gel gel oda sever mıncıklanmayı allah sanada nasip etsin canım benim isteyen herkeze sen güçlendirmedesin iyi gidiyor sanırım benimde bugün 4.günüm reglide ama bi oynama yok +larımı bile veremedim sürünüyorum bendemi geçsem ne yapsam kızlaaaar ne dersiniz pazartesi gece yola çıkıyoruz bide tatile alanyaya napcam bilemiyorum ya daha çok +olursam
gördüm seniiii tebrik ederim heeeyyy!!!
süperiz yauuuu
insan nasıl mutlu oluyo dimiiiii
ben bugün kıyafetlerle 58.5 gördüüümmm
bi kere 57.900 gördüüümmm :)))
ay süper yaaa gel sarılıcam
hadi bayanlaaarrrr atın şu yağlarıııı
kızlarrrrrrrr ben geldimmmmm
bugün çok yoruldum sabah bir arkadaşım aradım alışverişe gidelim diye yaklaşık 5 saat falan ayaktaydık baya kalori yakmışımdır herhaldebebeğem yaaa dün sabah 58,00 dim bu sabah 57,900 yarın sabahı çok merak ediyorummmmmmmmmmm
Gel bebem gellvalla ben bile güçlendirmede bukadar fazlasını beklemiyordumm artık kilo vermek istemiyorum, çünkü yüzüm hafif hafif çökmeye başladı çevremdeki herkeste yeter artık diyor ama diyorum güçlendirmeyi yapmadan bırakamam bugün ödül yemeğimi verdim, artış olacak mı merak ediyorum, yarın görücez bakalım :44: şu kakuleli kahveyi hiç duymadım yaa, nerden alıyorsun canım, nasıl bişi tadı
ay canikom benden önce yzmışsın şimdi sana mesaj yazıyodum hata verdi sayfaaa
ayyy hadi bakalım yarın sabaha bi 57.5 görsennn
şimdi tartıldın mı?
akşamdan sabahın belirtilerini alıyosun ya hihihihi
canımm şimdi sen diyince tartıldım 58,20 geldim ama tokum baya, bugünde full dışardaydım su içemedim pek şimdi içmeye çalışıyorum 57,5 biraz hayal olabilir ama olsa süper olur
o zaman sabaha 57küsür mutlaka görüceksin demektir buuu :)))
ayy hadi gelin gelin güçlendirmeye gelin
yasooo güçlendirmeye geçince kesin kutlamalıyız bunu bi öğlen yemeğinde
Pazartesi gidip aktardan alayım bari, zihni açıorsa tam benlik zatencanım benim normal nescafeyi demlerken kakule taneleri atıyorum içine
kakuleyi ayrı alıyorum baharatçıdan
türk kahvesine de atabilirsin istersen ben kullanırım hep çünkü zihni açıyo, beyne iyi
beyne iyi gelen her şeyi bol bol kullanırım ben zerdeçal, ceviz, kakule, balık, keten tohumu ve semizotu
ayy ödül yemeğini ben henüz yapamadım yaa ramazanda geç yiyoruz ya ben geç yedim mi o kadar ağır yiyemem, rahatsız olurum ama ödül yemeği olaraktan da canım fajita istiyo o da et aslında ehehehe ama napim canım istiyoooo
ödül yemeğinden sonraki kilonu mutlaka bizimle paylaş ama tamam mııı meraktan çatlarım ayol
kutlarızz bebeğemmm ne demek ödül yemeğeee bilem yeriz seninlee bugün zaten yine o yoğurtçudan yoğurt yedim seni andım
Pazartesi gidip aktardan alayım bari, zihni açıorsa tam benlik zatenödül yemeğimi yedimde spor yapmayı hedefliyordum bugün ama olmadı, gerçi bana belli olmaz gece 12 de de yapabilirim sen ödül yemeği olarak fajita düşünüyorsun benimkisi güzel bir börekti,ağzı açık derler burda, bilen varmı bilmiyorum :44: çok sağlıklı değil ama napıyım hamur işi e tatlılara zaafım var eskiden olsa 2-3 tane yerdim ,bugün ligt kolayla bir tane yedim,tıka basa doydum yani
yasemin seni illa enişteyemı söyleyim he ne işin var bu saatte burda senin. Bu arada -100 daha gitti bugün.
heheheheh enişten okurken yazdın sende aferim dedi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?