aman aman maşallah canım inşallah hep böyle devam eder...valla en düşük hangi saatte çıkıyosan kabul ederiz sonuçta çıktın yani:) ama sen normal yemeğe dönünce şahane tarifleri denememezlik yapma ve bizi mahrum bırakma zira pizza mükemmel oldu
daha dönmedi elettracım dönsün de çıkarıcam keyfini
sagol yagmırcım darsını başımıza derken senin de beklediin mi var hıı ??
valla bende şoklardayım 3 kg a yakın gidiverdi ramazanla...sahurda yulaf kepekli krep domates peynir bide arada yumurta yiyorum.iftarda da dukan çorbalarından birini ve proteinli bi yemek diyet kola ve gene domates yiyorum hergün değil ama arada da 1-2 dilim karpuz yiyorum.yine arada lıght puding üstüne diyet dondurma ve eksiliyorum gerçekten bu ramazan ın bir lutfu.canımcım ben de geçmiş bitsin de seni tebrik ederyim diyordum.aferin kız kırdın sonunda şeytanın bacağını...
Bu arada arkadaşlar şu kilo konusunda herhalde Allah bize yardımcı oluyor ramazanda diye düşünmeye başladım..ya kızlar pidesinden nutellasına baklavasına pilavına kadar herşeyi yiyorum..meyve zaten uzun süredir var..yemeklerde karpuz kesin yiyorum...spor desen hak getire...inanılmaz biçimde almıyorum...maşallah tütütütüüübu durumu açıklayamadım hiç...en sonunda dedim Allahın bir lütfu herhalde orucu bırakmayalım diye dedim
yani bu diyeti ramazanda hakkıyla yapabilen arkadaşlar çok iyi kilo verecekler bence...ben de şöyle 10 gün filan layıkıyla yapayım da bari 500-1000 vereyim diyorum..inşalla yapabilirim..çok alıştım çünkü normal yemeye...ya düşünün böyle yiyerek ramazanın başından beri 400 kilo verdimgerçi arkadaşlar iftara yakın tartılıyorum ben de..aslında normal günlerde sabahki kilomuzdan çok daha az oluyor o zaman..ramazanda öğlen 2-3 filan gibi olan kilomuz doğurudur sanıyorum ama ben en düşük kilomu sayıyorum banane :)))
yolişimmm kocişe çok sevindim bebeeeemmm..hadi gözün aydın..Allah ayırmasın bidaha inşallah...
Ya oruç tutan arkadaşlar benim gibi yapmayın siz tabii ama en azından meyve yemekten de bu kadar korkmayın..oruç gerçekten telafisini yapıyor göreceksiniz...üzülüyorum..zaten vücut susuz kaldığı için en azından hergün az az sebze+meyve yeyin derim ben...
canımcım ben de geçmiş bitsin de seni tebrik ederyim diyordum.aferin kız kırdın sonunda şeytanın bacağını...
Bu arada arkadaşlar şu kilo konusunda herhalde Allah bize yardımcı oluyor ramazanda diye düşünmeye başladım..ya kızlar pidesinden nutellasına baklavasına pilavına kadar herşeyi yiyorum..meyve zaten uzun süredir var..yemeklerde karpuz kesin yiyorum...spor desen hak getire...inanılmaz biçimde almıyorum...maşallah tütütütüüübu durumu açıklayamadım hiç...en sonunda dedim Allahın bir lütfu herhalde orucu bırakmayalım diye dedim
yani bu diyeti ramazanda hakkıyla yapabilen arkadaşlar çok iyi kilo verecekler bence...ben de şöyle 10 gün filan layıkıyla yapayım da bari 500-1000 vereyim diyorum..inşalla yapabilirim..çok alıştım çünkü normal yemeye...ya düşünün böyle yiyerek ramazanın başından beri 400 kilo verdimgerçi arkadaşlar iftara yakın tartılıyorum ben de..aslında normal günlerde sabahki kilomuzdan çok daha az oluyor o zaman..ramazanda öğlen 2-3 filan gibi olan kilomuz doğurudur sanıyorum ama ben en düşük kilomu sayıyorum banane :)))
yolişimmm kocişe çok sevindim bebeeeemmm..hadi gözün aydın..Allah ayırmasın bidaha inşallah...
Ya oruç tutan arkadaşlar benim gibi yapmayın siz tabii ama en azından meyve yemekten de bu kadar korkmayın..oruç gerçekten telafisini yapıyor göreceksiniz...üzülüyorum..zaten vücut susuz kaldığı için en azından hergün az az sebze+meyve yeyin derim ben...
beberongom gel bende sarılcam kız
yaa korkup durma ye artık şu meyveyiii. bi kaç gün dikkat edersin atarsın fazlaları ben bile yedim dün meyve ama tabi beni örnek alma benim naptıım belli değil güçlendirme mi seyir mi atak mı hepsi karıştı
kahve için de mısır çarşısının mercam kapısı mı ne oradan mehmet efendi nin orjinalinden al kahveyi misss gibi yeni çekilmiş kahve. ama yeşilini mi alıcan bilmiyrum oda orda orjinal türk kahvesi var ben günde ikitane şekersiz hüppppletiyorum misss gibii
allaam pazartesilerden nefret ediyorum çok uykum varr
günaydınlaaaar..sabah tartıda +900 mü ne gördüm, inanamadım indim tekrar bindim evet doğru..üstüne üstlük bi de yüzdüm, bu ne ki..
Dukanın verdiği kiloya tamı tamına ulaşmış bulunmaktayım kızlarr-500 daha gitmiş hemde ps günlerinde
Bu arada beberongo bence meyveyi yiyip bünyeyi azar azar alıştırmalısın, kilo artışı olurmu bilmem ama öyle olsa dukan izin vermezdi bence, ben dukanın dediği gibi tam tahıllı ekmek de tüketmeyi düşünüyorum, şu an ekmek canım istemiyor ama hayatım böyle geçicek değil ya,vücudum o ekmeğe de alışmalıgerçi benim en sevdiğim meyvelerden biri kiraz ve o yasaklılar listesinde
en fenası duygusal yiyici olmak zaten bende kafam rahat deilse konsatre olamıyorum...inşallah kilolarla beraber kötü günlerde geride kalır ve ne kilolar ne kötü günler hayat boyu geri gelmez...burda birbirimize destek oluyoruz kakara kikiri yapıyoruz hayatın gerçeklerinden bi nebze uzaklaşabiliyoruz..herşey insan için cnm allah başedemeyeceğimiz dertlerden uzak tutsun inşallah bizi...bende 100 lü kilolarsan bugünlere geldim bi kırılma noktası oluyo tak ediyo insanın canına...umarım hiçbirimiz bir daha o eski halimize dönmeyiz...sanada kolaylıklar diliyorummm
süper tebrik ederim:)evet bende kitapta okudum dün mutlaka yemelisinz diyo keyfe keder deil yani uygulamanın bi parçası olmazsa olmazıymış...
dün ilk kez krep denedim, görüntü krepten hallice tadı ise ekmeğimsi idi ve çok lezzetliydi ama 1,5 kaşık kepekten bir tane çıktı, 2 kaşıktan 2 ya da 3 çıkaran var mı? üzerine de kıymalı sos hazırladım ve yoğurtla yedim süperdi, şimdi daha fazlasını çıkarmaya çalışıp çikolatalı pasta yapıcam..ama bugün hiç kaçamaksız +900 görünce renginar gibi mi yapsam dedim, çeşitlere bulaşmadan oldukça saf..ama bi de anladığım kadarıyla renginar 5+5 yapıyor , yanılıyor muyum acaba..2+2 deneyen var mı daha hızlı gidip de yumruk şansı da olsa..
Ben de eşimi geçen hafta Dukanist yaptım nihayet. 20 kilo civarında fazla kilosu var ve 7 gün atak yapıp 3,5 kilo verdi. Eşimin diyetinde benim kurtarıcılarım jelatinli puding ve kakaolu ve tarçınlı kekler oldu. Bugün de sebze günleri için havuçlu ve tarçınlı kek yapmayı düşünüyorum. Çünkü benim eşim acayip çikolata ve tatlı düşkünüdür. Gerçi bu diyette yemeklere çok fazla özlem duymadığını söylüyor ama genel olarak diyet psikolojisinden pek hazetmez. Neyse ki o da spor yapmayı sever benim gibi, kışın da beraber spor salonuna gidiyoruz. Umarım o da bırakmaz da bu kilo problemimizi kökten hallederiz bu sefer.
kız yolii çok çakalsın sen haabusonolsun ne diyo bu yolita? geçmişten gelen eteğe girme hırsı bir kadını inanılmaz başarıya götürdü..manşetten girdim haberi hemen gidip okul eteklerime bakıcam vallaa ayrıca busonolsuncum sen sınıfı geçtin hem de pekiyi ne demek yıldızlı pekiyi ile
not: bu arada kilo verenleri bi tebrik edeyim ben ya unutmuşum..yolitanın önüne geçilmez kilo eksilişi ile melodinin uzun zamandan sonra 6lı rakam görmesi günün bomba haberlerindendi..darısı hepimizin başına
5/5 YÖNTEMİ:dün ilk kez krep denedim, görüntü krepten hallice tadı ise ekmeğimsi idi ve çok lezzetliydi ama 1,5 kaşık kepekten bir tane çıktı, 2 kaşıktan 2 ya da 3 çıkaran var mı? üzerine de kıymalı sos hazırladım ve yoğurtla yedim süperdi, şimdi daha fazlasını çıkarmaya çalışıp çikolatalı pasta yapıcam..ama bugün hiç kaçamaksız +900 görünce renginar gibi mi yapsam dedim, çeşitlere bulaşmadan oldukça saf..ama bi de anladığım kadarıyla renginar 5+5 yapıyor , yanılıyor muyum acaba..2+2 deneyen var mı daha hızlı gidip de yumruk şansı da olsa..
evet bende sana katılıyorum örnek benim eşim çok şanslı.....diyet yapıyor ama ne yemeliyim ne nedir ne kadar aldırır falan filan hiç bilmiyo ben hazırda bekliyorum ayrona....eşleriniz çok şanslı bence.kendilerini yönlendiren birileri var hayatında bizim gibi dukana bodoslama atlayıp ne nerde ne zaman olaylarına girmiyorlar.offf şu erkekler hep hazırcı
veeee son olarak bizden daha çabuk veriyorlar şu kilolarını:)
tamamdır yasoommmmm pazar alıcam ben kahveyi. Ne kadar istiyürsün?
selam kızlar
kociş geleli pc yi elinden düşürmedi adam yaa. valla şimdi bu akşam yolcu diye bi kaç saat uyuyim dedi anca eşime geçti pc geçmişi okudum geldim allahtan çok bişi yazmamışsınız eferim size :82::82:yarın zaten full time sizinim
dün ve bugün epey bi saldım valla içim kurumuş bütün hafta P yapmaktan dün sabah 58.9 geldim bir daa da tartılmadım şimdi yarından itibaren yine saf P ye başlicam bi kaç günde tartılmicam zaten ben tartıya ihtiyac duymuyorum bi kaç gündür karnım filan çıktı ki karnım göbegim dümdüzdü. ama panik ypamıyorum nasılsa telafi edicem ben bi kaç günebu arada eşimin izmirde son haftası çok büyük aksilik çıkmazsa haftaya eşim temelli yanıma dönüyor veeeeeeee bi dukan yapan koca hikayesi de benden dinliceksiniz snaırım. bugün zaten ona tatlandırıcılı ev pudingleri yaptım süpper olduu..
OOO gözün aydın canım ne güzel kavuşuyorsun kocişine.. çok sevindim artık birlikte yaparsınız dukanı....
canımcım şimdiden gözünaydın umarım bi terslik çıkmaz kocişine kavuşursun cnm..yanlız benim eşimde eskiden çok fazla seyahat ederdi ve ben şikayet ederdim bu durumdan..gelgörki son 3-4 yıldır biyere gitmiyo ve ben bu duruma baya bi zor alıştım:) meğer aradaki ayrılıklar baya keyifli bi hal aldırıyomuş evliliğe...şikayetçi olduğum falan yok ama insan alışınca dipdibe olmak hayli zor oluyo:) annem babamdan emekli olunca şikayet ederdi bende allah allah adamcaz dut gibi sesi soluğu çıkmaz ne istiyo bu kadın derdim...gerçi ikinizde çalışıyosunuz bu anlamda pek sorun olmaz cnm ama benimki bide üstüne 2 sene evde oturunca zor oldu açıkcası...sana ömür boyu mutlu sağlıklı huzur dolu günler diliyorum canım eşinle ve olması muhtemel bebişlerinle
benim de
na bööle açıyorum gözlerimi kürdan koyçam
ayy yolişiimmm şu yeşil gaaveden alıvericem hakiki türk kahvesi için mısır çarşısına gitmek lazım ebet misss gibi kokuyo orası allaaam olsa da sıcacık sıcacık
arkadaşlar tek besinle beslenmek çok zararlı kilo vermek adına sağlığınızdan olmayın..
kızlar nihayet aranızaaa döndüüüüüüüm...3 hafta önce 64,1 ile ayrılmıştım, bugun 64,9 ile aranıza dönüyoruuum...umarım bu + ların büyük bir kısmı sudur da kısa zamanda giderler...adetim yakın, tatlı isteğim tavanda ama motivasyonum daha da tavandaaaaaaaaaaa:)))3 haftadır kaçamağın allahını yaptım zatenn, artık bugun temiz bir sayfa açtııııımmm:)) herkeseeeeee çooook güzeeel, bol eksili bir hafta diliyorum,
hoşgeldin cinomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?