- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
günaydın kızlar....
ben bugün yine saf P ye başlıyorum. bu hafta 2+2 olarak devam edicem. tartıldım mı ? hayır
çünkümmm:26::26::26:
korktum hihihii .. kesin fazla çıkıcam çünkü haftasonu saldım ben çayıra mevlam benim bünyeyi kayıra
amin berkmine ablacım teşekkür ederim. eveet sanırım zayıflamamın da etkisi var bunda hıı ne dersiniz
sagolun mutlu hocam inşalla son dakka golü yemeyiz :26:
renginarcım valalhi bir dokunduk bin ah işittik neler yaşamışsın ne zorluklar.... ama dogru yolu bulmuşsun bu dünyada seni düşünen sadece sensin tek sen.. tebrik ederim seni. incecik bir kadın olunca kendine güveninde katbekat artacak.. umarım bir daha kilo almazsın zira epey bi kg alıp vermişsin. senin için en iyisini siliyorum dün dukanista kardeşlerim adına
hoşgeldin cinocan özledik seni valla
çok teşekkürler canımcım eşinin 101,2 den 95 e inme maceralarını eşime anlatıyorum valla eşinin kilosunu beraber takip ediyoruz
benimki gelsin hemen başlatıcam valla kilolar simit gibi belini sarmış hiç hoşuma gitmiyor bu görüntü saglıgı açısından endişeleniyorum ah bir gelse de başlasa. umarım su koyvermez zira erkekleri bilirsiniz zora gelemezler ama benim eşim kilo verebildiğini gördüğü müddetçe devam eder diye düşüyorum haydi gazam mibarek ola
ben bugün yine saf P ye başlıyorum. bu hafta 2+2 olarak devam edicem. tartıldım mı ? hayır
çünkümmm:26::26::26:
korktum hihihii ..
heyyy yoliii gözün aydın.adam baktı hanım gittikce daha bi fıstık ,üleeen ben bunu buralarda yanlız bırakmıyım dedi işi hızlandırdı demek.allah ayırmasın canım
amin berkmine ablacım teşekkür ederim.
Yolandacım eşinin temelli dönecek olmasına çok sevindim. İşallah bir aksilik çıkmaz :))
sagolun mutlu hocam inşalla son dakka golü yemeyiz :26:
dukancılar....ben taş devri diyeti gibi bişey yapıyorum sanırım...sizin tarifleri hiç denemedim daha. orjinalini yemeğe gayret ediyorum. bir şeyi başka bir şeyle karıştırmayı sevmiyorum. bu diyette karıştırdığım tek şey yoğurda yulaf kepeği oluyor. verecek kilom da çok olduğu için henüz tarif falan denemedim. normal kiloya indiğimde düşünüyorum. nasıl verdin diyorsunuz ya...tam olarak dukan ne derse onu yapıyorum. kaçamaksız....bu diyeti çok önceden biliyorum. dukan azıcık değiştirmiş. ve daha evvel de birkaç kez denemişliğim vardır. sonuç her zaman aynı olmuştu. yalnız o dönem yulaf kepeği yoktu piyasada ve ben bir kez kabızlık felaketi yaşamıştım. ondan sonra da vazgeçmiştim yapmaktan. o zaman sadece et yiyordum. 15 günde 8 kilo veriyordum. yoğurt süt ve peynir yoktu. bir çeşit atak diyelim. geçmişime gelince....ben hep şişman bir çocuk oldum. 30 yaşına kadar da böyle gitti. sonra aşık oldum....aşık olduğum adam zayıf sevdiğini, kalem gibi sevdiğini söyledi. ona inat....kendimle bir mücadeleye giriştim. şubatta başladığımda 115 tim....eylülde karşısına çıktığımda 62... gözleri yerinden çıkacaktı nerdeyse. ilk başarım o zaman oldu. adama ne oldu derseniz....şişmansın demek sadece bir bahanesiymiş zira adamın erken boşalma problemi varmışhiç bişey olmadı anlayacağınız...................slında çok yemek yemem, çok ta yemek seçerim. bunun farkına varmam çok uzun senelerimi aldı. artık aynı yanlışlara düşmek yok. hepinize kolay gelsin....
renginarcım valalhi bir dokunduk bin ah işittik neler yaşamışsın ne zorluklar....
kızlar nihayet aranızaaa döndüüüüüüüm...3 hafta önce 64,1 ile ayrılmıştım, bugun 64,9 ile aranıza dönüyoruuum...umarım bu + ların büyük bir kısmı sudur da kısa zamanda giderler...adetim yakın, tatlı isteğim tavanda ama motivasyonum daha da tavandaaaaaaaaaaa:)))3 haftadır kaçamağın allahını yaptım zatenn, artık bugun temiz bir sayfa açtııııımmm:)) herkeseeeeee çooook güzeeel, bol eksili bir hafta diliyorum,
hoşgeldin cinocan özledik seni valla
bu arada yolandaaa eşinin gelecek olmasına coook sevındım.gelsınde hem hasret gıderın hem deee zayıflat su adamı
çok teşekkürler canımcım eşinin 101,2 den 95 e inme maceralarını eşime anlatıyorum valla eşinin kilosunu beraber takip ediyoruz
benimki gelsin hemen başlatıcam valla kilolar simit gibi belini sarmış hiç hoşuma gitmiyor bu görüntü saglıgı açısından endişeleniyorum ah bir gelse de başlasa. umarım su koyvermez zira erkekleri bilirsiniz zora gelemezler ama benim eşim kilo verebildiğini gördüğü müddetçe devam eder diye düşüyorum haydi gazam mibarek ola