Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar....
ben bugün yine saf P ye başlıyorum. bu hafta 2+2 olarak devam edicem. tartıldım mı ? hayır
çünkümmm:26::26::26:
korktum hihihii .. kesin fazla çıkıcam çünkü haftasonu saldım ben çayıra mevlam benim bünyeyi kayıra

heyyy yoliii gözün aydın.adam baktı hanım gittikce daha bi fıstık ,üleeen ben bunu buralarda yanlız bırakmıyım dedi işi hızlandırdı demek.allah ayırmasın canım

amin berkmine ablacım teşekkür ederim. eveet sanırım zayıflamamın da etkisi var bunda hıı ne dersiniz

Yolandacım eşinin temelli dönecek olmasına çok sevindim. İşallah bir aksilik çıkmaz :))

sagolun mutlu hocam inşalla son dakka golü yemeyiz :26:

renginarcım valalhi bir dokunduk bin ah işittik neler yaşamışsın ne zorluklar.... ama dogru yolu bulmuşsun bu dünyada seni düşünen sadece sensin tek sen.. tebrik ederim seni. incecik bir kadın olunca kendine güveninde katbekat artacak.. umarım bir daha kilo almazsın zira epey bi kg alıp vermişsin. senin için en iyisini siliyorum dün dukanista kardeşlerim adına

hoşgeldin cinocan özledik seni valla

bu arada yolandaaa eşinin gelecek olmasına coook sevındım.gelsınde hem hasret gıderın hem deee zayıflat su adamı

çok teşekkürler canımcım eşinin 101,2 den 95 e inme maceralarını eşime anlatıyorum valla eşinin kilosunu beraber takip ediyoruz
benimki gelsin hemen başlatıcam valla kilolar simit gibi belini sarmış hiç hoşuma gitmiyor bu görüntü saglıgı açısından endişeleniyorum ah bir gelse de başlasa. umarım su koyvermez zira erkekleri bilirsiniz zora gelemezler ama benim eşim kilo verebildiğini gördüğü müddetçe devam eder diye düşüyorum haydi gazam mibarek ola

güllaaçççıııı tebrik ederiiimmm :))))
hadi daha eksilere inşallah :)))
ramazanın bereketi bize kilo olarak dönmesin

Günaydın canım,
Bu kadar özel konuları bizimle paylaştığın için öncelikle çok teşekkürler, hayat böyle bişey işte... En umutsuz olduğumuzda bile " yarın yeni bir gün ve güzel şeyler beni bekliyor, ben olmazsam onlar da olmaz" demeyi öğrenmek lazım. Umarım hayatınla ilgili kararları çokkkkkk uzun süre uygulayabilirsin....

ah yolandacım eşimin haftasonu yıne kacırdıkca kacırdı hem benden hem dukandan
sabah yıne gevrek yedı.sonra bı baktım anneme soylemıs(bu hafta kayınvalıdemlere degıl benım annemlere gıttıkte)ben sucuk ıstıyorum dıye.3-4 dılım sucuk yıyor.sonra cayları tazeleyım dıye bırdaha kalktım bı baktım boregın ucundan tırtıklıyo falan.ama sadece kahvaltıda yapıyor bu kacamakları sonrasında gun boyu TAM SADAKAT

amaaan napıyım tumden bırakmasındansa sadece pazar kahvaltıda azcık kacırsın dıyorum bende.ama bu sabah tartıda+200 gordu

ben miiiiii

bende 56.8i gorduuuumson 2 haftadır 57 lerde olunca 56.8 super geldı banada

Son düzenleme:
güllaaçççıııı tebrik ederiiimmm :))))
hadi daha eksilere inşallah :)))
ramazanın bereketi bize kilo olarak dönmesin

teşekkür ederim canımmmm.inşallah valla 6lı rakamları gördüm ya iyice asılırım şimdi.insan belirli süre aynı kiloda kalınca diyetten sıkılıyo:)

tebrik ederim

Günaydınlar kızlar,

Iolandina; kocanın dönmesine çok sevindim, keyfini çıkar

Diğer kızlara da mutlu mesut az kg lu haftalar olsun))

Oruç tutanlarında Allah kabul etsin, sabırlar versin

ya şimdi annenlerde yoldan çıkarıcı şeyler yapmışlar sizin evde yapsaydınız kahvaltıyı bozmazdı adamın bi suçu yok .. sabah gevrek ( simit ) mi yediii.. amaaan inşallah yarım yemiştir bünye iri olunca oda tolere olur bakarsın bide kahvaltı yaa tüm gün uysunda yavaş gitsin ama gitsin kglar. gider bencede
seni de tebrik ederim canım valla ben biraz aldım yine sanırım tartılamyorumm

beberongom gel bende sarılcam kız
yaa korkup durma ye artık şu meyveyiii. bi kaç gün dikkat edersin atarsın fazlaları ben bile yedim dün meyve ama tabi beni örnek alma benim naptıım belli değil güçlendirme mi seyir mi atak mı hepsi karıştı
kahve için de mısır çarşısının mercam kapısı mı ne oradan mehmet efendi nin orjinalinden al kahveyi misss gibi yeni çekilmiş kahve. ama yeşilini mi alıcan bilmiyrum oda orda orjinal türk kahvesi var ben günde ikitane şekersiz hüppppletiyorum misss gibii
allaam pazartesilerden nefret ediyorum çok uykum varr

kocişine kavuşmana sevindim darısı başımıza..

kocan dönmekle doğru kararı verdi baktı hatun elden gidecek

günaydınlaaaar..sabah tartıda +900 mü ne gördüm, inanamadım indim tekrar bindim evet doğru..üstüne üstlük bi de yüzdüm, bu ne ki..

selamlar dukan arkadaşlarım:)))
bende okuyan ama az yazan bi dukancı olarak ramazanda hergün ortalama -400gr görüyorum.ve şu andan 72.5 lerdeyim.ramazandan 1 gün önce 75.5 dim.oruç bende çok işe yaradı.umarım bunlar geri gelmez
bugün atak ve seyir toplam 50.gün ve giden 9kg çok mutluyum.bayrama inşallah 69.9:)))olurum...

hahahaha walla süpersin...evet canım sakaleynmasterdı sibel canmı yoksa dediğimiz...kesin ben de öyle düşünürdüm..
ama sakaleynmasterın sırrı sanırım biraz dini filan çıktı...isminin anlamını çözmüştük ya..hatta sırrı hala çıkmadı,merak da etmiyoruz di mi

Dukanın verdiği kiloya tamı tamına ulaşmış bulunmaktayım kızlarr -500 daha gitmiş hemde ps günlerinde
Bu arada beberongo bence meyveyi yiyip bünyeyi azar azar alıştırmalısın, kilo artışı olurmu bilmem ama öyle olsa dukan izin vermezdi bence, ben dukanın dediği gibi tam tahıllı ekmek de tüketmeyi düşünüyorum, şu an ekmek canım istemiyor ama hayatım böyle geçicek değil ya,vücudum o ekmeğe de alışmalı gerçi benim en sevdiğim meyvelerden biri kiraz ve o yasaklılar listesinde

tebrik ederim darısı basımıza:))

en fenası duygusal yiyici olmak zaten bende kafam rahat deilse konsatre olamıyorum...inşallah kilolarla beraber kötü günlerde geride kalır ve ne kilolar ne kötü günler hayat boyu geri gelmez...burda birbirimize destek oluyoruz kakara kikiri yapıyoruz hayatın gerçeklerinden bi nebze uzaklaşabiliyoruz..herşey insan için cnm allah başedemeyeceğimiz dertlerden uzak tutsun inşallah bizi...bende 100 lü kilolarsan bugünlere geldim bi kırılma noktası oluyo tak ediyo insanın canına...umarım hiçbirimiz bir daha o eski halimize dönmeyiz...sanada kolaylıklar diliyorummm

cinooom hoşgeldin canım:) ay çok sevindim fazla bi fazlalık yok..bende tatil dönüşü +400 dün şimdi nerdeyse 1 haftada 2 kilo gitti eminim çok kısa zamanda eskininde altına düşceksin cnm:)

süper tebrik ederim:)evet bende kitapta okudum dün mutlaka yemelisinz diyo keyfe keder deil yani uygulamanın bi parçası olmazsa olmazıymış...

Renginarcım harikasın. Seni, tebrik ediyorum.

vuvuşuuuuummm gördüm seniiiii

canımcım ben de geçmiş bitsin de seni tebrik ederyim diyordum.aferin kız kırdın sonunda şeytanın bacağını...
Bu arada arkadaşlar şu kilo konusunda herhalde Allah bize yardımcı oluyor ramazanda diye düşünmeye başladım..ya kızlar pidesinden nutellasına baklavasına pilavına kadar herşeyi yiyorum..meyve zaten uzun süredir var..yemeklerde karpuz kesin yiyorum...spor desen hak getire...inanılmaz biçimde almıyorum...maşallah tütütütüüü bu durumu açıklayamadım hiç...en sonunda dedim Allahın bir lütfu herhalde orucu bırakmayalım diye dedim
yani bu diyeti ramazanda hakkıyla yapabilen arkadaşlar çok iyi kilo verecekler bence...ben de şöyle 10 gün filan layıkıyla yapayım da bari 500-1000 vereyim diyorum..inşalla yapabilirim..çok alıştım çünkü normal yemeye...ya düşünün böyle yiyerek ramazanın başından beri 400 kilo verdim gerçi arkadaşlar iftara yakın tartılıyorum ben de..aslında normal günlerde sabahki kilomuzdan çok daha az oluyor o zaman..ramazanda öğlen 2-3 filan gibi olan kilomuz doğurudur sanıyorum ama ben en düşük kilomu sayıyorum banane :)))

yolişimmm kocişe çok sevindim bebeeeemmm..hadi gözün aydın..Allah ayırmasın bidaha inşallah...

Ya oruç tutan arkadaşlar benim gibi yapmayın siz tabii ama en azından meyve yemekten de bu kadar korkmayın..oruç gerçekten telafisini yapıyor göreceksiniz...üzülüyorum..zaten vücut susuz kaldığı için en azından hergün az az sebze+meyve yeyin derim ben...

canım çok çok çok sevindin..hadi gözün aydın..darısı bizlerin başına..inşallah çok verimli bir güçlendirme geçirirsin ve birdaa ömür boyu almasın... buarada kirazdan o kadar korkma..ben de tam bir kiraz manyağıyım,seyirin başından beri 2-3 günde bir 6-7 tane yedim..birşey olmuyor..sen güçlendirmedesin hiçbirşey olmaz...sadece yarım kilo yemek yok eskiden yaptığımız gibi...bir avuç yiyeceksin böyle meyvelerden..üzüm mü istedi canın çok,3-5 tane yiceksin mesela.

Günaydınlar kızlar,

Iolandina; kocanın dönmesine çok sevindim, keyfini çıkar

Diğer kızlara da mutlu mesut az kg lu haftalar olsun))

Oruç tutanlarında Allah kabul etsin, sabırlar versin

daha dönmedi elettracım dönsün de çıkarıcam keyfini

kocişine kavuşmana sevindim darısı başımıza..

kocan dönmekle doğru kararı verdi baktı hatun elden gidecek

sagol yagmırcım darsını başımıza derken senin de beklediin mi var hıı ??

aman aman maşallah canım inşallah hep böyle devam eder...valla en düşük hangi saatte çıkıyosan kabul ederiz sonuçta çıktın yani:) ama sen normal yemeğe dönünce şahane tarifleri denememezlik yapma ve bizi mahrum bırakma zira pizza mükemmel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…