Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ablaaammm nerelerdesiiinnn ramazan diye arayamıyorumda seni.neyse migrosa soruyum ben gelmiş mi diye hemen gelirse haber verin demiştim unuttular sanırım.olmadı gurmenette doğalsanın yulaf kepeği var 5,40 tlye ondan sipariş vericem hiç kepeğim kalmadı.
magnumdaşım enson kilomuz aynıydı ben hala 60lı rakamlarda geziniyorum..tebrikler

teşekkür ederim magnumdaşım benimminşallah en kısa zamanda sende hemen yanıbasıma gelirsin canımm.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-38.html

burdan inceleyebilirsiniz.

hotpoint aristondan bıkmıştık ki portakallı irmik geldi..buzdolabı neysedi de irmik ne yani zaten yiyemiyoruz..

kızlar
herkesin şu ru-sheim marka yulaf kepegi çakması tam yulaf unundan çatırdıyo diye şikayeti var sanırım ben resmen yiyemiyorum dolayısı ile kepekte tüketemiyoum. bunun çatırdamaması için napaiblirim ? atayım mı bilemedim yenmiyo yaa kum gibi çat çut ediyo napim?

ayyy be ne kahvesi bende Kadıköy tarafındayım nedir özelliği ismi cismi merak ettim

bu yeşil kahve sevgili violet :)
bildiğimiz yeşil yeşil böyle kahve çekirdeği ammaaa yeşil :)))
lifliymiş ve kafeinden yoksun imiş, daha sağlıklı geldi ve fiyatı da uygun vallahi ben hemen eve gidip denemek istiyorum :)))
kadıköydeki mehmet efendiden aldım :))

yolandammm..
ideal eşsin be tam seven kadınsın valla
bayılıyorum sana :))
akşama misler gibi uyuruz valla erkenden cuppa yatak yapıcam :)))

rejime başlayana kadar sütü ağzıma koymadım bile ama şimdi blender ile süt nescafe, türk kahvesi ya da kakao yu buzla birlikte çekiyorum isterseniz az splenta oluyor size smoothie ya da milkshake :)

tariflere aynı şekilde ekleyebilirseniz iyi olur aslında, miktar falan değil önemli olan elimizde böyle bir alternatif bulunduğunu oradan takip etmek daha kolay olur.

berriiinn canım geçmiş olsun hadi bakalım reglden sonra kilonu da görücez :)))
bazen benim de böyle ağır geçer bu ay mesela 1 gün kalkmadan uyudum resmen, ölüyodum halsizlikten :)))

Bana kalsa bugün geçerim tatlımda,en son 5+5 yaptığımdan bitireyim dedim bugün 3. gün ps de,perşembe kesin güçlendirmedeyim

olley valla süper canım tebrik ederiimmmm :)))

oooooooo we love you sadeca
ooooooo
en büyük sadeca başka büyük yok! :)))
dukanın en başarılı danışanı tebrik ederim sadeca ablacım bence o kadar güçlendirme evresinde 1 yıla oranla, muhtemelen 250 gün falan yapıcaksın sen güçlendirmeyi- bence rahatlıkla 5 -10 kilo arası bir kilo kaybı olur. 10a kadar çıkmaz belki ama spora ağırlık verirsen 5 kiloyu geçebilirsin sadeca ablacım. :)))

ayyy ben verdim kendimi buğday kepeğine yolimmm ru-sheim'e 8 tl veriyodum ben yarım kilosuna imanım gevredi belimi doğrultana kadar. Şükür bir tek internet faturam kaldı, kredi kartımı yarıya indirdim. Darısı başına :)))
artık eşinle sen etobur aile olaraktan sipsivri dişlerle gezersiniz
vampir dukanistleeeerrrrr

ay öle mi diyorsun kız ideal eş miyim ay agzından bal damlıyo kız gel sarılcam valla
ya güzelim aldık ta şimdi atalım mı napak ne dersin hacııı ben zaten baştan beri bugday kepegi kullanıyordum da buna da para verdik yaneee. :26::26:
eşim az önce aradı istanbula gelişim kesinleşti diyo artık yol parası izmirde otel masrafı yok dolayısı ile bizde belimizi dogrulturuz inşallah diyorum
ay çok şükür yaa
bu arada acıktım karnımı doyurmak için bünyeye sütü yoordu bastrıdım oda uyku yapıyo bi çift kürdan daa kap gel bebe

not: oruçlu olan arkadaşlar umarım canınız çekmemiştir özür diliyorum (

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece sen benim de idolümsün. Bence her aynaya baktığında ne kadar başarılı olduğunu görerek kendini çok mutlu hissetmelisin..
Sevgiler..

canım çok teşekkürler vallahi şımartıyosunuz beni...aynen o kadar mutluyumki çok kilo almışsın laflarının ardından aaa yeter artık çok zayıfladın gibi laflar işitmek paha biçilemez..darısı bütün kiloluların başına inşallahhhh

ya sizler yazınca farkettim fakat benim ilk gözağrım yulaf kepeğim ruseyim marka olduğundan anlamamıştım valla sanki yumurta kabukları kaçmış gibi yaptıklarıma çatırdıyo şimdi gurmenetten sipariş veriyorum jelatinde bulamadım zaten koca metro ve migrosta hepsini istiyim olsun bitsin..

ay canım bebişim ya harbiden ağzından bal damlıyo yirim seni ben yirriiim:)hepimiz başarılıyız ben fazladan obez olduğumdan çok tikkat çekiyo...iyiki varsınız hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum canım arkadaşlarımm

kızlar dukanda guclendırmedeyım sanırım 2. haftam oructa tutuyrm tatlıda yıyorum ama hala makarna pılav yemıyrm pıdeye dayanamaıyrm ama yıned e 500 gr vermısim. 56.5 ama hala gobegım var.aslında ıdeal kgmdeyım ama ben yınede abartmayıp 55 e dusmek ıstıyrm ..

ay bak bugun alıcaktım iyiki almamışım.gurmenetten siparişimi veriyim o zaman(

bende buğday kepeği kullanıyorum ama şöyle bir sorunum var sadece buğday kepeğiyle krep yapamıyorum yapışıyor tavaya buğday unuyla karıstırıyorum ben:s

siz nasıl yapıyorsunuz kızlar..

Son düzenleme:

süper bi haber cnm ya kutlarım...pilav makarna yerine geçiyodur pide tatlı falan doğrusunu yapıyosun bence..onları yerken bide pilava dur diyebildiğin kadar dur de cnm...
emininm kısa zamanda verirsin 1,5 kiloyu bişi kalmamışş

Bugün pro günüm, öğleden sonra biraz acıktım. Baktım tansiyonum da düşmüş, bir tuzlu ayran içtim.
Ayran tabi bildiğiniz yağlı ayran. Light filan değil.
Dün akşam da bir top mado light dondurma yemiştim.
Biraz moral oldu bana.
Suçum büyük mü?
Arada böyle esnemeler olabilir mi?

böyle paylaşımlar bizi motive ediyor :)))
teşekkürler ve boool eksili günler :)))

canımın içi ben hiç öyle bi sorun yaşamadım
Güzelce yapıyorum krebimi sonra tavaya dökyrum (yulaf kepeği galetasının tarifinden yapıyorum bu arada)
sonra altını kısık ateşte bırakıyorum 10 dakikada pişiyo mis gibi oluyo kayıveriyo tavadan
teflonu da zarar görmüyo böylece temizlicem diye

gurmenetteyim şuan ama doğalsan marka kepek yok rusehym marka var kalmamışmı acaba

amanın ablacım sen nerelere gittin :)))
gebzede misin sen de? Orada mı oturuyosun?
Doğalsan en güzeli diyolar, sen ruşeym kullanmış mıydın hiç?
ruşeym acı valla ben yoğurda katıp yiyemedim onu pek hep lor tatlısı yaptım ya da lorla arıştırıp tuzlu pişirdim aspartam kullanmadan tükettim. Ruşeym alma bence, hem pahalı.

Bugün pro günüm, öğleden sonra biraz acıktım. Baktım tansiyonum da düşmüş, bir tuzlu ayran içtim.
Ayran tabi bildiğiniz yağlı ayran. Light filan değil.
Dün akşam da bir top mado light dondurma yemiştim.
Biraz moral oldu bana.
Suçum büyük mü?
Arada böyle esnemeler olabilir mi?

Merhabalar,
Ben Adana'dayım.Bu ürünü üreten fabrika da Adana'da.Ben de bu markadan almıştım benim kepeğimde aynıydı,böyle kum yer gibi.Bende fabrikayı aradım,bana içinde ki çıtırdayan şeylerin tohum olduğunu söylediler.Onlarda başka yerden alıp elettiriyorlarmış.Elek ince olursa içine tohumlar karışabiliyormuş.Bana öyle dediler.Yani yapacak bir şey yok.Benimki de öylece duruyor.Bir daha almıycam. Rosman'a gelmiş.Cuma günü ellerinde olacakmış.Arayıp haber verdiler.
Selamlar hepinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…