günaydın...kötü bir gece ve sabah..gece çok hastalandım..tansiyonum düştü..ve üşütmüşüm beterim miğdem felaket anlayacağınız..ve kızımda oğlumda hasta..dün akşam oğlum kustu sabahta kızım..hemde 2 kere nereye denk gelirse lavaboya yetişemedi((hasta hasta her yer battı halı yatak ..sabahın 6 sında halı sildim evi, sildim..yatak değiştim..işin köütüsü regl oldum ama kilomda hala artış varrrrrrrrrrrr..62.1 çıktım..büyük ihtimal yorgunluk ve uykusuzluktandır diyprum öyledir değilmi.. :84:
bebem canımsın mcx en güzelinden sana.bencede biran önce buluşalım artııııkkkk..bayramdan sonra ilk hafta sonu mesela? yada belirlenir o sorun değil.
günaydın kızlarrrrr
ya ben rüyamda dukan yaş pastadan yapıp yiyodumm ımmmm çok güzeldi tadı hala damağımdayemeklerle rüyalarda buluşuyoruz bu günlerde
hadi duka hatunları artık uyanıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn çok sıkılıyorum tek kalmışım yaaaaaa
Herkese günaydın,
Güçlendirmeye doğru son düzlükte 300 grama daha veda ettim ve Dukandaki kilo kaybım 10'u, toplamdaki kilo kaybım 25'i geçti.Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum arkadaşlar.
yağmuuurrr günaydın canım benim nerdesin?
ay valla o rüyalarda yemekler görmek bana da hasıl olmuştu bi ara
3 gece üst üste rüyamda mozaik pasta yedim, pilav yedim ki sevmem de bunları öyle çok aaaa mozaik pasta huhuuu pilav moduna girmem yani görünce
bi fıstıklı saray sarması yiyeydim iyiydi, onu severim ben
3. gece de sanırım sütlü nuriye yemiştim rüyamda Hİİİİ DUKAAAANNN!!! diye kalkıyodum yataktan
yarasın şekerim yarasın
Herkese günaydın,
Güçlendirmeye doğru son düzlükte 300 grama daha veda ettim ve Dukandaki kilo kaybım 10'u, toplamdaki kilo kaybım 25'i geçti.Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum arkadaşlar.
çook çok geçmiş olsunn!!!
şimdi durumlar nasıl?
hocamın dediği gibi acaba bir yere gidip ailecek mikrop falan mı kaptınız ya da nazara mı geldiniz?
hemen iyileşin yaa hastalık döneminde ve üstelik regl ise ikisi beraber inanılmaz şişlik ve ödem yapıyo gerçekten de, bu durumda kiloları çok dert etmemek lazım önce mide düzelsin, mide problemleri çok fenadır çünkü((
3 gece üst üste rüyamda mozaik pasta yedim, pilav yedim ki sevmem de bunları öyle çok aaaa mozaik pasta huhuuu pilav moduna girmem yani görünce
3. gece de sanırım sütlü nuriye yemiştim rüyamda Hİİİİ DUKAAAANNN!!! diye kalkıyodum yataktan
yarasın şekerim yarasın
hocaaammm!!! Siz maşallah aldınız gidiyosunuz :)))
bi de regl döneminizdi değil mi?
ağustos sonu sanırım siz de sadeca abla ile birlikte güçlendirmede olucaksınız ya da sizinki biraz eylül başına kayabilir belki
aman maşallah diyelim nazar değmesin
güçlendirme için asortik yemekler paylaştım tarifler sayfasında bayanlar dondurma tarifleri özellikle çok güzel.
Avokado alırsam bugün çıkmaya üşenmeyip de levreği de yapıcam. Sonucu bildiririm size.
Akşama ilk nişastalı besinimi tüketmeyi planlıyorum: Kırmızı mercimeeekkk!!!
saat 16:00 sularında tartılıp size güçlendirmedeki kilo kaybımı söyliyciğim. Gece 4.00 am gibi yediğimiz için 12 saat sonra tartılıyorum ben. Normal beslenme düzenimde de öyle yapıyodum çünkü akşam 18:00 gibi yiyip sabah 6.30 gibi tartılıyodum.
günaydın hocaamm..süpersiniz maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın.çok güzel gidiyosunuz..durmak yok yola devam
günaydın...kötü bir gece ve sabah..gece çok hastalandım..tansiyonum düştü..ve üşütmüşüm beterim miğdem felaket anlayacağınız..ve kızımda oğlumda hasta..dün akşam oğlum kustu sabahta kızım..hemde 2 kere nereye denk gelirse lavaboya yetişemedi((hasta hasta her yer battı halı yatak ..sabahın 6 sında halı sildim evi, sildim..yatak değiştim..işin köütüsü regl oldum ama kilomda hala artış varrrrrrrrrrrr..62.1 çıktım..büyük ihtimal yorgunluk ve uykusuzluktandır diyprum öyledir değilmi.. :84:
yok burdakiler ölüm orucu tutuyor öyle zayıflıyorlar.dukan diyeti yapıp faydasını gören olmadı henüz sen bi dene faydasını görürsen bizimlede paylaş.
bebem canımsın mcx en güzelinden sana.bencede biran önce buluşalım artııııkkkk..bayramdan sonra ilk hafta sonu mesela? yada belirlenir o sorun değil.
çok geçmiş olsun canım yaaaa(Allah acil şifa versin.bencede stres ve yorgunluktandır o dikkat et sende kendine.
günaydın kızlarrrrr
ya ben rüyamda dukan yaş pastadan yapıp yiyodumm ımmmm çok güzeldi tadı hala damağımdayemeklerle rüyalarda buluşuyoruz bu günlerde
hadi duka hatunları artık uyanıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn çok sıkılıyorum tek kalmışım yaaaaaa
masallah mutlucum süpersin...bende regliyim ama 2 gündür sökülememiştim neyseki bugün başlamış adam gibi...çok şişim ama yaa eşim banttan insin bi saat yürücem sinir oldum halimeHerkese günaydın,
çook çok geçmiş olsunn!!!
şimdi durumlar nasıl?
hocamın dediği gibi acaba bir yere gidip ailecek mikrop falan mı kaptınız ya da nazara mı geldiniz?
hemen iyileşin yaa hastalık döneminde ve üstelik regl ise ikisi beraber inanılmaz şişlik ve ödem yapıyo gerçekten de, bu durumda kiloları çok dert etmemek lazım önce mide düzelsin, mide problemleri çok fenadır çünkü((
yarasın şekerim yarasın
hocaaammm!!! Siz maşallah aldınız gidiyosunuz :)))
bi de regl döneminizdi değil mi?
ağustos sonu sanırım siz de sadeca abla ile birlikte güçlendirmede olucaksınız ya da sizinki biraz eylül başına kayabilir belki
aman maşallah diyelim nazar değmesin
güçlendirme için asortik yemekler paylaştım tarifler sayfasında bayanlar dondurma tarifleri özellikle çok güzel.
Avokado alırsam bugün çıkmaya üşenmeyip de levreği de yapıcam. Sonucu bildiririm size.
Akşama ilk nişastalı besinimi tüketmeyi planlıyorum: Kırmızı mercimeeekkk!!!
saat 16:00 sularında tartılıp size güçlendirmedeki kilo kaybımı söyliyciğim. Gece 4.00 am gibi yediğimiz için 12 saat sonra tartılıyorum ben. Normal beslenme düzenimde de öyle yapıyodum çünkü akşam 18:00 gibi yiyip sabah 6.30 gibi tartılıyodum.
Teşekkür ederim uğur böcüğüm.
hahaaa ölüm orucu:)) evet valla kk ölüm orucu topiğine itiraz edince dukan adı altında toplandık:)
o tür şeylerle rüyalarda buluşuyoruz artık:)) ay nasıldı yağmırım ben niyeyse muzlu pasta istiyorum hani böle rulo beyaz kremalı falan:)
Kızlar 3 gündür güçlendirmedeyim ve -1000 kilo kaybım oldutabi güçlendirmeye geçerken regldim, şimdi regl bitince tartıldım, onunda etkisi vardır artık kendi tickerımıda geçtim güçlendirmede tam dukanın dediklerini yaptım, günde 2 dilim kepekli ekmeğimi yedim, mutlaka 1 porsiyon meyve tükettim peynir konusunda bilgi veremiyecem, ben peynir yemiyorum çünkü Birkaç kilonuz kaldıysa güçlendirmeye geçin derim, orda da kilolar gidiyor zaten
yok bazen karışık diyet uygulayıp dukan diye yutturmaya çalışıyoruz ...
süper cvp
maşallah geçmiş olsun kuzucuğa..
çok teşekkür ederim
1.59'a 57 dediğine göre o zaman önümde aşmam gereken bir beş kilo daha var demektir60 kiloya indiğimde güçlendirmeye geçeceğim , güçlendirmede de kilo verilmeye devam edilliyorsa kalan üç kiloyuda sanırım güçlendirmede veriirim , 60 a indiğimde 20 kilo vermiş olacağım oda 200 gün eder az buzda değil valla 7 aya yakın bir sürede o sürecek bu kadar zamanda da o üç kilo rahat rahat verilir , sağol canım çok teşekkür ederim. yok bazen karışık diyet uygulayıp dukan diye yutturmaya çalışıyoruz ...
güçlendirmedede güzel kilo veren var..
yaş kemik yapısına felan göre bir test ..bend e 1.59 um 57 kilo dedi bana..
maşallah geçmiş olsun kuzucuğa..
çok teşekkür ederim
Ben diyorum! En başından beri! Güçlendirme artık benim hayatım. Taş devri ve karatayı da işin içine kattık mı tamam.
Sadece dukanda süt tozu, light ürünler gibi şeylerle karatayın ve taş devrinin doğal beslenme tarzı çakışıyor.
Sanırım bu konuda dukanı es geçicem, ben de sağlıklı beslenmeye daha önem veriyorum çünkü.
sadeca kullanıcısından alıntı
ya benmi kaçırdım melodiye geçmiş olsun msgları geliyo...hayırdır inş..umarım önemli bişi deildir...atlamışsam çok özür melodicim geçmiş olsunnn
yazmayı unutmuşum ya çok geçmiş olsun oğluna sevgili melodi aplaaa!!!
sanırım nickindeki doğum tarihi hihi abla demem daha doğru olur gibime geldii :)))
şu oğlan benimki mi
ameliyat olan
ben bi geçmiş olsuna geleyim
Kızlar 3 gündür güçlendirmedeyim ve -1000 kilo kaybım oldutabi güçlendirmeye geçerken regldim, şimdi regl bitince tartıldım, onunda etkisi vardır artık kendi tickerımıda geçtim güçlendirmede tam dukanın dediklerini yaptım, günde 2 dilim kepekli ekmeğimi yedim, mutlaka 1 porsiyon meyve tükettim peynir konusunda bilgi veremiyecem, ben peynir yemiyorum çünkü Birkaç kilonuz kaldıysa güçlendirmeye geçin derim, orda da kilolar gidiyor zaten
burdayım canım öyle boş boş pcye bakıyorum bugün salak gibiyim
ama pastayıda çok güzel yapmıştım he off offf yemede yanında yat diycem ama zaten yattım
o zaman sana dua ediyim inşallah rüyanda saray sarması yersin bu gece amiiiiiiinnnnnnnnnn
ay sütlü nuriye mibende yesem keşke:))
ayyy konuştuğumuz şeye bak yaa yiyemediklerimizi rüyada yemek için dua ediyoruz allahımmmm
dukaaaannn duy sesimizi..yaramasın şekerim yaramasın..düşünsene gece rüyanda saray sarması yiyosun deli gibi sabah bi bakıyosun +1200ohaaaa
Evet canım. Bugün reglimin ikinci günü. Çarşamba günü de 5+5'e başlıyorum. En azından dersler başladığında (19 eylül) güçlendirmeye geçmeyi istiyorum.
Senin tariflerle güçlendirme baya bi zevkli olacak :)) Bu arada tariflerde coştuk farkındaysanız. Ben dün akşam coştum ve balık çorbasıyla suşi (evet doğru okudunuz suşi) yaptım. Biz eşimle suşi çok severiz, evde de ara sıra yapardım ben. Dün sebze günümüzdü, pirinç yerine beyaz lahanaları incecik kıyıp haşladım ve nori'ye sardım. Balık olarak da yengeç surimi kullandım. Keyifle yedik valla. Eşim löp löp götürdü resmen.
çok geçmiş olsunmidelerinizimi üşüttünüz acaba..ya havalarda 2 g
ndür baya serin bende geceleri donuyorum hastalık havası tam dikkat et kendine ve miniklere
hahaaa ölüm orucu:)) evet valla kk ölüm orucu topiğine itiraz edince dukan adı altında toplandık:)
o tür şeylerle rüyalarda buluşuyoruz artık:)) ay nasıldı yağmırım ben niyeyse muzlu pasta istiyorum hani böle rulo beyaz kremalı falan:)
masallah mutlucum süpersin...bende regliyim ama 2 gündür sökülememiştim neyseki bugün başlamış adam gibi...çok şişim ama yaa eşim banttan insin bi saat yürücem sinir oldum halime
bebeişimmm günaydın...mercimek harika fikir..bende güçlendirmede pilav makarna yerine bakliyat türü şeyler tasarlıyorum kafamda...şafak 18 bende:)) gün sayıyorum resmen:)
hepinize güsel sağlıklı kaçamaksız birgün diliyorum kızlar...benim karın ağrım müsade ederse ara ara girerim ama yatmayı dşünüyorum bütün gün:97:
herkese günaydın, ysfmir geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsiniz ailece..mutlucum süper gidiyorsun, tebrikler..beberongom tarifler süper görünüyor ama daha benim yememem gerek 40 fırın ekmek var sonra denerim o tarifleri..şimdilik rüyalarda buluşayım
Harika canım çok sevindim zira hep güçlendirmede kilo vermenin devam edip etmediğini merak edip sorup duruyorum ama seyirdeki gibi güçlendirmeye geçenlerden fazla cevap gelmedi yazıldıysa bile ben denk gelmedim belkide, bende 60 ı beklemeden belki gecerim güçlendirmeyeçok mutlu oldum.
çok teşekkür ederim evet doğum tarihim nasıl istersen öyle hitap edebilirsin canım sorun yok tabi gelmen lazım çok yakışıklı benim oğlum sarışın kıvırcık cilveli kıskanç ne ararsan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?