyorsan öyle devam edersin, lütfen polemige mahal vermeyelim. Bol saglik ve zayiflamalar dilerim.

Kizlar bu arada ben bgn -500 düm. 53.5 oldum. kac gündür takilip duruyordum, bgn iyi bir sonuc cikti ama bgn sebze günümdü, taze fasülye yedim bol bol. yrn yine arti olabilirim

Son düzenleme:
yolanda bende bugün realden pedometre aldım senin dedinden ama ben bundan bişey anlamadım ya bu sadece attığın adımımı sayıyor sanki şölede duymuştum kaç adım attını kaç kalori yaktını felan bide voit marka diye atladım hemen benim evdeki yürüyüş bandıda voit memnundum şimdi bu sadece adımmı sayıyor ozaman realden eve 5860 adım atmışım

nasıl ya ben şaşkınım anlayamadım bağışla canım 2 gün oldu diyosun 20 kilomu verdin nasıyani
20 kiloyu 5.5 ayda verdim Zeynep'cim.Atağa başlayalı henüz 2 gün oldu,20 kiloda incelmeyi farketmeyenler,2 gün atakta farkettiler dedim canım,sanırım süzüldüm

Son düzenleme:

Son düzenleme:

yok ablacım arkadaşımın kınası ve düğünü benim değil.daha bana çook var.önce bi kendı paramı kazanam .ekonomık özgurluğm olsun acelesı yok

canım yolanda seni arkadaşları yanlış yönlendirdiğin için uyarmış bu da dolaylı yoldan diğer arkadaşlara yararlı bilgiler vermek demek oluyor, tarzın garip geldi açıkcası... Biz burda diyeti bozanlara kaçamak yapanlara ceza verelim oklava yesinler vs derken senin girip istediğimden az az yiyorum portakal suyu içtim vs yazman ve bunu sanki diyete uygun ve doğru şeyler yapıyormuşsun gibi yazman dolayısıyla bilinçli biri seni uyarmış, sonuçta bu topiğin ne diyeti üzerine olduğu belli bu diyetin kuralları belli senin yazdıklarının buna aykırı belli o yüzden lütfen yazdığımız şeylere ve uslubumuza dikkat ederek yazışalım.

Son düzenleme:
yasemiiin benım moralım bozuk ya.yapıştı bu kilolar +lardayım hatta.napıcam ben kuzum? seyirin şeklını mı degıştırsem? 2/0 ya da 2/7 mı yapsam.akıl ver bana kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…