Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ne güzel yazmışsın elettracım.

rejime başlayana kadar sütü ağzıma koymadım bile ama şimdi blender ile süt nescafe, türk kahvesi ya da kakao yu buzla birlikte çekiyorum isterseniz az splenta oluyor size smoothie ya da milkshake :)

Berrincim sen de hoşgeldin. Bu aralar pek yoktun sanki :))

hoşbulduk hocam şu regl benı mahvetti.çok şükür bugün bıttı.hiç böyle olmamıştım.arada girip yazdıklarınıza baktım ama içime sinmedi butun hepsini baştan okudum şimdi çok özledim valla sizleri

valla bravo mutlucum..ne fedakar kadınlarız dimi önce kendimiz denedik uyguladık başarılı olduğuna kanaat getirince eşlerimizi başlattık:)) valla bizim gibilerini zor bulurlar onlara sadece kilo vermek kalıyo:)

evet canım ben ilk başta 5 gün ataktan sonra 2+2 devam ettim yaklaşık 2.5 ay sonra 1+1 e döndüm açıkcası bi fark yok sadece 1+1 daha zevkli anlamıyo insan aradaki pro gününü...5+5 bana göre işkence açıkcası çok zor olmalı yumruk dışında denemedim o şekilde...
off ne güsel bi pasta tarifi bu böle..benimde yaptığım krepler 2 tane çıkıyo 2 kaşıktan..sanırım tavanın büyüklüğüyle alakalı benimkilerde ince oluyo...arasına sıvı hazırlanmış fazla yoğun olmayan dukanellaylada şahane oluyo:)

ay maşallah maşallahh ne güsel ya çok iyi zayıflamış enişte bey..darısı benimkinin başına valla 2 gün oldu başlayalı ama dün çekirdek krizine girdi dedim bi onun çakmasını yapamam başka ne istiyosa canın kabul:)) yulaf ezmelerini tuzla kavurup denesemmi acaba:))

benimkide öle canım hem BENcil hem evcil:))allah yardımcın olsun kavgalar tuzu biberi en güsel fasıl barışma zaten:)

kızlar dukanbondluk diyosunuz ama ne malum aramızda ünlülerin olmadığı mesela duyduğum kadarıyla Deniz Seki de aramızdaymış.....

amanınnn çok severim kendisini inşallah dukandan haberdardır....valla yakında zayıflamış olarak çıkarsa ekrana kesin paylaşır dukanla zayıfladığını bana öle geliyo bazıları gibi kasmaz..
ayy çok sağol yaa ben hemen bırakıyorum bu dukanı

hahahahaaaaa:)) evet ne iyi oldu uyardı bizi dimi bizde saf saf 8 aydır zayıflıyoruz burda sağlıksız sağlıksız:))

canımm hoşgeldin tekrar...heralde yazın etkisi sıcaklardan değişiklik gösteriyo regl durumları...

canımm hoşgeldin tekrar...heralde yazın etkisi sıcaklardan değişiklik gösteriyo regl durumları...

sagol sadecam canım benımvalla anlamadım heryerim agrıdı bu sefer kol bacak bel heryerim karın agrısı cabası zaten.ilk defa bu kez canım hiç tatlı çekmedı.ona şaşırdımneyse bugün bitti artık yarına inşallah oruçluyum

tickerına da baktım maşallah dedimgururumuzsun valla sadecam.güçlendirmeye geçersin artık

canımmm çok teşekkrüler berrinim:)evet nihayet uzun bi seyir döneminden sonra kısmetse eylül 1 de güçlendirmeye geçicem...artık kilom kaç olur o zamana kadar bilmiyorum ama güçlendirmede uzun olduğundan bikaç kiloda öle veririm sanırım.

slm kızlar sayfalar çok birikmiş bir an önce okumam lazım ramazan çok yoğun geçiyor ve ben çok mutluyum cumartesi pazar daha iki gündür oruca başladım dün akaşam iftara yarım saat kala 64.9 gördüm iftardan sonra 65.8 oldum bu sabah yine 64. 8 gördüm tabi wc düzenide bozuldu daha wc ye çıkmadım ben her ramazan böle eksiliyordum sonra hepsi yerine geliyordu yine öle olcak diye korkuyorum aslında bu sefer işin içinde dukan var ama ne bileyim yineöle olursa diyede endişeleniyorum akşamları hemen mutfağı halledip yürüyüşe çıkıyorum çok geç geliyorum foruma bakamıyorum sahur hazırlıkları başlıyor sonra o bakımdan bugünde dışarda çok işlerim var yine yokum boş vaktimde birikmiş sayfalarımı telafi etcem mutlaka hepinizi çok öpüyorum

Hahahaahahaaah çakma çekirdek . Adı da olsa olsa DUKİRDEK olur Alemsin vallahi

oy oy canım benim nasıl sevindim güzel olmasına anlatamam afiyet olsun canım ama ben bu kepeği hiç beğenmedim ilk regl kriziyle yedim ama arkadaşların dediği gibi arada yerken gıcırdamalar oluyor böyle sanki kum yiyorum gibi rossmandan aldığım ne kadar güzeldi yaa acaba gelmişmidir migrosslara 1 haftaya gelcek dediydi adam ama bugün bir onada baksammı napsam bide yoksa boşa gitmekte var yok ya ruşeym muşeym hikaye ince kummu karıştırıyorlar ne yapıyorlar ben anlamadım gitti yani eşim bile tatlımı yedi ama bunda gıcırdayanlar neki diyor o bile anladı yani dukan size ne yediriyor böle diyor

kızlaaar şeytanın bacağını kırdım -300 ve 56ları gördüm yuppi
magnumdaşım enson kilomuz aynıydı ben hala 60lı rakamlarda geziniyorum..tebrikler
eşin geliyormuş hadi gözün aydın..

sürekli basın açıklaması bi ünlü edemediniz beni..
güçlendirmeye geçenler artıyor maşallah..
çok zor bir hayat geçrirmişsin ..herşey biz insanlar için acısıyla tatlısıyla ..inşallah bundan sonra herşey gönlüne göre olur..
hoş geldin..:)))
magnum ve güllaç daha ne olsun..

yoli bende seyirdemiyim güçlendirmeyemi geçmiştim yoksa ataktamıyım karıştı gitti..((
sırrrrrrr sır felan yok ..sakin kendi halinde 2 çocuklu çıtır olma yolunda ilerlemeye çalışan bir ev hanımıyım..

eşine bravo..ama başarısını sana borçlu ..:79:
ayy çok sağol yaa ben hemen bırakıyorum bu dukanı
:13:
tüh çok çabuk deşifre oldum:82:

tartışmalara evliliğin tuzu biberi denir ama ben alışana kadar 10 yıl geçti..zira hiç tartışmasız kavgasız gürültüsüz bir evde büyüdüm..annem babam evde otururken bile ele ele tutuşup otururlardı..diz dize ve bir sorun olduğunda aliecek toplanıp konuşarak çözerdik.ne bağırtı ne tartışma ..halada bana göre bağırmadan oturup konuşarak herşey halledilebilir..ama eşim tam tersi ..ilk başlarda bir köpürürdü aman yarabbi ama şimdi onuda alıştırdım
of of regl öncesindeyim..sinir iştah tatlı isteği hepsi tavan yaptı..her daim yemem modunda olduğum için 2 gündür saf pro yapıyorum...atak gibi oldu resmen ama ye ye doymuyorum..bari böyle atlatayım..:18:

Son düzenleme:

Sadece sen benim de idolümsün. Bence her aynaya baktığında ne kadar başarılı olduğunu görerek kendini çok mutlu hissetmelisin..
Sevgiler..

hepinize günaydın dukancılar. ben bugün 86,6 ile uyandım. yirmi kiloyu geçtim diyette 81 günüm. dukan amcamı seviyorum...devam devam....

Seni öncelikle zorluklara karşı verdiğin mücadelen ve 81 günde verdiğin 20 kg için çok çok tebrik ediyorum Allah bundan sonra çok güzel günler göstersin inşallah :) Ben senden 45 gündür fazla diyet yapıyor olmama rağmen verdiğimiz kilolar aynı ama benim işim masa başa ve hiç spor yapmıyorum. Bunun dışında 4,5 ayda çeşitli kereler (5 kez falan) birer kase fındık ceviz üzüm yedim,2 kere karpuz ,2-3 kere kavub yedim 1 kere normal dondurma, 1 kere normal sütlü tatlı yedim, bu haftasonu light süt ve splenda ile güllaç yaptım onu yedim.Yani şunu demek istiyorum belki hergün yarım saat 40 dk yürüseydim ve bu kaçamakları yapmasaydım 20 değil 25 kg vermiş olacaktım.Umarım buından sonra kaçamaklar konusunda daha dikkatli ve de daha hareketli olurum.

vuvuşuuuuummm gördüm seniiiii
bende görmek istiyommm vuvuşuuu

ayyy orucamı başlasam hipoglisemi ve böbrekleri yormaktan korktuğum için tutmuyorum oruç ben

kiraz güçlendirmede yok mu ??????????????? ((

vuvuuccuummm maşşallah sana

kızlar dukanbondluk diyosunuz ama ne malum aramızda ünlülerin olmadığı mesela duyduğum kadarıyla Deniz Seki de aramızdaymış.....
Ayyy nasıl severim şarkılarını keşke burda olsa bir de Gülben Ergen burda olsa

rejime başlayana kadar sütü ağzıma koymadım bile ama şimdi blender ile süt nescafe, türk kahvesi ya da kakao yu buzla birlikte çekiyorum isterseniz az splenta oluyor size smoothie ya da milkshake :)
bende yapıyorum Shaker da strbcks halt etmiş harika oluyor valla :)))

Hayırlı ramazanlar dukancı arkadaşlar. Tarifler için topic açılmıştı fakat ben linki bulamıyorum bana özelden ya da buradan tariflerin olduğu topic linkini gönderirseniz çok sevinirim. Kolay gelsin hepinize, sağlıklı kilo vermeler

ay melangecim çok sevindim senin ve eşin adına canım darısı benimkinin başına valla gıdısı filan çıktı heee:26::26::26:

OOO gözün aydın canım ne güzel kavuşuyorsun kocişine.. çok sevindim artık birlikte yaparsınız dukanı....

teşekkür ederim hemşocum ama daha kavuşamadım bugün yine pazartesi yine sendrom yine gitti yine canım sıkkın

eşin geliyormuş hadi gözün aydın..
yoli bende seyirdemiyim güçlendirmeyemi geçmiştim yoksa ataktamıyım karıştı gitti..((

teşekkürler canım hele bi gelsin de öylesevineyim diyorum
amaan boşver canım veriyor muyuz kilo veriyorz. aslında benim derdim kilo filan değil biliuyor musun sarkan bacaklarım yaaa. spor yapmam lazım benim spor.. resmen elim kolum baglanıyo eve gidince

vay canına demek on yıl. çok uzun zaman olmuş siz evleneli maşallah canım onu da alıştırmışsın sakinliğe.benim eşim ise tartışmadan kavgadan resmen zevk alıyo beni kızdırmaya bayılır ama bu beni çogu zaman yoruyor ona bunu söyleye söyleye azaltmasını sagladım gibi ama tam olarak hala vazgeçmiş değil neyse benim daha sabırlı özverili olmam lazım bu konuda galiba. size ise maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…