Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

melodi ablaaa senin oğluşa geliyorum ben söylemedi deme!
yerim ben onu böyle ısırırım mıncıklarım parçalarım!
sarışın erkek çocuğu çok seviyorum ben yaaa hele de işveli mişveli olursa oyyy nasıl sevilir!!!
Allah sana bağışlasın [/QUOTE]

gel gel oda sever mıncıklanmayı allah sanada nasip etsin canım benim isteyen herkeze sen güçlendirmedesin iyi gidiyor sanırım benimde bugün 4.günüm reglide ama bi oynama yok +larımı bile veremedim sürünüyorum bendemi geçsem ne yapsam kızlaaaar ne dersiniz pazartesi gece yola çıkıyoruz bide tatile alanyaya napcam bilemiyorum ya daha çok +olursam

ayy ablacım kaçmışsın ama güçlendirmede de kilo veriliyo bak ben verdim ama ramazan dolayısıyla mı bilmiyorum anlamadım umarım ramazandan sonra bir kısmı geri gelmez. :))
tatil için dukanın bi uyarlaması vardı, mutlu hocanın postlarına bi bak istersen ben de bakarım senin için ama güçlendirmeyi bir süre yapmayı önermiş dukan tatildeyken yürüyüşleri aksatmadan diyordu günde bir kadeh şarap bir porsiyon sebze yani her gün sebze ve protein günü olarak geçirebilirsiniz diyodu sanırım 2 kez tatlı hakkımız vardı tatil uyarlamasında bi de bir porsiyon meyve. Ekmek ve nişastalı besin var mıydı hatırlamıyorum facebookta da paylaşmışlardı ben de ingilizcesini paylaşmıştım, mutlu hocam çevirmişti. Bulursam tekrar postlarım canlarımmm
nurcik ablaaa :)))
bu güzel tariflerinden dolayı sana saygım sonsuz!!!
güçlendirmedeki 6. günüm ve sanırım kilo kaybım 1i geçti
hadi darısı sizin başınıza siz gelin ben size ne tarifler bulucam yeter ki kilolarınızı verin güçlendirmeye gelin :)))
kakuleli kahve keyfinden mahrum bırakmayın kendinizi, nescafenizin içine birkaç tane kakule atın ve öyle demleyin bayanlar ennnfes!!!
hadi afiyet olsun bana
kikikikiki

gördüm seniiii tebrik ederim heeeyyy!!!
süperiz yauuuu
insan nasıl mutlu oluyo dimiiiii
ben bugün kıyafetlerle 58.5 gördüüümmm
bi kere 57.900 gördüüümmm :)))
ay süper yaaa gel sarılıcam
hadi bayanlaaarrrr atın şu yağlarıııı

kızlarrrrrrrr ben geldimmmmm

bugün çok yoruldum sabah bir arkadaşım aradım alışverişe gidelim diye yaklaşık 5 saat falan ayaktaydık baya kalori yakmışımdır herhalde bebeğem yaaa dün sabah 58,00 dim bu sabah 57,900 yarın sabahı çok merak ediyorummmmmmmmmmm

Gel bebem gell valla ben bile güçlendirmede bukadar fazlasını beklemiyordumm artık kilo vermek istemiyorum, çünkü yüzüm hafif hafif çökmeye başladı çevremdeki herkeste yeter artık diyor ama diyorum güçlendirmeyi yapmadan bırakamam bugün ödül yemeğimi verdim, artış olacak mı merak ediyorum, yarın görücez bakalım :44: şu kakuleli kahveyi hiç duymadım yaa, nerden alıyorsun canım, nasıl bişi tadı

ay canikom benden önce yzmışsın şimdi sana mesaj yazıyodum hata verdi sayfaaa
ayyy hadi bakalım yarın sabaha bi 57.5 görsennn
şimdi tartıldın mı?
akşamdan sabahın belirtilerini alıyosun ya hihihihi

canım benim normal nescafeyi demlerken kakule taneleri atıyorum içine
kakuleyi ayrı alıyorum baharatçıdan
türk kahvesine de atabilirsin istersen ben kullanırım hep çünkü zihni açıyo, beyne iyi
beyne iyi gelen her şeyi bol bol kullanırım ben zerdeçal, ceviz, kakule, balık, keten tohumu ve semizotu
ayy ödül yemeğini ben henüz yapamadım yaa ramazanda geç yiyoruz ya ben geç yedim mi o kadar ağır yiyemem, rahatsız olurum ama ödül yemeği olaraktan da canım fajita istiyo o da et aslında ehehehe ama napim canım istiyoooo
ödül yemeğinden sonraki kilonu mutlaka bizimle paylaş ama tamam mııı meraktan çatlarım ayol

ay canikom benden önce yzmışsın şimdi sana mesaj yazıyodum hata verdi sayfaaa
ayyy hadi bakalım yarın sabaha bi 57.5 görsennn
şimdi tartıldın mı?
akşamdan sabahın belirtilerini alıyosun ya hihihihi

canımm şimdi sen diyince tartıldım 58,20 geldim ama tokum baya, bugünde full dışardaydım su içemedim pek şimdi içmeye çalışıyorum 57,5 biraz hayal olabilir ama olsa süper olur

canımm şimdi sen diyince tartıldım 58,20 geldim ama tokum baya, bugünde full dışardaydım su içemedim pek şimdi içmeye çalışıyorum 57,5 biraz hayal olabilir ama olsa süper olur

o zaman sabaha 57küsür mutlaka görüceksin demektir buuu :)))
ayy hadi gelin gelin güçlendirmeye gelin
yasooo güçlendirmeye geçince kesin kutlamalıyız bunu bi öğlen yemeğinde

o zaman sabaha 57küsür mutlaka görüceksin demektir buuu :)))
ayy hadi gelin gelin güçlendirmeye gelin
yasooo güçlendirmeye geçince kesin kutlamalıyız bunu bi öğlen yemeğinde

kutlarızz bebeğemmm ne demek ödül yemeğeee bilem yeriz seninlee bugün zaten yine o yoğurtçudan yoğurt yedim seni andım

Pazartesi gidip aktardan alayım bari, zihni açıorsa tam benlik zaten ödül yemeğimi yedimde spor yapmayı hedefliyordum bugün ama olmadı, gerçi bana belli olmaz gece 12 de de yapabilirim sen ödül yemeği olarak fajita düşünüyorsun benimkisi güzel bir börekti,ağzı açık derler burda, bilen varmı bilmiyorum :44: çok sağlıklı değil ama napıyım hamur işi e tatlılara zaafım var eskiden olsa 2-3 tane yerdim ,bugün ligt kolayla bir tane yedim,tıka basa doydum yani

kutlarızz bebeğemmm ne demek ödül yemeğeee bilem yeriz seninlee bugün zaten yine o yoğurtçudan yoğurt yedim seni andım

ayyy ben de kulaklarım niye çınladı diyorummm
ben de bugn eminönüne gittim var ya anlatamam sana nedense benim de aklıma sen geldin hehehehe
10 metre güpürümsü bir kumaş aldım daha çok dantel diyelim şu elbiselerin eteklerinin uçlarına dikiyolar ya, onlardan yelek yapıcam ehehe
kendimi nelere verdim sorma kilo verdim ya her şeyim büyük geliyoooo!!!
ayy bence sen haftaya güçlendirmedesin canımın içi bunu kutlarız, üstüne de negrolu yoğurt dondurması yirik çikolatalı hemi de
bugün neli yedin bakayım sade miii :)))

bu süper haber işte nasıl da iştahsız ve doygunuz artık dimi
ben de çabucak doyuyorum artık
ayy afiyet olsun canımın içi
ama ben hamurişi tatlı falan sürmeyi düşünmüyorum artık ağzıma hzır nefsim terbiye olmuşken
dukan amcası eğitti onu sağolsun
zira ağzıma bi değdi mi neler yiyebildiğimi saydım, biliyosunuz
al canım al kakule makule ben daha bulayım neler sayarım sana
zihin açıklığı benim için de önemli zira not ortalamam 3ün altına düştü ik kez mutsuzum :84:
bi de günde yarım çay kaşığı zencefil! Mutlaka!
kuru üzümün de beynin enerjisi için iyi olduğunu öğrenmiştim.
Bi de bi de bi de %70in üzerinde kakao oranı olan bir bitter çikolata günde 2-3 parça mutlaka yenmeli diyodu mehmet öz
canım yaa nasıl seviyorum o adamı

yasemin seni illa enişteyemı söyleyim he ne işin var bu saatte burda senin. Bu arada -100 daha gitti bugün.

heheheheh enişten okurken yazdın sende aferim dedi sana

enişte bey enişte bey eşinizin kıymetini bilin efeeem saygılar ehehehe
yatın üleyn!!!
yağmıırr sen de az ispikçi değilsin heee
ben ablamlardayım bayanlar eve geçince yazıcam kalkıyoruz galibaaa
gulumseee kilo bildirimini bekliyorum dört gözlee
yasoomm senden de
yarın güzel bi pazar geçirin bayanlarrrr mucuklarrrr mucuklaaarrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…