kızlar dukanbondluk diyosunuz ama ne malum aramızda ünlülerin olmadığı mesela duyduğum kadarıyla Deniz Seki de aramızdaymış.....
Günaydın canım,
Bu kadar özel konuları bizimle paylaştığın için öncelikle çok teşekkürler, hayat böyle bişey işte... En umutsuz olduğumuzda bile " yarın yeni bir gün ve güzel şeyler beni bekliyor, ben olmazsam onlar da olmaz" demeyi öğrenmek lazım. Umarım hayatınla ilgili kararları çokkkkkk uzun süre uygulayabilirsin....
Hadi gözün aydın yollandacım, kocan temelli geliyormuşhafta sonu bu forum ıssız kaldı ya, arada girip çıkıyorum hiç ilerlememiş Bu arada light puding için evde yapılma fikrine katılıyorum, çünkü zaten aldığımız light pudinglerin içindede mısır nişastası var ,gerçi bende light puding yapınca hepsini bitirme gibi bir sorun var napıyım dayanamıyorum ılık halinide seviyorum çünkü ben
Birde buzlu kakaolu sütü hangi dukanist arkadaşım söylemişti hatırlamıyorum ama süper oldu ya, ben süt içemem normalde, ama kakaosunu birazcık fazla kattım blendrdan buzla karıştırıncaa süper olduuu
Berrincim sen de hoşgeldin. Bu aralar pek yoktun sanki :))
süpersiiiinnnnn!!! Son günün mü seyirde? Amanın heyecanlandım kızlarrr güçlendirme tayfası artıyor hadi herkes güçlndirmeye!
Ben de eşimi geçen hafta Dukanist yaptım nihayet. 20 kilo civarında fazla kilosu var ve 7 gün atak yapıp 3,5 kilo verdi. Eşimin diyetinde benim kurtarıcılarım jelatinli puding ve kakaolu ve tarçınlı kekler oldu. Bugün de sebze günleri için havuçlu ve tarçınlı kek yapmayı düşünüyorum. Çünkü benim eşim acayip çikolata ve tatlı düşkünüdür. Gerçi bu diyette yemeklere çok fazla özlem duymadığını söylüyor ama genel olarak diyet psikolojisinden pek hazetmez. Neyse ki o da spor yapmayı sever benim gibi, kışın da beraber spor salonuna gidiyoruz. Umarım o da bırakmaz da bu kilo problemimizi kökten hallederiz bu sefer.
krepten 2 kaşık ölçüyle yapıp 2 tane çıkardım ben ama ince oluyor
o krepleri de mantı-börek tarifimiz vardı ya, onda kullandım.
Tariflere bulaşmadığınızda daha hızlı gidiyor kilolar
sadeca abla yanılmıyosam 2+2 gibi seyir uyguladığını söylemiş saksmavisine, net bir bilgimiz yok ama yumruk konusunda ben de saksmavisiyle 5+5ten sonra yumruk etki etmez gibi bi düşünceyi danıştığımda öyle söylemişti.
Bana çok daha mantıklı geldi.
krepleri 1 yemek kaşığı ölçüsüyle tek tek hazırladıktan sonra aralara dukutella ve gojiberry ile en üste hindistan cevizi kullanarak 8 katlı falan yapsak onu da 8 dilime bölsek her bir dilime 1 yemek kaşığı düşer. Mis gibi de pasta olur.
Güçlendirme için tercih edilirse daha iyi, benim düşüncem. (kendime pay çıkarıyorum)
güçlendirmedekiler duyun bunları
evet bende sana katılıyorum örnek benim eşim çok şanslı.....diyet yapıyor ama ne yemeliyim ne nedir ne kadar aldırır falan filan hiç bilmiyo ben hazırda bekliyorum ayrona.....diyet sorumlusu ben yiyip kilo veren eşim.. .yani anlayacağınız eşim yiyiyo ve kilo veriyo.. ..ya anlamadım adam eriyomu buharlaşmasa iyi ginde 500 gr a yakın gidiyo...tam 1 ay önce 88 ile başladı dün baskülde 77 yi gördü..ama kızlar inanınki sanki 5 yaş birden gençleşti...gözüme daha hoş görünmeye başladı...hayde darısı bütün tombiş kocişlerin başına....
sadeca cım valla ne demek istediğini çok iyi anlıyoruım. haftasonları bazen eşim beni bunaltığında off sen gelme git gelme dediğim oluyordu.eşim 10 aydır böyle gidip geliyor. zaten biz bir arada iken de pek sakin bir ilişki yaşamıyoruz çok hır gürümüz vardır geçen eşimin geleceği kesinleşmemişken ama geleceği konuşulurken bana " biz çok kavga ederiz dimi ben gelince " dedi. bende "olsun kavga etsek te barışması da var" dedim. evliliğimiz iki yılı doldurdu. onu bilmem ama ben onu idare etmenin yollarını biraz biraz yeni-yeni keşfediyorum sanki. benim eşimde evcil biridir daha dogrusu "BENcil" dir. yani bensiz bişi yapmak istemez. maça gitmez kahvesi kumarı gece hayatı arkadaş çevresi muhabeeti yoktur. dolayısı ile hayatının merkezinde ben varım. buda bazen sıkıcı olsa da genel olarak hoş bişi..evlilik idare etme sanatı diyorlar o beni idare edicek ben onu. bide çok ara vermekte iyi değil valla ben onsuz eve alışıyorum o bensiz olmaya haftasonu bi geliyo ev dandini oluyo ama gelsin de ben evin dandini olmasına alışayım valla böle olmuyo yoksa adama çemkiricem sen gelince ev karışıyo diye o olucak
iki kürdan da bana yolla bebe
kızlar dukanbondluk diyosunuz ama ne malum aramızda ünlülerin olmadığı mesela duyduğum kadarıyla Deniz Seki de aramızdaymış.....
ayy çok sağol yaa ben hemen bırakıyorum bu dukanı
hoşbulduk hocam şu regl benı mahvetti.çok şükür bugün bıttı.hiç böyle olmamıştım.arada girip yazdıklarınıza baktım ama içime sinmedi butun hepsini baştan okudum şimdi çok özledim valla sizleri
canımm hoşgeldin tekrar...heralde yazın etkisi sıcaklardan değişiklik gösteriyo regl durumları...
tickerına da baktım maşallah dedimgururumuzsun valla sadecam .güçlendirmeye geçersin artık
valla bravo mutlucum..ne fedakar kadınlarız dimi önce kendimiz denedik uyguladık başarılı olduğuna kanaat getirince eşlerimizi başlattık:)) valla bizim gibilerini zor bulurlar onlara sadece kilo vermek kalıyo:)
evet canım ben ilk başta 5 gün ataktan sonra 2+2 devam ettim yaklaşık 2.5 ay sonra 1+1 e döndüm açıkcası bi fark yok sadece 1+1 daha zevkli anlamıyo insan aradaki pro gününü...5+5 bana göre işkence açıkcası çok zor olmalı yumruk dışında denemedim o şekilde...
off ne güsel bi pasta tarifi bu böle..benimde yaptığım krepler 2 tane çıkıyo 2 kaşıktan..sanırım tavanın büyüklüğüyle alakalı benimkilerde ince oluyo...arasına sıvı hazırlanmış fazla yoğun olmayan dukanellaylada şahane oluyo:)
ay maşallah maşallahh ne güsel ya çok iyi zayıflamış enişte bey..darısı benimkinin başına valla 2 gün oldu başlayalı ama dün çekirdek krizine girdi dedim bi onun çakmasını yapamam başka ne istiyosa canın kabul:)) yulaf ezmelerini tuzla kavurup denesemmi acaba:))
benimkide öle canım hem BENcil hem evcil:))allah yardımcın olsun kavgalar tuzu biberi en güsel fasıl barışma zaten:)
amanınnn çok severim kendisini inşallah dukandan haberdardır....valla yakında zayıflamış olarak çıkarsa ekrana kesin paylaşır dukanla zayıfladığını bana öle geliyo bazıları gibi kasmaz..
hahahahaaaaa:)) evet ne iyi oldu uyardı bizi dimi bizde saf saf 8 aydır zayıflıyoruz burda sağlıksız sağlıksız:))
oy oy canım benim nasıl sevindim güzel olmasına anlatamam afiyet olsun canım ama ben bu kepeği hiç beğenmedim ilk regl kriziyle yedim ama arkadaşların dediği gibi arada yerken gıcırdamalar oluyor böyle sanki kum yiyorum gibi rossmandan aldığım ne kadar güzeldi yaa acaba gelmişmidir migrosslara 1 haftaya gelcek dediydi adam ama bugün bir onada baksammı napsam bide yoksa boşa gitmekte var yok ya ruşeym muşeym hikaye ince kummu karıştırıyorlar ne yapıyorlar ben anlamadım gitti yani eşim bile tatlımı yedi ama bunda gıcırdayanlar neki diyor o bile anladı yani dukan size ne yediriyor böle diyorzeynep ablacım çok güzel oldu teşekkür ederim, bi de gerçekten 4 -5 yemek kaşığı yulafla tuttu kıvamı, sadece ben şerbeti biraz artırdım az olurmuş gibime geldi çok güzel kabarmıştı çünküakşam 2 küçük dilim hüplettim, şimdi de önümde bir dilim yiyorum
özkuruşların hepsinde var pudingbu light puding nerde var arkadaşlar migrosa reale ve semt arasındaki küçük marketlere her gidişimde tırım tırım arıyorum bulamıyorum :78:
kızlaaar şeytanın bacağını kırdım -300 ve 56ları gördüm yuppi
eşin geliyormuş hadi gözün aydın..selam kızlar
kociş geleli pc yi elinden düşürmedi adam yaa. valla şimdi bu akşam yolcu diye bi kaç saat uyuyim dedi anca eşime geçti pc geçmişi okudum geldim allahtan çok bişi yazmamışsınız eferim size :82::82:yarın zaten full time sizinim
dün ve bugün epey bi saldım valla içim kurumuş bütün hafta P yapmaktan dün sabah 58.9 geldim bir daa da tartılmadım şimdi yarından itibaren yine saf P ye başlicam bi kaç günde tartılmicam zaten ben tartıya ihtiyac duymuyorum bi kaç gündür karnım filan çıktı ki karnım göbegim dümdüzdü. ama panik ypamıyorum nasılsa telafi edicem ben bi kaç günebu arada eşimin izmirde son haftası çok büyük aksilik çıkmazsa haftaya eşim temelli yanıma dönüyor veeeeeeee bi dukan yapan koca hikayesi de benden dinliceksiniz snaırım. bugün zaten ona tatlandırıcılı ev pudingleri yaptım süpper olduu..
]
kızlar ne alemsiniz yahusabah şebnem bozoklunun röportajını okuyunca benim de ilk aklıma dukanla vermiş olduğu geldi ama onun sakaleynmaster olabileceği hiç aklıma gelmemişti sakaleynmaster de sağolsun sürekli basın açıklaması yapmak zorunda kalıyo hahaha bi ünlü edemedik onu
Valla canım ben pudingi biraz katı yaptığımdan sütü az katıyorum 2 kase çıkıyor ama kaseler accık büyükbirisini ılıkken birisinide soğukken hüpletiveriyorum ama senin dediğin gibi tek kase yapıcam bundan sora, ben bunu daha önce neden düşünemediysem:44:
Bu arada kızlar bugün birazcık alışveriş yapayım dedim aman tanrım 38 bedenler bol geliyorki ben 40 beden giyordum,bazende 42 ama 36 bedenim artıkkk 3 gün ps günümü tamamlayayım güçlendirmedeyim gerçi bana göre hala birazcık kilom var ama annem kaderşim bugün beni gördükten sonra yeter artık zayıflama dediler ay ne güzel bir duygu ya bunun küçük bedeni var mı demek güçlendirmede de sporla vüdudumu iyice sıkılaştırmayı düşünüyorum..hepinize bol eksili geceler
çok zor bir hayat geçrirmişsin ..selam. neler yaptığımdan bahsetmiyor muyum? kim bahsediyor ki? ben bu diyete çok sade bir biçimde ayak uyduruyorum. sabah 5 gün pp diyetindeysem haşlanmış 3 yumurta yiyorum. sebze+p günümdeysem o zaman yumurta 1 yanında biraz peynir ve yarım da domatse oluyor. öğlen genelde tavuk göğüs ızgara yiyorum.eğer pp günlerimdeysem o kadar...+sebze varsa yine tavuk daha az yanında domates, salatalık....pro günlerimde günde iki sefer yoğurt yiyorum toplamda yarım kilo. +sebze deysem eğer, yoğurt sadece 200 gram oluyor. içine yulaf kepeği karıştırıyorum. bir de sabahları bazen süt içiyorum uyanınca. bütün yediklerim bundan ibaret....fazla da yazacak bişey yok o sebeple hergün menü yazmak istemiyorum. vazgeçemediğim diet kola sadece. onu da sıcaklar yüzünden içiyorum. bu arada hergün düzenli olarak yürüyorum. hepinize kolay gelsin...
hoş geldin..:)))kızlar nihayet aranızaaa döndüüüüüüüm...3 hafta önce 64,1 ile ayrılmıştım, bugun 64,9 ile aranıza dönüyoruuum...umarım bu + ların büyük bir kısmı sudur da kısa zamanda giderler...adetim yakın, tatlı isteğim tavanda ama motivasyonum daha da tavandaaaaaaaaaaa:)))3 haftadır kaçamağın allahını yaptım zatenn, artık bugun temiz bir sayfa açtııııımmm:)) herkeseeeeee çooook güzeeel, bol eksili bir hafta diliyorum,
magnum ve güllaç daha ne olsun..teşekkür ederimhaftasonunu evde geçirince e birde ramazan olunca kaçamak yapamıyorum zaten benim kaçamağım magnum ve güllaçtan ibaret
teşekkür ederim canımmmağzından bal damlıyo resmen amiiiinnn inşallah:))
beberongom gel bende sarılcam kız
yaa korkup durma ye artık şu meyveyiii. bi kaç gün dikkat edersin atarsın fazlaları ben bile yedim dün meyve ama tabi beni örnek alma benim naptıım belli değil güçlendirme mi seyir mi atak mı hepsi karıştı
kahve için de mısır çarşısının mercam kapısı mı ne oradan mehmet efendi nin orjinalinden al kahveyi misss gibi yeni çekilmiş kahve. ama yeşilini mi alıcan bilmiyrum oda orda orjinal türk kahvesi var ben günde ikitane şekersiz hüppppletiyorum misss gibii
allaam pazartesilerden nefret ediyorum çok uykum varr
sırrrrrrr sır felan yok ..hahahaha walla süpersin...evet canım sakaleynmasterdı sibel canmı yoksa dediğimiz...kesin ben de öyle düşünürdüm..
ama sakaleynmasterın sırrı sanırım biraz dini filan çıktı...isminin anlamını çözmüştük ya..hatta sırrı hala çıkmadı,merak da etmiyoruz di mi
Dukanın verdiği kiloya tamı tamına ulaşmış bulunmaktayım kızlarr-500 daha gitmiş hemde ps günlerinde
Bu arada beberongo bence meyveyi yiyip bünyeyi azar azar alıştırmalısın, kilo artışı olurmu bilmem ama öyle olsa dukan izin vermezdi bence, ben dukanın dediği gibi tam tahıllı ekmek de tüketmeyi düşünüyorum, şu an ekmek canım istemiyor ama hayatım böyle geçicek değil ya,vücudum o ekmeğe de alışmalıgerçi benim en sevdiğim meyvelerden biri kiraz ve o yasaklılar listesinde
eşine bravo..ama başarısını sana borçlu ..:79:evet bende sana katılıyorum örnek benim eşim çok şanslı.....diyet yapıyor ama ne yemeliyim ne nedir ne kadar aldırır falan filan hiç bilmiyo ben hazırda bekliyorum ayrona.....diyet sorumlusu ben yiyip kilo veren eşim.. .yani anlayacağınız eşim yiyiyo ve kilo veriyo.. ..ya anlamadım adam eriyomu buharlaşmasa iyi ginde 500 gr a yakın gidiyo...tam 1 ay önce 88 ile başladı dün baskülde 77 yi gördü..ama kızlar inanınki sanki 5 yaş birden gençleşti...gözüme daha hoş görünmeye başladı...hayde darısı bütün tombiş kocişlerin başına....
ayy çok sağol yaa ben hemen bırakıyorum bu dukanı
tüh çok çabuk deşifre oldum:82:
tartışmalara evliliğin tuzu biberi denir ama ben alışana kadar 10 yıl geçti..zira hiç tartışmasız kavgasız gürültüsüz bir evde büyüdüm..annem babam evde otururken bile ele ele tutuşup otururlardı..diz dize ve bir sorun olduğunda aliecek toplanıp konuşarak çözerdik.ne bağırtı ne tartışma ..
sadeca cım valla ne demek istediğini çok iyi anlıyoruım. haftasonları bazen eşim beni bunaltığında off sen gelme git gelme dediğim oluyordu.eşim 10 aydır böyle gidip geliyor. zaten biz bir arada iken de pek sakin bir ilişki yaşamıyoruz çok hır gürümüz vardır geçen eşimin geleceği kesinleşmemişken ama geleceği konuşulurken bana " biz çok kavga ederiz dimi ben gelince " dedi. bende "olsun kavga etsek te barışması da var" dedim. evliliğimiz iki yılı doldurdu. onu bilmem ama ben onu idare etmenin yollarını biraz biraz yeni-yeni keşfediyorum sanki. benim eşimde evcil biridir daha dogrusu "BENcil" dir. yani bensiz bişi yapmak istemez. maça gitmez kahvesi kumarı gece hayatı arkadaş çevresi muhabeeti yoktur. dolayısı ile hayatının merkezinde ben varım. buda bazen sıkıcı olsa da genel olarak hoş bişi..evlilik idare etme sanatı diyorlar o beni idare edicek ben onu. bide çok ara vermekte iyi değil valla ben onsuz eve alışıyorum o bensiz olmaya haftasonu bi geliyo ev dandini oluyo ama gelsin de ben evin dandini olmasına alışayım valla böle olmuyo yoksa adama çemkiricem sen gelince ev karışıyo diye o olucak
iki kürdan da bana yolla bebe
of of regl öncesindeyim..sinir iştah tatlı isteği hepsi tavan yaptı..her daim yemem modunda olduğum için 2 gündür saf pro yapıyorum...hoşbulduk hocam şu regl benı mahvetti.çok şükür bugün bıttı.hiç böyle olmamıştım.arada girip yazdıklarınıza baktım ama içime sinmedi butun hepsini baştan okudum şimdi çok özledim valla sizleri
canımmm çok teşekkrüler berrinim:)evet nihayet uzun bi seyir döneminden sonra kısmetse eylül 1 de güçlendirmeye geçicem...artık kilom kaç olur o zamana kadar bilmiyorum ama güçlendirmede uzun olduğundan bikaç kiloda öle veririm sanırım.
hepinize günaydın dukancılar. ben bugün 86,6 ile uyandım. yirmi kiloyu geçtim diyette 81 günüm. dukan amcamı seviyorum...devam devam....
selam. neler yaptığımdan bahsetmiyor muyum? kim bahsediyor ki? ben bu diyete çok sade bir biçimde ayak uyduruyorum. sabah 5 gün pp diyetindeysem haşlanmış 3 yumurta yiyorum. sebze+p günümdeysem o zaman yumurta 1 yanında biraz peynir ve yarım da domatse oluyor. öğlen genelde tavuk göğüs ızgara yiyorum.eğer pp günlerimdeysem o kadar...+sebze varsa yine tavuk daha az yanında domates, salatalık....pro günlerimde günde iki sefer yoğurt yiyorum toplamda yarım kilo. +sebze deysem eğer, yoğurt sadece 200 gram oluyor. içine yulaf kepeği karıştırıyorum. bir de sabahları bazen süt içiyorum uyanınca. bütün yediklerim bundan ibaret....fazla da yazacak bişey yok o sebeple hergün menü yazmak istemiyorum. vazgeçemediğim diet kola sadece. onu da sıcaklar yüzünden içiyorum. bu arada hergün düzenli olarak yürüyorum. hepinize kolay gelsin...
dukancılar....ben taş devri diyeti gibi bişey yapıyorum sanırım...sizin tarifleri hiç denemedim daha. orjinalini yemeğe gayret ediyorum. bir şeyi başka bir şeyle karıştırmayı sevmiyorum. bu diyette karıştırdığım tek şey yoğurda yulaf kepeği oluyor. verecek kilom da çok olduğu için henüz tarif falan denemedim. normal kiloya indiğimde düşünüyorum. nasıl verdin diyorsunuz ya...tam olarak dukan ne derse onu yapıyorum. kaçamaksız....bu diyeti çok önceden biliyorum. dukan azıcık değiştirmiş. ve daha evvel de birkaç kez denemişliğim vardır. sonuç her zaman aynı olmuştu. yalnız o dönem yulaf kepeği yoktu piyasada ve ben bir kez kabızlık felaketi yaşamıştım. ondan sonra da vazgeçmiştim yapmaktan. o zaman sadece et yiyordum. 15 günde 8 kilo veriyordum. yoğurt süt ve peynir yoktu. bir çeşit atak diyelim. geçmişime gelince....ben hep şişman bir çocuk oldum. 30 yaşına kadar da böyle gitti. sonra aşık oldum....aşık olduğum adam zayıf sevdiğini, kalem gibi sevdiğini söyledi. ona inat....kendimle bir mücadeleye giriştim. şubatta başladığımda 115 tim....eylülde karşısına çıktığımda 62... gözleri yerinden çıkacaktı nerdeyse. ilk başarım o zaman oldu. adama ne oldu derseniz....şişmansın demek sadece bir bahanesiymiş zira adamın erken boşalma problemi varmışhiç bişey olmadı anlayacağınız....hala konuşuyoruz arada bir ama kardeş kardeş.... daha sonra bu kilomu 2 sene kadar korudum. ailem benim bu halime alışık olmadığından yeter artık dediler. sabah akşam yürüyordum evde spor hareketleri yapmadan yatağa girmiyordum. görenler kanser falan oldum sanıyormuş. sonra geri aldım....sonra diyetisyene gidip yine verdim. o dönem de 3 ayda 22 kilo vermiştim.....sonra yeniden aldım....2010 senesinde gene azmettim 3 ayda yeniden şu anki kiloma indim. sonra ne mi oldu? sevgili oğlum 21 yaşındaki oğlum kız arkadaşının hamile olduğunu söyledi. bütün bu hengame arasında ben diyeti falan koyverdim. duygusal yiyiciyim....bebeğin doğumu, nihaktı derken gene 108,5 lere çıktım. bu kış çok kötü geçti. işimi kaybettim....yeni iş bulamadım. belki de şişmanım diye kimse beni işe almak istemedi. hastalandım... öleceğimi düşündüm. tamam dedim yolun sonuna geldin. sonra bir gün dank etti....bir sabah uyandım ben diyete başlıyorum uleyn dedim. başladım....bir ay önce işe girdim. hiç alakasız bir iş. benim mesleğimle uzaktan yakından alakası yok. ama bütün gün masa başında değilim. sürekli gün içersinde yürüme imkanım var. emlakçıda çalışıyorum. o sebeple artık yatırımı kendime yapıyorum. bencilleştim....artık kendim için yaşıyorum. ben gelinimdi torunumdu derken kendimi paralarken bu kış bir hafta hasta yattığımda öleceğimi düşünürken aynı evde oturduğumuz gelinim kapıdan kafasını uzatıp öldün mü kaldın mı diye bile sormadı. ne zaman oğlum işe başladı, maaşını alacağı gün evden gittiler. kaynanasında kalıyorlar şimdi. anlayacağınız....kimse için kendimi üzmüyorum artık. benim için üzülen yok onu anladım....artık kimseyi dinlemeyeceğim. gittiği yere kadar kilo vereceğim. işte böyle dukancılar....benim en büyük sorunum duygusal yiyici olmak. kendime zarar veriyorum yiyerek. aslında çok yemek yemem, çok ta yemek seçerim. bunun farkına varmam çok uzun senelerimi aldı. artık aynı yanlışlara düşmek yok. hepinize kolay gelsin....
bende görmek istiyommm vuvuşuuuvuvuşuuuuummm gördüm seniiiii
selamlar dukan arkadaşlarım:)))
bende okuyan ama az yazan bi dukancı olarak ramazanda hergün ortalama -400gr görüyorum.ve şu andan 72.5 lerdeyim.ramazandan 1 gün önce 75.5 dim.oruç bende çok işe yaradı.umarım bunlar geri gelmez
bugün atak ve seyir toplam 50.gün ve giden 9kg çok mutluyum.bayrama inşallah 69.9:)))olurum...
Dukanın verdiği kiloya tamı tamına ulaşmış bulunmaktayım kızlarr-500 daha gitmiş hemde ps günlerinde
Bu arada beberongo bence meyveyi yiyip bünyeyi azar azar alıştırmalısın, kilo artışı olurmu bilmem ama öyle olsa dukan izin vermezdi bence, ben dukanın dediği gibi tam tahıllı ekmek de tüketmeyi düşünüyorum, şu an ekmek canım istemiyor ama hayatım böyle geçicek değil ya,vücudum o ekmeğe de alışmalıgerçi benim en sevdiğim meyvelerden biri kiraz ve o yasaklılar listesinde
canımcım ben de geçmiş bitsin de seni tebrik ederyim diyordum.aferin kız kırdın sonunda şeytanın bacağını...
Bu arada arkadaşlar şu kilo konusunda herhalde Allah bize yardımcı oluyor ramazanda diye düşünmeye başladım..ya kızlar pidesinden nutellasına baklavasına pilavına kadar herşeyi yiyorum..meyve zaten uzun süredir var..yemeklerde karpuz kesin yiyorum...spor desen hak getire...inanılmaz biçimde almıyorum...maşallah tütütütüüübu durumu açıklayamadım hiç...en sonunda dedim Allahın bir lütfu herhalde orucu bırakmayalım diye dedim
yani bu diyeti ramazanda hakkıyla yapabilen arkadaşlar çok iyi kilo verecekler bence...ben de şöyle 10 gün filan layıkıyla yapayım da bari 500-1000 vereyim diyorum..inşalla yapabilirim..çok alıştım çünkü normal yemeye...ya düşünün böyle yiyerek ramazanın başından beri 400 kilo verdimgerçi arkadaşlar iftara yakın tartılıyorum ben de..aslında normal günlerde sabahki kilomuzdan çok daha az oluyor o zaman..ramazanda öğlen 2-3 filan gibi olan kilomuz doğurudur sanıyorum ama ben en düşük kilomu sayıyorum banane :)))
yolişimmm kocişe çok sevindim bebeeeemmm..hadi gözün aydın..Allah ayırmasın bidaha inşallah...
Ya oruç tutan arkadaşlar benim gibi yapmayın siz tabii ama en azından meyve yemekten de bu kadar korkmayın..oruç gerçekten telafisini yapıyor göreceksiniz...üzülüyorum..zaten vücut susuz kaldığı için en azından hergün az az sebze+meyve yeyin derim ben...
Ayyy nasıl severim şarkılarını keşke burda olsa bir de Gülben Ergen burda olsakızlar dukanbondluk diyosunuz ama ne malum aramızda ünlülerin olmadığı mesela duyduğum kadarıyla Deniz Seki de aramızdaymış.....
bende yapıyorum Shaker da strbcks halt etmiş harika oluyor valla :)))rejime başlayana kadar sütü ağzıma koymadım bile ama şimdi blender ile süt nescafe, türk kahvesi ya da kakao yu buzla birlikte çekiyorum isterseniz az splenta oluyor size smoothie ya da milkshake :)
evet bende sana katılıyorum örnek benim eşim çok şanslı.....diyet yapıyor ama ne yemeliyim ne nedir ne kadar aldırır falan filan hiç bilmiyo ben hazırda bekliyorum ayrona.....diyet sorumlusu ben yiyip kilo veren eşim.. .yani anlayacağınız eşim yiyiyo ve kilo veriyo.. ..ya anlamadım adam eriyomu buharlaşmasa iyi ginde 500 gr a yakın gidiyo...tam 1 ay önce 88 ile başladı dün baskülde 77 yi gördü..ama kızlar inanınki sanki 5 yaş birden gençleşti...gözüme daha hoş görünmeye başladı...hayde darısı bütün tombiş kocişlerin başına....
OOO gözün aydın canım ne güzel kavuşuyorsun kocişine.. çok sevindim artık birlikte yaparsınız dukanı....
eşin geliyormuş hadi gözün aydın..
yoli bende seyirdemiyim güçlendirmeyemi geçmiştim yoksa ataktamıyım karıştı gitti..((
tartışmalara evliliğin tuzu biberi denir ama ben alışana kadar 10 yıl geçti..zira hiç tartışmasız kavgasız gürültüsüz bir evde büyüdüm..annem babam evde otururken bile ele ele tutuşup otururlardı..diz dize ve bir sorun olduğunda aliecek toplanıp konuşarak çözerdik.ne bağırtı ne tartışma ..halada bana göre bağırmadan oturup konuşarak herşey halledilebilir..ama eşim tam tersi ..ilk başlarda bir köpürürdü aman yarabbi ama şimdi onuda alıştırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?