Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım sadecam beğenmene çok sevindim...sen merak etme, ben hala sayfaları basıp çantama atıyorum ...zeynep ablanın revanisi,mustlunun yüzde yüz masum pudingi, ve özlediğim sütlaç...hepsini yapıcam..hergün diyorum yarın başlıycam..e kocama da üzülüyorum.. ben yemezsem o da almıyor bu sefer eve...ben de az az herşeyden yiyorum..zaten istesem de çok fazla yiyemiyorum mideler küçülmüş,e bir de oruç..tıkanıyor zaten insan...

daha dönmedi elettracım dönsün de çıkarıcam keyfini

sagol yagmırcım darsını başımıza derken senin de beklediin mi var hıı ??

canımcım şimdiden gözünaydın umarım bi terslik çıkmaz kocişine kavuşursun cnm..yanlız benim eşimde eskiden çok fazla seyahat ederdi ve ben şikayet ederdim bu durumdan..gelgörki son 3-4 yıldır biyere gitmiyo ve ben bu duruma baya bi zor alıştım:) meğer aradaki ayrılıklar baya keyifli bi hal aldırıyomuş evliliğe...şikayetçi olduğum falan yok ama insan alışınca dipdibe olmak hayli zor oluyo:) annem babamdan emekli olunca şikayet ederdi bende allah allah adamcaz dut gibi sesi soluğu çıkmaz ne istiyo bu kadın derdim...gerçi ikinizde çalışıyosunuz bu anlamda pek sorun olmaz cnm ama benimki bide üstüne 2 sene evde oturunca zor oldu açıkcası...sana ömür boyu mutlu sağlıklı huzur dolu günler diliyorum canım eşinle ve olması muhtemel bebişlerinle

valla bende şoklardayım 3 kg a yakın gidiverdi ramazanla...sahurda yulaf kepekli krep domates peynir bide arada yumurta yiyorum.iftarda da dukan çorbalarından birini ve proteinli bi yemek diyet kola ve gene domates yiyorum hergün değil ama arada da 1-2 dilim karpuz yiyorum.yine arada lıght puding üstüne diyet dondurma ve eksiliyorum gerçekten bu ramazan ın bir lutfu.
bende bi ara ramazanı nasıl yapcam diye çok korkuyorudum ama Allah yardım ediyo gerçekten. hem daha az acıkıyorum ve susuyorum ben bu ramazanda...ay varya sevinçten utanmasam zıplıcam yerimde hayatımda ilk defa bu kadar kilo veriyorum bi diyetle.:)))buradaki herkesede yardımları için teşekkür ediyorum.
bişey soracağım size ben bir türlü dukan sitesine hesaplatamadım ideal kilom kaç? ne kadar seyir yapmalıyım ı?10 defa doldurdum hep hata veriyo .benim için hesaplatabilirmisiniz acaba?burada arkadaşlar linki vermişler oradanda denedim boy incinide kaç değişik şekilde girdim beceremedim ben ya...

teşekkür ederim canımcımm.

ramazanda bende fazla aman aman bir diyet yapmıyorum ama ipin ucunuda kaçırmıyorum.dün akşam mantı yaptım sonra çayın yanına kakaolu kurabiyelerden yaptım ohhh miss gibiydi.

dün ilk kez krep denedim, görüntü krepten hallice tadı ise ekmeğimsi idi ve çok lezzetliydi ama 1,5 kaşık kepekten bir tane çıktı, 2 kaşıktan 2 ya da 3 çıkaran var mı? üzerine de kıymalı sos hazırladım ve yoğurtla yedim süperdi, şimdi daha fazlasını çıkarmaya çalışıp çikolatalı pasta yapıcam.. ama bugün hiç kaçamaksız +900 görünce renginar gibi mi yapsam dedim, çeşitlere bulaşmadan oldukça saf..ama bi de anladığım kadarıyla renginar 5+5 yapıyor , yanılıyor muyum acaba..2+2 deneyen var mı daha hızlı gidip de yumruk şansı da olsa..

Son düzenleme:
Ben de eşimi geçen hafta Dukanist yaptım nihayet. 20 kilo civarında fazla kilosu var ve 7 gün atak yapıp 3,5 kilo verdi. Eşimin diyetinde benim kurtarıcılarım jelatinli puding ve kakaolu ve tarçınlı kekler oldu. Bugün de sebze günleri için havuçlu ve tarçınlı kek yapmayı düşünüyorum. Çünkü benim eşim acayip çikolata ve tatlı düşkünüdür. Gerçi bu diyette yemeklere çok fazla özlem duymadığını söylüyor ama genel olarak diyet psikolojisinden pek hazetmez. Neyse ki o da spor yapmayı sever benim gibi, kışın da beraber spor salonuna gidiyoruz. Umarım o da bırakmaz da bu kilo problemimizi kökten hallederiz bu sefer.

benim de
na bööle açıyorum gözlerimi kürdan koyçam
ayy yolişiimmm şu yeşil gaaveden alıvericem hakiki türk kahvesi için mısır çarşısına gitmek lazım ebet misss gibi kokuyo orası allaaam olsa da sıcacık sıcacık

günaydınlaaaar..sabah tartıda +900 mü ne gördüm, inanamadım indim tekrar bindim evet doğru..üstüne üstlük bi de yüzdüm, bu ne ki..

ödemdiiiirrr yarına geçicek :)))

süpersiiiinnnnn!!! Son günün mü seyirde? Amanın heyecanlandım kızlarrr güçlendirme tayfası artıyor hadi herkes güçlndirmeye!

başlıyorum efenim meyveye en kısa zamanda başlıyorum
iftarda 1 porsiyon salatamın içine ya da çorbamdan sonra keyiffff
ama forum bilaccık cansızlaştı sanki geçen haftaya kadar sayfaları takip edemiyoduk pek neşeliydik espriler falan
off uykum var

krepten 2 kaşık ölçüyle yapıp 2 tane çıkardım ben ama ince oluyor
o krepleri de mantı-börek tarifimiz vardı ya, onda kullandım.
Tariflere bulaşmadığınızda daha hızlı gidiyor kilolar
sadeca abla yanılmıyosam 2+2 gibi seyir uyguladığını söylemiş saksmavisine, net bir bilgimiz yok ama yumruk konusunda ben de saksmavisiyle 5+5ten sonra yumruk etki etmez gibi bi düşünceyi danıştığımda öyle söylemişti.
Bana çok daha mantıklı geldi.
krepleri 1 yemek kaşığı ölçüsüyle tek tek hazırladıktan sonra aralara dukutella ve gojiberry ile en üste hindistan cevizi kullanarak 8 katlı falan yapsak onu da 8 dilime bölsek her bir dilime 1 yemek kaşığı düşer. Mis gibi de pasta olur.

Güçlendirme için tercih edilirse daha iyi, benim düşüncem. (kendime pay çıkarıyorum )
güçlendirmedekiler duyun bunları

Son düzenleme:

eşleriniz çok şanslı bence.kendilerini yönlendiren birileri var hayatında bizim gibi dukana bodoslama atlayıp ne nerde ne zaman olaylarına girmiyorlar.offf şu erkekler hep hazırcı

veeee son olarak bizden daha çabuk veriyorlar şu kilolarını:)

canım benim teşekkür ederim manşet haberine de yıldızlı pekiyine de.

5/5 YÖNTEMİ:

Kısa vadede en etkili oran 5/5'tir.Yani 5 gün süren saf protein rejiminin ardından,5 gün de proteinlerin sebzelerle birlikte tüketilmesidir.Olağanüst bir hızda başlar ve sonrasında yavaşlar,içerdiği riskler nedeniyle de yorucu olabilir.(dr.dukan bu yöntemi daha çok 10 kilo üzerinde kilosu olan obeze yakın hastalarının tercih ettiğini söylüyor ama kendisi de çok fazla önermiyor)

1/1 YÖNTEMİ:

Bir diğer çözüm 1/1 oranıdır.Yani 1 gün saf proteinlerin,1 gün protein+sebzelerin tüketildiği diyettir.Bu alternatif ritim başlangıçta kilo kaybı açısından etkisini daha yavaş gösterir.Ancak kişi 20 gün içinde diğer yöntemi uygulayanlara yetişecektir.Üstelik uzun vadede takip etmesi daha kolay ve daha az düşkırıklığı yaratan bir yöntemdir.

2/7 YÖNTEMİ:

Kilo fazlası daha az olanlara uygun bir yöntemdir.2 gün(pazartesi,perşembe)saf protein,haftanın geri kalan 5 günü de protein+sebze rejimidir.

2/0 YÖNTEMİ:

2 gün(pazartesi,perşembe) saf protein,diğer 5 gün diyet yapmaksızın normal beslenmeye devam etmek(aşırı yemeden tabi ki)

Bu yöntem bölgesel zayıflamak isteyenlere daha uygundur.Kilo fazlanız yoksa yalnızca belden aşağı olan kısımlarınızda yağ ve selülit birikimi mevcutsa bu yöntem en uygunudur.Özellikle çeşitli lokal uygulamalarla(mezoterapi gibi)bölgesel zayıflamada en iyi sonuçları sağlar.
kitaptan alıntıdır canım kendine en uygun olanı seç,ben 5+5 yaptım sonuç çok iyiydi ama çok yıpratıcıydı beni görenler çok halsiz göründüğümü söylüyorlardı....hayde kolay gelsin canım....

evet bende sana katılıyorum örnek benim eşim çok şanslı.....diyet yapıyor ama ne yemeliyim ne nedir ne kadar aldırır falan filan hiç bilmiyo ben hazırda bekliyorum ayrona.....diyet sorumlusu ben yiyip kilo veren eşim...yani anlayacağınız eşim yiyiyo ve kilo veriyo....ya anlamadım adam eriyomu buharlaşmasa iyi ginde 500 gr a yakın gidiyo...tam 1 ay önce 88 ile başladı dün baskülde 77 yi gördü..ama kızlar inanınki sanki 5 yaş birden gençleşti...gözüme daha hoş görünmeye başladı...hayde darısı bütün tombiş kocişlerin başına....

sadeca cım valla ne demek istediğini çok iyi anlıyoruım. haftasonları bazen eşim beni bunaltığında off sen gelme git gelme dediğim oluyordu. eşim 10 aydır böyle gidip geliyor. zaten biz bir arada iken de pek sakin bir ilişki yaşamıyoruz çok hır gürümüz vardır geçen eşimin geleceği kesinleşmemişken ama geleceği konuşulurken bana " biz çok kavga ederiz dimi ben gelince " dedi. bende "olsun kavga etsek te barışması da var" dedim. evliliğimiz iki yılı doldurdu. onu bilmem ama ben onu idare etmenin yollarını biraz biraz yeni-yeni keşfediyorum sanki. benim eşimde evcil biridir daha dogrusu "BENcil" dir. yani bensiz bişi yapmak istemez. maça gitmez kahvesi kumarı gece hayatı arkadaş çevresi muhabeeti yoktur. dolayısı ile hayatının merkezinde ben varım. buda bazen sıkıcı olsa da genel olarak hoş bişi..evlilik idare etme sanatı diyorlar o beni idare edicek ben onu. bide çok ara vermekte iyi değil valla ben onsuz eve alışıyorum o bensiz olmaya haftasonu bi geliyo ev dandini oluyo ama gelsin de ben evin dandini olmasına alışayım valla böle olmuyo yoksa adama çemkiricem sen gelince ev karışıyo diye o olucak

iki kürdan da bana yolla bebe

kızlar dukanbondluk diyosunuz ama ne malum aramızda ünlülerin olmadığı mesela duyduğum kadarıyla Deniz Seki de aramızdaymış.....

hoşgeldin cinomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…