Hayırlı ramazanlar dukancı arkadaşlar. Tarifler için topic açılmıştı fakat ben linki bulamıyorum bana özelden ya da buradan tariflerin olduğu topic linkini gönderirseniz çok sevinirim. Kolay gelsin hepinize, sağlıklı kilo vermeler
Hayırlı ramazanlar dukancı arkadaşlar. Tarifler için topic açılmıştı fakat ben linki bulamıyorum bana özelden ya da buradan tariflerin olduğu topic linkini gönderirseniz çok sevinirim. Kolay gelsin hepinize, sağlıklı kilo vermeler
oy oy canım benim nasıl sevindim güzel olmasına anlatamam afiyet olsun canım ama ben bu kepeği hiç beğenmedim ilk regl kriziyle yedim ama arkadaşların dediği gibi arada yerken gıcırdamalar oluyor böyle sanki kum yiyorum gibi rossmandan aldığım ne kadar güzeldi yaa acaba gelmişmidir migrosslara 1 haftaya gelcek dediydi adam ama bugün bir onada baksammı napsam bide yoksa boşa gitmekte var yok ya ruşeym muşeym hikaye ince kummu karıştırıyorlar ne yapıyorlar ben anlamadım gitti yani eşim bile tatlımı yedi ama bunda gıcırdayanlar neki diyor o bile anladı yani dukan size ne yediriyor böle diyor
magnumdaşım enson kilomuz aynıydı ben hala 60lı rakamlarda geziniyorum.. tebrikler
ayyy be ne kahvesi bende Kadıköy tarafındayım nedir özelliği ismi cismi merak ettim
sadeca cım valla ne demek istediğini çok iyi anlıyoruım. haftasonları bazen eşim beni bunaltığında off sen gelme git gelme dediğim oluyordu.eşim 10 aydır böyle gidip geliyor. zaten biz bir arada iken de pek sakin bir ilişki yaşamıyoruz çok hır gürümüz vardır geçen eşimin geleceği kesinleşmemişken ama geleceği konuşulurken bana " biz çok kavga ederiz dimi ben gelince " dedi. bende "olsun kavga etsek te barışması da var" dedim. evliliğimiz iki yılı doldurdu. onu bilmem ama ben onu idare etmenin yollarını biraz biraz yeni-yeni keşfediyorum sanki. benim eşimde evcil biridir daha dogrusu "BENcil" dir. yani bensiz bişi yapmak istemez. maça gitmez kahvesi kumarı gece hayatı arkadaş çevresi muhabeeti yoktur. dolayısı ile hayatının merkezinde ben varım. buda bazen sıkıcı olsa da genel olarak hoş bişi..evlilik idare etme sanatı diyorlar o beni idare edicek ben onu. bide çok ara vermekte iyi değil valla ben onsuz eve alışıyorum o bensiz olmaya haftasonu bi geliyo ev dandini oluyo ama gelsin de ben evin dandini olmasına alışayım valla böle olmuyo yoksa adama çemkiricem sen gelince ev karışıyo diye o olucak
iki kürdan da bana yolla bebe
rejime başlayana kadar sütü ağzıma koymadım bile ama şimdi blender ile süt nescafe, türk kahvesi ya da kakao yu buzla birlikte çekiyorum isterseniz az splenta oluyor size smoothie ya da milkshake :)
hoşbulduk hocam şu regl benı mahvetti.çok şükür bugün bıttı.hiç böyle olmamıştım.arada girip yazdıklarınıza baktım ama içime sinmedi butun hepsini baştan okudum şimdi çok özledim valla sizleri
Bana kalsa bugün geçerim tatlımda,en son 5+5 yaptığımdan bitireyim dedim bugün 3. gün ps de,perşembe kesin güçlendirmedeyim
canımmm çok teşekkrüler berrinim:)evet nihayet uzun bi seyir döneminden sonra kısmetse eylül 1 de güçlendirmeye geçicem...artık kilom kaç olur o zamana kadar bilmiyorum ama güçlendirmede uzun olduğundan bikaç kiloda öle veririm sanırım.
kızlar
herkesin şu ru-sheim marka yulaf kepegi çakması tam yulaf unundan çatırdıyo diye şikayeti var sanırım ben resmen yiyemiyorum dolayısı ile kepekte tüketemiyoum. bunun çatırdamaması için napaiblirim ? atayım mı bilemedim yenmiyo yaa kum gibi çat çut ediyo napim?
yolandammm..
ideal eşsin be tam seven kadınsın valla
bayılıyorum sana :))
akşama misler gibi uyuruz valla erkenden cuppa yatak yapıcam :)))
ayyy ben verdim kendimi buğday kepeğine yolimmm ru-sheim'e 8 tl veriyodum ben yarım kilosuna imanım gevredi belimi doğrultana kadar. Şükür bir tek internet faturam kaldı, kredi kartımı yarıya indirdim. Darısı başına :)))
artık eşinle sen etobur aile olaraktan sipsivri dişlerle gezersiniz
vampir dukanistleeeerrrrr
Sadece sen benim de idolümsün. Bence her aynaya baktığında ne kadar başarılı olduğunu görerek kendini çok mutlu hissetmelisin..
Sevgiler..
kızlar
herkesin şu ru-sheim marka yulaf kepegi çakması tam yulaf unundan çatırdıyo diye şikayeti var sanırım ben resmen yiyemiyorum dolayısı ile kepekte tüketemiyoum. bunun çatırdamaması için napaiblirim ? atayım mı bilemedim yenmiyo yaa kum gibi çat çut ediyo napim?
bu yeşil kahve sevgili violet :)
bildiğimiz yeşil yeşil böyle kahve çekirdeği ammaaa yeşil :)))
lifliymiş ve kafeinden yoksun imiş, daha sağlıklı geldi ve fiyatı da uygun vallahi ben hemen eve gidip denemek istiyorum :)))
kadıköydeki mehmet efendiden aldım :))
yolandammm..
tariflere aynı şekilde ekleyebilirseniz iyi olur aslında, miktar falan değil önemli olan elimizde böyle bir alternatif bulunduğunu oradan takip etmek daha kolay olur.
berriiinn canım geçmiş olsun hadi bakalım reglden sonra kilonu da görücez :)))
bazen benim de böyle ağır geçer bu ay mesela 1 gün kalkmadan uyudum resmen, ölüyodum halsizlikten :)))
olley valla süper canım tebrik ederiimmmm :)))
oooooooo we love you sadeca
ooooooo
en büyük sadeca başka büyük yok! :)))
dukanın en başarılı danışanı tebrik ederim sadeca ablacım bence o kadar güçlendirme evresinde 1 yıla oranla, muhtemelen 250 gün falan yapıcaksın sen güçlendirmeyi- bence rahatlıkla 5 -10 kilo arası bir kilo kaybı olur. 10a kadar çıkmaz belki ama spora ağırlık verirsen 5 kiloyu geçebilirsin sadeca ablacım. :)))
ayyy ben verdim kendimi buğday kepeğine yolimmm ru-sheim'e 8 tl veriyodum ben yarım kilosuna imanım gevredi belimi doğrultana kadar. Şükür bir tek internet faturam kaldı, kredi kartımı yarıya indirdim. Darısı başına :)))
kızlar
bu yeşil kahve sevgili violet :)
bildiğimiz yeşil yeşil böyle kahve çekirdeği ammaaa yeşil :)))
lifliymiş ve kafeinden yoksun imiş, daha sağlıklı geldi ve fiyatı da uygun vallahi ben hemen eve gidip denemek istiyorum :)))
kadıköydeki mehmet efendiden aldım :))
yolandammm..
tariflere aynı şekilde ekleyebilirseniz iyi olur aslında, miktar falan değil önemli olan elimizde böyle bir alternatif bulunduğunu oradan takip etmek daha kolay olur.
berriiinn canım geçmiş olsun hadi bakalım reglden sonra kilonu da görücez :)))
bazen benim de böyle ağır geçer bu ay mesela 1 gün kalkmadan uyudum resmen, ölüyodum halsizlikten :)))
olley valla süper canım tebrik ederiimmmm :)))
oooooooo we love you sadeca
ooooooo
en büyük sadeca başka büyük yok! :)))
dukanın en başarılı danışanı tebrik ederim sadeca ablacım bence o kadar güçlendirme evresinde 1 yıla oranla, muhtemelen 250 gün falan yapıcaksın sen güçlendirmeyi- bence rahatlıkla 5 -10 kilo arası bir kilo kaybı olur. 10a kadar çıkmaz belki ama spora ağırlık verirsen 5 kiloyu geçebilirsin sadeca ablacım. :)))
kızlar dukanda guclendırmedeyım sanırım 2. haftam oructa tutuyrm tatlıda yıyorum ama hala makarna pılav yemıyrm pıdeye dayanamaıyrm ama yıned e 500 gr vermısim. 56.5 ama hala gobegım var.aslında ıdeal kgmdeyım ama ben yınede abartmayıp 55 e dusmek ıstıyrm ..
kızlar dukanda guclendırmedeyım sanırım 2. haftam oructa tutuyrm tatlıda yıyorum ama hala makarna pılav yemıyrm pıdeye dayanamaıyrm ama yıned e 500 gr vermısim. 56.5 ama hala gobegım var.aslında ıdeal kgmdeyım ama ben yınede abartmayıp 55 e dusmek ıstıyrm ..
ay bak bugun alıcaktım iyiki almamışım.gurmenetten siparişimi veriyim o zaman(
bende buğday kepeği kullanıyorum ama şöyle bir sorunum var sadece buğday kepeğiyle krep yapamıyorum yapışıyor tavaya buğday unuyla karıstırıyorum ben:s
gurmenetteyim şuan ama doğalsan marka kepek yok rusehym marka var kalmamışmı acaba
kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?